![]() ![]() |
2010.05. 08. - 20:09:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na fiúk és lányok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most szépen elmegyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Álmomban smárolok egy jó kiadósat életem szerelmével (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Alukáljatok jól! páááá Sziaszia!! Jó éjszakát, és jó nyelvmunkát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:09:56
Létrehozva:
|
|
|
A videót nem fogom kihagyni, ezt megígérem! Minden apró dologra kíváncsi vagyok, hogy olyan legyen mintha énis ott lettem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd talán legközelebb... bár innen Barcsról, az Isten háta mögül...:S (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jobb szeretném az Isten lába előtt... on my knees (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:14:51
Létrehozva:
|
|
|
Mode: csak smárolsz vele? ha én a helyedben lennék olyan állapotban, amilyenben én vagyok, tigrisugrással vetődnék rá és leteperném XDDDDDDDDDDDD
Gergő: hát én a szombathelyi bulira Szegedről mentem fel Pestre és onnan a Mode-os busszal tovább (cirka 11 órát utaztam aznap - na jó, ebbe beleszámít az a jó 2 órás lerobbanós pusztaparti is XD). szóval a távolság szerintem annyira nem lényeg, de persze ezt te érzed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: hát hozott le apu sört ma, úgyhogy van piám XD Gergő: megnéztem - majdnem légvonalban vagy velem a térképen XDDDD |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:17:13
Létrehozva:
|
|
|
Mode: csak smárolsz vele? ha én a helyedben lennék olyan állapotban, amilyenben én vagyok, tigrisugrással vetődnék rá és leteperném XDDDDDDDDDDDD Gergő: hát én a szombathelyi bulira Szegedről mentem fel Pestre és onnan a Mode-os busszal tovább (cirka 11 órát utaztam aznap - na jó, ebbe beleszámít az a jó 2 órás lerobbanós pusztaparti is XD). szóval a távolság szerintem annyira nem lényeg, de persze ezt te érzed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: hát hozott le apu sört ma, úgyhogy van piám XD Gergő: megnéztem - majdnem légvonalban vagy velem a térképen XDDDD Akkor a következő bulin ott tombolok veletek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Persze ha anyám is belemegy-de cikii xD) De ami azt illeti, semmire nem vágyok annyira mint egy jó dM bulira! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:20:40
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: voltál már DM buliban? koncerten? (lehet hülye kérdés, sorry)
nem gáz, Mode is hasonló "problémákkal" küzd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mi is walkingoltunk már a cipődben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GHOST!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (valaki lőjjön már le!!!! teljesen kész vagyok!!! XD kikeltem önmagamból! XD) |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:20:59
Létrehozva:
|
|
|
Gergő édes... mi is voltunk így.. és ha hiszed, ha nem, én anyuéknak még mindig a pici lányuk vagyok, akinek mindenről be kell számolnia.. holott nem élek velük, és nem függök tőlük már tizen akárhány éve.. ezek a bulik akkorák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na akkor egy bacardi kóla nem árthat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:26:08
Létrehozva:
|
|
|
Edó bébi: bontok miattad és Dave szülinapja miatt egy sört és fel is hívlak! eccer élünk babám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 20:27:15
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: voltál már DM buliban? koncerten? (lehet hülye kérdés, sorry) nem gáz, Mode is hasonló "problémákkal" küzd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mi is walkingoltunk már a cipődben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GHOST!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (valaki lőjjön már le!!!! teljesen kész vagyok!!! XD kikeltem önmagamból! XD) dM buliban még nem voltam, a júniusi koncertet végigzúztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a januárira egyedül mentem volna fel, csak közbejött valami. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A zene miatt ne aggódj, nálam most épp az ETS '98 live verziója szól és imáádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (A pro-k így tolják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:37:29
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: ETS-ből a 98-as a legjobb verzió!!!!!!!!!!!!! szerintem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na hát akkor majd beleviszünk mi a rosszba - ergo jössz velünk DM buliba a nyáron! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor nem lehet kifogás hogy suli van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) huh de állatok vagyunk, Edó!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) két részeges p*csa! XD (bár én még csak a söröm negyedénél tartok XD) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! SEA OF SIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:40:12
Létrehozva:
|
|
|
Aranyos ez a picifiú, azt mondta, hogy mi leszünk a 2. családja.
Hehehe!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:42:18
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: ETS-ből a 98-as a legjobb verzió!!!!!!!!!!!!! szerintem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na hát akkor majd beleviszünk mi a rosszba - ergo jössz velünk DM buliba a nyáron! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor nem lehet kifogás hogy suli van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) huh de állatok vagyunk, Edó!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) két részeges p*csa! XD (bár én még csak a söröm negyedénél tartok XD) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! SEA OF SIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hamar megtaláltuk az összhangot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezért jár a pirospont?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem a buli nyáron összejön.. basszus milyen sűrű nyaram lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most épp Just can't get enough Schizo mix |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:43:57
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: gyűjtögesd csak a pirospontokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahogy mondottam vala fészbúkon: 5 pirospont egy 5-ös és minden 5-ös után jár egy puszi a a sereges csajoktól a bulin, amire elrángatunk! XD
hehe, nekem is sűrű - DM-mel teli - nyaram lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már várom! csak a vizsgaidőszakon vergődjem túl magam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki: awwwwwwww!!!! kis husi! XD |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:48:10
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: gyűjtögesd csak a pirospontokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahogy mondottam vala fészbúkon: 5 pirospont egy 5-ös és minden 5-ös után jár egy puszi a a sereges csajoktól a bulin, amire elrángatunk! XD hehe, nekem is sűrű - DM-mel teli - nyaram lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már várom! csak a vizsgaidőszakon vergődjem túl magam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki: awwwwwwww!!!! kis husi! XD Hááát ha jól számoltam, akkor már négy pirospontom van... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A vizsgákhoz előre is sok sikert! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem meg oszt.kirándulás, 2x nyaralás, kenutúra, (remélhetőleg) dM bulik, stb.. yeaaah!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:51:04
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor... Dm koncert... Bp.. 2009. 06.23
csak a fly miatt.. hogy kijöjjön az orromon a lelkem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az elejéről úgyis lemaradtam, mert beestem a férfi wc-ben a piszoárba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki.. holnap megyek kézi meccsre.. dunaferr- carbonex (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) várom nagyon.. most még úgy néz ki, egyedül megyek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de sebaj..l úgyis mindig összeszedek magamnak ott valami ismerőst (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) the way you moooooove (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és lüktet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 20:51:20
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor... Dm koncert... Bp.. 2009. 06.23 csak a fly miatt.. hogy kijöjjön az orromon a lelkem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az elejéről úgyis lemaradtam, mert beestem a férfi wc-ben a piszoárba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma a FOTW-t kb 6x meghallgattam, Devotional, és Bp. verzióban is, imáádom! Szabad megtudnom, hogy mit csináltál te a férfi wc piszoárjában? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 21:00:09
Létrehozva:
|
|
|
Ma a FOTW-t kb 6x meghallgattam, Devotional, és Bp. verzióban is, imáádom! Szabad megtudnom, hogy mit csináltál te a férfi wc piszoárjában? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szabad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a nőit bezárták.. és mi annyit ittunk, muszáj volt elmennünk pisilni..és bementünk a férfibe.. de félre néztem, nehogy a fiúk zavarba jöjjenek, és ne tudjanak pisilni.. és ahogy jöttem ki, .. hááát... nem voltam már szomjas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira nevettünk, megint majdnem bepisiltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mikor oda értünk , még mindenki ült... mert ülő helyünk volt.. hát.. én le sem ültem, rögtön tomboltam, és üvöltöztem.. álljatok feeeeeel... 5 perc múlva az egész szektor tombolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elmondom.. semmit nem láttam az egész koncertből, mert annyira messze voltam.. de akkora feelingje volt az egész koncertnek az esővel együtt.. uhhhhh.. soha nem voltam boldogabb.. na jó.. egy párszor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vannak vidi felvételek.. majd Usi ha jöttök, megmutatom.. Évus vette a gépével... és nem hallasz mást.. ááááááááh.. úristen.. megőrülök... úristeeeeeeeeen azta.. micsoda fakiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sírtam a gyönyörtől, főleg, mikor elkezdett esni az eső (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj.. a legnagyobbat nem is mondtam.. mentünk be a kapun... és akkor hallottam már az intro-t.. üvöltöttem Melicsnek.. gyertek, már megy a koncert... erre Melics.. dehogx megy Edókám.. csak beraktak valami cd-t.. na.. ott kicsit szerintem becsurogtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondtam.. te normális vagy? ezek után össze vissza rohangáltunk.. valami dombon is lecsúsztunk seggen, mert rossz irányba mentünk.. aztán még pisi... hehhehehhe... hát.. én teljesen kész voltam.. Persze, mert mi kint ittunk valakikkel... ott a földtani múzeum lépcsőjén.. boldog-boldogtalannal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán mire észhez kaptunk.. baing.. már ment a koncert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 21:00:43
Létrehozva:
|
|
|
Szabad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a nőit bezárták.. és mi annyit ittunk, muszáj volt elmennünk pisilni..és bementünk a férfibe.. de félre néztem, nehogy a fiúk zavarba jöjjenek, és ne tudjanak pisilni.. és ahogy jöttem ki, .. hááát... nem voltam már szomjas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira nevettünk, megint majdnem bepisiltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mikor oda értünk , még mindenki ült... mert ülő helyünk volt.. hát.. én le sem ültem, rögtön tomboltam, és üvöltöztem.. álljatok feeeeeel... 5 perc múlva az egész szektor tombolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elmondom.. semmit nem láttam az egész koncertből, mert annyira messze voltam.. de akkora feelingje volt az egész koncertnek az esővel együtt.. uhhhhh.. soha nem voltam boldogabb.. na jó.. egy párszor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vannak vidi felvételek.. majd Usi ha jöttök, megmutatom.. Évus vette a gépével... és nem hallasz mást.. ááááááááh.. úristen.. megőrülök... úristeeeeeeeeen azta.. micsoda fakiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sírtam a gyönyörtől, főleg, mikor elkezdett esni az eső (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ismerős érzés, én is ülő helyre kaptam már csak jegyet, de ahogy felcsendült az In Chains, felálltam. Még szerencse, hogy az ülő szektor elején voltam, fogtam magam, lementem, és majdnem kidöntöttem a kordont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A security-s fazon 2x rám is szólt. Pólóban toltam végig az estét. A hideg futkozott a hátamon, és fiú létemre nem egyszer majdnem elsírtam magam a boldogságtól (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) De eszméletlen nagy élmény volt, és a mai napig libabőrös vagyok, ha visszagondolok rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 21:04:43
Létrehozva:
|
|
|
Edó: HÁHÁHÁHHÁÁ!!!! NAGYON hangosan felröhögtem a "beestem a férfi wc piszoárjába" dolgon XD
uhhhhhhhhhhhhhhh FLY ON THE WINDSCREEN!!!!!!!!!! pestin?!?!?!?! VICCELSZ!??!?!?! ELSŐ SORBÓL?!?!?!?!?!?! aszittem ott halok meg a kordonnál mikor elkezdte tekerni azt a macskatestét!!!!!!! úristen, meg kell hallgatnom!!!! Gergő: jó progik a nyárra nézve és köszi a drukkot a vizsgák miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még fogom a fórumtagokat nyúzni ezügyben párszor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint hogy drukkoljanak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem meg meló mellett jelenés kétszer Tatabányán először DM buliban, aztán Edó nyaralós megmozdulásán, majd szerintem beficcen pár Filteres DM buli is meg júliusban jönnek egyik külföldi fórumról tagok (hehe, nemzetközi DM tali (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) aztán meg augusztusban new yorki barátnőm jön haza. szóval én se fogok unatkozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és most bocsi Brian, de muszáj átváltanom pesti Fly-ra!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) JESSZUSOM!!!!!! MEGVAN!!!!!!!!! HANGERŐ CSUMÁRA!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ÉS HALLOM MAGUNKAT OTT AZ ELSŐ SORBÓL!!!! XD |
|
|
|
2010.05. 08. - 21:04:43
Létrehozva:
|
|
|
hát bezony.. ez már csak ilyen.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is egy nyári ruhában voltam végig.. hát nem árulok zsákbamacskát, ha elmondom... még a bugyim is vizes volt.. de minek vettem fel az esőkabátot? belefolyt a víz abba is.. és csak párolódtam benne.. mert ugye végig ugráltam.. és a testem hője, meg az eső... hát.. le se szartam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán az afteron megszáradtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az is mekkora volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 21:05:47
Létrehozva:
|
|
|
jajjj azt annyira sajnáltam hogy az akkori afternál még nme ismertük egymást és nem mentem végül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) amúgy én se tudtam felvenni az esőkabátom de azért nem mert elől úgy álltunk mint a heringek XD
|
|
|
|
![]() ![]() |