![]() ![]() |
2010.05. 06. - 17:31:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wilder asszony (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) heheh .. Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petra megvan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dávizzon ám!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs343.ash1/29293_119256121437321_100000588003682_188941_6550828_n.jpg) Megvan a hisztérika kisasszony....Oké majd Dávizik mondjuk a hétvégén. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 17:33:16
Létrehozva:
|
|
|
Megvan a hisztérika kisasszony....Oké majd Dávizik mondjuk a hétvégén. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hisztérika kisasszony..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dávi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ha már Dávi....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs334.snc3/29293_119253561437577_100000588003682_188924_6942321_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 06. - 17:35:07
Létrehozva:
|
|
|
Usi gratula az ötöshöz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe Mode a két zsengeség a képen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hisztérika kisasszony..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dávi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ha már Dávi....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs334.snc3/29293_119253561437577_100000588003682_188924_6942321_n.jpg) Hát az...valami borzadály amilyen hisztiket tud csinálni. jaj de kis komoly meg szomorú Dávi (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 17:35:42
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Angie én nem bánom jöhet Dave baby rosszalkodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az olyan torna után amire céloztál tényleg mindig tök gyorsan elalszom.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Köszi rajta leszek a jó alváson.Hihi nem inkább a férjemmel kéne huncutkodnom...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először vele aztán a fiúkkal.Halmozom az élvezeteket. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angie neked pedig jó munkát a vizsgamelóhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen Vica, pont arra a tornára gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát felőlem halmozhatod az élvezeteket... nincs abban semmi rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Husi lenni a hambiban (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jujj, de rossz vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi, remélem meglesz a jó munka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most fürcsi!!! |
|
|
|
2010.05. 06. - 17:38:20
Létrehozva:
|
|
|
Angie "husi lenni a hambiban"...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó úszást a kádban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 17:40:35
Létrehozva:
|
|
|
Usi gratula az ötöshöz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe Mode a két zsengeség a képen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az...valami borzadály amilyen hisztiket tud csinálni. jaj de kis komoly meg szomorú Dávi (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) zsengeség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis aranyos izékék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megsimogatnám őket szívesen xD Szegény Petra...régen én is sokat hisztiztem..majd kinövi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vigasztaljuk meg Dávit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 17:44:11
Létrehozva:
|
|
|
Oké Mode vígasztaljuk meg Dávit.
Daaave keblemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is próbálkoztam a hisztivel de anyám elvert érte és többet nem próbálkoztam ilyesmivel. |
|
|
|
2010.05. 06. - 17:46:38
Létrehozva:
|
|
|
Oké Mode vígasztaljuk meg Dávit. Daaave keblemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is próbálkoztam a hisztivel de anyám elvert érte és többet nem próbálkoztam ilyesmivel. Néha én is kaptam pofont, de valahogy nem érdekelt, legközelebb ugyanúgy csináltam tovább (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dááviiiiiid (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 17:53:11
Létrehozva:
|
|
|
Mode én nem pofont kaptam hanem anyám fakanállal verte el a fenekem.Utána nem volt kedvem többet hisztizni. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
|
2010.05. 06. - 17:56:41
Létrehozva:
|
|
|
Mode én nem pofont kaptam hanem anyám fakanállal verte el a fenekem.Utána nem volt kedvem többet hisztizni. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Jesszus (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 17:57:27
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na hát nem csodálkozom hogy összegondolkodtunk már megint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vizsgamunkát? ergo az oldalam?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) drukkolok ám hogy menjen!!!!! és faszán meg tudd csinálni!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode: nem baj, holnap tíztől bepótolod az elmaradt drukkolást XD jajj és már megint olyan képeket raktál be, amiket nem ismertem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha van még, jöhet!!! vica: köszi a gratot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 18:01:37
Létrehozva:
|
|
|
Oké Usi XDD
Oké jönnek képek, keresem ezerrel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jack picibe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://pics.hi5.com/userpics/871/545/54506871.img.small.jpg) |
|
|
|
2010.05. 06. - 18:06:28
Létrehozva:
|
|
|
Mode ez volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi nincs mit ez csak természetes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 18:10:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 06. - 18:12:35
Létrehozva:
|
|
|
Ja szerintem is Bonoval van.
|
|
|
|
2010.05. 06. - 18:12:49
Létrehozva:
|
|
|
Drágáim sziasztok!!!!!
Üdv!!!!!! Elfáradtam, majd olvasok ám vissza. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nézzétek mit írtam, hehehe: http://freestate.hu/news/comments/ns-facebook/ Meghívtam ide pachgergo-t, Gergőt azt ígérte jön és örült neki, remélem beír! Hahaha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 18:14:13
Létrehozva:
|
|
|
Niki: Nemáár akkor lesz még egy kiskorú XDDDDDDDDDDDDDDD
De jöjjön csak nyugodtan, vicceltem ám XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 06. - 18:14:37 |
|
|
|
2010.05. 06. - 18:14:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie "husi lenni a hambiban"...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó úszást a kádban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen! Husi jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösz megvolt, és most dugulás elhárítok! A hajam picit eltömítette a lefolyót és csak nagy könyörgések árán akart lefolyni, így most beleöntöttem egy rakat kis maró gyöngyöt és fuldoklom a szagokban... Huh, nem is mondtam, hogy ma kétoldali munka undora volt mindenkinek, hiszen fizetés nap volt! Már reggeltől jöttek mentek a szerelésvezetőink, dumcsiztunk, röhögtünk. Ha meg éppen nem velük, vagy az Andival humorizáltunk, akkor az előkészítő fiúk lökték a hülyeséget. Harmadik lehetőségként a mobilomon lógtam Angyalkával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap kiküldtem neki vagy 30 cd-t, és éjjel fanatikus módon mindbe belehallgatott és volt olyan, amit meg is hallgatott végig, fél háromig volt ébren (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOL! Hatalmas Recoil fan lett, ordíttatta éjfélkor a Bloodline-t a házimozin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény szomszédok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát azért az előkészítő fiúk sem hazudtolták meg önmagukat, az emeleten mindenki nagy Star Wars fan... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ha valahová magán dolgot mennek intézni akkor csak annyit fognak mondani, hogy a "Perem vidékre távoztam"! Besz@rtam úgy röhögtem. Délután meg ütköztem ugye Smoggal, és végre a RAH is megvan szupcsi multicamben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Két hete megígérte, hogy megcsinálja és meg is csinálta, ma ide is adta nekem a csajok BP Multicamjaivel együtt! Már itt belenéztem, állati lett, LHN hanggal, naggggyyyon zsíroskenyér! Jó nap volt ez eddig |
|
|
|
2010.05. 06. - 18:14:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 06. - 18:16:31
Létrehozva:
|
|
|
Jajj akartam mutatni Alankém nőjét....kíváncsi rá valaki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: Bloodline..imááááádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát ha nagy Recoil fan lett...akkor már a barátom XD |
|
|
|
![]() ![]() |