![]() ![]() |
2010.05. 06. - 20:35:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oké edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
holnap prezentálnom kell többed magammal projektet turisztika fellendítése pályázatos órára :S még most gyártjuk a cuccot ... |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:35:49
Létrehozva:
|
|
|
Hááát.. jobb lesz, ha megszereted... meg garantáltan fog az is szólni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sírni is szoktam rajta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem baj? |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:37:41
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jantar! Ugye, milyen cuki! Most megyek, fürcsi aztán alvás. Holnap sok melóm lesz, fizetésnap...... És ha minden igaz, megvesszük a bicajt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá! Jajj.. de jó.. csak orra ne bukj, vigyázz majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Melics nagy bringás.. de mindig hogy néz ki.. össze vissza töri magát. pasija is nagy bringás, ő versenyzik is... a lénye, h melics mindig úgy gondolja, h felveszi a versenyt botival.. csak aztán nem veszi be a kanyart... és durr és én mindig anniyra röhögök, még csoda, h nem lett nagyobb baja soha.. de komolyan nagyon nagyokat tanyál:) Én sírni is szoktam rajta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem baj? Ko9molyan? hehhehhe.. mi csak tombolunk.. de mint az állat! rúgjuk a port _:) na megyek megmosom a hárét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:37:57
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. de jó.. csak orra ne bukj, vigyázz majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Melics nagy bringás.. de mindig hogy néz ki.. össze vissza töri magát. pasija is nagy bringás, ő versenyzik is... a lénye, h melics mindig úgy gondolja, h felveszi a versenyt botival.. csak aztán nem veszi be a kanyart... és durr és én mindig anniyra röhögök, még csoda, h nem lett nagyobb baja soha.. de komolyan nagyon nagyokat tanyál:) Ko9molyan? hehhehhe.. mi csak tombolunk.. de mint az állat! rúgjuk a port _:) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:38:04
Létrehozva:
|
|
|
Angie: milyen vidik mennek fel az oldalamra?!?!?! (ugye a sajátjaidat is felrakod majd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg majd ha megvan a jegyed belőle, megtanítasz rá hogy kell majd bánni vele? XD) izgulok!!!!!
Edó: én csak pár számot ismerek az István a királyból - nem volt nagy sláger nálunk bár bakeliten megvan. én elvagyok vele, de nem tudom kívülről. egyszer aug. 19-én dologztam (nálunk akkor van tűzijáték meg utcabál) és az ment végig 3x - tiszta felüdülés volt a Juventus és társai után XD |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:40:39
Létrehozva:
|
|
|
edó de egy betyár csaj vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=JMSqOZIqsBE...feature=related ez nagyon ott van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:40:41
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. de jó.. csak orra ne bukj, vigyázz majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Melics nagy bringás.. de mindig hogy néz ki.. össze vissza töri magát. pasija is nagy bringás, ő versenyzik is... a lénye, h melics mindig úgy gondolja, h felveszi a versenyt botival.. csak aztán nem veszi be a kanyart... és durr és én mindig anniyra röhögök, még csoda, h nem lett nagyobb baja soha.. de komolyan nagyon nagyokat tanyál:) Ko9molyan? hehhehhe.. mi csak tombolunk.. de mint az állat! rúgjuk a port _:) na megyek megmosom a hárét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he Melics. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, majd vigyázok. Száguldozni nem fogok, csak melóba meg tornára járni. Bár útközben van egy felüljáró, a lefelé menettől tartok egy kicsit mert kanyarban végződik, útkereszteződés és zebra is van. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Remélem meg tudok majd állni. |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:41:52
Létrehozva:
|
|
|
Lola!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kész vagy!!!! |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:43:01
Létrehozva:
|
|
|
Lola!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kész vagy!!!! Mi van MSN-en betyárkodtok? |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:43:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 06. - 20:44:59
Létrehozva:
|
|
|
Mi van? Béna vagyok? |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:45:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 06. - 20:47:36
Létrehozva:
|
|
|
Áhám. Már ott is garázdálkodtok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes. Remélem offoltok rendesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van drágám most ezt kihagyom. Irány a fürdőkád. Pusza. |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:50:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie: milyen vidik mennek fel az oldalamra?!?!?! (ugye a sajátjaidat is felrakod majd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg majd ha megvan a jegyed belőle, megtanítasz rá hogy kell majd bánni vele? XD) izgulok!!!!! Edó: én csak pár számot ismerek az István a királyból - nem volt nagy sláger nálunk bár bakeliten megvan. én elvagyok vele, de nem tudom kívülről. egyszer aug. 19-én dologztam (nálunk akkor van tűzijáték meg utcabál) és az ment végig 3x - tiszta felüdülés volt a Juventus és társai után XD Egyelőre csak a sajátjaim, mert a köcsög DW nem kezeli le a Mode klipeket, amik swf-ben vannak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem indulnak el, ellenben az avi videok futnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsesztem a döggel!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És mivel a sajátjaim avik, hát azokat használtam fel. Képgalériába meg az IDM illusztrációid kerültek, a Fickekbe pedig majd az IDM kerül be csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De aztán majd megtanítom hogy kell használni, meg majd adok dwcs3-at, hogy tudd szerkesztgetni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:54:57
Létrehozva:
|
|
|
Elköszönt odakinn Geri fiú! Hehehe.
Micsoda úriember mode-jára! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:56:50
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. de jó.. csak orra ne bukj, vigyázz majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Melics nagy bringás.. de mindig hogy néz ki.. össze vissza töri magát. pasija is nagy bringás, ő versenyzik is... a lénye, h melics mindig úgy gondolja, h felveszi a versenyt botival.. csak aztán nem veszi be a kanyart... és durr és én mindig anniyra röhögök, még csoda, h nem lett nagyobb baja soha.. de komolyan nagyon nagyokat tanyál:) Ez aranyos sztori, de azért bringázni jó és ha lelkes marad az ember az még jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:58:05
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. de jó.. csak orra ne bukj, vigyázz majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Melics nagy bringás.. de mindig hogy néz ki.. össze vissza töri magát. pasija is nagy bringás, ő versenyzik is... a lénye, h melics mindig úgy gondolja, h felveszi a versenyt botival.. csak aztán nem veszi be a kanyart... és durr és én mindig anniyra röhögök, még csoda, h nem lett nagyobb baja soha.. de komolyan nagyon nagyokat tanyál:) Akkor kezet foghatunk! Én is esek-kelek! Kisebb koromban pedig még agyrázkódást is kaptam bringával elesve. A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 06. - 20:58:52 |
|
|
|
2010.05. 06. - 20:58:34
Létrehozva:
|
|
|
Esk, lefotózom majd nektek Melics sérüléseit! nem kispályás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 06. - 20:59:30
Létrehozva:
|
|
|
Azé' vagyok ilyen hülye?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |