2400 Oldal V  « < 1620 1621 1622 1623 1624 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.05. 06. - 13:10:27
Létrehozva: #32421

devotee

köszi trixx nem ig hittem volna, hogy 1 kezelés 1 óra :S, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mihelyt tudom én is elkezdem, de véleményt kérek edótól mindenben, ha elkezdem mire figyeljek oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

árak, hány db kezelés és van olyan is aki elhúzná szóval ilyenekre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

különben abba igaza van edónak, h. amit magadra költesz egész életed során ilyen cuccokra, annak az ára ott van csak egy összegben fizeted ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na lépek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este lehet jövök de holnap prezentálnom kell.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagyis vizsga :SS (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 06. - 13:28:05
Létrehozva: #32422

devotee

na kukucs
nem voltam tegnap mert nagyon fullos volt a napom...
jajj gyerekek, olyan stresszes most még a meló. tudjátok, még nincs meg a rutin, és bizonytalan vagyok emiatt. és emiatt meg kb folyamatosan ezen kattog a fejem. bzzz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu mindegy, majd belejövök. hálistennek nem cseszegetnek, hanem nagyon kedvesek meg türelmesek, és minden segítséget megadnak. menni fog amúgy és jó lesz, máris látom, csak még nem tartok itt. a kezdeti nehézségek ugye...

pff, nagyon jók voltak ezek a képek... szerelmem esküvője... anyu. nagyon szép volt, és egyszerre elszomorító picit. de csak icipicit. csak mert elkelt ez a csodálatos ember. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, a drága. na, nem lesztek ott szombaton. éjfél után lesz Dave Gahan special birthday set a livingben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi majd ott ünneplünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, akartam mondani, hogy ha kell bármilyen zenét rövidebbre vágni, szólj, és 2 perc alatt megcsinálom neked. tényleg nem tart semeddig, nekem így vannak az összes DM csengőhangjaim. megcsináljam neked a goodnight loverst? nagy cuccokat nem tudok, csak a hosszát szoktam megvágni, meg elhalkítom a végét, kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 13:34:15
Létrehozva: #32423

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 06. - 12:38:54) *
Ezt nem hiszem el! Ennyire ráérnek????????

Ezek szerint igen...

Idézet (lolacska @ 2010.05. 06. - 14:28:05) *
na kukucs
nem voltam tegnap mert nagyon fullos volt a napom...
jajj gyerekek, olyan stresszes most még a meló. tudjátok, még nincs meg a rutin, és bizonytalan vagyok emiatt. és emiatt meg kb folyamatosan ezen kattog a fejem. bzzz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu mindegy, majd belejövök. hálistennek nem cseszegetnek, hanem nagyon kedvesek meg türelmesek, és minden segítséget megadnak. menni fog amúgy és jó lesz, máris látom, csak még nem tartok itt. a kezdeti nehézségek ugye...

Szia Loli!

A melóba bele kell jönni, nekem a nevekkel volt problémám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hirtelen meg kellett tanulnom 84 nevet és mivel én vok a telefonközpont tényleg nem árt tudni ki-kicsoda:D Ebből persze volt jó néhány félre kapcsolásom, dehát ráfogtam arra, hogy mellé nyomtam, most már persze mindenkit tudok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hááá, megkaptuk a fizut, hurrá!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Angie nem költ, Angie spórol...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 06. - 13:39:20
Létrehozva: #32424

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 06. - 10:39:32) *
Szia Neo!

Ma lesz valami már a fizetéseddel kapcsolatban? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Közben szól az It's no good (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúúúúúúúúúúúúúúúú, szeretem az Ultrát!!!!

Szia Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon remélem hogy lesz, de ha ma nem akkor holnap ha megyek délután dolgozni megint bemegyek a dirihez!
Nem fogom ennyiben hagyni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 13:54:19
Létrehozva: #32425

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.05. 06. - 14:39:20) *
Nagyon remélem hogy lesz, de ha ma nem akkor holnap ha megyek délután dolgozni megint bemegyek a dirihez!

Helyes, helyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkolok...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 14:09:34
Létrehozva: #32426

devotee

Olyan édi Andi, ahogy bulizik velem szemben az István a Királyra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 06. - 15:12:59
Létrehozva: #32427

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 06. - 07:54:28) *
Ide is karkom... Trixx miatt, mert nem láttam még FB-on.. oda már kiraktam, lehet még nem láttátok USi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=cUjLr2-vAug...;feature=autofb
Annyira jó felvételek Martinról, bár lehet vannak közte ismerősek, de újak is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

JÉZUSOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ NAGYON JÓL ESETT így picit becsiccsentve + két hambi után XD
(na Edó bébi, most kicsit olyan a hangulatom, mint tegnap gmailen! XDDDD csak most Mart a tárgya (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hah, azért ő is szép ember!!!!)

Nah, 5-ös lett a szóbelim, köszi a drukkot drágáim! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (annyira cukor volt Thomas....... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )
Aztán rohangáltam jegyzetért meg jegyekért a városban - egyszer el is áztam mert szakadt (jégeső is), de a második elázást megúsztam pont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, és jó hosszú idő óta először volt rajtam szoknya XD

Angie: MEGVANNAK A JEGYEK!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg egy 10-es volt, plusz én még 4 hónapig kapom ingyen a Délmagyarországot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 15:17:07
Létrehozva: #32428

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 06. - 16:12:59) *
Nah, 5-ös lett a szóbelim, köszi a drukkot drágáim! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (annyira cukor volt Thomas....... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )
Aztán rohangáltam jegyzetért meg jegyekért a városban - egyszer el is áztam mert szakadt (jégeső is), de a második elázást megúsztam pont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, és jó hosszú idő óta először volt rajtam szoknya XD

Angie: MEGVANNAK A JEGYEK!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg egy 10-es volt, plusz én még 4 hónapig kapom ingyen a Délmagyarországot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Juhhé!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kösz a jegyet, akkor küldj nekem számlaszámot és azonnal utalom a pénzt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pusszantalak!!!! 4 hónapig lesz újságod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ááá, mekkora grátisz!

Ma ütközöm SMOG-al a Multicam lemezekért! Holnap postázom nektek Usi, Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 06. - 15:47:44
Létrehozva: #32429

devotee

Angie: köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te, nekem most nem sürgős ez az 5-ös a jegyekért, ráérsz majd személyesen odaadni ha lejössz a koncira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és már itt van nálam a Freelove-os maxid is, biztos ami biztos XD)
okés, várom majd a DVD-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja és akkor csak egy 4-est kérek majd, mert akkor mindjárt levonhatjuk az ezrest amit Smog kér. okés így?)

jajjjjjjjjjjjjjj de csodásan dörög az ég!!!!!!!!!!! IMÁDOM!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 06. - 16:25:02
Létrehozva: #32430

devotee

Sziasztok!

usi, hát már nem tudok szurkolni, de legközelebb fogok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx köszi amit írtál még előbbre (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mármint Alannel meg velem kapcsolatban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 16:59:41
Létrehozva: #32431

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 06. - 16:47:44) *
Angie: köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te, nekem most nem sürgős ez az 5-ös a jegyekért, ráérsz majd személyesen odaadni ha lejössz a koncira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és már itt van nálam a Freelove-os maxid is, biztos ami biztos XD)
okés, várom majd a DVD-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja és akkor csak egy 4-est kérek majd, mert akkor mindjárt levonhatjuk az ezrest amit Smog kér. okés így?)

jajjjjjjjjjjjjjj de csodásan dörög az ég!!!!!!!!!!! IMÁDOM!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jajj, okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor majd személyesen odaadom (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Különben és is azt gondoltam, hogy a jegyből levonjuk majd a Multicam árát és akkor 4000-t fizetek majd, össze gondoltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Freelove maxit nagyon köszi, már várom, majd még a Goodnight loverst szeretném megvenni legközelebb, ha járok a Metro-nom-ban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Itt most nem dörög, hanem csak klasszul be van borulva és kicsit hüvi van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 17:04:45
Létrehozva: #32432

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 06. - 17:25:02) *
Sziasztok!

Trixx köszi amit írtál még előbbre
Mármint Alannel meg velem kapcsolatban

Szia Mrs Wilder (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 06. - 17:15:43
Létrehozva: #32433

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 06. - 09:21:37) *
Igen, megértelek, mindig van mit csinálni.

Ó fiúk nagyon jó altatók. Nincs is jobb mint az ő gyönyörűseges hangjukra eluludni, vagy elalélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx azért valamikor még ők sem tudnak elaltatni.
Hol így van nálam hol úgy.Van,hogy pikk-pakk elalszom a kis drágák dalaira de ha az éjszaka közepén folyamodom hozzájuk van,hogy egy órán keresztül is hallgatom és akkor sem altatnak el. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 06. - 17:17:58
Létrehozva: #32434

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 06. - 17:04:45) *
Szia Mrs Wilder (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 06. - 17:19:16
Létrehozva: #32435

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 06. - 09:25:37) *
Vica, próbálj meg most aludni, éjjel nekem sem ment jól, pedig nem volt szúnyog, nyitva volt az ablak, de hol melegem volt, hol meg fáztam. Össze-vissza forgolódtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát sajna Angie nappal a teendőimet csinálom azért nem fekszem le ha esetleg nem jól aludtam az éjszaka meg szerintem a nappali zajok miatt nem tudnék aludni.
Ó akkor neked sem volt jó az éjszakád. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na majd a mostani ami következik hátha aluszkálós éjszaka lesz..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 06. - 18:17:58) *

Helló Wilder asszony. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 17:21:55
Létrehozva: #32436

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 06. - 18:15:43) *
Trixx azért valamikor még ők sem tudnak elaltatni.
Hol így van nálam hol úgy.Van,hogy pikk-pakk elalszom a kis drágák dalaira de ha az éjszaka közepén folyamodom hozzájuk van,hogy egy órán keresztül is hallgatom és akkor sem altatnak el. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Ilyenkor kellene egyet rosszalkodni Dave babyvel és utána garantáltan elaludnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól megtornásztatna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.05. 06. - 18:19:16) *
Hát sajna Angie nappal a teendőimet csinálom azért nem fekszem le ha esetleg nem jól aludtam az éjszaka meg szerintem a nappali zajok miatt nem tudnék aludni.
Ó akkor neked sem volt jó az éjszakád. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na majd a mostani ami következik hátha aluszkálós éjszaka lesz..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma a vizsga munkám fogom csinálni, mert holnap megyek haza, szóval... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem tudom meddig jutok vele, be kellene fejeznem, remélem össze jön, mert ha nem akkor nem tudom mi lesz... De neked azért jó alvást, huncutkodj a fiúkkal, szerintem utána hamarabb elalszol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 06. - 17:23:08
Létrehozva: #32437

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.05. 06. - 14:39:20) *

Jól teszed ne is hagyd annyiban.Szurk Neo.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 06. - 17:26:23
Létrehozva: #32438

devotee

Wilder asszony (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

heheh .. Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Petra megvan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dávizzon ám!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs343.ash1/29293_119256121437321_100000588003682_188941_6550828_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 06. - 17:27:45
Létrehozva: #32439

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 06. - 18:21:55) *
Ilyenkor kellene egyet rosszalkodni Dave babyvel és utána garantáltan elaludnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól megtornásztatna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ma a vizsga munkám fogom csinálni, mert holnap megyek haza, szóval... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem tudom meddig jutok vele, be kellene fejeznem, remélem össze jön, mert ha nem akkor nem tudom mi lesz... De neked azért jó alvást, huncutkodj a fiúkkal, szerintem utána hamarabb elalszol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe Angie én nem bánom jöhet Dave baby rosszalkodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az olyan torna után amire céloztál tényleg mindig tök gyorsan elalszom.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Köszi rajta leszek a jó alváson.Hihi nem inkább a férjemmel kéne huncutkodnom...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először vele aztán a fiúkkal.Halmozom az élvezeteket. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Angie neked pedig jó munkát a vizsgamelóhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 06. - 17:30:01
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 06. - 17:29:08
Létrehozva: #32440

devotee

xDD
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs524.snc3/29793_391734638673_827118673_3957448_3539843_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1620 1621 1622 1623 1624 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
90 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (90 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: