![]() ![]() |
2010.05. 06. - 06:58:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ide is karkom... Trixx miatt, mert nem láttam még FB-on.. oda már kiraktam, lehet még nem láttátok USi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.youtube.com/watch?v=cUjLr2-vAug...;feature=autofb Annyira jó felvételek Martinról, bár lehet vannak közte ismerősek, de újak is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÁÁÁááááááááááá köszi Edó! Tényleg nagyon jó felvételek, és újak is. Olyan husi ez a Martin ahogy állandóan vigyorog. I-MÁ-DOM! Na még egyszer megnézem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 07:05:00
Létrehozva:
|
|
|
Fazont, és hónaljt csinálok magamnak. De még folyamatban van, pedig már másfél éve csinálom. Csak az van, h én nem mindig esek magamnak van, h kihagyok vagy 3 hónapot.. így eltart egy ideig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de a hónaljomon nincs már szőr:) a fazonomon is csak nagyon kicsi.. mindig azt mondom, h beteg kóbor kutyás vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he beteg kobor kutyás. De dilis vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, elsők a vendégek, és csak utána te.... Tudod, nekem ez azért ilyen fontos, mert elég erős és sötét szőr van a lábamon VÉGIG sajnos, és ez miatt nem igazán érzem nőnek magam. Szóval sérti a nőiességem, ha értitek mire gondolok. Tervezem majd a combomat is, de most no more money. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 07:22:26
Létrehozva:
|
|
|
Értem Trixx!
Mivel én szőke vagyok, a lábam nem nagyon érdekel. Viszont mindig mindenhol gyantáztattam magam, és a full fazon rettenetes volt. És elegem lett, hát gondoltam ez az első, amit megszűntetek.. egy életre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mellette párhuzamosan ment a hónalj is! ha bele godnolok, h soha többet nem kell majd gyantáztatnom.. mert olyan kis kevéske marad, azt már simán borotválhatom is! |
|
|
|
2010.05. 06. - 07:33:19
Létrehozva:
|
|
|
jé éjt mindenkinek! holnap drukkoljatok nekem 9-35-től mert szóbelizek a kedvenc tanárbácsimnál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sziasztok. Usi drukk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálunk elég szomorú az idő.Éjszaka esett is.Én meg nem fél éjszaka de nem az eső miatt.Egyszerűen felébredtem kiment az álom a szememből aztán csak forgolódtam míg végülnagy nehezen elaludta de nem sokára csörgött a Géza vekkere vagyis a telefonján az ébresztő.Hogy a fene vinné el gondoltam magamban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 07:36:31
Létrehozva:
|
|
|
Értem Trixx! Mivel én szőke vagyok, a lábam nem nagyon érdekel. Viszont mindig mindenhol gyantáztattam magam, és a full fazon rettenetes volt. És elegem lett, hát gondoltam ez az első, amit megszűntetek.. egy életre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mellette párhuzamosan ment a hónalj is! ha bele godnolok, h soha többet nem kell majd gyantáztatnom.. mert olyan kis kevéske marad, azt már simán borotválhatom is! Én is szőkés féle vagyok.... és nagyon fehér bőrű, a szőröm mégis erős.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem is elegem van, én is tervezetm a fazont is, mert ott be is gyullad. A borotvát nem bírom, a gyantát sem nagyon, bár azzal szoktam magamnak, ilyen mikroban megegíhetőssel. A full fazon gyantára nem is mernék vállalkozni, a bazira fájhat. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Sziasztok. Usi drukk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálunk elég szomorú az idő.Éjszaka esett is.Én meg nem fél éjszaka de nem az eső miatt.Egyszerűen felébredtem kiment az álom a szememből aztán csak forgolódtam míg végülnagy nehezen elaludta de nem sokára csörgött a Géza vekkere vagyis a telefonján az ébresztő.Hogy a fene vinné el gondoltam magamban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szia! Sajnálom hogy ilyen rossz éjszakád volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vissza tudsz feküdni hogy kipihend magad? |
|
|
|
2010.05. 06. - 07:47:55
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!
Trixx... a full fazont bízd szakemberre... és nagyon fontos, h fazont ne papíros gyantával szedj. A hagyományossal nem is fáj annyira, mert nem tépi a bőrt! De nem olyan vészes, mindenkinek ajánlom, jobb, mint a borotva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak ne fájna annyira... míg nem tudtam ipl-eztetni én is gyantáztam, eszembe sem jutna a borotva! |
|
|
|
2010.05. 06. - 07:53:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Trixx... a full fazont bízd szakemberre... és nagyon fontos, h fazont ne papíros gyantával szedj. A hagyományossal nem is fáj annyira, mert nem tépi a bőrt! De nem olyan vészes, mindenkinek ajánlom, jobb, mint a borotva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak ne fájna annyira... míg nem tudtam ipl-eztetni én is gyantáztam, eszembe sem jutna a borotva! Á nem kezdenék neki....... a fullnak nem. Viszont még huszonévesen volt egy rossz tapasztalatom egy kozmetikussal: sima gyanta után olyan véaláfutásos lett a fazonom, mintha nem is tudom, összerugdostak volna. Na akkor votam utoljára gyantáztatni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 07:58:40
Létrehozva:
|
|
|
Én is szőkés féle vagyok.... és nagyon fehér bőrű, a szőröm mégis erős.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem is elegem van, én is tervezetm a fazont is, mert ott be is gyullad. A borotvát nem bírom, a gyantát sem nagyon, bár azzal szoktam magamnak, ilyen mikroban megegíhetőssel. A full fazon gyantára nem is mernék vállalkozni, a bazira fájhat. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Szia! Sajnálom hogy ilyen rossz éjszakád volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vissza tudsz feküdni hogy kipihend magad? Mire hazaérek már nem fekszek vissza mert teszek veszek. Elő szokott fordulni máskor is rossz éjszaka és általában mindig az a hajnali két óra magassága amikor felébredek és van,hogy két órán át is csak fetrengek mire nagy nehezen vissza alszok.Valamikor nem bírom cérnával és az éjszaka közepén mp3 fülbe bedug és hallgatom Dave és Martin gyönyörűséges hangját. Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 06. - 07:58:59 |
|
|
|
2010.05. 06. - 08:21:37
Létrehozva:
|
|
|
Mire hazaérek már nem fekszek vissza mert teszek veszek. Elő szokott fordulni máskor is rossz éjszaka és általában mindig az a hajnali két óra magassága amikor felébredek és van,hogy két órán át is csak fetrengek mire nagy nehezen vissza alszok.Valamikor nem bírom cérnával és az éjszaka közepén mp3 fülbe bedug és hallgatom Dave és Martin gyönyörűséges hangját. Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, megértelek, mindig van mit csinálni. Ó fiúk nagyon jó altatók. Nincs is jobb mint az ő gyönyörűseges hangjukra eluludni, vagy elalélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 08:25:37
Létrehozva:
|
|
|
Helló, hah, megint egyedül vagyok... és persze mindenki mindent most akar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt, hogy mindkét fülemen volt egy egy telefon, a mobil meg a vezetékes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicces volt, két Józsi volt a füleimben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gyanta téma: Hát igen, én 13 éves korom óta gyantázom magam, de szemernyit sem kopott ki sehol sem... fazon borzalmas, fekete... hasam is... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) úgyhogy én igazán utálom magam ezek miatt, majom szőröm van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vica, próbálj meg most aludni, éjjel nekem sem ment jól, pedig nem volt szúnyog, nyitva volt az ablak, de hol melegem volt, hol meg fáztam. Össze-vissza forgolódtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, megértelek, mindig van mit csinálni. Ó fiúk nagyon jó altatók. Nincs is jobb mint az ő gyönyörűseges hangjukra eluludni, vagy elalélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyet értek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Goodnight lovers az ébresztőm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 08:29:18
Létrehozva:
|
|
|
Helló, hah, megint egyedül vagyok... és persze mindenki mindent most akar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt, hogy mindkét fülemen volt egy egy telefon, a mobil meg a vezetékes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicces volt, két Józsi volt a füleimben Gyanta téma: Hát igen, én 13 éves korom óta gyantázom magam, de szemernyit sem kopott ki sehol sem... fazon borzalmas, fekete... hasam is... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) úgyhogy én igazán utálom magam ezek miatt, majom szőröm van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vica, próbálj meg most aludni, éjjel nekem sem ment jól, pedig nem volt szúnyog, nyitva volt az ablak, de hol melegem volt, hol meg fáztam. Össze-vissza forgolódtam Egyet értek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Goodnight lovers az ébresztőm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Akkor nem unatkozol, he-he két Józsi a füledben? De hogy férnek bele? Vigyázz ki ne nyúlítsák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye majomszőrzet. Én is mindig azt mondom, hogy rajtam meg is látszik hogy a majom az ősünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á, azt én is akarom ébresztőnek, csak meg kellene vágnom, de olyat még nem csináltam. Akkor most készen lett a notid? Jól szuperál? |
|
|
|
2010.05. 06. - 08:58:47
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Akkor nem unatkozol, he-he két Józsi a füledben? De hogy férnek bele? Vigyázz ki ne nyúlítsák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye majomszőrzet. Én is mindig azt mondom, hogy rajtam meg is látszik hogy a majom az ősünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á, azt én is akarom ébresztőnek, csak meg kellene vágnom, de olyat még nem csináltam. Akkor most készen lett a notid? Jól szuperál? Itt röhögtünk hárman (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angyalom a mobilomban, Katyina Józsi meg a vezetékesben, olyan édik voltak, mert ők amúgy együtt dolgoznak a Móricz Zs. körtéren a metrón, de az Angyalom picit késésben volt, aztán még mondta is, hogy mondjam meg a Józsinak, hogy megy és mindjárt oda ér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát úgy röhögtünk, majdnem bepisiltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rajtam meg a fiúk röhögtek itt benn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, majmok vagyunk, legalábbis én tutira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A notim köszöni, jól van... legalábbis tegnap este/éjjel meg ma reggel jól szuperált. Tegnap teljes formázás volt, a partíciót is töröltük, ezért kellett mindent újra felmásolnom. |
|
|
|
2010.05. 06. - 09:14:41
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt így hajnali 10-kor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode! Köszönöm a képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 09:22:16
Létrehozva:
|
|
|
Itt röhögtünk hárman (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angyalom a mobilomban, Katyina Józsi meg a vezetékesben, olyan édik voltak, mert ők amúgy együtt dolgoznak a Móricz Zs. körtéren a metrón, de az Angyalom picit késésben volt, aztán még mondta is, hogy mondjam meg a Józsinak, hogy megy és mindjárt oda ér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát úgy röhögtünk, majdnem bepisiltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rajtam meg a fiúk röhögtek itt benn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, majmok vagyunk, legalábbis én tutira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A notim köszöni, jól van... legalábbis tegnap este/éjjel meg ma reggel jól szuperált. Tegnap teljes formázás volt, a partíciót is töröltük, ezért kellett mindent újra felmásolnom. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jó kis melóhely ez! Tök szuper mikor ilyen jó a társaság! Én is, sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De már nem sokáig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úúúúúútálom a teljes formázás, annyi macera van vele. De van amikor csak az segít. Jó Reggelt! Mizu a melóban? |
|
|
|
2010.05. 06. - 09:39:32
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jó kis melóhely ez! Tök szuper mikor ilyen jó a társaság! Én is, sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De már nem sokáig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úúúúúútálom a teljes formázás, annyi macera van vele. De van amikor csak az segít. Jó Reggelt! Mizu a melóban? Igen, szeretek itt dolgozni, minden nap megy a marhulás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mondom, ez a telefonos dolog ez nagyon vicces volt, mondtam Andinak is, ő is nevetett rajta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nagyon gyorsan megvolt a formázás, a telepítés volt picit lassabb... de hát mire minden programot feltettem mondom volt este 11 kb. Aztán dőltem ki aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt így hajnali 10-kor! Mode! Köszönöm a képeket! Szia Neo! Ma lesz valami már a fizetéseddel kapcsolatban? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben szól az It's no good (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúúúúúúúúúúúúúúúú, szeretem az Ultrát!!!! Usi, ha erre jársz majd szólj hogy sikerült a vizsga, meg mizu az Ákos jegyekkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Izgulok, hogy legyen még akcióban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 09:57:23
Létrehozva:
|
|
|
Én is imdom az Ultrát!
Most kilépek, meló ezerrel. Pusza. |
|
|
|
2010.05. 06. - 10:23:55
Létrehozva:
|
|
|
Megint apeh ellenőrzés lesz.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nem unják még? Most a felülellenőrzés felülellenőrzése...... no comment!
|
|
|
|
2010.05. 06. - 11:38:54
Létrehozva:
|
|
|
Megint apeh ellenőrzés lesz.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nem unják még? Most a felülellenőrzés felülellenőrzése...... no comment! Ezt nem hiszem el! Ennyire ráérnek???????? |
|
|
|
2010.05. 06. - 12:45:47
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az ipl-ezés nekem is érdekelne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd mesélj róla trixx, mint áldozat milyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 06. - 12:53:15
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az ipl-ezés nekem is érdekelne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd mesélj róla trixx, mint áldozat milyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Mint áldozat az alábbiakat tudom elmesélni: A kezelés előtt két nappal le kell borotválni a kezelendő testrészed. Egy gélt kennek a (pl) lábadra mely vezeti a fényt és hűti a lábad. A villanófényes kezelést meg úgy képzeld el, hogy van egy ilyen kütyü, mint mondjuk az árleolvasó a boltban, annak a fejét érintik a lábadhoz ami kb 2x5 cm, és az villan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez egy kicsit csíp, mint egy apró áramütés, de nem vészes. Meg sem kottyan a gyantázáshoz szokott ember lábának. Minden területen ámmennek 3-szor, szóval egy órán át folyamatos enyhe csipkedő érzés van, kicsit meleg is, közben fekszel, zenét hallgatsz, olvasol vagy mint én dumálsz a kezelővel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ennyit tudok elmondani. Na Edó szakszerű voltam? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |