![]() ![]() |
2010.05. 08. - 15:17:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIki: jó szurkolást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Macsus: szerintem röhögni fogsz az elmélkedésen XD Mode: huh de jó képek már megint!!!!!!!! És az a FEKETE ÖLTÖNY Dave-en NAGYON gyilkos!!!! a gyengém, ha egy pasi öltönyben van - hát ha még ilyen átkozottul jól is áll rajta!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 15:18:08
Létrehozva:
|
|
|
Többet nem szólok, mert feljöttek ránk...
(IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Trixi, nem ez volt megbeszélve! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 15:34:17
Létrehozva:
|
|
|
Angie-ke köszi a feladást!!!!!!!!
Majd reagálok ám másra is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 15:45:40
Létrehozva:
|
|
|
Halihó,
Macsus, ez kiri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd írok levelet én is!!! De az jó, ha már a leszarom stádiumban vagy, ha a fejedben rendbe tetted a dolgokat, onnantól már minden oké (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Higgy nekem, most voltam hasonlóban, mindenki tudja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak hát ugye az én esetemben a barátság megmaradt. Usi, ok, majd keresek egy ingyen FTP-t és felnyomom az oldalt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Látom jó napod volt apuddal és a nagyiddal. Pont jó kiránduló idő van. Bár itt most elég hüvi lett, fel is vettem a hosszú mackó alsómat és még kardigánt is húztam. Meg hát persze be van borulva. Niki, nagyon szívesen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, ez jól hangzik, és hát persze az Ákos szori nagyon cuki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most néztem meg egy filmet, a címe: A doboz. Richard Kelly rendezte, aki a Donnie Darko-t követte el pár évvel ezelőtt. Ez is hasonlóan szürreális film, de van benne egy thriller vonal. Sztori: Házaspár, gyerekkel, 40 alatt, kevés pénz. Egyik reggel egy dobozt talál az asszony a küszöbön, amiben van egy gomb. Ha megnyomod a gombot, akkor valaki meghal, akit nem ismersz és Te kapsz cserébe 1 millió dollárt. Megnyomnád? Mit tennél utána a lelkiismereteddel? És a döntés? Hiszen minden döntés következményekkel jár... Baromi érdekes film volt, nem lőném le a poént! Remélem sikerült hozzá kedvet csinálnom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 15:49:03
Létrehozva:
|
|
|
Usi,elolvastam az elmélkedést,hát ez bazi jó,nagyon poén!:D Nincs fent iwiwen véletlenül a srác? Vagy azóta nem tudtok róla semmit?
Kül az a poén,h ez a gyerek a sulimban is úgy öltözködik mint Robert P.,és neki is a szájtartása olyan,meg más arckifejezése is.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,és kívülálló személy is mondta már,h hasonlít.Volt,h Robertes képeket nézegettünk az infó teremben,erre megláttam a srácot,és hirtelen azt hittem,h Robert az.Oldalról totál olyan. Ja,nálam meg ilyen Alkonyatos dolgok játszottak be,mert bnőm elkezdi,h majd én leszek a Bellája,én ezen röhögtem.És előtte a villamoson,utána meg a metrón olvasta vki vmelyik Alkonyat kötetet,hát azt hittem behalok.Ja,meg álmodtam is R.-rel,mint Bella Edward-dal,na az már mindennek a teteje volt!:D |
|
|
|
2010.05. 08. - 15:53:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 08. - 15:56:58
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Angie!:) Egy barátság dologgal én is kiegyeztem volna,vagy,h legalább pár szót beszéljünk,de most már ezt is feleslegesnek érzem.
Hú,érdekes lehet ez a film,ahogy így írtad! na Mode,látom betoppant közénk Alan császár!:) van egy tippem,h tekintete mit vizslat!:D |
|
|
|
2010.05. 08. - 15:58:17
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Császár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát itt a laptop monitorját vizslatja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 15:59:25
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Császár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát itt a laptop monitorját vizslatja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na persze,és szted attól tátva maradt a szája?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:02:55
Létrehozva:
|
|
|
Trixikém majd várlak ide egy csevegésre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te, múltkor is ilyen ikunuku kommentálta a mérkőzést??!!! Vazze' én jobban kommentálnám. Annyira egyoldalúan beszél, hogy nem igaz és olyan ökörségeket mond, hogy az hihetetlen. Most nem azért, mert Zetés vagyok, de abszolút a Szolnok mellé beszél. Nem pártatlan. Meg figyi, elkezdi: hát a szabályok szerint be lehetett volna fújni, de a sima faultot így is megkapták. De basszus, szándékos volt. Milyen hülye ez Jézusom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért nem mondja, hogy igen ez szándékos volt, de ezt így látta a bíró, így fújt. Kész.... Nagyon mellettetek van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arról nem beszélve, hogy ez a hülye úgy idegesít. Nem elég, hogy ti vezettek, meg még állandóan mondja is, hogy nem megy a Zetének. Hehehehe!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom mit csinálok, leveszem a hangot!!! XDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:05:42
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Angie!:) Egy barátság dologgal én is kiegyeztem volna,vagy,h legalább pár szót beszéljünk,de most már ezt is feleslegesnek érzem. Hú,érdekes lehet ez a film,ahogy így írtad! Akkor sikeresen kezdesz kilábalni belőle, helyes (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem is kell vele gondolkodni, meg agyalni, tovább kell lépni és akkor tiszta lappal lehet tovább menni, neked pedig sokkal jobb lesz hidd el. A barátságot ilyenkor mindig sajnálja az ember, de mint már régen megmondták: "Isten útjai kifürkészhetetlenek". És hátha jön egy sokkal jobb dolog... amire nem is számítasz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mai buliban meg helyettem is rúgjátok szét Lolával a Living oldalát (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Wrongnál gondoljatok rám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az az én buli dalom!!!!!!!!!!!!!!!!! Még mindig agyalok a filmen, ebből lesz egy filmkritika úgy érzem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:11:54
Létrehozva:
|
|
|
De régen voltam moziba, te Úristen!!!!
Pedig már akarunk menni egy jó ideje. Mindig dolgozunk az a baj, vagy egyik vagy másikunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vááááááááá!!!!!!!! Nem bírom hang nélkül, ez idióta!!!!!!!! Azt mondja, lehet hogy xy fogja megnyerni a meccset a Szolnoknak. Ezt mondja úgy, hogy éppen mi vezetünk két ponttal. Váááááááá! Mi ez, ha nem egyoldalú beszéd. Hehehe!!!! Ha látnátok miket tapsolok itt meg ugrálok... hehehe. |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:12:24
Létrehozva:
|
|
|
na persze,és szted attól tátva maradt a szája? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nálunk is volt sokszor így a szép szája amikor zenélt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:14:32
Létrehozva:
|
|
|
Akkor sikeresen kezdesz kilábalni belőle, helyes (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem is kell vele gondolkodni, meg agyalni, tovább kell lépni és akkor tiszta lappal lehet tovább menni, neked pedig sokkal jobb lesz hidd el. A barátságot ilyenkor mindig sajnálja az ember, de mint már régen megmondták: "Isten útjai kifürkészhetetlenek". És hátha jön egy sokkal jobb dolog... amire nem is számítasz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mai buliban meg helyettem is rúgjátok szét Lolával a Living oldalát (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Wrongnál gondoljatok rám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az az én buli dalom!!!!!!!!!!!!!!!!! Még mindig agyalok a filmen, ebből lesz egy filmkritika úgy érzem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ari vagy Angie,már agyaltam rajta eleget,de már nem fogok,nem ér annyit az egész!:) Valszeg,már csak poénnak fogom felfogni az egészet:)Már csak Robert P.től kell elvonatkoztatnom,és akkor oké lesz!:D Oh,én befogok izzítani sztem,meg még előtte lehet,h apukámhoz beállítok egy üveg borral,mert szülinapja volt,és csak most fogok tudni neki venni.Aztán lehet,magamnak is veszek vmi itókát:D Persze,h gondolunk majd rád!!!! Fellángol majd a parkett tőlünk!:D |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:21:23
Létrehozva:
|
|
|
De régen voltam moziba, te Úristen!!!! Pedig már akarunk menni egy jó ideje. Mindig dolgozunk az a baj, vagy egyik vagy másikunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vááááááááá!!!!!!!! Nem bírom hang nélkül, ez idióta!!!!!!!! Azt mondja, lehet hogy xy fogja megnyerni a meccset a Szolnoknak. Ezt mondja úgy, hogy éppen mi vezetünk két ponttal. Váááááááá! Mi ez, ha nem egyoldalú beszéd. Hehehe!!!! Ha látnátok miket tapsolok itt meg ugrálok... hehehe. Hát,ez tényleg egyoldalú beszéd,egy kommentátornak vhogy elkéne vonatkoztatnia,mégha nehezére is esik.Persze,én nem értek hozzá(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én foci meccsnél bírom,amikor már a másik csapatnak rúgnak egy gólt,akkor a kommentátor már rögtön úgy dumál,mintha már eldőlt volna a meccs,meg van,h idegesítően közvetít az illető. Azt bírtam,mikor Gundel Takács Gábor közvetített egyszer,és hallatszott,h unja a meccset,és mondott mindenfélét,hát én úgy röhögtem,azon,h szenved:D Persze,sok közvetítést nem néztem,de bírtam,mikor ő volt a kom. hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nálunk is volt sokszor így a szép szája amikor zenélt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) áh,én arra gondoltam,amikor téged méregetett!:D |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:21:35
Létrehozva:
|
|
|
Ari vagy Angie,már agyaltam rajta eleget,de már nem fogok,nem ér annyit az egész!:) Valszeg,már csak poénnak fogom felfogni az egészet:)Már csak Robert P.től kell elvonatkoztatnom,és akkor oké lesz!:D Oh,én befogok izzítani sztem,meg még előtte lehet,h apukámhoz beállítok egy üveg borral,mert szülinapja volt,és csak most fogok tudni neki venni.Aztán lehet,magamnak is veszek vmi itókát:D Persze,h gondolunk majd rád!!!! Fellángol majd a parkett tőlünk!:D (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te is ari vagy ám Macsus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd egyszer hátha nekünk is oszt valami jót az élet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A poén jó, igen, tessék annak felfogni, meg hát gondolj Edó szilvás hasonlatára, amit egyszer levésett ide, bár nem tudom olvastad-e. Robert P. az a Robert Pattinson akar lenni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én bírom a srácot, de nagyon betegen nézett ki az Újholdban... remélem az Eclipse-ben már nem lesz ennyire gizna és fehér, mert nekem az Alkonyatban - amikor tök természetes volt - sokkal jobban bejött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hááá, az alapozás, ha olyan jól összejön, mint a csajoknak a buszon, akkor tuti, hogy jól fogod magad érezni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apukádnak boldog szülinapot!!!! És köszi, hogy helyettem is buliztok, én majd tombolok jövő héten a Metallica koncin Sorival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:26:28
Létrehozva:
|
|
|
áh,én arra gondoltam,amikor téged méregetett!:D Akkor is tátva volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem konkrétan tátva hogy ÁÁÁ, de úgy, hogy én tudtam, mi a szitu..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:28:30
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ te mész Metallicára!!!!!!!!!!!! és Sori is!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! én is mennék! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
no mindegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó lesz ez az Ákos-Tankcsapda-Magna Cum Laude is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és természetesen elviszlek majd Garaboncziásba is (alteros/rockos hely) remélem nyitva lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg ha gondolod bejárkálhatjuk kicsit a belvárost koncert előtt mert 18:30-kor kezdenek a Dóm téren. Gondolom te meg már kora délután lejössz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és természetesen itt alszol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és veszek neked egy Bacardi Breezert! XD nincs apelláta! XD (annyitől talán még nem lesz bajod XD) JÁÁÁÁJJJ DE VÁROM!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus: huh hát vmi Zoli volt a srác neve, de már nem emlékszem rá pontosan XD lehet fenn van iwiwen XD mindjárt megnézem az osztályának a névsorát a volt sulim honlapján XD egyébként annak a csajnak volt az osztálytársa, aki odajött hozzánk januárban a DM konci előtt (fekete-fehér csíkos sálja meg sapkája volt) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:29:01
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te is ari vagy ám Macsus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd egyszer hátha nekünk is oszt valami jót az élet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A poén jó, igen, tessék annak felfogni, meg hát gondolj Edó szilvás hasonlatára, amit egyszer levésett ide, bár nem tudom olvastad-e. Robert P. az a Robert Pattinson akar lenni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én bírom a srácot, de nagyon betegen nézett ki az Újholdban... remélem az Eclipse-ben már nem lesz ennyire gizna és fehér, mert nekem az Alkonyatban - amikor tök természetes volt - sokkal jobban bejött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hááá, az alapozás, ha olyan jól összejön, mint a csajoknak a buszon, akkor tuti, hogy jól fogod magad érezni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apukádnak boldog szülinapot!!!! És köszi, hogy helyettem is buliztok, én majd tombolok jövő héten a Metallica koncin Sorival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez az egész végül is poénként indult,hát így is kell befejezni!:)Hú,mi az a szilvás hasonlat,lemaradtam róla sajnos! Igen,Robert Pattinson!:) Az Újholdban mindegyik vámpír túl fehér volt,meg a szemük is más,sztem is az Alkonyatban jobban néztek ki! Hát,de legközelebb már veled bulizunk,remélem!:) Na,majd akkor zúzzatok rendesen a koncin!:) |
|
|
|
2010.05. 08. - 16:33:51
Létrehozva:
|
|
|
Ááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megvan megvan! Hehehe!!!!!! Na most beszólnék a kommentátornak, hogy mi van, leírtál minket, aztán mi nyertünk? Ej aranyapám!!!!! Hehehe!!!!!!!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |