![]() ![]() |
2010.05. 08. - 22:47:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grrrrrrrrrr.. strange love (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:48:18
Létrehozva:
|
|
|
HEHhehee. ANgie.. rá se ránts (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne mondd már.. figyu! igyál még egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem gond ám, ha kicsit lazítassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajráááááááá Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még 4 cent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De megint le kell mennem a földszintre, lusta vagyok... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És igen, lazítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurva jó ám, hehe, itt egyedül vigyorgok, mint egy idióta, de legalább nem vagyok gumi szobában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:48:22
Létrehozva:
|
|
|
HEHhehee. ANgie.. rá se ránts (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne mondd már.. figyu! igyál még egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem gond ám, ha kicsit lazítassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajráááááááá Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még 4 cent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyerünk Angie! Még 4 cent! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Több lesz a mosoly (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:49:08
Létrehozva:
|
|
|
De megint le kell mennem a földszintre, lusta vagyok... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És igen, lazítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurva jó ám, hehe, itt egyedül vigyorgok, mint egy idióta, de legalább nem vagyok gumi szobában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Édesem.. és a rutin? hol az üveg? nagy pohárral kellett volna felhoznod, ha nem is az üveget Na sipirc lefelé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:50:14
Létrehozva:
|
|
|
De megint le kell mennem a földszintre, lusta vagyok... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És igen, lazítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurva jó ám, hehe, itt egyedül vigyorgok, mint egy idióta, de legalább nem vagyok gumi szobában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előbb jött be anyám, hogy mit röhögök ilyen hangosan + nem ártana ha lehalkítanám a mjúzikot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még szerencse hogy az üvegek az asztal alatt voltak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:50:21
Létrehozva:
|
|
|
Na mi szól nálam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) The things you sad........... hát igen, néha jobb kimondani dolgokat, nekem is jót tett!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 22:51:47
Létrehozva:
|
|
|
Édesem.. és a rutin? hol az üveg? nagy pohárral kellett volna felhoznod, ha nem is az üveget Na sipirc lefelé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Van egy olyan sanda gyanúm, hogy lassan átnevezhetjük a topicot "Anonim Alkoholisták Seregére" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:52:07
Létrehozva:
|
|
|
Na mi szól nálam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) The things you sad........... hát igen, néha jobb kimondani dolgokat, nekem is jót tett!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uhh. ez a Melics, és az én számom... uhhh És itt? éppen rákezdett Mart az ördögi gitárra... aaaaaaaaahPrsonal Jesus:) Melics annyira ugrált, hogy esett kelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és üvöltötte... Editkeeee.. hallod mi szól? hallod? ááááááááh.. ... szétrobbanok.. és ilyeneket üvöltött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:52:09
Létrehozva:
|
|
|
Édesem.. és a rutin? hol az üveg? nagy pohárral kellett volna felhoznod, ha nem is az üveget Na sipirc lefelé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát amennyit én iszok, drágám az súlyosan kevés a rutinhoz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Alig bírtam kinyitni a bontatlan üveget, piros is lett a tenyerem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kül. 6-kor viszem apám az állomásra, nem iszok többet, nehogy úgy járjak, mint az Angyalom! Nekem még kell az a jogsi.... |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:52:38
Létrehozva:
|
|
|
De gonosz vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, Dave van bennem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ÉNISÉNISÉNISAKAROM!!!!!!! azannyaúristenit Martnak is hogy sasolja a dörgölődző Déjvet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: ugyeugye hogy jobb néha tisztázni a dolgokat! én megmondtam! hehe, mondhatni told you so! XD) now playing: Martyr (Island remix) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:52:56
Létrehozva:
|
|
|
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy lassan átnevezhetjük a topicot "Anonim Alkoholisták Seregére" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Geri... mi vállaljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és beszélünk róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem iszunk mi olyan sokat.. csak ma.. asszem ilyen még nem is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:53:17
Létrehozva:
|
|
|
Az előbb jött be anyám, hogy mit röhögök ilyen hangosan + nem ártana ha lehalkítanám a mjúzikot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még szerencse hogy az üvegek az asztal alatt voltak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hozzám még nem nyitott be senki, a mellettem levő szobában a tök süket nagyanyám alszik, szóval nyeríthetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért tényleg jó, hogy az üvegek az asztal alatt voltak... jól lebuktál volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:54:16
Létrehozva:
|
|
|
Geri... mi vállaljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és beszélünk róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem iszunk mi olyan sokat.. csak ma.. asszem ilyen még nem is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem, ezt már én is megjegyeztem ma XD hajjj csak ne kéne ennyit futni a fürdőbe a sör miatt XDDDDD |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:54:31
Létrehozva:
|
|
|
Hozzám meg benyithatna valaki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) n egy fél órára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 08. - 22:54:39
Létrehozva:
|
|
|
Geri... mi vállaljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és beszélünk róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem iszunk mi olyan sokat.. csak ma.. asszem ilyen még nem is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont a sűrűjébe csöppentem bele, igaz? xD De ma (illetve 5 perc múlva) okkal iszunk!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:54:58
Létrehozva:
|
|
|
hehe, én meg egyedül vagyok a lakásban, úgyhogy a süket szomszédokon kívül más nem nagyon zaklathat XD
|
|
|
|
2010.05. 08. - 22:55:08
Létrehozva:
|
|
|
Geri... mi vállaljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és beszélünk róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem iszunk mi olyan sokat.. csak ma.. asszem ilyen még nem is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) WLAN partyban iszunk a gépek előtt, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tényleg nem volt ilyen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MÁR CSAK 5 PERC!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:55:42
Létrehozva:
|
|
|
nem, ezt már én is megjegyeztem ma XD hajjj csak ne kéne ennyit futni a fürdőbe a sör miatt XDDDDD detto.. csak bacardi kóla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uuuuuuuuuh... és nyomjááák.. Dave tombooool (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mondja.. uhhhhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reach out and touch faithn heeeeeeeeejjejjeeeee |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:56:25
Létrehozva:
|
|
|
nem, ezt már én is megjegyeztem ma XD hajjj csak ne kéne ennyit futni a fürdőbe a sör miatt XDDDDD Usi, hozz ki magadnak egyszerre ötöt, és akkor egy ideig nem kell mászkálnod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD |
|
|
|
2010.05. 08. - 22:56:41
Létrehozva:
|
|
|
ÉNISÉNISÉNISAKAROM!!!!!!! azannyaúristenit Martnak is hogy sasolja a dörgölődző Déjvet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: ugyeugye hogy jobb néha tisztázni a dolgokat! én megmondtam! hehe, mondhatni told you so! XD) now playing: Martyr (Island remix) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az az Anaconda meg az a Kapucíner!!!! Csokifüggők vagyunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, nekem jót tett a tisztázás, nem csavarodtam be, és mondom ma is beszéltünk egy órát és halálra röhögtük magunkat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó ez így!!! Martyr király, hol a Lola?????????? |
|
|
|
![]() ![]() |