![]() ![]() |
2010.05. 06. - 19:43:42
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez különböző volt.... nekem pl rögtön ment a duma... másnak meg nem... asszem. Jaaaa.. nem.. én már régen fórum tag voltam, ezért nem volt gond elkezdeni a tracspartit! úgyhogy fogalmam sincs.. Lányok.. kitakarítottam mindent.. ki is mostam.. más csak az utolsó adag megy... jajj. de jóóóóóóóó.. hétvégén, csak ablakot kell pucolnom. Annyira szar itt a földszinten.. Havonta kell pucolnom, annyira gyorsan koszos lesz az autóktól!
Ang! nem is mondtad, mit szóltál Usi Molko képeihez... nekem nyekk lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:46:20
Létrehozva:
|
|
|
Lola, megköszönöm, ha megvágod nekem a Goodnight lovers-t.
Ange, az István a király nekem is nagy kedvencem, mint Andi kolléganődnek. Maxihangerőn szoktam üvölteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, grat az ötöshöz. Nem is bibibű, mert lehet hogy én is ott leszek az Age Angyalka interjún. Majd jól zavarlak benneteket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és Mode, most láttam Alan nőjéről a képeket. Te ezerszer szebb vagy! És hát firss pipihusi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:47:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixx köszönöm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
hehe igen friss (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan is értékelte XD |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:48:09
Létrehozva:
|
|
|
Wilder asszony (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) heheh .. Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petra megvan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dávizzon ám!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs343.ash1/29293_119256121437321_100000588003682_188941_6550828_n.jpg) Jé mennyi gyerek? Ezt mind ő csinálta? Hehehehe |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:48:55
Létrehozva:
|
|
|
István a király? Valics évente kb 25 előadásra megy.. én csak kettőre. De mi konkrétan ezen nőttünk fel... anyáink, és apáink erre rázták, és állandóan ez pörgött bakeliten. Kívülről megy az egész, és én Koppány fan vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és meg van dvd-n, vhs-en, szallagon, kazin, bakeliten, cd.n.. mindenhogyan. Jaaa.. és a lényeget nem mondtam. Valicsnak nagyon nagyon nagyon nagyon .... nagy spanja a mostani koppány.. a vadkerti imi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az az igazság,hogy Wilder előtt ő volt a pasija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 06. - 19:49:37
Létrehozva:
|
|
|
Jé mennyi gyerek? Ezt mind ő csinálta? Hehehehe te bolond XDDD Csak Ava van ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:49:45
Létrehozva:
|
|
|
Trixx köszönöm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehe igen friss (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan is értékelte XD Tényleg Mode? és hogy értékelte? csak úgy érdeklődnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:50:16
Létrehozva:
|
|
|
István a király? Valics évente kb 25 előadásra megy.. én csak kettőre. De mi konkrétan ezen nőttünk fel... anyáink, és apáink erre rázták, és állandóan ez pörgött bakeliten. Kívülről megy az egész, és én Koppány fan vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és meg van dvd-n, vhs-en, szallagon, kazin, bakeliten, cd.n.. mindenhogyan. Jaaa.. és a lényeget nem mondtam. Valicsnak nagyon nagyon nagyon nagyon .... nagy spanja a mostani koppány.. a vadkerti imi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az az igazság,hogy Wilder előtt ő volt a pasija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mesélt nekem róla telefonon, még mondtam is neki, hogy mamám is szereti Imrét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:50:22
Létrehozva:
|
|
|
Vicusom, a fakanál téma nálunk is ismerős.
Mi egyszer eldugtuk az összeset, anyám meg nem tudott mivel főzni. He-he. |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:51:26
Létrehozva:
|
|
|
te bolond XDDD Csak Ava van ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe tudom, csak annyira jellemző lenne!!! |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:52:26
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg Mode? és hogy értékelte? csak úgy érdeklődnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amikor mellé álltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végignézett rendesen, utána nem éppen a szemembe nézett, picit lejjebb ..xD Hehehe tudom, csak annyira jellemző lenne!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:53:22
Létrehozva:
|
|
|
Jé mennyi gyerek? Ezt mind ő csinálta? Hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratuláltam nektek olvastad? |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:53:52
Létrehozva:
|
|
|
közben Lola megoldotta rejtélyt - Gergőnek várnia kell hogy belecsöppenhessen a Sea of sinbe XD
Mode: a távkapcsolat szar dolog, hidd el. legalábbis nekem és az azóta már volt pasimnak nem jött be. |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:54:26
Létrehozva:
|
|
|
közben Lola megoldotta rejtélyt - Gergőnek várnia kell hogy belecsöppenhessen a Sea of sinbe XD Mode: a távkapcsolat szar dolog, hidd el. legalábbis nekem és az azóta már volt pasimnak nem jött be. Hát, valahogy el tudom képzelni (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:56:51
Létrehozva:
|
|
|
Amikor mellé álltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végignézett rendesen, utána nem éppen a szemembe nézett, picit lejjebb ..xD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alan, a kis huncut!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) közben Lola megoldotta rejtélyt - Gergőnek várnia kell hogy belecsöppenhessen a Sea of sinbe XD Mode: a távkapcsolat szar dolog, hidd el. legalábbis nekem és az azóta már volt pasimnak nem jött be. A távkapcs szerintem is kaki. Nem működik hosszú távon. |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:57:54
Létrehozva:
|
|
|
Alan, a kis huncut!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A távkapcs szerintem is kaki. Nem működik hosszú távon. Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát úgyis ez volt a célom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg csak vigyorogtam neki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 19:59:53
Létrehozva:
|
|
|
István a király? Valics évente kb 25 előadásra megy.. én csak kettőre. De mi konkrétan ezen nőttünk fel... anyáink, és apáink erre rázták, és állandóan ez pörgött bakeliten. Kívülről megy az egész, és én Koppány fan vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és meg van dvd-n, vhs-en, szallagon, kazin, bakeliten, cd.n.. mindenhogyan. Jaaa.. és a lényeget nem mondtam. Valicsnak nagyon nagyon nagyon nagyon .... nagy spanja a mostani koppány.. a vadkerti imi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az az igazság,hogy Wilder előtt ő volt a pasija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem csak cd-n van meg, de úgy is nagyon állat. Imádom. Szoktam is Zolinak énekelni, mikor úgy gondolom hogy kicsit elhanyagol és akarok "valamit": "Jaj de unom a politikát, inkább engem tördődne és csinálnák egy kisbabát" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:01:05
Létrehozva:
|
|
|
A sea of sin-be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádooooom....
|
|
|
|
2010.05. 06. - 20:03:28
Létrehozva:
|
|
|
http://kepek.zalaihirlap.hu/cgi-bin/kepek/...t&gID=12427
Köszi Trixi, hát ez a minimum és elvárható, hogy gratulálsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicc... |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:03:32
Létrehozva:
|
|
|
Na elmentem, mára elég volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aludjatok jól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá |
|
|
|
![]() ![]() |