![]() ![]() |
2010.05. 07. - 09:59:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajj imádom az epret (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.05. 07. - 10:08:56
Létrehozva:
|
|
|
Szevasz Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 07. - 10:11:05
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 07. - 10:11:41
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény srác XD Na egyébként sziasztok, info óra van, és Higher Love mániám van (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) azon én is röhögtem hogy "Gergő fiam" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Most miért szegény srác? Mode,hát nem adtunk jó tanácsokat és felvilágosítást bizonyos téren? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:16:24
Létrehozva:
|
|
|
Most miért szegény srác? Mode,hát nem adtunk jó tanácsokat és felvilágosítást bizonyos téren? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát dehogynem, de nekem jól jött, Gergőnek..ki tudja.. xD Bár nem tudok férfiként gondolkodni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:19:41
Létrehozva:
|
|
|
Hát dehogynem, de nekem jól jött, Gergőnek..ki tudja.. xD Bár nem tudok férfiként gondolkodni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felvilágosítottunk a nászéjszakára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:20:16
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felvilágosítottunk a nászéjszakára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehe XDXDXD Hát jól is sikerült, igaz, nem minden úgy volt, ahogy szerettem volna, de azért jó volt na (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) XD |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:20:56
Létrehozva:
|
|
|
Én nem hinném, h egy 17 éves srácnak a mi tanácsainkra lenne szüksége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 07. - 10:21:49
Létrehozva:
|
|
|
Én nem hinném, h egy 17 éves srácnak a mi tanácsainkra lenne szüksége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hát szerintem sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg hogy mi nők vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:22:50
Létrehozva:
|
|
|
Én nem hinném, h egy 17 éves srácnak a mi tanácsainkra lenne szüksége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is ez a gyanúm Edóka.Nem lesz szüksége a tanácsainkra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehehehe XDXDXD Hát jól is sikerült, igaz, nem minden úgy volt, ahogy szerettem volna, de azért jó volt na (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) XD Ja nem tudtad megfogni a seggét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:25:27
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is ez a gyanúm Edóka.Nem lesz szüksége a tanácsainkra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja nem tudtad megfogni a seggét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÓÓ hát az a legkevesebb baj, mert anélkül is elég közel volt a kezem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Konkrétan a segge fölött, épp hogy csak nem nyúltam oda, de mondjuk egy igazi öleléstől jobban lettem volna (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De én hülye ....(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 07. - 10:26:07 |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:26:43
Létrehozva:
|
|
|
ÓÓ hát az a legkevesebb baj, mert anélkül is elég közel volt akiezem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Konkrétan a segge fölött, épp hogy csak nem nyúltam oda, de mondjuk egy igazi öleléstől jobban lettem volna (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De én hülye ....(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát miért nem ölelgetted meg? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:28:20
Létrehozva:
|
|
|
Hát miért nem ölelgetted meg? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Hát, ahogy oda álltam, el is felejtettem, meg akkor jutott eszembe, hogy kéne valami amikor már konkrétan hozzábújtam, aztán gondolkoztam is, hogy a bal kezemet oda rakjam a hasára vagy mi legyen, de aztán nem mertem és a táskám izéjét fogdoztam helyette..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Zavarban is voltam, minden bajom volt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De azért így is nagy teljesítmény, hogy egyáltalán oda bírtam menni hozzá egyedül, persze miután Valics szólt, hogy menjek XD XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 07. - 10:29:01 |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:29:53
Létrehozva:
|
|
|
Mode megsimikézhetted volna a pociját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet élvezte volna.
|
|
|
|
2010.05. 07. - 10:30:31
Létrehozva:
|
|
|
Mode megsimikézhetted volna a pociját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet élvezte volna. Jajjj istenem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mennem kőőőő délután jövök addig pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 10:32:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 07. - 10:57:56
Létrehozva:
|
|
|
Usi a coming home valaminek a folytatása?
|
|
|
|
2010.05. 07. - 11:54:15
Létrehozva:
|
|
|
Lola köcce-köcce a titkos szerelmem!!!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, Edó hát én úgy röhögtem tegnap éjjel még ezen a Tenán!!!!!!! Majd legközelebbi turnén futunk be, és kiabáljuk, hogy előre Lady-k!!!!! Tena Lady-k!!!!!! Dave meg majd szagolgat, gondolja kik ezek a vénlányok itt hugyosan??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehe!!!!!!!!! Angiekém, tudom hogy azon röhögtek, jó volt a rájás csak már hallottam, hihihihi. Amúgy nem akarok a Tenáson röhögni, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) biztos nekem is kell majd vénkoromba, ha megérem, szegény mamimnak is kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te figyi, ezt nézzétek meg, most mi van? Látszom én ott? Ne má'!!!!!!! http://www.freestate.hu/videos/vid_19900507_policy_of_truth Nem szóltam!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mondom, hogy nem értem én eztete!!!!! Geri fiúcska, hol vagy babám? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Még várakozón vagy? Vagy álmodozón? Vagy min? |
|
|
|
2010.05. 07. - 13:27:24
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na majd kiderül jövő héten hogy milyen lett a vizsga. gyanúsan könnyű volt a szöveg. XD és juhhhúúú, visszaírt a tanár, akitől kérdeztem, hogy elvállalna-e engem szakdogázni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kedden megyek be fogadóórájára. (oh csak akkor ez azt jelenti, hogy el kell hamarabb kéredzkednem az utcsó órámról Thomasszal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) Egyébként azért is jó lenne ez a tanár, ha elvállalná a szakdogám, mert úgy hallottam, hogy kemény opponens szokott lenni szakdoga-védésnél (tudjátok, aki "támadja" a szakdogát), és ha ő lesz a témavezetőm, akkor tőle nem kell tartanom, mert akkor ő nem lehet majd az "ellenfelem" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és remélhetőleg a kukacoskodása míg összerakjuk a szakdogát csak az én munkám előnyére fog válni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: örülök, hogy tetszett a Tena Lady XD egyébként Kegel-gyakorlatokkal (intim torna) lehet csökkenteni az ilyen problémákat - bár nem tudom időseknél ez műxik-e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 13:29:34
Létrehozva:
|
|
|
Niki: örülök, hogy tetszett a Tena Lady XD egyébként Kegel-gyakorlatokkal (intim torna) lehet csökkenteni az ilyen problémákat - bár nem tudom időseknél ez műxik-e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehe!!!!!! Usi kész vagy. Hát egy 80 akárhány éves öregasszonyt szerinted érdekelnek a gyakorlatok?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én Kristonos vagyok amúgy... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |