2400 Oldal V  « < 163 164 165 166 167 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.12. 04. - 14:35:01
Létrehozva: #3281

devotee

Macsus te jó ég nem kimélsz minket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van egy sztorim amit el kell mesélnem nektek.
Ma délelőtt DM klippek nézegetésével szórakoztattuk magunkat a lányommal.A Never let me down again klippjének egyik jelenetében Dave előre esik arccal.Petra nézi majd nagy komolyan megszólal "oppá Dávid".Hát én akkorát röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 04. - 14:39:44
Létrehozva: #3282

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 04. - 14:35:01) *
Macsus te jó ég nem kimélsz minket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van egy sztorim amit el kell mesélnem nektek.
Ma délelőtt DM klippek nézegetésével szórakoztattuk magunkat a lányommal.A Never let me down again klippjének egyik jelenetében Dave előre esik arccal.Petra nézi majd nagy komolyan megszólal "oppá Dávid".Hát én akkorát röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom, Petra már jobban van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 04. - 14:55:09
Létrehozva: #3283

devotee

Hát Angie nappal alig köhög de bezzeg éjszaka.Az előző éjszaka felét is végig köhögte úgyhogy ő is alig aludt meg mi is az apjával.Úgyhogy de. visszavittem a dokihoz.Kapott Rinathiolt meg valami nyákoldót mert az a baj,hogy nem folyik most már az orra hanem befelé folyik neki a trutyi és az ingerli a köhögésre amitől fél éjszaka csahol és fullákol mert nehezen jön fel neki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 04. - 15:26:13
Létrehozva: #3284

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 04. - 14:55:09) *
Hát Angie nappal alig köhög de bezzeg éjszaka.Az előző éjszaka felét is végig köhögte úgyhogy ő is alig aludt meg mi is az apjával.Úgyhogy de. visszavittem a dokihoz.Kapott Rinathiolt meg valami nyákoldót mert az a baj,hogy nem folyik most már az orra hanem befelé folyik neki a trutyi és az ingerli a köhögésre amitől fél éjszaka csahol és fullákol mert nehezen jön fel neki.

Szegény (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 04. - 15:36:00
Létrehozva: #3285

devotee

ildi: fasza a Dave törcsi darab! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Végre itthon egy kicsit. ma voltam a metro-nómban, megvettem az utcsó XL-es Freestate pólót, így már rész veszek legalább egy kuponnal a jegysorsoláson. Holnap meg elrángatom szerintem Bencét is (randim), és vagy megveszem a 101 DVD-t, vagy az Exciter CD-t magamnak karira. és akkor megint kapok kupont, muhahahahahaaa!!! XDDD
(Jó, mondjuk ha megnyerném, akkor nem magamnak kéne a jegy, hanem egyik barátnőmnek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Angie: az új msn-en eddig mindenki ki volt akadva. emlékszetek, Freestate-en is anyáztam asszem mikor nem volt más választásom, mint a legújabb verziót telepíteni. :S

Edóka: a Route 66-es hűtőmágnes nagyon fasza!!! Én tavaly vettem fémképeslapot Route 66-eset egyik DM-es barátomnak. Nagyon örült neki! XD (Jézus, most is el kellene kezdenem agyalni, hogy mi a sz@rt vegyek/csináljak... :S
Angie: szerintem a Route 66 DM szám kib..tt jó!!!! Apámnak is nagyon tetszik a ritmusa miatt (noha fingja sincs miről szól XD) - asszem érik az a 101 DVD.... Ja és örülök én is hogy rendeződni látszik a melóhelyen a dolog!

Mode: erről a Gahan-Wilder dologról nekem más jutott eszembe... olyan mintha az ő gyerekük lennél! XD sorry!

Jaj jézusom, annyira hülye vagyok!!!!!!!! Betettem véletlen jan. 12-re egy szóbeli vizsgát véletlen!!!! (hehe, asszem szegény tanci bácsi nem hallana mást csak rekedt "Rázd a segged Dave baby a kiemelt állóddal együtt!!!" felkiáltásokat! XD) - na szóval gyorsan átpakoltam 19-re (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ja tegnap az 1. jól sikerült előadásom után beültem a Pivo nevezetű kocsmáb vagy pubba az egyetem mellett egy kávéra, meg hogy átnézzem a 2. előadásom anyagát és hát tök boldog voltam, mert az 1. előadás után ("Szubkultúrák - A Dark/Goth világa") alá becsempésztem egy Sisters of mercy számot, illetve DM-től a Black Celebrationt (plusz a vetítésbe egy MFTM és egy Violatorös képet)... na szóval ültem a kávémmal meg a cigimmel, olvasom a jegyzeteim, erre megszólal a John the revelator... Nagyon elkezdtem vigyorogni meg tátogtam a szöveget! király volt!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na majd később leszek még, csak anyám nyaggat, hogy menjek fel apuval a mamáékhoz.... Alig értem haza és rángatnak ide-oda... egy perc nyugtom sincs! komolyan fárasztó... ehhh... ezért jobb Szegeden, ott mindent az én tempóm szerint csinálok.... na midegy.... szóval később folytatom az olvasást/reagálást.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 04. - 15:45:03
Létrehozva: #3286

devotee

Szia Usi.

Akkorákat röhögtem a hozzászólásodon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg ezen:"Rázd a segged Dave baby a kiemelt állóddal együtt" hát ez KÉSZ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Örülök,hogy jól sikerült tegnap az előadásod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként a Route66 nekem is a ritmusa miatt tetszik.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 04. - 15:50:22
Létrehozva: #3287

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 04. - 15:26:13) *

Ez van.Általában ha megfázik mindig ilyen hurutos isten átka van neki és volt olyan,hogy 3 hétbe tellett mire megszabadult rendesen a trutyitól. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 04. - 16:21:41
Létrehozva: #3288

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 04. - 12:43:54) *
Sziasztok!

Kicsit levagyok maradva,akkor most a Retropolisban lesz a DM after?

Mode: Igen én írtam,és ide is hoztam neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Depeche%20mode/mags469.gif)

júúúúúúúújjjjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Vica : Megnéztem volna Petrát akkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Useless-girl: xxxxDDDDDDDDDDD Csak attól mentsen meg az Isten XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 04. - 16:34:28
Létrehozva: #3289

devotee

Mode:miért nem szeretnél Dave lánya lenni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem azt mondod egyfolytában? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 04. - 16:51:10
Létrehozva: #3290

devotee

Dehogyisnem, csak nem Alan és Dave gyereke együtt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 04. - 16:53:45
Létrehozva: #3291

devotee

Az elég fura lenne ha a kettőjük lánya lennél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem ha ketten hoztak volna össze azért Nobel dijjat kapnának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 04. - 16:59:35
Létrehozva: #3292

devotee

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 04. - 17:01:48
Létrehozva: #3293

devotee

Amúgy Mode mizu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 04. - 17:18:11
Létrehozva: #3294

devotee

Áh, semmi különös (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szervezem az esküvőmet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 04. - 17:27:27
Létrehozva: #3295

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 04. - 17:18:11) *
Áh, semmi különös (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szervezem az esküvőmet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Alan tud róla,hogy nősülni fog? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 04. - 18:26:49
Létrehozva: #3296

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 04. - 17:27:27) *
Alan tud róla,hogy nősülni fog? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elvileg igen, de ha nem, az se baj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha nem akarja akkor meg megerőszakolom XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 04. - 18:48:59
Létrehozva: #3297

devotee

Ej,ej,ej, na de Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nem mintha én ezt nem csinálnám meg vele... höhöhö! XD)

Edóka, ezen nagyon röhögtem: "Usi mikor randizik? Szombaton? asszem azt mondta, mert hogy el akarja csalni a srácot a menyországba " - kicsit félreérthető (gondolom nem véletlen).. .de hát én nem vagyok olyan lány.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (na jó, néha igen XD - Dave-nek pl. kérnie sem kéne XDDDD)

Egyébként köszi csajok a drukkolást. Még az utcsó visszaigazolást várom a holnappal kapcsolatban. Mondjuk lehet akkor is bemegyek metro-nómba, ha nem jön össze a találka. Bár jobb lenne, ha inkább a vasárnap éjfélig leadható két beadandómra koncentrálnék... :S Hátam közepére se kívánom... :S De muszáj megcsinálni sajna. Na megyek hajat mosok, aztán megnézem a New Moont és utána nekiugrom az 1. beadandónak.... :S (néha azért fel fogok nézni)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 04. - 18:53:53
Létrehozva: #3298

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.12. 04. - 18:48:59) *
Ej,ej,ej, na de Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nem mintha én ezt nem csinálnám meg vele... höhöhö! XD)

Edóka, ezen nagyon röhögtem: "Usi mikor randizik? Szombaton? asszem azt mondta, mert hogy el akarja csalni a srácot a menyországba " - kicsit félreérthető (gondolom nem véletlen).. .de hát én nem vagyok olyan lány.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (na jó, néha igen XD - Dave-nek pl. kérnie sem kéne XDDDD)

Egyébként köszi csajok a drukkolást. Még az utcsó visszaigazolást várom a holnappal kapcsolatban. Mondjuk lehet akkor is bemegyek metro-nómba, ha nem jön össze a találka. Bár jobb lenne, ha inkább a vasárnap éjfélig leadható két beadandómra koncentrálnék... :S Hátam közepére se kívánom... :S De muszáj megcsinálni sajna. Na megyek hajat mosok, aztán megnézem a New Moont és utána nekiugrom az 1. beadandónak.... :S (néha azért fel fogok nézni)

na de Alan előbb az enyém, neked ott van apukám és Martin XD XD XD
Dave-nek meg kérnie sem kéne mi?? XD Sweetest Perfection XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 04. - 19:30:43
Létrehozva: #3299

devotee

Persze, Alan elsődlegesen maradna neked, csak néha kérném el egy kis testmozgásra torna gyanánt, ha nem gond. XDDD (Csak hogy tudjam, hogy vele milyen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Hú de ribanc vagyok néha! XDDD Dave, Alan, Martin.... Hmm.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

tényleg Mode, hol tartasz a Sweetest Perfectionben? hogy tetszik?

(ja, amúgy bocsi a gépelési hibákért, el vagyok szokva az itthoni őskövület klaviatúrától)

egyébként ez az egyik kedvenc Alan-korszakom (avatarom)! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (volt mibe kapaszkodni... - és most a hajára gondoltam!)

(jah és csak mellékesen: most már tuti a holnap. asszem kicsit itgulok, de majd meglátjuk XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 04. - 19:32:11
Létrehozva: #3300

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.12. 04. - 19:30:43) *
Persze, Alan elsődlegesen maradna neked, csak néha kérném el egy kis testmozgásra torna gyanánt, ha nem gond. XDDD (Csak hogy tudjam, hogy vele milyen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Hú de ribanc vagyok néha! XDDD Dave, Alan, Martin.... Hmm.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

tényleg Mode, hol tartasz a Sweetest Perfectionben? hogy tetszik?

(ja, amúgy bocsi a gépelési hibákért, el vagyok szokva az itthoni őskövület klaviatúrától)

egyébként ez az egyik kedvenc Alan-korszakom (avatarom)! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (volt mibe kapaszkodni... - és most a hajára gondoltam!)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj ám, én is tudok ribanc lenni, főle, ha Alanről van szó XD XD
Sweetest-be nemsokára nekikezdek a 18. fejezetnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az úszós rész az nagyon jó volt, szegény Andy hogy elfutott XD Kis szégyenlős XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 163 164 165 166 167 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
184 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (184 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: