2400 Oldal V  « < 1648 1649 1650 1651 1652 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 21:06:12
Létrehozva: #32981

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 08. - 22:00:09) *
jajj.. a legnagyobbat nem is mondtam.. mentünk be a kapun... és akkor hallottam már az intro-t.. üvöltöttem Melicsnek.. gyertek, már megy a koncert... erre Melics.. dehogx megy Edókám.. csak beraktak valami cd-t.. na.. ott kicsit szerintem becsurogtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondtam.. te normális vagy? ezek után össze vissza rohangáltunk.. valami dombon is lecsúsztunk seggen, mert rossz irányba mentünk.. aztán még pisi... hehhehehhe... hát.. én teljesen kész voltam..
Persze, mert mi kint ittunk valakikkel... ott a földtani múzeum lépcsőjén.. boldog-boldogtalannal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán mire észhez kaptunk.. baing.. már ment a koncert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez igeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként először mi is eltévedtünk, nagyjából 20 percet bolyongtunk mire megtaláltuk a helyünket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még jó hogy egy órával a koncert előtt odaértünk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 08. - 21:06:31
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 21:06:29
Létrehozva: #32982

devotee

hehhehee.. nálam a dvd megy Usi.. hol hallani? üvöltessz? melyik résznél hallani? hallgatom.. most még wims megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a rohadék.. és meddig fogom még imádni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 21:06:55
Létrehozva: #32983

devotee

JÉÉÉÉZUSOM EZ A FLY!!!!!!!!!!! JÉZUSOM!!!!!!!!!!!!! itt aztán a tekergésénél kisikoltottuk a tüdönket/lelkünket/és egyéb belsőszerveinket XDDDDD
IDE NEKEM EGY PASIT MOST!!!!!!!!!!! XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 21:08:08
Létrehozva: #32984

devotee

Én mennék veled Edó, a meccsre!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk kedden lesz a 3. mérkőzés Edó, én akkor megyek!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 21:08:19
Létrehozva: #32985

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 22:06:12) *
Ez igeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként először mi is eltévedtünk, nagyjából 20 percet bolyongtunk mire megtaláltuk a helyünket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még jó hogy egy órával a koncert előtt odaértünk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

na nálunk is volt vagy negyed óra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de sebaj.. még jó, h Ang-től megkaptam a multicam dvd-t... esk.. annyira transzban voltam, a felére nem emlékeztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

huhh... de arogáns Dave.. imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az .. ugye Usi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 21:09:13
Létrehozva: #32986

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 22:05:47) *
jajjj azt annyira sajnáltam hogy az akkori afternál még nme ismertük egymást és nem mentem végül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) amúgy én se tudtam felvenni az esőkabátom de azért nem mert elől úgy álltunk mint a heringek XD

Én a POT-ETS-NLMDA trióra félmeztelenre vetkőztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán a szünet miatt visszavettem a pólómat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 21:09:21
Létrehozva: #32987

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 08. - 22:08:08) *
Én mennék veled Edó, a meccsre!!!

Nálunk kedden lesz a 3. mérkőzés Edó, én akkor megyek!!!!

Azt tudom.., és üvöltenél velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy tatabáááánya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én hétköznap nem igazán tudok menni.. sajna
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 21:10:53
Létrehozva: #32988

devotee

uhhhhhhhhhhhhhhhh eeeeeedddóóóóóóóóóóóóóóóóóó ne emlegesd arrogáns Dave-et, mert meghaloooookkkkkkkkk!!!! XDDDDDDDDDDDD

hogy hol hallani minket? hát nagyon-nagyon sok helyen hallom magunkat de így nem tudom pontosan definiálni XD egyszerűen csak felismerem a sikoltásainkat. mondju hallgatózz 0:34-39-ig. ott eléggé ki lehet venni (kicsit halk azért) de hát ismerni kéne, hogy hogyan sikítok ahhoz hogy te is fullra felismerhesd XD izé - ez értelmes volt?!?!?!! hhuhhh bakker de melegem lett!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 21:11:34
Létrehozva: #32989

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 22:09:13) *
Én a POT-ETS-NLMDA trióra félmeztelenre vetkőztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán a szünet miatt visszavettem a pólómat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Igen.. voltak így ezzel egy páran (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) körülöttünk is minden pasi félmeztelen volt... nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát minek az a póló.... úgyis mindenki csurom vizes volt! a mi szektorunk nagyon jó volt, mindenki tombolt, senki nem szólt rá senkire... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hátra néztem, és mindenki vigyorgott, és tombolt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NLMDA-nél ahhh... csak kapkodtam a levegőt Q!!

It's nos good (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 21:12:42
Létrehozva: #32990

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 22:09:13) *

hajjj aztazúristenedet! XD ilyeneket nem szabad mondani, mikor ilyen állapotban vagyok XDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 21:16:24
Létrehozva: #32991

devotee

Áhh senki ne mondjon semmit, már megint nagyobb a mosolyom mint a fejem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jönnek az emlékek (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Közben megvan az első ötösöööm! Ezazz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Minden csaj jön egy puszival, ha találkozunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 21:17:21
Létrehozva: #32992

devotee

Csajok, picifiú már szemtelenkedik.

Ő kérdezi, hogy tessék? Akarsz valamit?

Hahh, nem semmi!

Nemrég örült, hogy hozzám szólhat, most meg ez van...

Hehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 21:20:43
Létrehozva: #32993

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 08. - 22:17:21) *
Csajok, picifiú már szemtelenkedik.

Ő kérdezi, hogy tessék? Akarsz valamit?

Hahh, nem semmi!

Nemrég örült, hogy hozzám szólhat, most meg ez van...

Hehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem is igaaaaz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én jól nevelt, aranyos, kedves kisfiú vagyok, aki a barátok, a közös rajongás, és a puszik miatt jött ide (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ^^
Niki, fénypostán ment egy bocsipuszi, ha már egyszer öcséddé fogadtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 08. - 21:23:20
Létrehozva: #32994

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 08. - 22:20:43) *
Nem is igaaaaz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én jól nevelt, aranyos, kedves kisfiú vagyok, aki a barátok, a közös rajongás, és a puszik miatt jött ide (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ^^
Niki, fénypostán ment egy bocsipuszi, ha már egyszer öcséddé fogadtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De igaz böbőőőő!!!!!

Igen, öcsikém puszillak!!!

"kedves kisfiú"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 21:25:00
Létrehozva: #32995

devotee

na Gergő drága akkor örüljél, egy kör puszid már van XDDDD
hehe "nagyobb a mosolyom mint a fejem" - ez tetszik!!!! XDDDDDDDDDD

jézus, kezdem érezni a sört XD Edóval megint nyerítettünk a telóba XD
ez a piszoáros sztori ez kéééééééész!!!! XD

éééééssss

"I FEEEEEEEEEEEEEL YOU, Rising sun, my kingdom coooooooomes!"
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 21:28:16
Létrehozva: #32996

devotee

and you look good (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

koncertet akaroooooooook (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy legalább már jún 12.-ét.. hogy kiengedjem, ami bennem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
van bennem valami? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie bébi.. gyere.. nyiss egy breezert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma ünnepelünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhh.. itt az egyszemélyes buli a tetőfokra hágott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 08. - 21:29:07
Létrehozva: #32997

devotee

Edó: bacardi cola van benned XD

én is koncit akarok vagy bulit! XDDDDD

nah van egy kakukktojásom, amit naaaaaaaaaaaddddon szeretek:
Prodigy - Warrior's dance (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) most ez üvölt XDDDDD

Gergő: az "ártatlant" elfelejtetted betenni a jellemzőid közé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ohhhh... helló új doboz söröcske! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 08. - 21:29:38
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 08. - 21:29:14
Létrehozva: #32998

devotee

Gergő... puszi gyűjtő lettél? és mit csinálsz ennyi puszival?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 08. - 21:29:18
Létrehozva: #32999

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 08. - 22:25:00) *
na Gergő drága akkor örüljél, egy kör puszid már van XDDDD
hehe "nagyobb a mosolyom mint a fejem" - ez tetszik!!!! XDDDDDDDDDD

jézus, kezdem érezni a sört XD Edóval megint nyerítettünk a telóba XD
ez a piszoáros sztori ez kéééééééész!!!! XD

éééééssss

"I FEEEEEEEEEEEEEL YOU, Rising sun, my kingdom coooooooomes!"

Fel is jegyeztem, és kőkeményen be is fogom hajtani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azért ez nem semmi, hogy "ismerlek titeket (?)" egy napja, és már puszipuszi, és jobban várom hogy találkozhassunk, mit bármit. Ja de egy valamit jobban várok: hogy bulizzunk is egyet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lányok, egészségetekre! Én is bontottam most egy sört (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 08. - 21:29:23
Létrehozva: #33000

devotee

Edó, ez a piszoáros sztori, behuggyantottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát de készek vagytok ti, minek piáltok koncert előtt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dilisek vagytok, de én így imádlak benneteket "Best of Tatatbánya" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon röhögök és nem tudom abba hagyni, mert lehetetlen... ti mindig olyanokat produkáltok, hogy burlesk filmbe is elmenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Közben összedobtam Kesiknek két flyert...

Jajj, Usi, úgy imádlak mikor beírod, hogy éppen min haldokolsz és igggggggggggggeeeeeennnn a GHOST az halálosan jó!!! Mintha Dave matatna rajtam kb. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1648 1649 1650 1651 1652 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
111 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (111 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: