![]() ![]() |
2010.05. 05. - 12:42:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noe teljesen jogos a felháborodásod.Remélem az osztályvezető tud majd neked intézni emelést. Az amcsi csávónak nem tetszett a neved?A köcsög.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Pedig a Krisztián igazán szép név. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehe Neo te nyilván nem vágyódnál olyan látványra ahogy Dave Martint csókolássza..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod, a köcsögnek nem tetszik a nevem... de legalább kérdezné meg hogy hogy dolgozik az a barom, mert unszimpi a neve... Hát a csók...... nagyon nem tetszene... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 12:45:11
Létrehozva:
|
|
|
Vica, nekem is kösz az infót! Nem tudtam, hogy Ákosnak meglett a babája... május 1-én, a Munka ünnepén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JAJJ!!! A Rita is lebabázott, akiről tettem be képet múltkor, nagy hassal, emlékeztek? Levente László 58 cm-el és 3650 grammal született meg közel 24 órás vajúdás után császárral. Gyönyörű baba, mms képet láttam róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő is és a mamája is jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Május 2-án érkezett, 12:02-kor. Szép anyáknapi ajándék babóca lett. jaj erre elfelejtettem reagálni. Angie gratula Ritának a kissráchoz.Szép nagy babuci. Uh 24 órás vajúdás? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Akkor én elmehetek a sóhivatalba az 5 órás vajúdásommal. Igazából én meg olyanra vágyódnék hogy Martin engem!!!!! csókolásszon. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) hehe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod, a köcsögnek nem tetszik a nevem... de legalább kérdezné meg hogy hogy dolgozik az a barom, mert unszimpi a neve... Hát a csók...... nagyon nem tetszene... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) lehet rossz emlékei vannak a csávónak a neveddel kapcsolatban.... azt elhiszem,hogy nem tetszene.... |
|
|
|
2010.05. 05. - 12:49:31
Létrehozva:
|
|
|
persze Niki, megértem hogy izgatott vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kérdés: ilyet Dave és Mart miért nem csinál a színpadon?!?!?! XDDDDDDDDDDDD (IMG:http://i154.photobucket.com/albums/s261/placeboland/ohmygodqk7.jpg) Jáháááááááájjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, hát csinálhatnának! Amúgy bocs, már megint ez jut eszembe: a fiúk (feketék) szoktak ilyet csinálni a pályán, ha bejön egy-egy jó dobás, mármint nem csókot, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hanem a seggüket egymásnak ugrasztják, meg ilyenek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, mondom én, hogy érdemes a meccset nézni!!!! |
|
|
|
2010.05. 05. - 12:50:06
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó!
Látom itt vagy gyorsan írok neked az IPL-el kapcsolatban. Mondtam az aszsztensnek a 6 hetet, de azt mondta hogy az első 4 alkalommal 4 hetente kell járni, hogy hozzászokjon a bőröm, utána lehet 6 v. 8 hetente. Mit szólsz? az aszsztens??? mit írtam én?? szóval asszisztens Meg amúgy nagyon szép lett, tök sok szőröm kihullott. Úgy örülök. Viszont nagyon kiszárította a bőröm. Ja, meg először elkezdtem parázni, hogy új anyajegyek jöttek ki rajtam a kezelés után. De, á semmi, csak beképzeltem..... He-he tök dilis vagyok. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 05. - 13:03:49 |
|
|
|
2010.05. 05. - 12:53:38
Létrehozva:
|
|
|
Edó!!!!!
Benned bízok, te nekünk szurkolsz ugye? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) http://www.youtube.com/watch?v=tkjXxmlbU4U...feature=related (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:12:47
Létrehozva:
|
|
|
Én Nektek Nikim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Az az igazság, h tök sok mindent szerettem volna írni nektek. De most csak egyet tudok.... azt a fakibaaaaaaa... annyira jó, ahogy csókol Brian (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira feminin az a rohadt kis ringyó én most képtelen vagyok normálisan gondolkodni... cigi... és ennyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mehetek vissza dolgozni. FUCK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:17:30
Létrehozva:
|
|
|
Én Nektek Nikim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az az igazság, h tök sok mindent szerettem volna írni nektek. De most csak egyet tudok.... azt a fakibaaaaaaa... annyira jó, ahogy csókol Brian (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira feminin az a rohadt kis ringyó én most képtelen vagyok normálisan gondolkodni... cigi... és ennyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mehetek vissza dolgozni. FUCK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he. Brian lekörözött. Rám már nem is reagál Edó. He-he. Nem is értem miért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:20:50
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó! Látom itt vagy gyorsan írok neked az IPL-el kapcsolatban. Mondtam az aszsztensnek a 6 hetet, de azt mondta hogy az első 4 alkalommal 4 hetente kell járni, hogy hozzászokjon a bőröm, utána lehet 6 v. 8 hetente. Mit szólsz? az aszsztens??? mit írtam én?? szóval asszisztens Meg amúgy nagyon szép lett, tök sok szőröm kihullott. Úgy örülök. Viszont nagyon kiszárította a bőröm. Ja, meg először elkezdtem parázni, hogy új anyajegyek jöttek ki rajtam a kezelés után. De, á semmi, csak beképzeltem..... He-he tök dilis vagyok. Szóval Trixx! az van, hogy nem véletlenül kell várni minimum 6 hetet.. én egyébként 8-at szoktam. Ez a szőr növekedési fázisa miatt van.. mert, h 3 fázisa van... anagén, telogén, és katagén. De ebbe most nem mennék bele. A lényeg, hogy egy szőrszál hónapokog alszik a bőröd alatt. Van, h 3-4 hónapig is. ez testtájanként változó. Na... ha ő igazán ezen keresni akar, akkor tök feleslegesen is villant neked, az árát elkéri, és tuti, hogy majd még pót villantásokat is kérned kell . Nálam is a minimu a 10 alkalom... annyi biztos, h kell. Az első két alkalom után, ha 8 hetente is jársz, nagyon látványos a hullás, utána már nem annyira. Azért is nem jó 4 hetente menni, mert alig van valami kinőve, tehát nem lesz annyira hatékony a kezelés. Sajnos, úgy látom, nem fogok tudni őket meggyőzni, mert ha ő ezt mondja, és nem tágít, nem tudsz mit csinálni. Dehogy nem Trixx.. csak össze kellett magam szedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:24:39
Létrehozva:
|
|
|
Szóval Trixx! az van, hogy nem véletlenül kell várni minimum 6 hetet.. én egyébként 8-at szoktam. Ez a szőr növekedési fázisa miatt van.. mert, h 3 fázisa van... anagén, telogén, és katagén. De ebbe most nem mennék bele. A lényeg, hogy egy szőrszál hónapokog alszik a bőröd alatt. Van, h 3-4 hónapig is. ez testtájanként változó. Na... ha ő igazán ezen keresni akar, akkor tök feleslegesen is villant neked, az árát elkéri, és tuti, hogy majd még pót villantásokat is kérned kell . Nálam is a minimu a 10 alkalom... annyi biztos, h kell. Az első két alkalom után, ha 8 hetente is jársz, nagyon látványos a hullás, utána már nem annyira. Azért is nem jó 4 hetente menni, mert alig van valami kinőve, tehát nem lesz annyira hatékony a kezelés. Sajnos, úgy látom, nem fogok tudni őket meggyőzni, mert ha ő ezt mondja, és nem tágít, nem tudsz mit csinálni. Dehogy nem Trixx.. csak össze kellett magam szedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg bugyit cserélni mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi az infót. És köszi hogy így beavatsz a kulisszatitkokba. Egyébként itt Szolnokon, mások is 4 hetente csinálják. A pénzéhes banda. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha azt mondanám, jaj sajna nem jó az az időpont mert elutazunk. Így el tudnám tolni az időpontot? Utána meg már ő is azt mondta hogy mehet a 4 helyett a 6 hét. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 05. - 13:25:32 |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:28:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixi böbő!!!!!!!!!!
Edó nekem szurkol!!!!!!!!!!!!! Hahahaha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nézz Edó, este 18.15 sportklub |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:32:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixi böbő!!!!!!!!!! Edó nekem szurkol!!!!!!!!!!!!! Hahahaha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nézz Edó, este 18.15 sportklub Áááááá tényleg akartam is írni! Jól van, szurkoljon csak. Akkor is az Olaj nyer!!!!!! Bi-bi-bí! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is csak azóta vagyok nagy kosárrajongó, mióta téged húzhatlak vele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:33:47
Létrehozva:
|
|
|
Usiiiiiiii!!!!!
Itt van a hapsid, két utolsó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=jgM4jFHUEu8 Áááááá tényleg akartam is írni! Jól van, szurkoljon csak. Akkor is az Olaj nyer!!!!!! Bi-bi-bí! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is csak azóta vagyok nagy kosárrajongó, mióta téged húzhatlak vele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ne magyarázkodj, tudom én, hogy nem elég Zolid és Martinod, mert többférjűséget akarsz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:36:36
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa.... én kézi-buzi vagyok.. úgyhgoy nézhetem én a kosár meccset, de nem igazán értek hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nézem, és drukkolok ide, és oda is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx... csináld ezt... told az időpontod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) okos kislány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:39:06
Létrehozva:
|
|
|
Usiiiiiiii!!!!! Itt van a hapsid, két utolsó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=jgM4jFHUEu8 Ne magyarázkodj, tudom én, hogy nem elég Zolid és Martinod, mert többférjűséget akarsz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Á, férjnek elég csak egy! Martintól mást akarok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Különben is te vagy beleesve egy egész kosárlabda csapatba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öltözőszag meg minden, tudom én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaa.... én kézi-buzi vagyok.. úgyhgoy nézhetem én a kosár meccset, de nem igazán értek hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nézem, és drukkolok ide, és oda is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx... csináld ezt... told az időpontod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) okos kislány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó akkor most én is színt vallok, ha már Edó is írta. Én is jobban szeretem a kézilabdát mint a kosárt. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De mégis HAJRÁ OLAJ!!!! Köszi, akkor így lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:42:45
Létrehozva:
|
|
|
Mi??!!
Nem is vagyok beleesve!!!! Hehehe!!!!! Tudom, hogy kézis vagy Edó én szeretem azt is. Hidd el, a kosár is tud jó lenni, főleg ha két ilyen jó csapat játszik, akkor nagyon izgi. Hehehe!!!!!!!!! Mit akarsz Martintól? Öltözőszag? Hihihi!!!!! Ja, hát régen ők leskelődtek mindig az öltöző ablakon minket. Hehehe.. Trixi színt vallott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindkettőt mondom, kosarat nyilván jobban. Pedig sokkal élvezetesebb amikor bepottyan a labda!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jól néz ki!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) No meg izgibb is szerintem. Mivel gólt nehezebb lőni egy-két másodperc alatt, mint dobni így szerintem egy kosárlabda meccs izgibb lehet elvileg. Na jó lassan befejezem, mindenkit megnyugtatok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:45:12
Létrehozva:
|
|
|
Mi??!! Nem is vagyok beleesve!!!! Hehehe!!!!! Tudom, hogy kézis vagy Edó én szeretem azt is. Hidd el, a kosár is tud jó lenni, főleg ha két ilyen jó csapat játszik, akkor nagyon izgi. Hehehe!!!!!!!!! Mit akarsz Martintól? Öltözőszag? Hihihi!!!!! Ja, hát régen ők leskelődtek mindig az öltöző ablakon minket. Hehehe.. Na most akkor elszóltad magad, "két ilyen jó csapat", szóval akkor mi is jók vagyunk. Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Komolyan tényleg leskelődtek? Azt hittem ilyen csak az iskolában van? He-he. Ez jó. Mi??!! Nem is vagyok beleesve!!!! Hehehe!!!!! Tudom, hogy kézis vagy Edó én szeretem azt is. Hidd el, a kosár is tud jó lenni, főleg ha két ilyen jó csapat játszik, akkor nagyon izgi. Hehehe!!!!!!!!! Mit akarsz Martintól? Öltözőszag? Hihihi!!!!! Ja, hát régen ők leskelődtek mindig az öltöző ablakon minket. Hehehe.. Trixi színt vallott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindkettőt mondom, kosarat nyilván jobban. Pedig sokkal élvezetesebb amikor bepottyan a labda!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jól néz ki!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) No meg izgibb is szerintem. Mivel gólt nehezebb lőni egy-két másodperc alatt, mint dobni így szerintem egy kosárlabda meccs izgibb lehet elvileg. Na jó lassan befejezem, mindenkit megnyugtatok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én bírom mikor a kosárról áradozol, mert tudom hogy a DM mellett ez a másik szerelmed. Nem is lehetne máskép, tekintve a múltad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:48:37
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!!!
Á itt is volt, bár inkább azok a focisták voltak, hú mennyit szórakoztunk. Sajnos a tanulás rovására ment, órákig röhögtünk az öltözőkben. Mi is szívattuk őket, ilyen béna poénokkal... Volt, hogy wc papír gurigát raktunk az autóra, és elindultak vele, aztán repült az egész, meg ilyen hülyeségek... Állandóan be kellett barikádozni az ablakokat, mert a zuhany ablakán leskelődtek és volt olyan, hogy valahogy ki is nyitották.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, imádom magát a tárgyat is, magát a labdát. Ez olyan, mint egy DM kiadvány. Meg szoktam simogatni, és hasonlók. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néha magammal vinném mindenhová, képzeld el mennék az utcán, aztán közben pattogtatnám a lasztit. Hehehehe. Nem is néznének hülyének. |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:51:20
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!!! Á itt is volt, bár inkább azok a focisták voltak, hú mennyit szórakoztunk. Sajnos a tanulás rovására ment, órákig röhögtünk az öltözőkben. Mi is szívattuk őket, ilyen béna poénokkal... Volt, hogy wc papír gurigát raktunk az autóra, és elindultak vele, aztán repült az egész, meg ilyen hülyeségek... Állandóan be kellett barikádozni az ablakokat, mert a zuhany ablakán leskelődtek és volt olyan, hogy valahogy ki is nyitották.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, imádom magát a tárgyat is, magát a labdát. Ez olyan, mint egy DM kiadvány. Meg szoktam simogatni, és hasonlók. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néha magammal vinném mindenhová, képzeld el mennék az utcán, aztán közben pattogtatnám a lasztit. Hehehehe. Nem is néznének hülyének. He-he. Jó kis csapat lehetett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicces lennél lasztit pattogtatva. Pl a melóban. Jaj, nővérke úgy fáj itt meg ott. Te meg mennél lasztit pattogtatvan. He-he. |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:57:22
Létrehozva:
|
|
|
He-he. Jó kis csapat lehetett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicces lennél lasztit pattogtatva. Pl a melóban. Jaj, nővérke úgy fáj itt meg ott. Te meg mennél lasztit pattogtatvan. He-he. Hehehe! Egyenlőre még akkor is hülyének néznek, mikor mezben megyek dolgozni, nemhogy labdával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szoktam az utcán itt a kertvárosban pattogtatni, de csak akkor ha lemegyek épp a pályára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 05. - 13:59:30
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe! Egyenlőre még akkor is hülyének néznek, mikor mezben megyek dolgozni, nemhogy labdával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szoktam az utcán itt a kertvárosban pattogtatni, de csak akkor ha lemegyek épp a pályára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De cuki vagy! Mezben mész dolgozni? Á, de megnéznélek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De cuki vagy! Mezben mész dolgozni? Á, de megnéznélek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zotyád szokott veled pattogtatni? |
|
|
|
![]() ![]() |