2400 Oldal V  « < 1618 1619 1620 1621 1622 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.05. 05. - 19:35:55
Létrehozva: #32381

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 05. - 19:34:36) *
vica: tényleg! XD le se esett, hogy akkor már valszeg ott volt Rosie is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode: husi Alan Parisszal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, Jack nagyon cukor azon a képen Joval! a fogai miatt tényleg Mickey Egeres XD

jaaaaaaaaaaaj de kis édes Stella a fülvédővel!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nézi apucit ahogy dolgozik és megdolgozza a közönséget (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk nekem Alan ruháján akadt meg a szemem meg ami alatta van XD XD
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  13309_117862424910024_100000588003682_184349_4470524_n.jpg ( 50.81K ) Letöltések száma: 10

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 05. - 19:43:39
Létrehozva: #32382

devotee

Lányok elköszöntem jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 05. - 20:34:36) *
vica: tényleg! XD le se esett, hogy akkor már valszeg ott volt Rosie is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode: husi Alan Parisszal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, Jack nagyon cukor azon a képen Joval! a fogai miatt tényleg Mickey Egeres XD

jaaaaaaaaaaaj de kis édes Stella a fülvédővel!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nézi apucit ahogy dolgozik és megdolgozza a közönséget (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Bizony a kiscsaj bent élvezte a szülei esküvőjét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most hallottam,hogy Ákos kislánya Júlia lett.

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 05. - 20:03:22) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem, valics az első (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te is ott vagy mode, de olyan kispados (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) <-- nem kell mindent véresen komolyan venned , te is jó csaj leszel olyan 5 6, 8 év múlva és akkor valics odaadja neked is kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ipl én is elkezdem egyszer az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
niki jó ha szabadnapos vagy

Ehhez annyit fűznék hozzá,hogy szerintem Mode most is szép és jó csaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 05. - 19:46:08
Létrehozva: #32383

devotee

Hú na mit alkottatok?

Micsoda képek? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Trixi sajnálom, hehehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (fene aki sajnálja) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi!!!!!!!!! Szeretlek!!!!!!!!!!

Azt mondja a két utolsó fiú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elmondom, hogy a "két utolsó fiú" ma olyan szokatlanul jól játszott, hogy nem igaz!!!

Imádtam őket, imádtam!!!!

Hú annyira szép volt, rég láttam ilyet, rég voltunk ilyen jó helyen a bajnokságban, a szurkolás az ezüst papírdarabkák szórása, a minden áááá tényleg mikor felvonultak annyira boldog voltam, olyan szép volt, mikor bedobálnak mindent!!!!!
Ilyen szalagokat!!!!!

Majdnem könnyeztem az örömtől!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tudjátok mit éreztem? Mint amikor a DM színpadra jön, csodálatos!
Na így ti is átérzitek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még hosszú a vége, 1:0 ide háromig megy, utána döntő ha mi nyerjük meg ezt a párharcot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 05. - 19:46:50
Létrehozva: #32384

devotee

Pá Vica!

Jajj én is hallottam Ákos lányát, szép nevet adtak neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát látod Vica, jantar engem annyira ismer, hogy azt mondja kispados vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig Alannek nem tűntem éppen kispadosnak... na mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 05. - 19:49:16
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 05. - 19:54:02
Létrehozva: #32385

devotee

Niki: akkor ezek szerint nyertetek! XD örülök, hogy jól érezted magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Calo = mini Martin!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

jóccakát vica!

Mode: még, még, még képet ha vaaan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 05. - 19:58:20
Létrehozva: #32386

devotee

Usikám már nincs több kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legközelebb biztos lesz még, ma ennyit találtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most viszont mennem kell. Holnap lehet menni suliba fúj fúj

na aludjatok jól pápá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 05. - 20:00:26
Létrehozva: #32387

devotee

Hehehehe Mode!!!!

Ez jó volt!!!

Mint a szigorú anya a gyerekének! Mára nincs több kép!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 05. - 20:16:37
Létrehozva: #32388

devotee

Szép estét!

Lassan minden vissza települ a notimra... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egész délután progikat telepítettem miközben scanneltem meg iktattam a számlákat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Laza nap volt, 112 számla jött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usikám, köszönöm a sok-sok Briant (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) olyan jók ezek a képek, anyuci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyet kell értenem Edóval, nagyon megszorongatnám a srácot! Tán el sem engedném (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Igen, mindjárt itt lesz Dave szülinapja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode, kösz a képeket, tök jók! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 05. - 20:24:50
Létrehozva: #32389

devotee

Drágáim most megyek!

Csók mindenkinek, használhatatlan vagyok és csók mindenkinek! Ja, hogy már mondtam?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 05. - 21:54:01
Létrehozva: #32390

devotee

jé éjt mindenkinek!

holnap drukkoljatok nekem 9-35-től mert szóbelizek a kedvenc tanárbácsimnál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 05:21:21
Létrehozva: #32391

devotee

Jó reggelt!

Micsoda vihar volt itt este/éjjel (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Csak úgy dörgött meg villámlott, mint nyáron szokott. Hatalmas eső, úszott az egész parkoló itt előttem. Én meg csak lestem, hogy kell-e csónak. Mögöttem a hegyről ömlött a víz lefelé. Durva volt. Ma is 5:20-kor arra ébredtem, hogy majdnem kiszakadt az ajtó tok egy nagy dörgéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Végre minden zenémet vissza másoltam a gépre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Este 1+2 ment és Hydrology, simán bealudtam rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 05. - 22:54:01) *
jé éjt mindenkinek!

holnap drukkoljatok nekem 9-35-től mert szóbelizek a kedvenc tanárbácsimnál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szurkolok majd! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj, Ákos jegyeket akkor ma intézed? Csókollak érte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Áááááááá, ma kapunk fizetést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Múlt hónapban kiköltekeztem, így ez a hónap szolidabb lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 06. - 05:42:21
Létrehozva: #32392

devotee

reggelt!

jaja, itt is volt zuhi - egy baromi nagy dörgésre én is felriadtam egyszer, de annyira nem, hogy kimásszak az ágyból - csak a gondolatig jutottam, aztán vissza is aludtam XD

igen, Angie - ma nézem meg a jegyeket. szóval duplán drukkolj! XD (szóbeli amit jéger+kávé kombóval fogok megint indítani, aztán meg hogy legyen még olyan akció a jegyekkel kapcs XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 06. - 06:34:47
Létrehozva: #32393

devotee

Jó Reggelt!

Este már nem jöttem vissza, lejött az új Desperate H.-t és azt néztem. Bocsika.

És miről maradtam le! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez a Calo annyira cuki, tényleg olyan mint Martin kicsiben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez az a öltöny rajta. Nagyon édes.

Nikikém, gratulátok, nagyon jól játszottatok. Hogy Zolimat idézzem: "Csúfos vereséget szenvedtünk."

Mode, nálam te vagy az elő számú Alan feleség. Szerintem nagyon jól mutattok együtt. (He-he én meg Valicsot nem ismerem.)

Usi, szurkolok neked! Kedvenc tanárbácsi....

Ange, nálunk is olyan felhőszakadás volt. 10 perc alatt annyi eső esett le, mint máskor 1 óra alatt. Szerencsére mire el kellett indulnom melóba, már alábbhagyott.
Jó neked, nálunk csak holnap lesz fizetés. Még csak számolgatom őket..... mert ugye a tisztelt gépkocsivezetők nem adják le a menetleveleiket, aztán adatok nélkül kicsit nehéz számolni..... de már megszoktam....

Napsütést akarok!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 06. - 06:44:04
Létrehozva: #32394

devotee

Jóreggelt csajok!

Itt nyugodt volt az iccaka... legalábbis azt hiszem, én aludtam, mint a bunda. De szerintem nem volt semmi, mert a fejem fölött nyitva volt mindkét ablak, és nem érzékeltem semmi. Napsütést Trixx-nek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 06. - 06:45:46
Létrehozva: #32395

devotee

ok, Trixxnek napsütés, nekem meg maradjon itt ez az idő, mert most érzem jól magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 06. - 06:49:44
Létrehozva: #32396

devotee

Usinak meg drukkolunk, ügyes légy... ha nem hat, igyál még egy jagert az én kedvemért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uhhh.. jager.. attól lettem rosszul szombathelyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 06. - 06:54:05
Létrehozva: #32397

devotee

Köszi csajok a napsütést!
Délután megyünk anyáékhoz, vakolás és fugázás lesz. Ezekhez meg nem árt a jó idő, hogy száradjonak.

Edó, te megcsináltad magadnak az IPL-t? Nem baj hogy erről kérdezgetlek?

A Jeger és én barátok vagyunk. Legalább is én szeressem. He-he, csak ne vigyem túlzásba... mert akkor én is rosszul vagyok.
Bár én idén még nem is ittam alkoholt, csak egyszer koccintottam egy pohár pezsivel.... Anti lettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 06. - 06:54:28
Létrehozva: #32398

devotee

Ide is karkom... Trixx miatt, mert nem láttam még FB-on.. oda már kiraktam, lehet még nem láttátok USi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=cUjLr2-vAug...;feature=autofb
Annyira jó felvételek Martinról, bár lehet vannak közte ismerősek, de újak is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 06. - 06:54:38
Létrehozva: #32399

devotee

Na még azt sem tudom hogy kell írni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez már tényleg túlzás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 06. - 06:58:34
Létrehozva: #32400

devotee

Fazont, és hónaljt csinálok magamnak. De még folyamatban van, pedig már másfél éve csinálom. Csak az van, h én nem mindig esek magamnak
van, h kihagyok vagy 3 hónapot.. így eltart egy ideig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de a hónaljomon nincs már szőr:) a fazonomon is csak nagyon kicsi.. mindig azt mondom, h beteg kóbor kutyás vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1618 1619 1620 1621 1622 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
162 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (162 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: