![]() ![]() |
2010.05. 07. - 19:54:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gergő te leszel Andy Fletcher 2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha 189 centi vagy..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bazeg Alan 180 kb. akkor ti Andy-vel mekkorák lehettek XDDDD Oké akkor majd holnap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:57:20
Létrehozva:
|
|
|
Szassz Gergő! Látom engedték, hogy hozzászólj ehhez a fertőhöz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Huh, na hazaértem, szép napsütésben vonatoztam, ezerrel nyomták a klímát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A végén már fáztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usikám, jól halad az oldal, de ma hozzá sem szagoltam, majd holnap folytatom. Erre van szánva a hétvége, hétfőn meg vizsga és utána SZABADSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koncertek, bulik!!!!! |
|
|
|
2010.05. 07. - 19:57:29
Létrehozva:
|
|
|
Gergő te leszel Andy Fletcher 2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha 189 centi vagy..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bazeg Alan 180 kb. akkor ti Andy-vel mekkorák lehettek XDDDD Oké akkor majd holnap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kicsit sok lesz így az első napomon a becenevekből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tekergő, Picifiú, Andy Fletcher 2. ... mi jön még? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenesetre örülök, hogy itt lehetek, és ezt nem győzöm hangsúlyozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap igyekszem minél aktívabb lenni! Jó éjszakát, sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 20:01:00
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem is van pár becenevem, igaz hogy többségében ugyanazt takarja, de legalább van XD Aludjon jól mindenki, aki megy, nem sokára én is elballagok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 20:04:57
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: köszi a bemutatkozást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd faggatunk még XD (hehe, szétcincálunk XD)
jah és szokj hozzá, hogy itt megy a becézgetés elég gyakran XD nekem is van vagy 5 fajta megszólításom XD (neked meg pláne lesz, mert 1. új vagy, 2. fiú vagy XD) jó partit, aztán meg pihit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: nah, szuper hogy jó volt a hazaút! már nagyon kivi leszek az oldalra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én most Dave szülinapjára rajzolgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 20:08:00
Létrehozva:
|
|
|
Na új képek...
Paris Wilder...apja lánya XDDDDDDDDDDDDD (IMG:http://i42.tinypic.com/beizwx.jpg) (IMG:http://i39.tinypic.com/ixwq45.jpg) Aztán Martin gyönyörű lánya (IMG:http://i42.tinypic.com/5of88i.jpg) (IMG:http://i42.tinypic.com/2qveadz.jpg) Andy szintén gyönyörű lánya (IMG:http://i43.tinypic.com/2n85the.jpg) (IMG:http://i44.tinypic.com/168j245.jpg) Anyuval (IMG:http://i41.tinypic.com/5dkrj7.jpg) Vivával (IMG:http://i44.tinypic.com/23m8pp1.jpg) (IMG:http://img94.imageshack.us/img94/4720/fletchblady.jpg) Martin (IMG:http://img690.imageshack.us/img690/6320/56922648.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 07. - 20:07:35 |
|
|
|
2010.05. 07. - 20:15:51
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek, legyetek jók, holnap még lesz egy kép Dave-ről is.
Pápá |
|
|
|
2010.05. 07. - 20:26:26
Létrehozva:
|
|
|
wáááááááááááááááááááááááááááááá!!! de jó kis képek, Mode!!! KÖSZIIIIIIII!!!!!!!!
várjuk majd azt a Dave-eset meg a többit is!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóccak neked! |
|
|
|
2010.05. 07. - 20:29:04
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nah, szuper hogy jó volt a hazaút! már nagyon kivi leszek az oldalra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én most Dave szülinapjára rajzolgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én is kivi leszek, hogy fog élesben működni! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó rajzolgatást és bevágom a szunyát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8! |
|
|
|
2010.05. 07. - 20:32:42
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: köszi a bemutatkozást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd faggatunk még XD (hehe, szétcincálunk XD) jah és szokj hozzá, hogy itt megy a becézgetés elég gyakran XD nekem is van vagy 5 fajta megszólításom XD (neked meg pláne lesz, mert 1. új vagy, 2. fiú vagy XD) jó partit, aztán meg pihit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: nah, szuper hogy jó volt a hazaút! már nagyon kivi leszek az oldalra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én most Dave szülinapjára rajzolgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na volt még pár percem felnézni.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért erre a "szétcincálásra" kíváncsi leszek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként ennyire ritka a fiú Sereg-tag? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Remélem azért majd ti is meséltek egy-két érdekes sztorit...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most már tényleg megyek, mert már kiabál a nép, aztán holnap sietek! Jó éjszakát mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 20:44:20
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt Angie és Gergő!
hát te vagy a 4. kan a falkában XD Neo, Tatu (aki már rég volt fenn), Kesik és te vagy eddig a másik nem képviselője (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, voltak és lesznek is sztorik, ne aggódj XD (te még nem tudod - hacsak nem olvasgattál már korábban minket vagy olvastál vissza - hogy micsoda perverz nőszemélyek közé keveredtél XD) |
|
|
|
2010.05. 07. - 20:46:31
Létrehozva:
|
|
|
Hallottam róla.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pontosabban Mode megemlítette hogy elég sokat perverzkedtek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 07. - 21:12:18
Létrehozva:
|
|
|
Hallottam róla.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pontosabban Mode megemlítette hogy elég sokat perverzkedtek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pusszancs Gergő! A tekergő. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Most én is dolgozok, ezért nem tudtam jönni... Gergő fiam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És kisöcsém! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Leszel mindkettő, oké? ;) Na megyek üdv Sereg, nem érek rá. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 07. - 21:39:11
Létrehozva:
|
|
|
találtam pár jó kis fanartot...
(IMG:http://fc01.deviantart.net/fs20/f/2007/284/d/e/DM___Never_Let_Me_Down_Again_3_by_IDAlizes.png) (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs48/i/2009/225/3/f/Depeche_Mode___SOTU_by_IDAlizes.png) (IMG:http://fc04.deviantart.net/fs49/f/2009/209/6/0/Depech_Mode___Wrong_1_by_IDAlizes.png) (IMG:http://fc00.deviantart.net/fs24/f/2007/333/f/6/DM___A_Concert_begin___by_IDAlizes.png) (IMG:http://fc04.deviantart.net/fs20/f/2007/258/1/a/Depeche_Mode___Wallpaper_by_IDAlizes.png) |
|
|
|
2010.05. 07. - 22:05:11
Létrehozva:
|
|
|
csókolom
hogy én milyen elb@fottul hullafáradt vagyok... nyolc óra telemarketing... bzzz zizizombi lettem. de: úgy néz ki hogy el is múlt a kezdeti ijedtség, és minden jól megy, és ügyesen hoztam a követelményt már első napomon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fog ez menni, most megnyugodtam. és most az lesz hogy alszom. ameddig csak akarok. és holnap tanulás és sopping és buli. hú, ma nagyon jó képeket dobáltatok fel .) köfi Gergő, üdv itt:) csak halk köhintés kíséretében megjegyeznék egy incifinci kis apróságot: a "moved by a higher love" már foglalt mottó (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ennyire: (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs462.ash1/25366_1275574215793_1423105761_30688796_5027021_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 07. - 23:39:19
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Gergő, üdv minálunk, örülünk, h végre sikerált írnod... lehet már leittad magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola.... héééé.. nem elég, h állandóan Dave-t kisajátítod, most már a mottókat is lestoppolod? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő.. használd csak nyugodtan, én megengedem.. én vagyok a rangidős szuka itten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lányok.. annyira nagyon jó ez az új Pattinson film... emlékezz rám, ez a címe.. mindenkinek ajánlom, h nézze meg, de ne sminkeljetek. Úgy bőgtünk rajta, mint a picsa... nem is bírtunk felállni.. rettenetesen tele van érzelemmel, és lesokkolt.. uhhh.. még most is elszorul a torkom, ha rágondolok. Olyat csapott, hogy szerintem egy hétig egy irányba fogok járni! Trixx.. örülök, h megvan a bringa, és h bevetted hazafelé a kanyart, nem csaptál el senkit, és meg is tudtál állni. Ja... és vegyél egy sisakot, és ne feledd a láthatósági mellényt sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan vagyok, mint anyád.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode.. köszi a remek képeket, nem tudom, honnan a fakiból szedted őket. Usi.. te rajzolsz szülcsinapra? én max sütök valami sütit neki.. bár, lehet nem kéne, mert azt én enném meg, és akkora a valagam, mint winettou lovának... vagy nem tudom hirtelenjében hogy kell írni! Lola... hát nem egy séta galopp így most az élet.. munka, suli, egyebek.. de gyűrjed csak életem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tele leszel zsével (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) emlékszem, Valiccsal nekünk évenek keresztül lógott a belünk, minkor még nem dolgozott senki a menhelyen. Nekünk kellett mindent megcsinálnunk.. MEló előtt, meló után, hétvégén, ünnepnapon, karácsonykor, szilveszterkor, újév napján, húsvét... semmi pihenőnk nem volt, és minden nap 60-80 kutyát kellett ellátni, kimozgatni, gyógyszerezni, takarítani... volt, h sírtunk a fáradtságtól Bulizni nem jártunk, mert nem volt már erőnk, és mindig a mocskos menhelyes ruhánkban rhangáltunk a városban kutyák után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mennyivel könnyebb idén október óta... istenem.. 4 évünk ezzel telt, tönkre mentek a kapcsolataink, a család ki volt borulva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de megérte.... esküszöm nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 00:23:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Megint egy ideje nem jelentkeztem,mert anyukám haza jött Angliából,de holnap utazik vissza:(( Nem tudom,de ma (vagyis tegnap) olyan szar kedvem volt,de aztán a nap végére szerencsére jobb lett. Csütörtökön,hugimmal taliztam,és felvetettem,h igyunk vmit.Végül Kalinka szamovár vodkát ittunk,mert,h az jobb.Hát tömény volt az is,de lassan elfogyott,hozzá baconos chips volt a menü. Közben dumáltunk,családi témákról,meg poénkodtunk,utána jött hugim barátja,ittunk még pezsgőt is,szóval jó volt a hangulat,a haza felé már annyira nem. Nekem (most ez vicces,és szánalmas így vissza nézve) könnybe lábadt a szemem,egy Robert Pattinsonos plakáton (poén,h oda felé is egy ilyen plakáttal szemben ültünk le a metrón,és akkor még kb mosolyogtam,vissza felé,szembe sikerült beállni pont a plakáthoz,és akkor meg sírás kezdett elő jönni)(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennek a szarnak az a sztorija,h a sulimba jár egy srác,aki hasonlít Robert P.-re.És hát nekem bejött. Nézések,és beégések során kiderült,h van bnője. Már az elejétől kezdve sejtettem,de vhogy a remény bennem volt.A srác mosolygott rám,köszönt,én naiv meg azt hittem lehet vmi.De a srác hízelgő dolognak,és valszeg jó szórakozásnak tartotta ezt az egészet. Én is az elején,de aztán sajnos érzelmileg változott a helyzet.Na,de mind1,ezen a héten,mikor jött velem szemben,már elfordította a fejét.De mikor egy asztalnál kérdőíveztünk,azért még ott álldogált...na,szóval emiatt kezdtem el majdnem bőgni,egy Robert P.-s plakáton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elköszöntem hugimtól,és mentem haza felé.De végül,még sétáltam a patak parton a sötétben,ahol a cicákat találtuk,mert rám jött a bőghetnék. Nem tudom,biztos másnál is úgy hat a pia,h elsőre tök jól vagy,jó a hangulatod,utána meg átvált rosszra,bőgősre. Na nálam így volt. Ez a hülye srác dolog,a családi cucc,ja meg,h hugim is úgy látta,h a DM kedvelő,úgymond családtagnak tényleg lehet,h bejövök,de felesége van+gyereke,én meg tök barátilag álltam hozzá,de legközelebb én inkább már hozzá sem szólok.Ja,és már csak két macsek van,de közülük is az egyik sokkal kisebb. Ne haragudjatok,h ezeket leírtam,nem akarom senkinek sem a kedvét elrontani,csak kiírtam magamból. Ezek piti problémák,mások bajaihoz képest. Nem szeretek panaszkodni,meg ilyenek,inkább vidítani próbálok,meg másokat meghallgatni. Na,szóval ne haragudjatok! Szeretem a Seregem! És várom a bulit is! Puszi Mindenkinek! |
|
|
|
2010.05. 08. - 01:07:31
Létrehozva:
|
|
|
Gergő,üdvözöllek én is a seregben!!:) Kertiparty borral,a bor a gyengém!:D Vannak/lesznek itt érdekes sztorik,ne félj!:)
bringázás,de rég is volt,nekem nincs is bringám.Régen volt,de az fura módon eltűnt.Lehet,h apukámék tudtomon kívül eladták...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó képek,hoppp most beugrott a meztelen zongorás Martos kép,amit még nem tudom hanyadik oldalon tettetek be,jajjjj...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola,nagyon jól nyomod!!! Bárcsak én is ilyen lennék! Edó,elhiszem,h megérte,nagyon ügyik,és kitartóak vagytok!! Áh,le a kalappal előttetek,sőt,az egész Sereg előtt,komolyan! A Sereg a példaképem!:) Edó2: ha ilyen hatást vált ki a Robert P. film,akkor én nem merem megnézni |
|
|
|
2010.05. 08. - 02:46:14
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, nem semmi egy éjszakám van, nagy az Isten állatkertje!!!
Mindjárt felforr az agyvizem, így hajnali fél négy tájban egy nagyon nagyon nagy hülyétől. Ideállt az előbb a fiatal ürge, hogy nem tud aludni. Amúgy tök jól van, meg minden. De ide beáll vazze' a munkaterületünkre, a nővérpulthoz betámaszkodik, mint egy utolsó kocsmába. És 3-szor jött ki. 3-kor!!! Mondom, segíthetek? Azt mondja, nem. Akkor? Mi kell? Semmi. Nem tud aludni. Közbe volt valaki, akihez mennem kellett, mire visszajövök, még mindig ott áll. Leültem, bámul. Baszki!!!! És elkezdtem már mindenhogyan célozgatni, de semmi. Mondom neki? Itt jobb? Azt mondja, nem. Utána írom a lázlapokat. Ez mi? Mit írsz? Vááá!!!!!!!!! Anyád! Magamban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Papírokat, mondom de már ilyen dühtől eltorzult hanggal. Be kellene menni pihenni, attól hogy itt állsz, nem lesz jobb. Erre csak röhög. Aztán most bekapcsoltam vissza a gépet, mondom ha gépelek, hátha itthagy... De nem, idefordult volna nézni... Na, fogtam a kurva távkapcsolót, és odabasztam neki, nesze 6-os szoba után van a tévé a társalgóba, menjél nézni légyszives. Erre visszajön, hogy nem találja!!! Mondom ugyanazt neki. Utána megint visszajön, hogy ott nincs is tévé. Mondom, de ott van, menjél vissza, fel kéne kapcsolni a villanyt, és meg fogod látni... Na sikerült az angyalomnak, míg itt írok, de most megyek és rászólok, ugyanis fullon hallgatja ez az idióta!!!!! Váááááááááá |
|
|
|
2010.05. 08. - 06:33:31
Létrehozva:
|
|
|
Mizújs Usi, tegnap sikerült minden?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vááá, kikészített ez a fiatalember (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg is fájdult tőle a fejem. Tévézett hajnalig, utána még odajött, és rám néz mondja: hú, nagyon fáradtul nézel ki már. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vááá!!!!!!! De most képzeljétek el, hogy ülök amikor tudok, és mozgósítom az energiáimat, hogy fenn tudjak maradni, illetve akikhez tényleg mindig menni kell, azokhoz legyen erőm az éjjel, ez meg odajön engem ingerelni és beszél éjjel... Mikor az embernek mindene van olyankor, csak ereje nincs. Váááá!!!!!!!!! Az meg megint más kérdés, hogy illetlen odajönni és beállni egy munkaterületre nézelődni... |
|
|
|
![]() ![]() |