![]() ![]() |
2010.05. 08. - 19:04:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikiiii XDDDDDDDDDDDD
te őőőrült XDD velünk együtt xD |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:04:25
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.05. 08. - 19:05:16
Létrehozva:
|
|
|
Nikiiii xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt nehezemre is esett elhinni, ugyanis nem láttam a hírt hogy "Alan Wilder feleségét hátrahagyva magyar lánnyal szökött meg" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még nem szöktünk meg..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra még nem került sor, de az is majd valamikor bekövetkezik...már rajta vagyok a dolgon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:10:53
Létrehozva:
|
|
|
Pedig ez így van Gergőci, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megvan a házassági anyakönyvi kivonatuk is!!!!!!!
|
|
|
|
2010.05. 08. - 19:11:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie.... ne már, hogy 6-7 lesz
akkor nem tudok menni, mert hugom 3-tól 17-ig itthon lesz... nem lehetne ezt későbbre tenni? fakiba... jó lenne ott lenni! |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:12:28
Létrehozva:
|
|
|
hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még nem szöktünk meg..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra még nem került sor, de az is majd valamikor bekövetkezik...már rajta vagyok a dolgon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Akkor hajrá! Majd szólj a leendő férjednek, hogy egy aláírást legyen szíves rittyenteni nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:14:03
Létrehozva:
|
|
|
Még egy nyelvész a bikicsunáj után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ken lííííííííí xDDD |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:14:46
Létrehozva:
|
|
|
Pedig ez így van Gergőci, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megvan a házassági anyakönyvi kivonatuk is!!!!!!! Húúúha... ha most csajból lennék, akkor biztos azt mondanám, hogy féltékeny vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én nem bukok a pöcsikre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:14:48
Létrehozva:
|
|
|
Na Edóval megint jót telefonszexeltünk XD ugye Edó?! XD visítottunk! XD
Gergő: hol is vannak azok a félmeztelen Antonos képek?! XD Hajajajajajajjjj ez a hasas Dave kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elnézegettem (le is marattam két oldallal a fórumon) és az hasított a fejembe, hogy húúúúúúúúúúúúúú de végignyalnám/harapdálnám!!!! XD úristen, nagyon kész vagyok!!!!!!!!!!!!!! ISTENEM DE MENNÉK LIVINGBE!!!!!!!!!!!!!!!! Mode: szívesen a novit - majd ha elolvastad, kaphatok véleményt róla? (mentségemre legyen mondva hogy nagyon-nagyon régi! első novijaim egyike!) izé.... elfelejtettem mit akartam még XD |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:16:42
Létrehozva:
|
|
|
Akkor hajrá! Majd szólj a leendő férjednek, hogy egy aláírást legyen szíves rittyenteni nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drága, Ő már a férjem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3 hete hozzámentem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De kérek neked egy aláírást, ha legközelebb találkozom vele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnos eléggé elfoglalt, még turnézik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Húúúha... ha most csajból lennék, akkor biztos azt mondanám, hogy féltékeny vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én nem bukok a pöcsikre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bizony, megvan az anyakönyvi kivonat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Heheh, én bukok a pöcsikre, különösen Alan pöcsire XD |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:17:29
Létrehozva:
|
|
|
Küldjem Geri fiú?
|
|
|
|
2010.05. 08. - 19:17:30
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Persze, mondok véleményt . : )
|
|
|
|
2010.05. 08. - 19:17:46
Létrehozva:
|
|
|
Sereg további jó dumcsit.Pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 19:18:11
Létrehozva:
|
|
|
Usi úgy lihegett a telefonba, azt hittem valami nagyobb baj lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondta, hogy infarktus közeli állapotba került (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és erről az az ördögi test tehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaaaaaaaaah.. hörög.. hörög (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 19:20:17
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Még keresem őket. De remélem egyszer, majd egy szép napon személyesen is átadhatom őket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mode: Valahogy éreztem hogy buksz Alan bácsi pöcsijére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: Mire gondolsz? |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:20:34
Létrehozva:
|
|
|
Küldjem Geri fiú?
Magyar_K__zt__rsas__g_______________________________________________H__ZASS__GI_ANYAK__NYVI_KIVONAT.doc ( 21K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:23:07
Létrehozva:
|
|
|
Pá Vica, aludjatok jól!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gergő: óhhohohóóó de még hogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg úgy kb. mindenére bukom, nem csak a pöcsijére XD |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:23:48
Létrehozva:
|
|
|
Magyar_K__zt__rsas__g_______________________________________________H__ZASS__GI_ANYAK__NYVI_KIVONAT.doc ( 21K )
Letöltések száma: 6NA NEEEEE (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez kééész xD Istenii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:23:51
Létrehozva:
|
|
|
Letöltések száma: 6Hát igen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 19:25:12
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica, jóccakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |