![]() ![]() |
2010.05. 07. - 19:20:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica: Igen mondta hogy "Hi" Jajjj anyáám de szeretem ezt az embert (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg ahogy nyújtotta felém a kezét úúúristen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Már 3 hete.... És te mit válaszoltál? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Olyan édi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:22:00
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs354.snc3/29293_119534444742822_100000588003682_189928_5167979_n.jpg)
Én mosolyogva, tátott szájjal egy "hello"-t bírtam kinyögni, utána meg halkan megjegyeztem, hogy "Szia Te Drága" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ezt neked küldtem Martinkáról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:22:46
Létrehozva:
|
|
|
Ó nyaralt a kis drágám! Viva-t látom. A többiek kik? Mode ma nagyon jó vagy hozzám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs354.snc3/29293_119534444742822_100000588003682_189928_5167979_n.jpg) Én mosolyogva, tátott szájjal egy "hello"-t bírtam kinyögni, utána meg halkan megjegyeztem, hogy "Szia Te Drága" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ezt neked küldtem Martinkáról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De cuki lehettél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:31:08
Létrehozva:
|
|
|
Szeretlek én téged Trixx (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Martin mellett a barátnője van, azt hiszem Ő az lesz, a kékes hosszú szoknyás Viva, mellette meg Megan Fletcher lehet, eléggé hasonlít magára, és magas is mint az apja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó nyaralt a kis drágám! Viva-t látom. A többiek kik? Mode ma nagyon jó vagy hozzám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De cuki lehettél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát teljesen magamon kívül voltam, azt sem vettem észre, hogy "doromboltam" neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő már tud írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézzétek ezt a csodás embert (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs653.snc3/32242_125114587503685_100000154344672_323741_3924888_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:32:42
Létrehozva:
|
|
|
Szeretlek én téged Trixx (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Martin mellett a barátnője van, azt hiszem Ő az lesz, a kékes hosszú szoknyás Viva, mellette meg Megan Fletcher lehet, eléggé hasonlít magára, és magas is mint az apja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát teljesen magamon kívül voltam, azt sem vettem észre, hogy "doromboltam" neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő már tud írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, csak itt barna a haja a csajnak. Tényleg, Megan! <világító lámpa> (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doromboltál mi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj, milyen jó lehetett neked. Akkor hajrá picifiú! |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:35:40
Létrehozva:
|
|
|
Gergő már tud írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És már meg is jöttem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk éppen kertiparty, meg borozás van, szóval kicsit inaktív leszek, bocsii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd itt is erőltetem a kultúránkat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:36:09
Létrehozva:
|
|
|
Ja, csak itt barna a haja a csajnak. Tényleg, Megan! <világító lámpa> (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doromboltál mi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj, milyen jó lehetett neked. Akkor hajrá picifiú! Biztos festetett azóta. Megan termetre rendesen örökölte az apjától a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arcra meg inkább az anyja, vagy fene se tudja. Apa-anya keverék (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bizony, bújtam hozzá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most meg eltűnt mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:37:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia Gergő a tekergő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 07. - 19:37:08
Létrehozva:
|
|
|
És már meg is jöttem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk éppen kertiparty, meg borozás van, szóval kicsit inaktív leszek, bocsii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd itt is erőltetem a kultúránkat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na látod, mondtam én, a türelem Mode-ot terem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki szerint minket, de sebaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kertiparty húúú jó lehet nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:38:20
Létrehozva:
|
|
|
No én mostan elköszönök.
Nyugodalmas éccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja Gergő üdv a seregben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 07. - 19:39:33 |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:39:14
Létrehozva:
|
|
|
Ja, és igen, szeretném még egyszer, itt is megköszönni, a meghívást, jól esett. Már most nagyon jól érzem magam itt, a Seregben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 07. - 19:39:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 07. - 19:39:28
Létrehozva:
|
|
|
Pá Vica, legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 07. - 19:39:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Vicus!
LONG! |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:40:39
Létrehozva:
|
|
|
Ja, és igen, szeretném még egyszer, itt is megköszönni, a meghívást, jól esett. Már most nagyon jól érzem magam itt, a Seregben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És csak jobban fogod magad érezni!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:41:28
Létrehozva:
|
|
|
Most elköszönök, rittyentek valami vacsit az uramnak.
Pusza. |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:41:49
Létrehozva:
|
|
|
na látod, mondtam én, a türelem Mode-ot terem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki szerint minket, de sebaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kertiparty húúú jó lehet nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó is, a hangulat tetőfokon van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont kicsit sajnálom, hogy most nem lehetek aktívabb, így az első napon. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd mindenképp be fogom pótolni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ontom majd az igét, de jelen pillanatban... na inkább hagyjuk mi folyik itt Barcson xD |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:44:04
Létrehozva:
|
|
|
Először is: Gergő, üdv minálunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végre még egy fiú! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kérünk szépen egy kis bemutatkozásfélét, ha lehet, hogy kicsit jobban megismerhessünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh de jó lehet az a kerti party!!!! a fene egye meg, hogy holnap nem tudok felmenni Pestre Mode buliba! pedig rám férne már vmi!!! :S no mindegy, örülök, hogy te legalább jól érzed magad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: HAJAJAJAJAJAJJJ az a Dave-kép!!!!! naggggyon szép! toljad ha vannak még ilyenek!!! Trixx: grat az új cangához + sikeres hazaéréshez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hm... a többit elfejeltettem! XD na találtam egy egész jó rajzot DeviantArton: (IMG:http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/127/a/c/Dave_Gahan_PTA_period_by_Lanka_ultra.jpg) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:46:00
Létrehozva:
|
|
|
Pá Trixx!
Finomat főzzél ám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő: Hát, ma elég jó a hangulat annak ellenére, hogy nem vagyunk túl sokan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Miért mi folyik ott?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mesélj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi ugye milyen szép az a kép (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jönnek a képek, csak találjak még..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:51:27
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl: Köszi szépen, íme egy kis bemutatkozás: Mint tudjátok a valódi nevem Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyáron töltöm be a 18-at, úgyhogy nagyjából buli minden nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hajam színe barnásszőke, szemem kék, kb. 189 cm magas vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hobbijaim: minden ami Depeche Mode, 2005 óta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezen kívül: motorozás, mindenféle sport, olvasás, és alvás. Egyszerre sajnos csak ennyi jutott eszembe, ha valamit kifelejtettem, akkor kérdezzetek, válaszolok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode: Ígérem, ha holnap rákérdezel, mindent elmesélek a partyról, de most annyira zajlik az élet, hogy géplni alig tudok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |