2400 Oldal V  « < 1646 1647 1648 1649 1650 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 08. - 19:46:34
Létrehozva: #32941

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 20:26:05) *
Végülis, ha belegondolok... Dave bácsi is megénekelte: Nothing's impossible.

Így van és én hiszek is ebben, meg a dal többi sorában is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 19:47:10
Létrehozva: #32942

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 08. - 20:45:25) *
Cseszed én az iwiwrőőőő beszélek, nem a bukróóóóó!!!!

Hahaha!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Basszus, bocsiiii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak az volt a gond hogy utánad még valaki bejelölt, és ez a gennyputtony iwiw egyszerre csak egyet mutat, és nem láttalak.
Többszörös visszaigazolás egy on-line puszi kíséretében! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 19:47:12
Létrehozva: #32943

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 08. - 20:44:17) *
Akkor ez ugrott (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ang

Sajnálom Edó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 19:47:29
Létrehozva: #32944

devotee

Gergő, a FB-on tele vagyunk közös bulis képekkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy mi miket nem csináltunk már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 19:48:18
Létrehozva: #32945

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 20:45:34) *
Erről a buliról hol szerezhetek bővebb infót? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Majd ha megcsináltam a flyert, akkor kapsz róla bővebb infót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Freestate.hu-ra is ki fog menni majd a bulis hírekhez, meg facebookon is kiteszem a Nyugat Magyarországi DM Rajongók Köre bulis hírdetései közé.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 19:48:28
Létrehozva: #32946

devotee

Nálam tudjátok mi szól? Stay (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És én olvadok... uhhh... és már partizhatnék.. fakiba:(
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 19:49:05
Létrehozva: #32947

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 20:47:10) *
Basszus, bocsiiii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak az volt a gond hogy utánad még valaki bejelölt, és ez a gennyputtony iwiw egyszerre csak egyet mutat, és nem láttalak.
Többszörös visszaigazolás egy on-line puszi kíséretében! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehe!!!!!
Nyugi máááá!!!!!

Oké, egy testvéri puszit kapsz!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 19:49:10
Létrehozva: #32948

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 08. - 20:47:29) *
Gergő, a FB-on tele vagyunk közös bulis képekkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy mi miket nem csináltunk már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pl. üres "ásványvizes" flakonokkal Jedi-kardozni az útszéli susnyásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 19:49:16
Létrehozva: #32949

devotee

Gergő: jó a hajad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mindkét helyen bejelöltelek én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, és beengedted Nikit ha már felcsöngetett Wrong közben? XD

Angie: jól hangzik a tábor - meglássuk hogy lesz pénz meg mikor jön haza new yorki barátnőm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
infókat majd csöpögtethetsz, ha Kesik is rábólint! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

now playing: Puppets (Silent Green mix)!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ IS DE JÓ!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 19:49:56
Létrehozva: #32950

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 08. - 20:43:14) *
MEgjelöltelek.. mi szőkék tartsunk össze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Alisha.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami azt illeti, most eredeti (barnásabb), Dave fazonú séróm van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 19:52:31
Létrehozva: #32951

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 08. - 20:48:18) *
Majd ha megcsináltam a flyert, akkor kapsz róla bővebb infót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Freestate.hu-ra is ki fog menni majd a bulis hírekhez, meg facebookon is kiteszem a Nyugat Magyarországi DM Rajongók Köre bulis hírdetései közé.

Az a gond, h még egy iccakára sem tudok lemenni kocsival, mert az az első hétvége, hogy itthon van Ms. Los angeles, és tuti szétisszuk a májunkat
őt meg nem vihetem el magammal, nem hiszem, h erre vágyna. Aaaaaaaaahhhh.. de bánom
És az a gond, h Valics, meg Melics sem fognak így lemenni, meg MArcsi sem, mert hát itt leszünk valahol a közelben, max pesten.. és mulatunk

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 20:49:16) *
Gergő: jó a hajad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mindkét helyen bejelöltelek én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, és beengedted Nikit ha már felcsöngetett Wrong közben? XD

Angie: jól hangzik a tábor - meglássuk hogy lesz pénz meg mikor jön haza new yorki barátnőm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
infókat majd csöpögtethetsz, ha Kesik is rábólint! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

now playing: Puppets (Silent Green mix)!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ IS DE JÓ!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Puppets.. kis mocsok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaaahhhh...

Gergő,akkor leesett, hogy Alisha, az Edó... itt mindenki így hív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 19:57:15
Létrehozva: #32952

devotee

Oké, szóval akkor... bocsi mindenkitől, de most azt sem tudom, merre kapkodjak a fejemmel, annyi minden történt 10 perc alatt.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jelen pillanatban bombáznak iwiw-en, facebook-on, msn-en, és itt is nyomon kéne követni az eseményeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval ha lemaradok, vagy félregépelek, akkor bocsi, emiatt van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 19:57:21
Létrehozva: #32953

devotee

Usi.. küggyé már át kaját... vákumos a hűtőm.. alig tudom kinyitni.. és nagyon korog a hasam!ami itthon van. Egy fejes saláta... egy csokor új hagyma.. egy avokado.. vaj... és rengeteg pia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet főzni kéne! fagyasztóból
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 19:58:11
Létrehozva: #32954

devotee

Gergő: lesz a Dave-es séróról is kép?!

Angie: Dave NAGYON jól írta: Nothing's Impossible!!!! ezzel 100%-osan egyetértek!!!!

Edó: NYÜSZ-NYÜSZ én is bulit akarokmostazonnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

now playing: Better days (Photographic mix) by Dominatrix!!!!!!!!!!!! (k. nagy mix szerintem!!!! a Ptohographic zenéjére a Better days megy - akit érdekel, innen letöltheti: http://rapidshare.com/files/29078932/Depec...raphic_Mix_.mp3 )

Edó: vagy piálj vagy fagyasztó! XDDDD izé, próbálom átpréselni a monitoron a kaját, de nem nagyon sikerál XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 20:03:03
Létrehozva: #32955

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 20:58:11) *

Angie: Dave NAGYON jól írta: Nothing's Impossible!!!! ezzel 100%-osan egyetértek!!!!

now playing: Better days (Photographic mix) by Dominatrix!!!!!!!!!!!! (k. nagy mix szerintem!!!! a Ptohographic zenéjére a Better days megy - akit érdekel, innen letöltheti: http://rapidshare.com/files/29078932/Depec...raphic_Mix_.mp3 )

Edó: vagy piálj vagy fagyasztó! XDDDD izé, próbálom átpréselni a monitoron a kaját, de nem nagyon sikerál XDDDD

Mán jön is lefelé.. ha photographic, csak jó lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És még látsz a monitoron? én mondjuk egy kis tjbegrízre vágyom.. de nincs itthon darám...
uhh

Asszem kimászok megnézem van e még valami a frigóban... hátha.. rakott oda valaki valamit! ha nem lennék leégve anyagilag, már rendeltem volna valamit!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 20:03:17
Létrehozva: #32956

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 20:58:11) *

Persze, amilyen egoista vagyok, pár nap és lesz kép (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Visszatérve a bulikra.. láttam a képeket, hát mitmondjak... vágytam oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 20:05:03
Létrehozva: #32957

devotee

Edó: hát kicsit arrébb tologatom a vajas szalámi darabokat és úgy pont látom mit írok XD meg amúgy is tudok vakon gépelni XD
jah nagyon állat mix!!!! nem fogsz tudni egy helyben ülni a seggeden! XD

Gergő: és azok csak a képek!!!!!!!!!!! a lényeg (hogy milyen állatmode buliztunk) az nem látszik rajta! XD Judy tizeniksz perces videóját láttad a szombathelyi partiról?!?!?! XD érdemes megnézni! XD

a képet meg várjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 08. - 20:05:59
Létrehozva: #32958

devotee

Na fiúk és lányok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én most szépen elmegyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Álmomban smárolok egy jó kiadósat életem szerelmével (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Alukáljatok jól!

páááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 20:07:26
Létrehozva: #32959

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 21:05:03) *
Edó: hát kicsit arrébb tologatom a vajas szalámi darabokat és úgy pont látom mit írok XD meg amúgy is tudok vakon gépelni XD
jah nagyon állat mix!!!! nem fogsz tudni egy helyben ülni a seggeden! XD

Gergő: és azok csak a képek!!!!!!!!!!! a lényeg (hogy milyen állatmode buliztunk) az nem látszik rajta! XD Judy tizeniksz perces videóját láttad a szombathelyi partiról?!?!?! XD érdemes megnézni! XD

a képet meg várjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A videót nem fogom kihagyni, ezt megígérem! Minden apró dologra kíváncsi vagyok, hogy olyan legyen mintha énis ott lettem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd talán legközelebb... bár innen Barcsról, az Isten háta mögül...:S (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 20:08:16
Létrehozva: #32960

devotee

hehhehehe... baszki Usi.. ez nekem megvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és most már kétszer is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem gond, mert most megnyitottam a remix-es mappám.. mindjárt iszom egy kis bacardit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bebaszcsizunk?

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 08. - 21:05:59) *
Na fiúk és lányok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én most szépen elmegyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Álmomban smárolok egy jó kiadósat életem szerelmével (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Alukáljatok jól!

páááá

Pusza, pá Bettike!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1646 1647 1648 1649 1650 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
115 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (115 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: