![]() ![]() |
2010.05. 06. - 19:12:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode én nem pofont kaptam hanem anyám fakanállal verte el a fenekem.Utána nem volt kedvem többet hisztizni. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ez ismerős téma. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:12:30
Létrehozva:
|
|
|
Mode Mona Lisa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 06. - 19:13:29
Létrehozva:
|
|
|
Mode Mona Lisa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát tök olyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:13:49
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szerintem is emlékezetes lesz az az interjú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze, jöhet Trixx is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (én meg őt is szívesen megismerném személyesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) hehe, cuki lehetsz a headsettel!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) az utóbbi 3-4 napban én is megint nagyon ráfüggtem a Selected hatására a Recoilra. Nálam most a WANT megy, az egyik legnagyobb kedvencem!!! Mode: szerintem nem olyan csúnya a csaj. átlagos és tényleg kedvesnek tűnik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jobb mintha egy kikent-kifent cicababa lenne... szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti, ti jól ki fogtok jönni, Szüzek vagytok mindketten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jah, nagyon cuki lehetek, mint egy gyagás kb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Huh, nálam megint Bloodline... imádom, megunhatatlan! De a Selected remixes nagyon zsír még mindig Allelujah: Noisy church mix az ász! |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:14:20
Létrehozva:
|
|
|
Ez ismerős téma. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak egyszer volt ilyen.Utána inkább a lecseszős módszert választotta ami időnként rosszabb volt mintha lehúzott volna egy pofont.Jobban fájtak a szavai mintha ha lerendezte volna a nagy frásszal. |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:15:28
Létrehozva:
|
|
|
JAJJJ JÉZUSOM EZT A KÉPÉT DE SZERETEM!!!!!!!!!! Megőrülök ettől a fekete cucctól rajta! a selyeming................................ WÁÁÁÁÁ!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Könnyen le lehet húzni róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:16:34
Létrehozva:
|
|
|
Ennyit mondok... SZUSZPENZOR (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kb 3 órája ezen röhögök! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 06. - 19:18:50
Létrehozva:
|
|
|
Csajok és Neo jó éjszakát és szép álmokat.
Megyek a gumi Dave-el huncutkodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:20:24
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdvözlöm a gumi Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:23:26
Létrehozva:
|
|
|
Csajok és Neo jó éjszakát és szép álmokat. Megyek a gumi Dave-el huncutkodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Guminé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:23:29
Létrehozva:
|
|
|
Ennyit mondok... SZUSZPENZOR (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kb 3 órája ezen röhögök! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem csoda, te dinka!!!!!!!!! XDDDD de a telefonos segítség milyen jól jött, mi?! XD Angie: jah, általában jól kijövök a Szüzekkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, az az Allelujah mix!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nálam most 1 másik nagy kedvenc a Breath control (soft hand mix) megy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) wub: jóccak vica! |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:28:35
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Guminé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Guminé XDDDD Látjátok lányok, milyen jó a férjem zenéje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azér' tud, nem ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaajjj a Balzsay Károlynak milyen aranyos kislányai vannak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 06. - 19:28:48 |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:29:09
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hazaértem. Kifugáztuk anyáék fürdőszobáját. Ki lett a kezem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De a héten már nem megyünk, lesz egy kis pihi. |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:32:21
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
óóó hát pihenj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:34:00
Létrehozva:
|
|
|
Mode: fogalmam sincs kinek a gyerekeiről beszélsz XD
jah, hát én eddig is mondtam hogy jó zenéje van, meg tényleg tehetséges zenész Alan. keresztkérdés: Gergő nem tud még írni ide mert nincs jogosultsága. hogy is volt? várni kellett 1-2 napot hogy aktiválódjon, vagy Faithék engedélyezték? én már nem emlékszem. Trixx: ügyesek vagytok!!! akkor most jó lesz egy kis pihi! |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:34:59
Létrehozva:
|
|
|
Mode: fogalmam sincs kinek a gyerekeiről beszélsz XD jah, hát én eddig is mondtam hogy jó zenéje van, meg tényleg tehetséges zenész Alan. keresztkérdés: Gergő nem tud még írni ide mert nincs jogosultsága. hogy is volt? várni kellett 1-2 napot hogy aktiválódjon, vagy Faithék engedélyezték? én már nem emlékszem. Trixx: ügyesek vagytok!!! akkor most jó lesz egy kis pihi! Valami boxoló XD Az bizony (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kis husigombócom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én nem emlékszem, hogy volt, nem most történt a regisztrálásom :S |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:36:40
Létrehozva:
|
|
|
Wilder asszony (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) heheh .. Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petra megvan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dávizzon ám!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs343.ash1/29293_119256121437321_100000588003682_188941_6550828_n.jpg) Jé, mennyi minimóder. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:40:41
Létrehozva:
|
|
|
nem csoda, te dinka!!!!!!!!! XDDDD de a telefonos segítség milyen jól jött, mi?! XD Angie: jah, általában jól kijövök a Szüzekkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, az az Allelujah mix!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nálam most 1 másik nagy kedvenc a Breath control (soft hand mix) megy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) wub: jóccak vica! Most mi van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, igen, ti Szüzek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyian vagytok körülöttem, huh! Na az sem egy rossz mix (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De az Allelujah-t nem tudja felül múlni semmi nálam... |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:40:59
Létrehozva:
|
|
|
No..most hallom tv-ben, hogy sokan távkapcsolatban élnek....kapásból 3 ember (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Minek aggódok akkor ..xDD |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:41:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Guminé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Guminé, na most hangosan röhögtem itt nagy magányomba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csajok és Neo jó éjszakát és szép álmokat. Megyek a gumi Dave-el huncutkodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt, jó huncutkodást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |