![]() ![]() |
2010.05. 08. - 11:58:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na.. sajnos az élet úgy hozta hogy megyünk ki pár haverral focizni, utána meg ugye grillezés, de megígérem: este el sem lehet majd innen üldözni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Addig is jó bezélgetést!!! Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 12:07:35
Létrehozva:
|
|
|
Én lelkesen gyártom Usi weblapját, már az IDM első fejezetét töltöm fel a szöveg részbe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Edó, na örülök, hogy tetszett a video. Ossze-vissza pusziltam a gépem, hogy kipréselte magából ezt a nem kis anyagú video mennyiséget, és jól is írta fel a lemezre, mert nem tudtam volna mit csinálni, ha elcsesződik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vödör hogy van? Gergő, helló! Oh, grillezés, az jó... már nekem is kellene itthon csinálni egy kerti party féleséget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, helyes! Így kell hozzáállni a dolgokhoz, de ezt mi nagyon jól kibeszéltünk Szombathelyre menet a buszon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) azért sajnálom a dolgot, hogy nem úgy jött össze, hogy neked kedvezzen a dolog... majd máskor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fő a pozitivitás! És hát tök jó, hogy a szombathelyi buli ennyire sokat lendített rajtad! Mi újság a megmentett cicáiddal? Hát igen, Angyalka tud bulizni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt mondta, hogy egy hónapban egyszer ki lehet bírni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igaza van, mi is kibírtuk, bár rettentően fárasztóak voltunk egy idő után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 12:11:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie!
Most mennem kell,de válaszolok majd! Puszi! |
|
|
|
2010.05. 08. - 12:12:43
Létrehozva:
|
|
|
csók babák
Edóm, nem úgy gondoltam ám azt a mottó dolgot, csak jeleztem hogy nincs e3gyedül a Gergő gyerek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő hallod, olyan édes vagy ahogy így szabadkozol h nem ülsz fenn fórumon egész nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyugi, cica, mi sem, sőt. van amikor három napi dumcsi elfér egy oldalon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a hétvégék meg különösen kihaltak. Niki... szegényem, van egy munkád... erre azt szoktam én is mondani amit ti is, hogy nagy az isten állatkertje. csak mindig hozzáteszem hogy kevesen vagyunk benne látogatók. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, melóm, hááát, úgy tűnik jó fejek, diákokkal dolgozom, akik azért elég lazák, elvannak, kb egyidősek vagyunk, de elég különbözőek. eddig aki nagyon szimpi, az a srác, akivel együtt tanultam be, rádiózik a szentem, és nagy metál rajongó, jól eldumálunk zenéről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az egyik csaj meg képzeljétek... majd kinyúltam. valahogy feljött hogy Depeche, meg hogy loli rajongó. erre, néz rám, hogy wow. ákost szeretem? mondom naná. erre előadta nekem h az anyukája ott nővér vagy szülész vagy mittomén, ahol ákos felesége szült. és hogy milyen édes volt az ákos, benn volt a szülésnél, és hogy utána rajzolt az ujjával egy keresztet a baba homlokára meg a krisztáéra is. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) megzabbantom. ő mondta meg a baba nevét is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a főnök szexi és jófej, a többiek is kedvesek és segítőkészek. elleszek. jujujjj, Angie, a jegyeink!!! de jó lesz! nu, megyek is dolgomra. vennem kell egy cipőt meg egy melltartályt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 13:16:44
Létrehozva:
|
|
|
Én lelkesen gyártom Usi weblapját, már az IDM első fejezetét töltöm fel a szöveg részbe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edó, na örülök, hogy tetszett a video. Ossze-vissza pusziltam a gépem, hogy kipréselte magából ezt a nem kis anyagú video mennyiséget, és jól is írta fel a lemezre, mert nem tudtam volna mit csinálni, ha elcsesződik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vödör hogy van? Gergő, helló! Oh, grillezés, az jó... már nekem is kellene itthon csinálni egy kerti party féleséget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, helyes! Így kell hozzáállni a dolgokhoz, de ezt mi nagyon jól kibeszéltünk Szombathelyre menet a buszon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) azért sajnálom a dolgot, hogy nem úgy jött össze, hogy neked kedvezzen a dolog... majd máskor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fő a pozitivitás! És hát tök jó, hogy a szombathelyi buli ennyire sokat lendített rajtad! Mi újság a megmentett cicáiddal? Hát igen, Angyalka tud bulizni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt mondta, hogy egy hónapban egyszer ki lehet bírni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igaza van, mi is kibírtuk, bár rettentően fárasztóak voltunk egy idő után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen,jó volt kibeszélni!:) Ari vagy,h sajnálod,de én már talán ténylegesen beléptem a leszarom stádiumba,remélem,h ez így is marad!:) Igen,nagyon sokat lendített,nagyon jót tett!:) Hát cicákkal sajnos az a helyzet,h a 3 közül,már csak kettő van meg,és így is az egyik sokkal kisebb:( De meglátjuk,hátha sikerül megmenteni! |
|
|
|
2010.05. 08. - 13:20:07
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok megint!
Gergő: jaja, ne parázz, hogy nem vagy itt, a hozzászólások nem futnak el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó hogy te hétvégén is lazíthatsz! nekem mindjárt neki kell(ene) ülnöm tanulni :S Angie: majd kérek linket ha kész a weblap prototípusa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus: örülök, hogy többet leszel mostantól!!!!!!!!!! Nah, közben apuval meg mamával kicsit körbejártuk a belvárost, megmutogattam az egyetemet, kávéztunk a könyvtárnál, aztán egy másik könyvtárnál diákbarát étteremben ettünk - de akkora adagokat adtak, hogy alig bírtuk megenni - a sütit be is csomagoltattam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh és végre tele a hűtő!!!! XD (ez nálam ritkaságszámba megy XD) szegény apunak egy csomó kaját kellett cipelnie otthonról, mert anyu mindig azt hiszi, hogy éhen fogok halni ha nem csomizik egy fél hadseregre valót XD így sem tudom hogy fogom megenni ezt a mennyiséget 4-5 nap alatt XD ja és fagyiztunk is apuékkal!!! (idén az első fagyim - és ott ahol vettük, legendásan jó!!! nagyon fini volt!) szóval ma kb. két napra való kaját ettem már meg! XD hehe, és ugye már 3 éve ide járok, de a mai napig egyszer sem voltam a szegedi Dómban - na most benéztünk. szép meg minden, de nekem túlzsúfolt (az összes létező felület tele van freskókkal). nah szóval kis ejtőzés következik most, hogy apuék már elmentek vonathoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus: a cicákkal kapcs drukkolok!!! a srác meg nem éri meg! de amúgy megértem, hogy volt hogy benn maradtál hogy többet lásd - ilyet mi is csináltunk régen középsuliba XDDDD Edó: egy időben nekem is volt olyan kókuszos Fa tusfürdőm - szeretem az illatát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd lehet legközelebb nosztalgiázás céljából azt veszek, de most csalános Baba tusfürdőt fogok kezdeni, a mézes ma fogyott ki, ezt meg még az előző lakótársam Krisztián hagyta itt. |
|
|
|
2010.05. 08. - 13:20:54
Létrehozva:
|
|
|
csók babák Edóm, nem úgy gondoltam ám azt a mottó dolgot, csak jeleztem hogy nincs e3gyedül a Gergő gyerek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő hallod, olyan édes vagy ahogy így szabadkozol h nem ülsz fenn fórumon egész nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyugi, cica, mi sem, sőt. van amikor három napi dumcsi elfér egy oldalon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a hétvégék meg különösen kihaltak. Niki... szegényem, van egy munkád... erre azt szoktam én is mondani amit ti is, hogy nagy az isten állatkertje. csak mindig hozzáteszem hogy kevesen vagyunk benne látogatók. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, melóm, hááát, úgy tűnik jó fejek, diákokkal dolgozom, akik azért elég lazák, elvannak, kb egyidősek vagyunk, de elég különbözőek. eddig aki nagyon szimpi, az a srác, akivel együtt tanultam be, rádiózik a szentem, és nagy metál rajongó, jól eldumálunk zenéről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az egyik csaj meg képzeljétek... majd kinyúltam. valahogy feljött hogy Depeche, meg hogy loli rajongó. erre, néz rám, hogy wow. ákost szeretem? mondom naná. erre előadta nekem h az anyukája ott nővér vagy szülész vagy mittomén, ahol ákos felesége szült. és hogy milyen édes volt az ákos, benn volt a szülésnél, és hogy utána rajzolt az ujjával egy keresztet a baba homlokára meg a krisztáéra is. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) megzabbantom. ő mondta meg a baba nevét is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a főnök szexi és jófej, a többiek is kedvesek és segítőkészek. elleszek. jujujjj, Angie, a jegyeink!!! de jó lesz! nu, megyek is dolgomra. vennem kell egy cipőt meg egy melltartályt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú, ez micsoda véletlen,sőt nem az,mert véletlenek nincsenek,gondolom örültél nagyon,mikor mesélte az Ákosos dolgot!:) |
|
|
|
2010.05. 08. - 13:29:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 08. - 13:33:31
Létrehozva:
|
|
|
Szia Usi!
Jó lehetett,ez a kis családi progi!:) A sok kaja sosem baj!:D Aranyos az anyukád,sztem az enyém is ezt csinálná,aggódós:) Nálunk,apukámék közelében van egy fagyizó,ahol különleges fagyik vannak,pl.szezámmagos fagyi,fűszeres csoki,sajttorta,meg ilyenek.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg még Egerben ettem étcsoki fagyit,hát az bazi jó volt!:) Köszi a drukkolást!:) Srác dologgal kapcsban meg,mi is csináltuk középsuliban is:D,csak az nem az én kiszemeltem volt.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ti pl nyomoztatok is?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert mi igen,és ez azóta is így van:D Általában,én vagyok a nyomozó.(ja,ovis koromban mindig azt hajtogattam,ha kérdeztek,h nyomozó leszek:D)Pár adat,névsor,iwiw,és megvan az illető. Mondjuk gimiben pont láttuk,h hova megy a srác,így meglett a címe,majd tudakozó,és telszám.Nagyon durvák voltunk. DeviantArtról megint: (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2010/127/0/1/Depeche_Mode_NLMDA_by_Lanka_ultra.jpg) (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/127/2/2/Dave__S_O_F_A_D__era_by_Lanka_ultra.jpg) (IMG:http://fc07.deviantart.net/fs38/i/2009/002/0/b/Martin_Gore_by_MOTORCYCLEGIRL.jpg) de rohadt jók!!! Bárcsak így rajzolnék |
|
|
|
2010.05. 08. - 14:02:46
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek segítség kellene!
Anyukámnak a facebookon olyan van, hogy rámegy a kezdőlapjára, és ott vannak sorban ugye, hogy hírek stb. és fényképek (bal oldalt) és rákatt a fényképekre, és akkor kiad egy képet illetve albumot ami nem az övé. És nem érti. Meg én sem, én új vagyok ott és nem foglalkozok vele annyit. Ez most miért van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 14:05:13
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: én is szeretnék így rajzolni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, nyomozás is megvolt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bnőmmel mindketten odavoltunk a srácért (kis vagány volt és a Harry Potterből Draco Malfoyra hasonlított (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) erről írtam is egy vicces kis elmélkedést XD http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=1337660 ) hehe, még kajakártya-felelős is lettem, hogy végignézhessem a kártyákat és megtudjuk a nevét meg órarendjét, hogy tudjuk melyik nap számíthatunk a felbukkanására XDDDD szóval mi sem voltunk épek XD) Niki: én passz. Lola és Edó a Facebook expert szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 14:05:21
Létrehozva:
|
|
|
Na nem mondtam semmit!
Már okés, hehehe!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 08. - 14:17:51
Létrehozva:
|
|
|
Edó, mikor volt a meccs?
Én aludtam, nem láttam de figyeltem, hogy lesz. Én meg most készülök a tévé elé, vagyis itt vagyok kezdődik negyed óra múlva a meccs második mérkőzés. Hehehe!!!!!!!!! Hajrá ZTE!!!!!!!!!!!!!!!! Szolnokon játszunk!!!!!!!!! Nehéz lesz Trixi hol vagy??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ha felveszed! Ha felveszed! A Zete mezt ha felveszed, eszedbe ne jusson soha, hogy a meccset elveszted!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 08. - 14:21:17
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: én is szeretnék így rajzolni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, nyomozás is megvolt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bnőmmel mindketten odavoltunk a srácért (kis vagány volt és a Harry Potterből Draco Malfoyra hasonlított (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) erről írtam is egy vicces kis elmélkedést XD http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=1337660 ) hehe, még kajakártya-felelős is lettem, hogy végignézhessem a kártyákat és megtudjuk a nevét meg órarendjét, hogy tudjuk melyik nap számíthatunk a felbukkanására XDDDD szóval mi sem voltunk épek XD) Niki: én passz. Lola és Edó a Facebook expert szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,akkor jó tudni,h nem csak mi voltunk/vagyunk nem normik!:D Majd el is olvasom azt az elmélkedést! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 14:39:22
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mindjárt jön a Dave kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán ideje lenne végre végig begépelnem a Recoil beszámolómat... meg egy Megan is. (IMG:http://profile.ak.fbcdn.net/v227/1421/58/n511183564_2576.jpg) Meg Ava (IMG:http://profile.ak.fbcdn.net/v230/1250/52/n1457349939_5928.jpg) meg Viva XD (IMG:http://profile.ak.fbcdn.net/v230/304/47/n896605037_893.jpg) És Akkor Dávid (IMG:http://img94.imageshack.us/img94/23/fotorl.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs343.ash1/29293_119788811384052_100000588003682_191008_5986395_n.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 08. - 14:35:02 |
|
|
|
2010.05. 08. - 14:44:22
Létrehozva:
|
|
|
Avának tiszta Martos feje van,Vivának meg a mosolya,mint az apjáé(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Háhá Davepapa nagy komolyan,miközben a többiek álarcban:D |
|
|
|
2010.05. 08. - 14:54:11
Létrehozva:
|
|
|
Bizony, a Gore gyerekek totál Martinra vannak szabva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Látszik, hogy szép embereknek szép gyerekeik lesznek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 14:58:03
Létrehozva:
|
|
|
Milyen jó képek ezek!!!!!
Nagyon ügyesek a drágáim, jaj!!!!!!!! De ügyin dobnak, puszi nekik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na szurkolok tovább... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 15:09:04
Létrehozva:
|
|
|
Milyen jó képek ezek!!!!! Nagyon ügyesek a drágáim, jaj!!!!!!!! De ügyin dobnak, puszi nekik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na szurkolok tovább... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó szurkolást Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja,Mode,elolvastam a Selected első fejezetét,meg a Sex in Bp.-t.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt az a különszobás akció,meg szinte láttam magam előtt a fejeiteket,amikor kinéztetek a szobából,h nem jön-e senki,nagyon poén!:) A másikban meg tetszett ám a tejszínhab-eper kombó(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus vajon mit szólt,mikor elolvasta?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 15:15:20
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó is lett volna 3 hete ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicának tetszett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom élvezte amint elképzeli, hogy Dave-et nyalogatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |