2400 Oldal V  « < 1629 1630 1631 1632 1633 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.05. 06. - 22:03:10
Létrehozva: #32601

devotee

TENA LADY!!!!!!!!!! XDDDD

huh nálunk most megint nagyon szakad és dörög és villámlik!!!!!!!! LÁW!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 06. - 22:54:30
Létrehozva: #32602

devotee

Hahahaha!!!!!!!

Felröhögtem!!!!

Edó és Niki a két Tena lady!!!!!!!

Hehehe!!!!!!!!

Na jó befogom, mert még elijesztem a fiúkat, vazz' nagyon röhögök!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 07. - 05:23:01
Létrehozva: #32603

devotee

Jó reggelt!

Látom a rájás poén bejött, de szerintem Niki nem olvasta így azt hitte Edó rajta röhög, pedig nem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, látjátok, mikor fáradt vagyok, akkor ilyen hülyeségek jutnak eszembe, kinek a lánckrumplista, kinek a rája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.05. 06. - 22:37:28) *
D. Angelus Eszter, ön egy állat!

Niki... vazeee... te tudod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dilis
(mindig ilyen hűséges vagy?)

Köszike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 07. - 06:15:48
Létrehozva: #32604

devotee

Angie: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, te kis lánckrumplista! XD

uhhh, valamit a négy sráccal álmodtam, de NEM EMLÉKSZEM hogy a fene vigye el!!!! Csak azt tudom, hogy vmi band meeting volt és én is ott voltam és ökörködtek meg ment vmi zene, és tuti hogy kétszer hangosan felröhögtem álmomban (is) - fel is ébredtem rá mindkét alkalommal, hogy a valóságban is nevettem! XD
(első lakótársam mondta, aki beszélt álmában, hogy én meg röhögni szoktam XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 07. - 06:32:10
Létrehozva: #32605

devotee

Jó regget drága inkontinencia zavaros őrült nőszemélyek!

Tenap mindenkinek elgurult a gyógyszere? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy röhögtem, majd kiköptem a kávémat. Kezdődött a rájával és Tena Lady lett belőle?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, oké, majd otthonról elküldöm, és megírom hogy honnan szeretném hogy kezdődjön. Ugye ezt jelenti az a time izé? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira értek hozzá. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 07. - 06:35:42
Létrehozva: #32606

devotee

Trixx: pedig ez még semmi volt ahhoz képest, amennyire be tudunk kattanni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 07. - 06:39:40
Létrehozva: #32607

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 07. - 07:35:42) *
Trixx: pedig ez még semmi volt ahhoz képest, amennyire be tudunk kattanni XD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes imádom ezt a bekattant társaságot.

Olvastam hogy lesz egy új picifiúnk? Én is csípem a fiatalabb fiúkat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Niki invitálta ide ugye?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 07. - 06:47:04
Létrehozva: #32608

devotee

Én is bírom mikor elgurul a bogyó XD msn-en szokott menni annak a hardcore verziója XD

jaja, Niki megrontja Gergőt - mi meg asszisztálunk neki XDDDD hehe, bedobja a falka közé. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 07. - 07:27:13
Létrehozva: #32609

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 07. - 07:32:10) *
Jó regget drága inkontinencia zavaros őrült nőszemélyek!

Tenap mindenkinek elgurult a gyógyszere? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy röhögtem, majd kiköptem a kávémat. Kezdődött a rájával és Tena Lady lett belőle?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, oké, majd otthonról elküldöm, és megírom hogy honnan szeretném hogy kezdődjön. Ugye ezt jelenti az a time izé? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira értek hozzá. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Jó reggelt Trixx!

Én még ma reggel is röhögtem a ráján... tök spontán jött, de legalább szereztünk neked egy jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 07. - 07:15:48) *
Angie: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, te kis lánckrumplista! XD

uhhh, valamit a négy sráccal álmodtam, de NEM EMLÉKSZEM hogy a fene vigye el!!!! Csak azt tudom, hogy vmi band meeting volt és én is ott voltam és ökörködtek meg ment vmi zene, és tuti hogy kétszer hangosan felröhögtem álmomban (is) - fel is ébredtem rá mindkét alkalommal, hogy a valóságban is nevettem! XD
(első lakótársam mondta, aki beszélt álmában, hogy én meg röhögni szoktam XD)

Igen, krumplifüggő vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Muhaha, én futni szoktam, és akkor se takaró, se lepedő nem marad épen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 07. - 07:53:53
Létrehozva: #32610

devotee

Sziasztok!

Olyan finomat aludtam én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de fogalmam nincs, mit álmodtam!
Lányok... én már lassan nevezhetek is a tena-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként meg Niki mindig röhög .. állandóan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádjuk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 07. - 07:57:49
Létrehozva: #32611

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 07. - 08:53:53) *
Sziasztok!

Olyan finomat aludtam én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de fogalmam nincs, mit álmodtam!
Lányok... én már lassan nevezhetek is a tena-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként meg Niki mindig röhög .. állandóan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádjuk!

Edó, én is baromi jót aludtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heh, mi már egyszerre alszunk jól meg rosszul, egyszerre van meg... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki, igen, imádjuk!!!! Kis Humor Herold (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 07. - 08:02:02
Létrehozva: #32612

devotee

ja és egyszerre mossuk a hajunkat! XD

na léptem csajok, egy óra múlva kezdjetek drukkolni fél 12-ig! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 07. - 08:08:16
Létrehozva: #32613

devotee

Jóóóó reggelt sereg.

Angie ezen a ráján annyira röhögtem,hogy félrenyeltem a nyálam és fuldokoltam tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe a tena lady is jó volt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.05. 07. - 07:39:40) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes imádom ezt a bekattant társaságot.

Olvastam hogy lesz egy új picifiúnk? Én is csípem a fiatalabb fiúkat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Niki invitálta ide ugye?

Trixx wheheh pici fiú.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jó

Idézet (Trixx @ 2010.05. 06. - 20:50:22) *
Vicusom, a fakanál téma nálunk is ismerős.
Mi egyszer eldugtuk az összeset, anyám meg nem tudott mivel főzni. He-he.

hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Úgy látszik a '70-es évek szülötteit így fegyelmezték annó....fakanállal.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 07. - 08:15:48
Létrehozva: #32614

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 07. - 09:02:02) *
ja és egyszerre mossuk a hajunkat! XD

na léptem csajok, egy óra múlva kezdjetek drukkolni fél 12-ig! XD

Girl Power! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.05. 07. - 09:08:16) *
Jóóóó reggelt sereg.

Angie ezen a ráján annyira röhögtem,hogy félrenyeltem a nyálam és fuldokoltam tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Vica!

Ma reggel akkor nem csak Trixx bugyborékolt bele a kávéjába, hanem te is meg akartál fulladni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teli találat volt a rája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Rája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://www.divecenter.hu/img/keptar//bunny_stjhns2005/dsc01451.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 07. - 08:22:28
Létrehozva: #32615

devotee

hehe Angie egyedül vagyok itthon és finoman sikerült felröhögni nyilván azért ment félre a nyálam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.05. 06. - 20:23:26) *
Jó éjt Guminé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na meg ezen is röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo a kis humorzsák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 07. - 07:47:04) *
Én is bírom mikor elgurul a bogyó XD msn-en szokott menni annak a hardcore verziója XD

jaja, Niki megrontja Gergőt - mi meg asszisztálunk neki XDDDD hehe, bedobja a falka közé. XD

Majd közös erővel megrontjuk Gergőt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ahogy Mode-ot is próbálgattuk megrontani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 07. - 08:36:04
Létrehozva: #32616

devotee

na elolvastam a kinti topicban miről ment a csevej... Niki,Lola,Mode,Usi,Gergő hehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki a te hozzászólásaid nagyon készek..."Gergő fiam" és a többi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 07. - 09:01:51
Létrehozva: #32617

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 07. - 09:22:28) *
hehe Angie egyedül vagyok itthon és finoman sikerült felröhögni nyilván azért ment félre a nyálam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na meg ezen is röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo a kis humorzsák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd közös erővel megrontjuk Gergőt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ahogy Mode-ot is próbálgattuk megrontani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegény srác XD

Na egyébként sziasztok, info óra van, és Higher Love mániám van (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.05. 07. - 09:36:04) *
na elolvastam a kinti topicban miről ment a csevej... Niki,Lola,Mode,Usi,Gergő hehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki a te hozzászólásaid nagyon készek..."Gergő fiam" és a többi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

azon én is röhögtem hogy "Gergő fiam" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 07. - 09:19:28
Létrehozva: #32618

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 07. - 09:15:48) *
Girl Power! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Vica!

Ma reggel akkor nem csak Trixx bugyborékolt bele a kávéjába, hanem te is meg akartál fulladni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teli találat volt a rája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Rája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://www.divecenter.hu/img/keptar//bunny_stjhns2005/dsc01451.jpg)

Ja és Ange! Zolimnak a kedvenc állata a rája. Teljesen oda van értük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval még így is telitalálat volt.

Na elkészültem a fizetésekkel, még egy utolsó ellenrőzés, aztán borítékolom is őket.
De előtte még egy kávé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Imádom mikor írod hogy Girl Power! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Na jó akkor ma belédszerettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 07. - 09:29:52
Létrehozva: #32619

devotee

Éhes vagyok xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 07. - 09:56:07
Létrehozva: #32620

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 07. - 10:19:28) *
Ja és Ange! Zolimnak a kedvenc állata a rája. Teljesen oda van értük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval még így is telitalálat volt.

Na elkészültem a fizetésekkel, még egy utolsó ellenrőzés, aztán borítékolom is őket.
De előtte még egy kávé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Imádom mikor írod hogy Girl Power! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Na jó akkor ma belédszerettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is imádom őket, nagyon édik, és hát a Tropicariumban simiztem is őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan a bőrük, mint a gumi, nagyon aranyosak és barátságosak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fizu nekünk tegnap volt és még nem költöttem belőle semmit! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Én is szeretlek Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) És igen, Girl Power!!!!!!!!!!!!!!

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 07. - 10:29:52) *
Éhes vagyok xD

Én nem, eprezünk Andival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1629 1630 1631 1632 1633 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
123 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (123 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: