2400 Oldal V  « < 1626 1627 1628 1629 1630 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.05. 06. - 20:06:28
Létrehozva: #32541

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 06. - 21:03:28) *

Mellékelt állomány:  12427_zte_szolnok__7__n.JPG ( 138.02K ) Letöltések száma: 8

Mellékelt állomány:  12427_zte_szolnok__10__n.JPG ( 135.05K ) Letöltések száma: 8

Juhéj!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 06. - 20:09:40
Létrehozva: #32542

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 06. - 21:03:28) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól van, bírom ha szemtelenkednek velem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy elég gáz, csúnyán kikaptunk. A második félidőre nagyon elfáradtak szegény fiúk...

Idézet (Niki @ 2010.05. 06. - 21:06:28) *
Mellékelt állomány:  12427_zte_szolnok__7__n.JPG ( 138.02K ) Letöltések száma: 8

Mellékelt állomány:  12427_zte_szolnok__10__n.JPG ( 135.05K ) Letöltések száma: 8

Juhéj!!!!!!!

Na nehogy má magadat idézzed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 06. - 20:12:12
Létrehozva: #32543

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 06. - 20:59:53) *
Nekem csak cd-n van meg, de úgy is nagyon állat. Imádom.

Szoktam is Zolinak énekelni, mikor úgy gondolom hogy kicsit elhanyagol és akarok "valamit":
"Jaj de unom a politikát, inkább engem tördődne és csinálnák egy kisbabát" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És szoktál is hozzá ringani? jobbra-ballra? mert úgy illik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszem, mikor nálunk lesz a kerti parti, ez is fog szólni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és akkor már most megragadnám az alkalmat, h mindenkinek szóljak! júl 17.-ei hétvége! Edóéknál a ranch-en hatalmas buláj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami a belépéshez szükséges! PIA!!! ééééésssssBikini, fürdőruha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jókedv! rengeteg cd.. bár szerintem az van nálam dögivel!
Ja.. és szeretném, ha jó idő is lenne.. ez sem ártana. ha szar lesz az idő, akkor kitűzünk egy esőnapot. Az állomásra mindenki lejön vonattal-busszal, én vagy valics meg értetek megyünk kocsival... mert ez bőven messze van a város zajától!

Idézet (Niki @ 2010.05. 06. - 21:06:28) *

Juhéj!!!!!!!

Mi van itt felrobbant a budi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 06. - 20:14:41
Létrehozva: #32544

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 06. - 21:10:21) *
És szoktál is hozzá ringani? jobbra-ballra? mert úgy illik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszem, mikor nálunk lesz a kerti parti, ez is fog szólni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és akkor már most megragadnám az alkalmat, h mindenkinek szóljak! júl 17.-ei hétvége! Edóéknál a ranch-en hatalmas buláj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami a belépéshez szükséges! PIA!!! ééééésssssBikini, fürdőruha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jókedv! rengeteg cd.. bár szerintem az van nálam dögivel!
Ja.. és szeretném, ha jó idő is lenne.. ez sem ártana. ha szar lesz az idő, akkor kitűzünk egy esőnapot. Az állomásra mindenki lejön vonattal-busszal, én vagy valics meg értetek megyünk kocsival... mert ez bőven messze van a város zajától!

Igen, illegetem-billegetem magam olyankor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon jól hangzik a buláj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 06. - 21:12:12) *
Mi van itt felrobbant a budi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Beszartam a röhögéstől te őrült nő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áááááááááááááá

Na ennyit a ZTE-ről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bocsi Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudod ellendrukker..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 06. - 20:15:28
Létrehozva: #32545

devotee

Igen, Trixi én olyan nagyképű vagyok, hogy magamat idézem.

Edó, hehehe, nem. Az pénztárgép szalag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, ti fáradtak vagytok, több meccset játszottatok, mi meg nem, mert simán nyertünk 3-0-ra.

Kíváncsi leszek szombaton!
De én úgy érzem, hogy itthon mindig nyerni fogunk, és akkor mi jutunk tovább.
2. negyedben jól kezdtünk védekezni de akkor még rossz volt a támadásunk.
3. negyedben letámadtunk, megfuttattunk titeket, amit a fáradtság miatt nem bírtatok, így már a támadások is bejöttek és elhúztunk.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 06. - 20:20:36
Létrehozva: #32546

devotee

Na most mé' Trixi, mi kék-fehérek vagyunk, valamivel képviselni kell a fehéret.

Ez jól mutat, a pénztárgép szalag, de amúgy nektek meg a paradicsom kéne, piros-feketék (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hehehe.

Legközelebb csinálok én képeket, mert ahol én voltam, sokkal jobban látszott és ilyen ezüst színű papírdarabkákat szórtak fel, mint pl. BL focidöntőben, hú de szép volt!!!!!!

Már várom a keddi itthoni meccset!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 06. - 20:21:12
Létrehozva: #32547

devotee

Edó: BULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! már nagyon várom!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 06. - 20:22:27
Létrehozva: #32548

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 06. - 21:15:28) *
Igen, Trixi én olyan nagyképű vagyok, hogy magamat idézem.

Edó, hehehe, nem. Az pénztárgép szalag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, ti fáradtak vagytok, több meccset játszottatok, mi meg nem, mert simán nyertünk 3-0-ra.

Kíváncsi leszek szombaton!
De én úgy érzem, hogy itthon mindig nyerni fogunk, és akkor mi jutunk tovább.
2. negyedben jól kezdtünk védekezni de akkor még rossz volt a támadásunk.
3. negyedben letámadtunk, megfuttattunk titeket, amit a fáradtság miatt nem bírtatok, így már a támadások is bejöttek és elhúztunk.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ami igaz, az igaz. Így volt. A mérkőzés második felében teljesen tiétek volt a pálya. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De a budin még mindig röhögök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 06. - 20:23:15
Létrehozva: #32549

devotee

Én is röhögtem! Hehehe Edó!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 06. - 20:24:28
Létrehozva: #32550

devotee

Paradicsom???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 06. - 20:27:01
Létrehozva: #32551

devotee

cdövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még ilyen sokan itt vagytok
trixx ezermester (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

martin-ka a gyerekekkel és avaval olyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeretnék egy olyan nagybácsit mint mart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 20:30:39
Létrehozva: #32552

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 06. - 20:43:42) *
Ang! nem is mondtad, mit szóltál Usi Molko képeihez... nekem nyekk lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Edó!!!

Azok a képek nagyon fincsik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írtam neki válasz mélt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neked is elküldte őket? Sajnos most nem tudok rajtuk sokat csöpögni, mert éppen benne vagyok Usi új kép és video (!) galériájában, csak úgy nyomom a javascriptet! Usikám olyan oldalad lesz, hogy az MYM megirigyli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állati ez a clearbox és nem csak képgalériát lehet vele csinálni, hanem video galériát is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 06. - 20:30:44
Létrehozva: #32553

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=qGe_ZHxhx0E a selected-ről ez a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 20:32:41
Létrehozva: #32554

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 06. - 20:46:20) *
Ange, az István a király nekem is nagy kedvencem, mint Andi kolléganődnek. Maxihangerőn szoktam üvölteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én nem szeretem az István a Királyt, de mivel délelőtt szólt egy kis Mode, így elviseltem délután Istvánt, főleg hogy Andinak végre igazán jó kedve volt, hónapok óta először, és ahogy bulizott velem szemben, hát behaltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor jött az a dal, amit a Sámán énekel, na akkor max hangerő, tombolt a titkárság (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 06. - 20:32:44
Létrehozva: #32555

devotee

Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Mucikám!

Majd mindjárt írok neked IPL-ről gmail-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak megnézem, felszáradt-e a konyha fürdő előszoba.. és megmosom a hajam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 06. - 20:33:17
Létrehozva: #32556

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 06. - 21:27:01) *
cdövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még ilyen sokan itt vagytok
trixx ezermester (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

martin-ka a gyerekekkel és avaval olyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeretnék egy olyan nagybácsit mint mart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Jantar!

Ugye, milyen cuki!

Most megyek, fürcsi aztán alvás. Holnap sok melóm lesz, fizetésnap......
És ha minden igaz, megvesszük a bicajt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 06. - 20:33:40
Létrehozva: #32557

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 06. - 21:32:41) *
Én nem szeretem az István a Királyt, de mivel délelőtt szólt egy kis Mode, így elviseltem délután Istvánt, főleg hogy Andinak végre igazán jó kedve volt, hónapok óta először, és ahogy bulizott velem szemben, hát behaltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor jött az a dal, amit a Sámán énekel, na akkor max hangerő, tombolt a titkárság (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hááát.. jobb lesz, ha megszereted... meg garantáltan fog az is szólni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 20:34:02
Létrehozva: #32558

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 06. - 20:48:55) *
István a király? Valics évente kb 25 előadásra megy.. én csak kettőre. De mi konkrétan ezen nőttünk fel... anyáink, és apáink erre rázták, és állandóan ez pörgött bakeliten. Kívülről megy az egész, és én Koppány fan vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és meg van dvd-n, vhs-en, szallagon, kazin, bakeliten, cd.n.. mindenhogyan. Jaaa.. és a lényeget nem mondtam. Valicsnak nagyon nagyon nagyon nagyon .... nagy spanja a mostani koppány.. a vadkerti imi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az az igazság,hogy Wilder előtt ő volt a pasija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hogy mik vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 06. - 20:34:39
Létrehozva: #32559

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 06. - 21:32:44) *
Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Mucikám!

Majd mindjárt írok neked IPL-ről gmail-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak megnézem, felszáradt-e a konyha fürdő előszoba.. és megmosom a hajam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én jókat írtam? Vagy nem? Olvastad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 06. - 20:35:41
Létrehozva: #32560

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 06. - 21:33:40) *
Hááát.. jobb lesz, ha megszereted... meg garantáltan fog az is szólni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Már máskor is szólt, de most extra hangerőn, nem hallottam a telefont... igaz, minek csörög annyit, nem is értem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) inkább diszkózunk, az sokkal jobb, mint felvenni a céges vezetékest és ezerszer belemondani a szokásos szöveget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1626 1627 1628 1629 1630 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
107 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (107 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: