![]() ![]() |
2010.05. 08. - 17:14:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tudsz élni te tekergő, tekeregsz mindenfelé. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az lehet, csak olyan hulla fáradtan esek mindig ágyba, hogy az szavakkal leírhatatlan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem baj, legalább nem az van hogy unatkozok. Plusz ti is feldobjátok a napomat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:17:03
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 17:17:39
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 17:18:11
Létrehozva:
|
|
|
Az lehet, csak olyan hulla fáradtan esek mindig ágyba, hogy az szavakkal leírhatatlan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem baj, legalább nem az van hogy unatkozok. Plusz ti is feldobjátok a napomat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ja, legalább jól alszol, és már írtam volna, hogy és Dave-vel álmodsz legalább. De közbe eszembe jutott, hogy egy pöcsi nem mindig álmodik másik pöcsivel. |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:18:46
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 17:19:15
Létrehozva:
|
|
|
pöcsi XDDDDDDD
|
|
|
|
2010.05. 08. - 17:20:02
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok kincsesdobozaim
vettem cipőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cicifixet nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de sebaj. majd. a cipő úgyis drága volt. csini (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úúú, Angie, ez a film érdekesen hangzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki, úgy birom mikor szurkolsz itt a fórumon, hát haláli aranyos vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pusszancsot neked Usi, de jó program (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) családozás szegeden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, de mennék már szegedre, már nagyon rég hivatalos vagyok. hallod, ha nem bírsz a kajával majd fénypostázd át, nekem sosincs XD fagyíííííííííí... jajj, anyám, haagen dazst akarok! na, majd vizsgák után megjutalmazom magam. mostan pedig főzés lesz |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:20:17
Létrehozva:
|
|
|
Na ja, legalább jól alszol, és már írtam volna, hogy és Dave-vel álmodsz legalább. De közbe eszembe jutott, hogy egy pöcsi nem mindig álmodik másik pöcsivel. Hát basszus, Niki, ezen összecsináltam magam xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D "pöcsi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De teljes mértékben igazad van, nem szoktam pöcsikkel álmodni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:21:25
Létrehozva:
|
|
|
Usikám!!!
Igen, megyek, de asszem ezt már régebben mondtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Januárban vettem a jegyet. Jááá, Ákost nagyon várom! Már kezdek rá felpörögni!!! Mindenben benne vagyok, de ha Bacardit iszok, akkor számolj azzal, hogy 5 percen belül elalszom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm a piát előre is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát még nem tudom melyik vonattal megyek, de mivel korán kelő vagyok, így valami reggelire gondoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd megnézem a menetrendet, aztán lógunk együtt egyet Szegeden, úgy is tavaly nyáron voltam ott utoljára! És köszönöm az alvás meghívást is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angyalom pusszant titeket, üzeni, hogy nagyon édik vagytok és nagyon szívesen a Hamburg DVD-t nektek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most dumcsiztunk úgy háromnegyed órácskát mindenféle zenékről... Recoil nagyon bejött neki, már sajnálja, hogy nem jött az Alan buliba. Hát sajnálhatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:23:07
Létrehozva:
|
|
|
Niki: én is felröhögtem a "pöcsizésen" XDDDDDDDDDDDD
Gergő: huh de jó! még egy Mode-os a családban?! mesélj csak mióta is szereted a DM-et? (nem mintha ennek alapján mérnénk bármit is, csak szeretjük tudni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Macsus: ég veled, bébi! majd nézegessél be és küldögesd a képeket, nem baj, ha már láttuk őket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:24:31
Létrehozva:
|
|
|
2005 óta móder a gyerek, ha jól emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cukorborsó tinifiú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na jó, asszem szeretetrohamom van. ni, itt egy cupp, osszátok szét |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:27:17
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok kincsesdobozaim vettem cipőt cicifixet nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de sebaj. majd. a cipő úgyis drága volt. csini úúú, Angie, ez a film érdekesen hangzik Usi, de jó program (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) családozás szegeden jajj, de mennék már szegedre, már nagyon rég hivatalos vagyok. hallod, ha nem bírsz a kajával majd fénypostázd át, nekem sosincs XD fagyíííííííííí... jajj, anyám, haagen dazst akarok! na, majd vizsgák után megjutalmazom magam. mostan pedig főzés lesz Szia Drága Lolcsikám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen surranót vettél? Nyári szandi jellegű vagy zárt tavaszi? Lapos, magas? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Színe? Cicifix nekem is ritkán jön össze, mert vagy nem tetszik, vagy nyom, vagy kicsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azért vannak lökhárítóim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó a Doboz, majd nézd meg, fog tetszeni!!!!! Jó főzést, majd én is szerkesztek valami kaját, de most innom kell, mert a sok dumától és röhögéstől kiszáradtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az lehet, csak olyan hulla fáradtan esek mindig ágyba, hogy az szavakkal leírhatatlan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem baj, legalább nem az van hogy unatkozok. Plusz ti is feldobjátok a napomat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megtisztelő, hogy feldobjuk a napodat XD Te is dobhatnál ide egy kis napot, mert beborult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:27:26
Létrehozva:
|
|
|
2005 óta móder a gyerek, ha jól emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cukorborsó tinifiú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó, asszem szeretetrohamom van. ni, itt egy cupp, osszátok szét Igen, igazad van, 2005 óta Mode-osultam, még zsenge gyerek vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szeretetem feltétlen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igaz, hogy az örök kedvenc a Violator, de a PTA-t imáádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:27:46
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!!!
Most én is kiröhögtem magam!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Geri picifiú lesz itt a kis kedvenc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki nem is olyan pici... Ugye nem haragszol, ha picizlek, öcsikézlek, fiamozlak és stb. pöcsizlek. Jó, hát öcsémet Apa mindig pöcsösömnek hívta, meg pöcsimnek és ilyenek. Hahahaha!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:29:48
Létrehozva:
|
|
|
Megtisztelő, hogy feldobjuk a napodat XD Te is dobhatnál ide egy kis napot, mert beborult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnos nem tudok, nálunk is nagyon lóg az eső lába..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehehe!!!! Most én is kiröhögtem magam!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Geri picifiú lesz itt a kis kedvenc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki nem is olyan pici... Ugye nem haragszol, ha picizlek, öcsikézlek, fiamozlak és stb. pöcsizlek. Jó, hát öcsémet Apa mindig pöcsösömnek hívta, meg pöcsimnek és ilyenek. Hahahaha!!!!!!!! Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy haragszok,megszoktam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy majdnem illik is rám a pici jelző, mert az igaz, hogy most már kb. 189 cm vagyok, de egy éve nem voltam még 170 sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:34:12
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos nem tudok, nálunk is nagyon lóg az eső lába..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy haragszok,megszoktam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy majdnem illik is rám a pici jelző, mert az igaz, hogy most már kb. 189 cm vagyok, de egy éve nem voltam még 170 sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D Oh (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát ez nem jó.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rétestészta, biztos nyújtottak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, igazad van, 2005 óta Mode-osultam, még zsenge gyerek vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szeretetem feltétlen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igaz, hogy az örök kedvenc a Violator, de a PTA-t imáádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Violator nálam örök no.1. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:34:40
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: khm... "csoda mode-on nyúlik teste" XDDDDDDDDDD anyám szokta ezt idézgetni mikor sokat eszünk XD
friss husi!!! XD de a lényeg hogy genetikailag te is mode-osultál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és neked mi a Top 5-öd DM-ből ha szabad tudni? Niki: szakadok a röhögéstől XD |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:34:41
Létrehozva:
|
|
|
2005 óta móder a gyerek, ha jól emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cukorborsó tinifiú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó, asszem szeretetrohamom van. ni, itt egy cupp, osszátok szét Cupp neked is Lola! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 17:35:28
Létrehozva:
|
|
|
jah Szegeden reggel óta borult az idő és most nagyon hüvi lett, de én bírom az ilyen időt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 17:38:51
Létrehozva:
|
|
|
amm, olyan nyári-tavaszi a kis szerzemény, van neki sarka, olyan 6-7 centi, nem nagy, csini fekete, nyitott az orra, van rajta egy masni, és a sarkánál is nyitott, tudod, ilyen hogy a pántját így be kell akasztani a sarkadra. csini csajszis. és a lényeg hogy nyitott és nem kell bele harisnyazokni mert megőrülök tőle.
cicifix... hát igen, van nálad is cickó, nálam is XD plusz most olyan kellett volna, ami kb pushup vagy minimum szivacsos, meg alacsonyan záródik, mert vettem egy olyan villantós felsőt, hogy minden normális melltartó kilátszik belőle és ronda. na az ilyenből meg ugye még nagyobb kell. hehe, Gergő hogy fogja élvezni az ilyen csajos dumáinkat mikor ruhákról, cipőkről és szőrtelenítésről értekezünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bakker de fos idő van. remélem nem fog esni. utálnék esernyővel menni a livingbe. |
|
|
|
![]() ![]() |