![]() ![]() |
2010.05. 06. - 22:03:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TENA LADY!!!!!!!!!! XDDDD
huh nálunk most megint nagyon szakad és dörög és villámlik!!!!!!!! LÁW!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 06. - 22:54:30
Létrehozva:
|
|
|
Hahahaha!!!!!!!
Felröhögtem!!!! Edó és Niki a két Tena lady!!!!!!! Hehehe!!!!!!!! Na jó befogom, mert még elijesztem a fiúkat, vazz' nagyon röhögök!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 07. - 05:23:01
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Látom a rájás poén bejött, de szerintem Niki nem olvasta így azt hitte Edó rajta röhög, pedig nem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, látjátok, mikor fáradt vagyok, akkor ilyen hülyeségek jutnak eszembe, kinek a lánckrumplista, kinek a rája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) D. Angelus Eszter, ön egy állat! Niki... vazeee... te tudod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dilis (mindig ilyen hűséges vagy?) Köszike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 06:15:48
Létrehozva:
|
|
|
Angie: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, te kis lánckrumplista! XD
uhhh, valamit a négy sráccal álmodtam, de NEM EMLÉKSZEM hogy a fene vigye el!!!! Csak azt tudom, hogy vmi band meeting volt és én is ott voltam és ökörködtek meg ment vmi zene, és tuti hogy kétszer hangosan felröhögtem álmomban (is) - fel is ébredtem rá mindkét alkalommal, hogy a valóságban is nevettem! XD (első lakótársam mondta, aki beszélt álmában, hogy én meg röhögni szoktam XD) |
|
|
|
2010.05. 07. - 06:32:10
Létrehozva:
|
|
|
Jó regget drága inkontinencia zavaros őrült nőszemélyek!
Tenap mindenkinek elgurult a gyógyszere? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy röhögtem, majd kiköptem a kávémat. Kezdődött a rájával és Tena Lady lett belőle?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, oké, majd otthonról elküldöm, és megírom hogy honnan szeretném hogy kezdődjön. Ugye ezt jelenti az a time izé? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira értek hozzá. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 06:35:42
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: pedig ez még semmi volt ahhoz képest, amennyire be tudunk kattanni XD
|
|
|
|
2010.05. 07. - 06:39:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: pedig ez még semmi volt ahhoz képest, amennyire be tudunk kattanni XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes imádom ezt a bekattant társaságot. Olvastam hogy lesz egy új picifiúnk? Én is csípem a fiatalabb fiúkat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Niki invitálta ide ugye? |
|
|
|
2010.05. 07. - 06:47:04
Létrehozva:
|
|
|
Én is bírom mikor elgurul a bogyó XD msn-en szokott menni annak a hardcore verziója XD
jaja, Niki megrontja Gergőt - mi meg asszisztálunk neki XDDDD hehe, bedobja a falka közé. XD |
|
|
|
2010.05. 07. - 07:27:13
Létrehozva:
|
|
|
Jó regget drága inkontinencia zavaros őrült nőszemélyek! Tenap mindenkinek elgurult a gyógyszere? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy röhögtem, majd kiköptem a kávémat. Kezdődött a rájával és Tena Lady lett belőle?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, oké, majd otthonról elküldöm, és megírom hogy honnan szeretném hogy kezdődjön. Ugye ezt jelenti az a time izé? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira értek hozzá. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jó reggelt Trixx! Én még ma reggel is röhögtem a ráján... tök spontán jött, de legalább szereztünk neked egy jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, te kis lánckrumplista! XD uhhh, valamit a négy sráccal álmodtam, de NEM EMLÉKSZEM hogy a fene vigye el!!!! Csak azt tudom, hogy vmi band meeting volt és én is ott voltam és ökörködtek meg ment vmi zene, és tuti hogy kétszer hangosan felröhögtem álmomban (is) - fel is ébredtem rá mindkét alkalommal, hogy a valóságban is nevettem! XD (első lakótársam mondta, aki beszélt álmában, hogy én meg röhögni szoktam XD) Igen, krumplifüggő vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha, én futni szoktam, és akkor se takaró, se lepedő nem marad épen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 07:53:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Olyan finomat aludtam én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de fogalmam nincs, mit álmodtam! Lányok... én már lassan nevezhetek is a tena-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként meg Niki mindig röhög .. állandóan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádjuk! |
|
|
|
2010.05. 07. - 07:57:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Olyan finomat aludtam én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de fogalmam nincs, mit álmodtam! Lányok... én már lassan nevezhetek is a tena-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként meg Niki mindig röhög .. állandóan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádjuk! Edó, én is baromi jót aludtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heh, mi már egyszerre alszunk jól meg rosszul, egyszerre van meg... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, igen, imádjuk!!!! Kis Humor Herold (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 08:02:02
Létrehozva:
|
|
|
ja és egyszerre mossuk a hajunkat! XD
na léptem csajok, egy óra múlva kezdjetek drukkolni fél 12-ig! XD |
|
|
|
2010.05. 07. - 08:08:16
Létrehozva:
|
|
|
Jóóóó reggelt sereg.
Angie ezen a ráján annyira röhögtem,hogy félrenyeltem a nyálam és fuldokoltam tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe a tena lady is jó volt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes imádom ezt a bekattant társaságot. Olvastam hogy lesz egy új picifiúnk? Én is csípem a fiatalabb fiúkat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Niki invitálta ide ugye? Trixx wheheh pici fiú.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jó Vicusom, a fakanál téma nálunk is ismerős. Mi egyszer eldugtuk az összeset, anyám meg nem tudott mivel főzni. He-he. hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látszik a '70-es évek szülötteit így fegyelmezték annó....fakanállal. |
|
|
|
2010.05. 07. - 08:15:48
Létrehozva:
|
|
|
ja és egyszerre mossuk a hajunkat! XD na léptem csajok, egy óra múlva kezdjetek drukkolni fél 12-ig! XD Girl Power! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóóóó reggelt sereg. Angie ezen a ráján annyira röhögtem,hogy félrenyeltem a nyálam és fuldokoltam tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica! Ma reggel akkor nem csak Trixx bugyborékolt bele a kávéjába, hanem te is meg akartál fulladni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teli találat volt a rája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.divecenter.hu/img/keptar//bunny_stjhns2005/dsc01451.jpg) |
|
|
|
2010.05. 07. - 08:22:28
Létrehozva:
|
|
|
hehe Angie egyedül vagyok itthon és finoman sikerült felröhögni nyilván azért ment félre a nyálam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt Guminé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na meg ezen is röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo a kis humorzsák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is bírom mikor elgurul a bogyó XD msn-en szokott menni annak a hardcore verziója XD jaja, Niki megrontja Gergőt - mi meg asszisztálunk neki XDDDD hehe, bedobja a falka közé. XD Majd közös erővel megrontjuk Gergőt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ahogy Mode-ot is próbálgattuk megrontani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 08:36:04
Létrehozva:
|
|
|
na elolvastam a kinti topicban miről ment a csevej... Niki,Lola,Mode,Usi,Gergő hehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki a te hozzászólásaid nagyon készek..."Gergő fiam" és a többi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 09:01:51
Létrehozva:
|
|
|
hehe Angie egyedül vagyok itthon és finoman sikerült felröhögni nyilván azért ment félre a nyálam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na meg ezen is röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo a kis humorzsák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd közös erővel megrontjuk Gergőt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ahogy Mode-ot is próbálgattuk megrontani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény srác XD Na egyébként sziasztok, info óra van, és Higher Love mániám van (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na elolvastam a kinti topicban miről ment a csevej... Niki,Lola,Mode,Usi,Gergő hehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki a te hozzászólásaid nagyon készek..."Gergő fiam" és a többi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azon én is röhögtem hogy "Gergő fiam" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 09:19:28
Létrehozva:
|
|
|
Girl Power! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica! Ma reggel akkor nem csak Trixx bugyborékolt bele a kávéjába, hanem te is meg akartál fulladni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teli találat volt a rája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.divecenter.hu/img/keptar//bunny_stjhns2005/dsc01451.jpg) Ja és Ange! Zolimnak a kedvenc állata a rája. Teljesen oda van értük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval még így is telitalálat volt. Na elkészültem a fizetésekkel, még egy utolsó ellenrőzés, aztán borítékolom is őket. De előtte még egy kávé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom mikor írod hogy Girl Power! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na jó akkor ma belédszerettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 09:29:52
Létrehozva:
|
|
|
Éhes vagyok xD
|
|
|
|
2010.05. 07. - 09:56:07
Létrehozva:
|
|
|
Ja és Ange! Zolimnak a kedvenc állata a rája. Teljesen oda van értük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval még így is telitalálat volt. Na elkészültem a fizetésekkel, még egy utolsó ellenrőzés, aztán borítékolom is őket. De előtte még egy kávé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom mikor írod hogy Girl Power! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na jó akkor ma belédszerettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is imádom őket, nagyon édik, és hát a Tropicariumban simiztem is őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan a bőrük, mint a gumi, nagyon aranyosak és barátságosak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fizu nekünk tegnap volt és még nem költöttem belőle semmit! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én is szeretlek Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) És igen, Girl Power!!!!!!!!!!!!!! Éhes vagyok xD Én nem, eprezünk Andival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |