![]() ![]() |
2010.05. 08. - 22:40:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EDÓ: ITT IS STRIPPED!!!! MEGAHALOK!!!!!!!!!!!!! (és felbontom a 3. söröm is XD) Angie: jajaja, majdnem mindegyik számra jól lehet... XDDDD (úristen a nappali műszaknak mennyit kell majd visszaolvasnia... MUHAHAHAHAHAHAAA!) Na jó és is Strippedet indítottam el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Come with me into the stees................. vissza a természethez!!!!!!!!!!! Júj, már jól vagyok, nem kell több pia, vigyorgok ettől is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor majd olvasnak, sokat, legalább lesz mit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És ajd hüledeznek mekkora állatkert vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:40:29
Létrehozva:
|
|
|
Geri miért nem bontassz új üveggel? bontsál csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nehogy elaludj itt nekünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagymár 18 ugye? nem ám nem is ihatsz.. és minket visznek el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Let me see you stripped... down to the bone...... ooohhh yeaaaaaaaaaaaaahhhhhh Na jó, még egyet. De ez az utolsó! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy abszolút nem vagyok fáradt, maradok veletek végig! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nem, majd csak augusztusban leszek 18 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Let me hear you crying just for me... |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:41:20
Létrehozva:
|
|
|
én meg a málnásba.... öööö erdőbe megyek vele egy napra XDDDDD és scraming meg speaking meg crying just for him! XD mindent? én csak screaming (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:41:38
Létrehozva:
|
|
|
"Well he used to high fly
but he crashed out the sky in a stardust ring hey rock and roll kind is down...." |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:41:48
Létrehozva:
|
|
|
Na jó és is Strippedet indítottam el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Come with me into the stees................. vissza a természethez!!!!!!!!!!! Júj, már jól vagyok, nem kell több pia, vigyorgok ettől is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor majd olvasnak, sokat, legalább lesz mit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És ajd hüledeznek mekkora állatkert vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ez nagyon komoly... konkrétan leadjuk az egész koncertet, és még a piamennyiség is megvan hozzá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:41:50
Létrehozva:
|
|
|
heheheheheh Angieeeeee... te nem vagy normális (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudom, van bennem egy löket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20Bremen%202009/NVE00005.png) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:42:28
Létrehozva:
|
|
|
Itt.. M&S (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hogy elkúrták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádtam.. de már megvan a fonal a kis drágának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 22:43:02
Létrehozva:
|
|
|
én meg a málnásba.... öööö erdőbe megyek vele egy napra XDDDDD és scraming meg speaking meg crying just for him! XD Helyes!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben folyamatosan röhögök, de hogy min, azt nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:43:05
Létrehozva:
|
|
|
tudom, van bennem egy löket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naneee.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Minimum 8 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:43:31
Létrehozva:
|
|
|
mindent? én csak screaming (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (khm... a speaking rész: fákkk mí a screaming rész egyértelmű a crying meg azért mert annyira jó volt XD) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:43:53
Létrehozva:
|
|
|
De ez nagyon komoly... konkrétan leadjuk az egész koncertet, és még a piamennyiség is megvan hozzá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És esik az eső!!!!!!!!!! Legalábbis Csabán |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:44:29
Létrehozva:
|
|
|
Itt.. M&S (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hogy elkúrták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádtam.. de már megvan a fonal a kis drágának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ott már a tombolás olyan szintjére kerültem, hogy fel se fogtam, hogy valami nem okés a színpadon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kb. két nap múlva a videókat nézegetve esett le xD |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:44:32
Létrehozva:
|
|
|
"Well he used to high fly but he crashed out the sky in a stardust ring hey rock and roll kind is down...." MEgérkezett a szöszi is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uhhhhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) en csináld ŰUsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:44:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie: van BENNED egy LÖKET.... DE JÓ NEKED A MAMIDÚRISTENIT! XD
én is kérek! XD |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:44:56
Létrehozva:
|
|
|
Egy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naneee.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Minimum 8 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ittam egy 4 centes Balyest, nekem elég ennyi, nem bírom az alkoholt... a múltkor két üveg Bacardi ütött ki egy félreértés miatt, de hát ez van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kár volt a kollégámra hajtani.............. |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:45:42
Létrehozva:
|
|
|
Én ott már a tombolás olyan szintjére kerültem, hogy fel se fogtam, hogy valami nem okés a színpadon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kb. két nap múlva a videókat nézegetve esett le xD ólvan GEri.. nekem a fele koncert kiesett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira nyomtam, és élveztem ! |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:45:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie: van BENNED egy LÖKET.... DE JÓ NEKED A MAMIDÚRISTENIT! XD én is kérek! XD De gonosz vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, Dave van bennem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:46:35
Létrehozva:
|
|
|
Ittam egy 4 centes Balyest, nekem elég ennyi, nem bírom az alkoholt... a múltkor két üveg Bacardi ütött ki egy félreértés miatt, de hát ez van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kár volt a kollégámra hajtani.............. HEHhehee. ANgie.. rá se ránts (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne mondd már.. figyu! igyál még egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem gond ám, ha kicsit lazítassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajráááááááá Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még 4 cent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:46:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 08. - 22:47:22
Létrehozva:
|
|
|
ólvan GEri.. nekem a fele koncert kiesett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira nyomtam, és élveztem ! Igazából nekem is, de ez volt az amire úgy igazán rácsodálkoztam... Jééé, nem is volt ének! Nem is hallottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |