![]() ![]() |
2009.12. 03. - 18:34:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jól van Edóka.Ha megtalálod majd szólsz.Nem olyan életbe vágó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja Mode kész család. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azonos korú após-vej.Hehe |
|
|
|
2009.12. 03. - 18:48:13
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Edóka!
Ez az, kell egy Freestate after, most nagyon mennék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 18:52:52
Létrehozva:
|
|
|
Angie látom befutottál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 18:55:28
Létrehozva:
|
|
|
Hát Angie, szólj hozzá a NE-es topic-hoz, állj be sorba, hogy te is jönnél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 19:06:30
Létrehozva:
|
|
|
Jajj miket tudtok XD Vica, eddig csak aGahan-t írtam rá a dogákra, most ráírom a Wilder-t is XDDD Mode erre az jutott az eszembe,hogy aztán majd egyszer úgy fog kinézni a neved a dogákon,hogy:Bettina Gahan-Wilder- Gore-Fletcher.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 19:13:21
Létrehozva:
|
|
|
Lányok ez a Zsocci most már egyre fesziti a húrt.Nem hiszem el... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 19:17:04
Létrehozva:
|
|
|
Hát Angie, szólj hozzá a NE-es topic-hoz, állj be sorba, hogy te is jönnél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már megtettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 19:17:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode erre az jutott az eszembe,hogy aztán majd egyszer úgy fog kinézni a neved a dogákon,hogy:Bettina Gahan-Wilder- Gore-Fletcher.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 19:20:50
Létrehozva:
|
|
|
Na mi ez a nagy csend lányok..
Én holnap akkora buliba megyek, hogy kirúgjuk a pub oldalát.. huhhh. már nagyon várom, rég partyztam... Úgyhogy én szombaton itt úgy meg leszek halva, hogy csak na... Barátnőmnek.. egyik lejobbnak, mert 3 van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lesz a névnapi partija.. Melicsnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és olyan naptárat csináltattunk, ami ilyen partyface-es.. mármint a saját bulijainkból összevágva.. vagy 100 kép lesz rácsapkodva.. de valami elvetemültek..juhuhuhhhhhhhuuuuuuuuj.. hogy fog neki örülni.. Usi mikor randizik? Szombaton? asszem azt mondta, mert hogy el akarja csalni a srácot a menyországba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uhhh.. kutyám megint galambokat röptet,, csak nem lesz megint mozgalmas iccakánk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszem most még este egy órára kiviszem a lelkem |
|
|
|
2009.12. 03. - 19:21:13
Létrehozva:
|
|
|
Edóka jó bulinak igérkezik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mit adtál a kutyusnak enni?Lecsókolbász...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi is bizti várja a szombatot. |
|
|
|
2009.12. 03. - 19:25:22
Létrehozva:
|
|
|
Hehhehe. nem volt kólbi.. csak táp finomságokkal, amik járnak hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 19:27:54
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom most a kolbászról eszembe jutott valami (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na de megyek, mert még meg kell mosnom csodálatos hajkoronámat XD Aludjatok jól, ezt a Zsocci gyereket meg nyírjátok ki helyettem. Ha szemtelenkedni kell vele, csak szóljatok, abba jó vagyok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 19:34:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 03. - 20:15:49
Létrehozva:
|
|
|
Én az új klipemhez szedem össze a képanyagot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 20:20:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie jó kép szedegetést.Kivi leszek a klippedre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Elköszönök:jó éjszakát csajok.Álmodjatok szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 20:29:12
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh.. MAcsek, akkor tényleg visszatért a jó kedved
Mihez csinálsz klipet? Melyiket választottad? Jóccakát Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 20:43:27
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó 8.
Edóka, most egy Placebo dalhoz szeretnék klipet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 21:27:42
Létrehozva:
|
|
|
Az jó ... és a listáról nem néztél még dalt, amit meg szeretnél csinálni? Úgy emlékeztem valaki csinált már a dangerous-hoz is.. nem? vagy az is te voltál? VAgy ki volt? pont tegnap keresgéltem a tubuson, de nem találtam!
|
|
|
|
2009.12. 03. - 22:52:10
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát lányok, szombaton jelentkezem... ha képben leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bye
|
|
|
|
2009.12. 04. - 01:55:32
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Kicsit megint lemaradva,de követlek titeket!:) Olvastam,h mik történtek,ezért Nikinek,Angienek és Vicus Petrájának küldöm elsősorban ezeket, de persze,küldöm nektek is Edóka,Vicus,Mode,Ildi,Usi,Onix,és Capri,ha benéz!!! Engem ezek hoztak vissza az életbe egyik nap úgymond,mikor elég szarul voltam... Szóval,küldöm az egész csapatnak,mert nagyon jó fejek,és kedvesek vagytok,nagyon jó csapat gyűlt itt össze,sajnálom is,h nem lehetek itt mindig...Remélem,sikerül betenni a képeket! Lehet,h már láttátok őket. És remélem,h senkit nem hagytam ki a csapatból!! (IMG:http://i58.photobucket.com/albums/g240/hupsi-u2/DM/DM-Dave/Dave-sonstige/thdavezoom2005.gif) (IMG:http://i58.photobucket.com/albums/g240/hupsi-u2/DM/DM-Dave/Dave-sexy/kopievongif6cc0-1.gif) (IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Crazy.gif) Húhú,a törcsi darab!! Hát sztem,úgy szipóznánk azt mint a fene!!:DD Mode: Sztem is jól nézett ki Alan!! A szemei,hát jujjj!! De ezt én már mondtam máskor is! Szép pár lennétek,kéne egy fick is róla!:DD Usi: szombaton randi? Jujj,szurkolok h jól sikerüljön!!! |
|
|
|
![]() ![]() |