2400 Oldal V  « < 1635 1636 1637 1638 1639 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 06:34:40
Létrehozva: #32721

devotee

reggelt!

nah, apum meg mamám már úton van a kaja és pénzutánpótlással Szeged felé XD
pedig de aludtam volna sokáig!!!!!!!!!!

Niki: jesszus, de idegesítő lehetett ez a beteg!!! nem lehet finoman megmondani nekik, hogy húzzanak vissza a szobába?!

Macsus: semmi gond, drága, írd csak ki magadból a dolgokat, ha jól esik.

Edó: miről szól a Robertes film?

Nah, megyek magamhoz térek és egy kis rendet rakok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 06:39:21
Létrehozva: #32722

devotee

De az volt a poén, hogy reggel kicsit "megszívattam" ugyanis csodák csodájára aludt ez a drága ember.

Na mondom mi van?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehehe, élveztem!
Csak nem álmos vagy? XDDDDDD
Azt mondja, de!!!!

Kelj csak fel szépen, mert meg kell mérnem a vérnyomásodat és egyéb dolgok...

Hehehehe!!!!!!!!!!!!!

Hahaha!!!!!!!

Usi, de mondtam, én már mindent mondtam neki, azt is, csak nem is bírtam jól elmesélni ide éjjel.

Lehet az volt a baj, hogy túl szépen mondtam.
Viszont ennél célirányosabban már nem tudtam mondani, ááá mondom nem igaz.
Annyit mondott rá, hogy nem tud aludni, azért nem megy be.
Nem akartam azt mondani konkrétan, hogy innen menj már el légyszíves. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak céloztam.
Mondtam, hogy itt munka van és stb...

Amúgy tegeztük egymást, fiatal volt, de elég gyagyáska. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 08. - 06:48:44
Létrehozva: #32723

devotee

Jó reggelt.

Majd délután tüzetesebben visszaolvasok.

Szép napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 06:55:38
Létrehozva: #32724

devotee

Szép reggelt!

Én is már mindjárt dolgozom, még van 10 percem az első vendégemig. Niki.... tényleg nagy az isten állatkertje... és nem mondhatood azt, h menjen vissza, mert te így nem tudsz dolgozni?
micsoda szarság ez. Én sajna biztos is, h nem bírnám cérnával, h a fáradt vagyok, akkor bunkó is

Macsus.. úgy imádom, mikor írsz nekünk. Miért nem jársz ide gyakrabban? nehogy azt mondd, h nincs időd, mert seggbe billentelek. Valszeg ezt sem fogod már elolvasni, mert majd csak 1 hónap múlva jössz újra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jaa.. a cica... a kisebbiknél kell hozzá táplálás. Kézből kell etetni, és sokat, akkor behozza a lemaradást. És meg kell nézni, h kibújt-e az öszes fogacskája.. mármint úgy az összes, mint a másiknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi... mennek apádék? uhh.. akkor takarítanod, meg pakolásznod kell. Nekem mindig... mert anyuék mindig megszólnak, h mi van nálam. Pedig esk, h minden nap porszívózok.. csak a pakolás.. azzal vannak gondjaim, mindig mindent szana széjjel hagyok, mindent bevágok a relax fotelbe, meg a ruháim, ahok kibújtam belőlük a földön..

Ez a film két fiatalról szól, a szerelmükről, és a tragédiájukról. Hog hogyan lehet túllépni dolgokon, hogy mennyire fontos a család, a kimondott szó. Rettenetes jó film.. szinte végig hihetetlen feszültség van a filmben.... nem is tudom hányszor sírtam el magam.. és a végén meg hüppögve... alig tudtam abba hagyni. MArcsika még a wc-ben is sírt utána... nézzétek meg!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 07:21:03
Létrehozva: #32725

devotee

Jó reggelt!

Tyű, de sokan vagyunk itt szombat reggelhez képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Remélem az új Sereg tagunk is hamarosan megérkezik közénk, és indulhat a duma party ezerrel. Én ma megint úgyis ide leszek szögezve, csinálom Usi weblapját, ma kész akarok lenni vele, hogy holnap picit foglalkozhassak még az elméleti részekkel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rövidítésekkel nem mindig vagyok képben. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Edókám, tényleg olyan vagy, mint anyukánk, de ez nem baj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök édi vagy, pusszantalak! Amúgy a süti nem rossz ötlet, remélem nálunk is lesz valami fincsi sütike ha már szülinapot ünneplünk, mert hogy nálunk nem nagyon divat a desszert a hétvégi ebéd után. Sajnos... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
az emlékezz rám c. film engem is érdekel, majd szombaton - jövő héten - jól meg is nézem magamnak valamelyik moziban. Ha valaki akar csapódni hozzám, az szóljon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Loli, ügyi vagy, hogy már ilyen gyorsan kezdesz belerázódni a munkába. Milyen a társaság körötted? Jó fejek a kollégák? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, hát ez tényleg idegesítő sztori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És az Istan állatkertje tényleg nagy, meg ugye kerítésre már nem futotta! Még az milyen lett volna, ha odaáll mögéd és olvassa, amit gépelsz... Tegnap elpostáztam neked a Multicam DVD-t és Usinak is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus, sajnálom, hogy tegnap nem tudtunk msn-ezni, de így is éppen hogy elértem a vonatot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Új rendszer van a Keletiben, terelgetik az embereket a pénztáraknál, úgy mint a repülőtereken, ilyen szalagok közt kell kóvályogni... és úgy szólítanak a pénztárhoz. Már nagyon necces volt, hogy meg tudom-e venni a jegyet vagy nem, és hogy kapok-e egyáltalán! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No, majd bepótoljuk, meg írok levelet!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 07:26:30
Létrehozva: #32726

devotee

huh micsoda forgalom van itt tényleg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem szokott ennyi lenni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de persze ennek örülök. na, nagyjából rendet vágtam. Apunak tegnap már mondtam telóba, hogy nincs időm és energiám takarítani most, szóval csak rendrakás lesz. XD
Edó, az én ruháim is halmozódnak a másik üres ágyon XD most is egy nagy kupacot kellett elpakolnom XD

Angie: kivi leszek nnnaaaaaaaagyon a weblapra!!!!

Niki: jól van, megvolt a kis bosszúd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na kb. 1 óra és lenn vannak a vendégeim - addig leviszem a szemetet + zuhi.

uhhhhhhhhhhh és CORRUPT!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 07:31:45
Létrehozva: #32727

devotee

Itt vannak a jegyeink Ákos bácsira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://img708.imageshack.us/img708/4640/20100508.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 07:34:37
Létrehozva: #32728

devotee

juj Angie: emlékszel, két napja vettem az Ákos jegyeket és kötnöm "kellett" egy 4 hónapos Délmagyarország előfizetést hozzá - na hát már benne is volt a postaládában a két újság! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szuper! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy látszik vidéken ilyen gyorsan működnek a dolgok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a mi jegyeink is nagyon hasonlóak!!!!!

hehe és a Délmagyarországhoz még Heti tv magazint is adtak!!!! BEHALOK! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és van az Emlékezz rám-ról is benne! jól hangzik! szeretem a tragikus sztorikat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 07:34:58
Létrehozva: #32729

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 08:26:30) *
huh micsoda forgalom van itt tényleg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem szokott ennyi lenni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de persze ennek örülök. na, nagyjából rendet vágtam. Apunak tegnap már mondtam telóba, hogy nincs időm és energiám takarítani most, szóval csak rendrakás lesz. XD
Edó, az én ruháim is halmozódnak a másik üres ágyon XD most is egy nagy kupacot kellett elpakolnom XD

Angie: kivi leszek nnnaaaaaaaagyon a weblapra!!!!

Niki: jól van, megvolt a kis bosszúd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na kb. 1 óra és lenn vannak a vendégeim - addig leviszem a szemetet + zuhi.

uhhhhhhhhhhh és CORRUPT!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hehe, hát jah, most fura is volt, hogy ennyi hsz van így reggel, mert általában Vica és én vagyunk itt ketten ilyen "korán" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kupi? Nálam most csak kicsike van az albiban, de majd muszáj lesz pakolnom, mert nem férek el a saját cuccaimtól! Durva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az oldalad szerintem jó lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd meglátod! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 07:40:26
Létrehozva: #32730

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 08:34:37) *
juj Angie: emlékszel, két napja vettem az Ákos jegyeket és kötnöm "kellett" egy 4 hónapos Délmagyarország előfizetést hozzá - na hát már benne is volt a postaládában a két újság! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szuper! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy látszik vidéken ilyen gyorsan működnek a dolgok

a mi jegyeink is nagyon hasonlóak!!!!!

hehe és a Délmagyarországhoz még Heti tv magazint is adtak!!!! BEHALOK!

Akkor sajtófigyelőzhetsz minden reggel király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És tényleg szuper, hogy ma már meg is kaptad, pedig tegnap előtt intézted csak!

Húúú, akkor egyen jegyek... de nekem jobban tetszettek a régi, színes tickettek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mind megvan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Akit érdekel szóljon és akkor lefotózom, megmutizom.

TV újság? Nincs is tv-d (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 07:53:27
Létrehozva: #32731

devotee

de azt ők nem tudják, hogy nincs tévém XD
jah, fotózd le a jegyeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kivi vagyok!

na, a laptopot is visszaköltöztettem a helyére és frissen mosott, illatos vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 08:36:19
Létrehozva: #32732

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 08:53:27) *
de azt ők nem tudják, hogy nincs tévém XD
jah, fotózd le a jegyeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kivi vagyok!

na, a laptopot is visszaköltöztettem a helyére és frissen mosott, illatos vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet, hogy időközben lesz, csak ezt még te nem tudod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ok, mindjárt fotózok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éppen most tettem le a telót, Angyalka hívott, hogy tegnap este csúnyán bealudt, mert hogy csütörtökön buliba volt, éjfélkor lépni akart, de hát rájött, hogy nem tud hazamenni, így maradt reggelig, onnan ment melóba. Nagyon fittnek érezte magát, mondta is tegnap reggel, hogy egyáltalán nem fáradt és majd este hív, dumálunk... Persze nem hívott, tudtam hogy bealudt, rá is mondtam a rögzítőjére negyed 10-kor, hogy szunyagép (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most röhögve hívott, hogy hát elkezdte hallgatni az 1+2 Recoil albumot, és az volt a hiba, hogy közben vízszintbe helyezte magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Belátta, hogy mégsem bírja a 48 órát egyben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hú, nekem ezzel a nagy géppel kellene valamit tennem, mert 30 perc mire el tudom indítani a böngészőt a bekapcsolástól számítva... lassan el sem fog indulni maga a gép... Jah, én is illatos vagyok, tegnap este a kedvenc tusfürdőmmel fürödtem (Palmolive - Levendula) és ebből egy tonnát szoktam magamra tenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Őseid megérkeztek?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 08:47:45
Létrehozva: #32733

devotee

még nem értek ide, de már szerintem Szegeden vannak. vagy vilivel vagy taxival jönnek.

hehe, szegény Angyalkád XD

hehe, nekem a Palmolive - Milk and honey a kedvenc tusfürdőm de a levendula a másik kedvencem XDDDDDDDD micsoda véletlen már megint.... XDDDD

na MOST jöttek meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 08:53:18
Létrehozva: #32734

devotee

Jegyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://img62.imageshack.us/img62/5782/20100508001.jpg)

(IMG:http://img696.imageshack.us/img696/650/20100508003.jpg)

(IMG:http://img442.imageshack.us/img442/6545/20100508002.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 08:59:17
Létrehozva: #32735

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 09:47:45) *
még nem értek ide, de már szerintem Szegeden vannak. vagy vilivel vagy taxival jönnek.

hehe, szegény Angyalkád XD

hehe, nekem a Palmolive - Milk and honey a kedvenc tusfürdőm de a levendula a másik kedvencem XDDDDDDDD micsoda véletlen már megint.... XDDDD

na MOST jöttek meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na, akkor nálad családi összeföff, én teregetek tovább, aztán meg elszaladok a városba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, hát megesik, hogy az ember beszunyál akaratán kívül... De most erről Alan tehetett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

No comment, nem is lepődöm meg az egyen tusfürdőnkön sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 11:11:37
Létrehozva: #32736

devotee

Palmolive milk and honey nekem is.. meg van egy fa.. valami kókuszos.. na az még isteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kipakoltam, elpakoltam, lehoztam a kutyám, mert anyuék korán reggel felvitték az ő lakásukba, mert elmentek vásárolni az auchanba... úgyhogy most itt héderezik nálam, én meg nézem a győr-dvsc kézi meccset... hajrá győőőőőőőőőőőr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán du elmegyek ezzel a tökössel sétálni... elvileg 1 után mentem volna valami tatabánya- portugália foci meccsre, de nincs kedvem. Focit Melicséknél szeretem nézni projektoron, vagy itthon. a meccsen akkora barmok vannak. Angie... ma a te vididre pakoltam, takarítottam.. jó kis meló lehetett, ügyes vagy nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 11:22:18
Létrehozva: #32737

devotee

Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Negyed egykor sikerült felkelnem, most kb. 5ig itt leszek a gép előtt (ha minden igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Utána megint hivatalos vagyok egy grillezésre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Azthiszem, elkezdek visszaolvasni, ha találok valami érdekeset, majd reagálok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 08. - 11:24:52
Létrehozva: #32738

devotee

Sziasztok!

Niki: Na ez a csávó tényleg beteg,agybeteg! Hú,csodálom,h nem verted le a fejét,és nyugodtan kezelted a helyzetet!

Edó: Igazad van,időm lett volna,de azt a suliban töltöttem,ott szoktam tenni a seggem kb 6ig bnőkkel,nagyrészt mostanság emiatt a Robert kinézet gyerek miatt.Nagyon gáz,mérges is vagyok magamra emiatt.Aztán haza állítok,és van,h a tv előtt is bealszom,nem tudom,mi ez a fáradtság rajtam,de utána már a gépet sincs erőm benyomni.Persze,a suliban is volt,h beültünk,bnőmnek mutogatni a facebook-ot,meg akkor ált. vissza olvasok. Tudom,gyenge magyarázat,de most már túl vagyok ezen a baromságon.Bazi gáz,h egy hülye gyerek miatt képes vagyok ennyi energiát áldozni.Ha vki ezt mesélné nekem,mint kívülálló,tuti mondanám neki,h nem érdemes energiát pazarolni rá,nem ér annyit.
Na,de lényeg a lényeg,többször jövök immár! Vége ennek a hülyeségnek,és ebben nagyban hozzá járult,a Szombathelyi Partytúra.
Nektek köszönhetem! Ez a hét azért esett ki,mert most anyukáztam.
Köszi a tanácsot a cicához,megkérdezem majd bnőmet,h mi a helyzet.De ő valszeg nem fog időt áldozni a kézből etetésre,szóval majd vhogy megbeszélem vele.
Kutyiddal mi a helyzet?

Angie: Semmi gond,tudom,h sietned kellett!:) Hú,micsoda PartyAngyalod van neked!:D

Usi: Na,ha én lennék albis vagy kolis,sztem nálam tuti kupi lenne!:D Régen itthon is így volt,de mióta rendszabályozva vagyok úgymond,azóta nem lehet:D

Szia Gergő!:)

Grillezés! Na,de jó dolgod van!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 11:26:41
Létrehozva: #32739

devotee

Niki, egészen biztos szép estéd volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha engem hajnalban zavarnának, biztos úgy elküldeném az illetőt egy melegebb éghajlatra, hogy mukkanni se tudna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus! Hétvége van, ki kell használni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak hétvégén tudok ellazulni kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 08. - 11:30:26
Létrehozva: #32740

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 12:26:41) *
Niki, egészen biztos szép estéd volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha engem hajnalban zavarnának, biztos úgy elküldeném az illetőt egy melegebb éghajlatra, hogy mukkanni se tudna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus! Hétvége van, ki kell használni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak hétvégén tudok ellazulni kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oh,persze,nem is azért mondtam, mintha rossz lenne!:D Teljesen igazad van!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1635 1636 1637 1638 1639 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
74 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (74 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: