2400 Oldal V  « < 1638 1639 1640 1641 1642 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Macsus
post 2010.05. 08. - 16:34:46
Létrehozva: #32781

devotee

ja,köszi apukám nevében is!:D Róla akartam Dave stílusú képeket csinálni:D Mert volt,h eszembe jutott róla Dave,meg egy Dave képről apukám,ki érti ezt?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg is nézem,h melyik kép volt az!:D

Usi,oké kivi vagyok a srácra,de néztem,nekem még mindig szar az iwiw!:(

Mode: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na,hát nagy franc ez az Alan!:)

A hozzászólást -Macsus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 08. - 16:36:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 08. - 16:36:08
Létrehozva: #32782

devotee

Macsus én örülök, hogy ilyen nagy franc volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 08. - 16:36:37
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 08. - 16:37:09
Létrehozva: #32783

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 08. - 17:36:08) *
Macsus én örülök, hogy ilyen nagy franc volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehetett volna nagyobb franc is,mi?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 08. - 16:40:14
Létrehozva: #32784

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.05. 08. - 17:37:09) *
Lehetett volna nagyobb franc is,mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 16:40:32
Létrehozva: #32785

devotee

Niki: grat a győzelemhez XD

Macsus: nah, megtaláltam nagy nehezen a srácot - hát régen sokkal jobban hasonlított Draco-ra XD tessék, egy kép, ami még régebbi és szőke volt rajta a haja (festve volt neki)
http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?i...;userID=8796336
remélem meg tudod nézni - jah hát akkor azért volt ilyen lassú szar az iwiw nekem?!?!?!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 08. - 16:46:29
Létrehozva: #32786

devotee

na,csajok,ez az a kép,amiről vhogy apukám ugrott be!:D Vhogy itt olyan az arckifejezése mint apukámnak!:D Most nehogy azt higyjétek,h külsőleg hasonlít,v ilyesmi,mert nem,de vhogy beugrott róla,na,meg az öltözetéről is!:D Meg apukámnak van fekete mellénye is!:D

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Davepapa.jpg ( 18.12K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 16:48:37
Létrehozva: #32787

devotee

Angie, Edó: SZERELMES VAGYOK a Blind című Placebo számba - már megint!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (egyébként most megint rászoktam az utcsó két album - Meds, Battle for the sun - hallgatására. Istenkém de jó is volt azokat a Meds számokat hallgatni Mode konci előtt!!!!!!!! IDŐGÉPET IDE!!!!!! PLACI KONCERTET AKAROK!!!!!!!!!! - meg természetesen Mode-ot, de hát azt mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Macsus: hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehehehehe.... hehehehe.... el lehet olvadni?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
jajajajajajjjjjjjjjjjjjjjj......
JAJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
fekete
öltönyben
van,
ami,
marha
jól
áll
neki..........
kész!
K.O.!!!!!!!!!!!!!!!!
meghaltam.................
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 08. - 16:49:08
Létrehozva: #32788

devotee

Niki,gratula!!!

Usi,sajnos most sem jön be az iwiw:(
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 16:50:35
Létrehozva: #32789

devotee

ráadásul a SAW SOMETHING studio sessionös verziója kezdődött el éppen!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
KEGYELEM!!!! KEGGYEEEEELLLLEEEEMMMM!!!! (na jó, ne! XD kínozzatok csak! kínozz Dave-baby!!!!)

Macsus akkor próbáld meg később behívni a képet! de jegyezd meg a linket, mert én el fogom felejteni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 16:50:59
Létrehozva: #32790

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.05. 08. - 17:49:08) *
Niki,gratula!!!

Usi,sajnos most sem jön be az iwiw:(

Ez a Dave kép tényleg jó, én is imádom!!!!!

Amúgy mutatok egy jó képet én is, hehehe!!!!!!!!

Most olvasom Louis blogját, Lajosnak hívjuk, hehehe!!!!

És vannak képek, ez egy állat.
Titanicot játszik, hehehe!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mellékelt állomány:  louistitanic02.jpg ( 183.41K ) Letöltések száma: 10
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 08. - 16:57:56
Létrehozva: #32791

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 17:48:37) *
Angie, Edó: SZERELMES VAGYOK a Blind című Placebo számba - már megint!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (egyébként most megint rászoktam az utcsó két album - Meds, Battle for the sun - hallgatására. Istenkém de jó is volt azokat a Meds számokat hallgatni Mode konci előtt!!!!!!!! IDŐGÉPET IDE!!!!!! PLACI KONCERTET AKAROK!!!!!!!!!! - meg természetesen Mode-ot, de hát azt mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Macsus: hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehehehehe.... hehehehe.... el lehet olvadni?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
jajajajajajjjjjjjjjjjjjjjj......
JAJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
fekete
öltönyben
van,
ami,
marha
jól
áll
neki..........
kész!
K.O.!!!!!!!!!!!!!!!!
meghaltam.................

Oh igen,talpig feketében,és a fekete ing!!!! Az a gyengém,a másik a pap cucc,de biztos az is a fekete miatt,de ezt hagyjuk is,már különben is említettem:D
Hát és Dave-nek ez a kis cinkos tekintete,ájjjjjjjjjjjjj

Most mennem kell csajok,de majd nézegetek még Dave képeket,bár sztem már láttátok őket,de volt,h lelki segélyként nézegettem,aztán persze lángoló szék lett belőle,na meg bnőmnek is megtetszett,így sokat lementegettem,küldtem.
Szóval,majd megnézem,h mi a kínálat,aztán párat berakok ide:)

Na,sziasztok! Puszi!

Idézet (Niki @ 2010.05. 08. - 17:50:59) *
Ez a Dave kép tényleg jó, én is imádom!!!!!

Amúgy mutatok egy jó képet én is, hehehe!!!!!!!!

Most olvasom Louis blogját, Lajosnak hívjuk, hehehe!!!!

És vannak képek, ez egy állat.
Titanicot játszik, hehehe!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mellékelt állomány:  louistitanic02.jpg ( 183.41K ) Letöltések száma: 10

Én ilyet,a sulim teraszának csücskében csináltam,mert olyan mintha a hajó orra lenne,és oda álltam a korláthoz,sztem páran hülyének is néztek:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 16:59:35
Létrehozva: #32792

devotee

Szia Gergő a tekergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Öcsikém, drága fiam mizújs?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 08. - 17:00:06
Létrehozva: #32793

devotee

Na. Készen van végre valahára a Recoil beszámolóm. Akit érdekel, szóljon, és elküldöm e-mailben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 17:01:05
Létrehozva: #32794

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 08. - 18:00:06) *
Na. Készen van végre valahára a Recoil beszámolóm. Akit érdekel, szóljon, és elküldöm e-mailben.

Érdekel.

XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 17:02:00
Létrehozva: #32795

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 08. - 16:45:40) *
Halihó,

Macsus, ez kiri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd írok levelet én is!!! De az jó, ha már a leszarom stádiumban vagy, ha a fejedben rendbe tetted a dolgokat, onnantól már minden oké (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Higgy nekem, most voltam hasonlóban, mindenki tudja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak hát ugye az én esetemben a barátság megmaradt.

Usi, ok, majd keresek egy ingyen FTP-t és felnyomom az oldalt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Látom jó napod volt apuddal és a nagyiddal. Pont jó kiránduló idő van. Bár itt most elég hüvi lett, fel is vettem a hosszú mackó alsómat és még kardigánt is húztam. Meg hát persze be van borulva.

Niki, nagyon szívesen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, ez jól hangzik, és hát persze az Ákos szori nagyon cuki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most néztem meg egy filmet, a címe: A doboz. Richard Kelly rendezte, aki a Donnie Darko-t követte el pár évvel ezelőtt. Ez is hasonlóan szürreális film, de van benne egy thriller vonal. Sztori: Házaspár, gyerekkel, 40 alatt, kevés pénz. Egyik reggel egy dobozt talál az asszony a küszöbön, amiben van egy gomb. Ha megnyomod a gombot, akkor valaki meghal, akit nem ismersz és Te kapsz cserébe 1 millió dollárt. Megnyomnád? Mit tennél utána a lelkiismereteddel? És a döntés? Hiszen minden döntés következményekkel jár... Baromi érdekes film volt, nem lőném le a poént! Remélem sikerült hozzá kedvet csinálnom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A dobozt én is láttam, szerintem is jóra sikerült film lett. Mindenkinek ajánlom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 08. - 17:04:06
Létrehozva: #32796

devotee

Oké Niki XD XD
Mondd az emailed mert asszem nincs meg xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 17:04:17
Létrehozva: #32797

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 08. - 17:59:35) *
Szia Gergő a tekergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Öcsikém, drága fiam mizújs?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Niki!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Még a grillpartin vagyok, csak találtam laptopot, úgyhogy gondoltam, nyomulok kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tele a hasam, fájnak a lábaim a foci miatt, és unokatesómmal WIME-t hallgatunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szóval ennél jobb szombat délutánom nemigen lehetne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na és Veled miújság? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 17:07:51
Létrehozva: #32798

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 18:04:17) *
Szia Niki!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Még a grillpartin vagyok, csak találtam laptopot, úgyhogy gondoltam, nyomulok kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tele a hasam, fájnak a lábaim a foci miatt, és unokatesómmal WIME-t hallgatunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szóval ennél jobb szombat délutánom nemigen lehetne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na és Veled miújság? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Velem? Hehehe!
Én meccset néztem és most pihizek itthon egyedül, semmi különös.
Viszont neked nagyon jó a programod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 08. - 18:04:06) *
Oké Niki XD XD
Mondd az emailed mert asszem nincs meg xD

mniko82@gmail.com
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 08. - 17:10:02
Létrehozva: #32799

devotee

Niki: 4 oldal XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 17:10:19
Létrehozva: #32800

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 18:04:17) *

Tudsz élni te tekergő, tekeregsz mindenfelé. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1638 1639 1640 1641 1642 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
94 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (94 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: