2400 Oldal V  « < 1659 1660 1661 1662 1663 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 09. - 08:29:53
Létrehozva: #33201

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 09:22:33) *
szebb reggelt kívánok! megint borult az idő

Angie: szívesen a verset! azt az IPL-es vagy milyen 40 kg-os gépet viszik vissza Edóék.
Hát az tuti, hogy nagyon pihentek voltunk tegnap XD én inkább vissza se olvasok XD
pont jókor avattuk fel Gerit XD már rég volt ennyire felszabadult és pörgött ennyire a fórum. (együtt inni on-line meg még nem is ittunk XD)
2
jajj olyan hülyeségeket álmodtam. az utolsó amire emlékszem az az volt hogy az egyik laza tanáromnak angolul magyaráztam vicces sztorikat, aztán kiértem a váci nagybuszmegbe és ott rossz buszra szálltam fel, amin csak én voltam. és a busz nyitott ajtókkal indult el, a sofőr meg beállította a vezetéshez szükséges dolgokat, hogy a busz magától lavírozzon a városban és egy matracra akart lefeküdni aludni, de helyette inkább kiugrott ott, ahol lakott. én meg ott maradtam a buszon és pánikoltam hogy wattafóka most mi lesz. hú de szar volt!

Jó reggelt Hugi!!!

Jól esett reggel ez a kis Poe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg köszi!!! JA, hát nekem eszembe sem jutott mi ez a gép... bár volt róla itt szó, most hogy mondod. A fórum tényleg régen pörgött ennyire utoljára, hehe, de nem baj, Dave szülinapja legalább nekünk is emlékezetes marad arról, hogy az előestén megrendeztük a First WLAN Drinkin' night-ot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ez az álom elég brutál, tiszta WRONG-os
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 08:39:33
Létrehozva: #33202

devotee

jah, akkor ez Geri hibája! miatta hallgattam meg tegnap 3x a Wrongot! XD
jó volt ez az leső Drinking Night! XD

hm... azért basszus sehol semmi Dave szülinapjával kapcsolatban? (se Freestate, se dm.com?)
jah, Angie, nézd meg a MYM új kinézetét Dave tiszteletére! XDDDDDDDD (segítettem az elkészítésében XD)

( a Site Info és a subgalériák képei az enyémek - kivétel az Andy Fletcheres - és még én csináltam a Fanfiction részleg alatt a Contests szekció képeit is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 09:16:59
Létrehozva: #33203

devotee

áááááá és kisütött a nap!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na mindjárt megmutizom a majdnem kész képet, amit Dave-nek rajzoltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 09:23:46
Létrehozva: #33204

devotee

na itten van Mr. Gahan ajándéka. még a keretét kell kijavítanom meg befejeznem - csak nem tudom milyen színre csináljam a maradék fehér részt a keretből, ami körbefutja (a lap széléig akarok menni a színezéssel, hogy majd később ha keretbe kerül, jól nézzen ki). vélemények?

Mellékelt állomány:  201005092097_2.jpg ( 305.13K ) Letöltések száma: 13

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 10:29:42
Létrehozva: #33205

devotee

huh de bekajáltam a tegnap hozott kakautánpótlásból! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (sóska-főttkrumpli-tükörtojás volt a menü)

Angie: hogy haladsz a weboldallal?

Gergő: na sziaszia, túléltél minket?! XD
sikerült feldolgozni a tegnapiakat? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 09. - 10:32:47
Létrehozva: #33206

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 09:39:33) *

hm... azért basszus sehol semmi Dave szülinapjával kapcsolatban? (se Freestate, se dm.com?)
jah, Angie, nézd meg a MYM új kinézetét Dave tiszteletére! XDDDDDDDD (segítettem az elkészítésében XD)

( a Site Info és a subgalériák képei az enyémek - kivétel az Andy Fletcheres - és még én csináltam a Fanfiction részleg alatt a Contests szekció képeit is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgy keltem fel kb fél órája ahogy elaludtam... kilóméteres mosollyal az arcomon. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A Drinking Night jobban esett nekem mint bármelyik buli, amire mehettem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, most miért mondod, hogy az én hibám? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem köteleztelek rá, csak megemlítettem, hogy hallgatom, és hogy mennyire szeretem. A többiről már te tehetsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 09. - 10:38:52
Létrehozva: #33207

devotee

Igen, jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Facebookon az Official DM site-on van köszöntés, írtam is hsz-t hozzá.

Mindjárt nézem MYM-et!

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 10:23:46) *
na itten van Mr. Gahan ajándéka. még a keretét kell kijavítanom meg befejeznem - csak nem tudom milyen színre csináljam a maradék fehér részt a keretből, ami körbefutja (a lap széléig akarok menni a színezéssel, hogy majd később ha keretbe kerül, jól nézzen ki). vélemények?

Szuper ez a rajz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 09. - 10:39:04
Létrehozva: #33208

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 10:23:46) *

Ügyes vagy, nekem nagyon tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave biztos imádni fogja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 09. - 10:48:41
Létrehozva: #33209

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 11:29:42) *
huh de bekajáltam a tegnap hozott kakautánpótlásból! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (sóska-főttkrumpli-tükörtojás volt a menü)

Angie: hogy haladsz a weboldallal?

Kakautánpótlásból? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

hát a vizsgára szánt rész készen van, a többit majd finomítgatom meg ilyesmik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 09. - 11:32:47) *
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgy keltem fel kb fél órája ahogy elaludtam... kilóméteres mosollyal az arcomon. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A Drinking Night jobban esett nekem mint bármelyik buli, amire mehettem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, most miért mondod, hogy az én hibám? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem köteleztelek rá, csak megemlítettem, hogy hallgatom, és hogy mennyire szeretem. A többiről már te tehetsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt!

First WLAN drinking night nagyon állat volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Megyek ebédelni, éhes a pocim!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 10:56:20
Létrehozva: #33210

devotee

HÁHÁHÁH XD felreírtam! XDDDDDDDDDDDDD kicsit érdekes lenne! XD

na kivi leszek az oldalra!

örülök, hogy tetszik nektek a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) javaslat? semmi? hm?

Idézet
Úgy keltem fel kb fél órája ahogy elaludtam... kilóméteres mosollyal az arcomon. tongue.gif A Drinking Night jobban esett nekem mint bármelyik buli, amire mehettem volna biggrin.gif
Usi, most miért mondod, hogy az én hibám? tongue.gif Nem köteleztelek rá, csak megemlítettem, hogy hallgatom, és hogy mennyire szeretem. A többiről már te tehetsz biggrin.gif

nah ezt jó hallani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint hogy jól érezted magad velünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azért a te hibád, drága, mert megosztottad a vidijét fészbúkon és ez arra késztetett, hogy leírjam a Wrongos sztorimat, ami felhozta az emlékeket, amiből egyenesen következett, hogy meg kell hallgatnom, aztán az est folyamán még 2x ugrott rá erre a számra a winampom, szóval ezért XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 09. - 11:00:53
Létrehozva: #33211

devotee

dm.com-ra közben felkerült mint aktuális event

Angie, jó étvágyat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 11:56:20) *
HÁHÁHÁH XD felreírtam! XDDDDDDDDDDDDD kicsit érdekes lenne! XD

na kivi leszek az oldalra!

örülök, hogy tetszik nektek a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) javaslat? semmi? hm?

nah ezt jó hallani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint hogy jól érezted magad velünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azért a te hibád, drága, mert megosztottad a vidijét fészbúkon és ez arra késztetett, hogy leírjam a Wrongos sztorimat, ami felhozta az emlékeket, amiből egyenesen következett, hogy meg kell hallgatnom, aztán az est folyamán még 2x ugrott rá erre a számra a winampom, szóval ezért XD

A képhez nem tudok javasolni semmit, mert az én grafikai készségeim.. hogyismondjam finoman.. szóval nem vagyok egy rajzművész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak a skiccekhez értek de az most nem sokat segítene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jólvan, nem mentegetőzök. Az én hibám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De rendesen fel is pörögtél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 11:03:12
Létrehozva: #33212

devotee

jaja, szeretem a barokkos körmondatokat XD

jó étvágyat Angie! közben én is hozzászóltam FB-on a hivatalos DM oldalhoz is.

ohhhh anyám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (megint kezdődik! XD)

(IMG:http://www.depechemode.com/gr_index_2010/9.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 09. - 11:07:26
Létrehozva: #33213

devotee

Usi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bonts magadnak egy üveggel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 11:13:29
Létrehozva: #33214

devotee

ehhh... megittam az összes piát tegnap XD

uh-uh-uh-UHHHH!!!!

Dave Downja után most kezdődik a "DEATH IS EVERYWHEREEEEEEEE, THERE ARE FLIES ON THE WINDSCREEN FOR A STAAAAART, REMINDING USSSSSSSS..." jajjj neeeeeeeeee!!!! megint kezdem!!!! jajjjj neeeee, megint rázza magát!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 11:18:39
Létrehozva: #33215

devotee

uhhhhhhhhh MUSE - UNDISCLOSED DESIRES :heart: :heart: :heart:
még mindig I-M-Á-D-O-M!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 11:33:35
Létrehozva: #33216

devotee

nini milyen fincsit találtam!!!! ULTRA-DAVE!!!!
és közben a SAW SOMETHING (studio session) megy! istenem de szeretem! olyan szívbemarkoló! :heart: mikor először láttam/hallottam a Hourglass EPK-t elsírtam magam rajta!

(IMG:http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/128/a/7/Ultra_Dave_by_Lanka_ultra.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 09. - 11:51:26
Létrehozva: #33217

devotee

Köcce, köcce, megkajoltam! Fincsi volt ez a Temesvári sertésapró újkrumplival (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Usikám nagyon jó a cicás rajz és hát a szöveg, szélesen vigyorogtam rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bejövős!!!!

Geri, köszi a visszaigazolást Facebookon, te lettél a 100. ismerősöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 101. meg Dave Gahan lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 09. - 12:00:53) *
dm.com-ra közben felkerült mint aktuális event

Angie, jó étvágyat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A képhez nem tudok javasolni semmit, mert az én grafikai készségeim.. hogyismondjam finoman.. szóval nem vagyok egy rajzművész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak a skiccekhez értek de az most nem sokat segítene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jólvan, nem mentegetőzök. Az én hibám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De rendesen fel is pörögtél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na de csak úgy került fel, mint event... legalább kaphatott volna valami bejegyzést (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Valaha nagyon jól rajzoltam, sajna mára már eltűnt ez a képességem, bár lehet, hogy ha gyakorolnák, akkor újra menne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Állítólag ezt nem lehet elfelejteni.

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 09. - 11:48:02
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 11:53:46
Létrehozva: #33218

devotee

Angie: akkor stílusos a 101.-ik ismid XD
te kis lánckrumplista!!!! TUDTAM ÉN!!!!!!!!!! XDDDD
hjajjj Live Journales oldalamra most postoltam a 2009-es júniusi koncertbeszámolómat és hát beleolvasgattam és JAJ DE KONCERTET AKAROK!!!!!!!!!!!!!
(főleg hogy live Never let me down again megy!!!!)

Angie, szerintem se lehet elfelejteni a rajzolást, csak vissza kell rázódni bele meg türelem kell hozzá. nekem olyan terápiás eszköz a rajzolás, mint a fanfiction írás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 09. - 12:00:00
Létrehozva: #33219

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 09. - 12:51:26) *
Köcce, köcce, megkajoltam! Fincsi volt ez a Temesvári sertésapró újkrumplival (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Usikám nagyon jó a cicás rajz és hát a szöveg, szélesen vigyorogtam rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bejövős!!!!

Geri, köszi a visszaigazolást Facebookon, te lettél a 100. ismerősöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 101. meg Dave Gahan lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na de csak úgy került fel, mint event... legalább kaphatott volna valami bejegyzést (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Valaha nagyon jól rajzoltam, sajna mára már eltűnt ez a képességem, bár lehet, hogy ha gyakorolnák, akkor újra menne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Állítólag ezt nem lehet elfelejteni.

Tényleg jól hangzik ez a Temesvári sertésapró újkrumplival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stílusosra sikerült, hogy ki lett a 101. ismerősöd (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen egyébként én is többet vártam volna, főleg az Official website-tól, na de mindegy.. mi megünnepeltük és ez a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na.. Usi megelőzött ezzel a "stílusos" kifejezéssel xD Lassú vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 12:03:18
Létrehozva: #33220

devotee

nem baj Geri XD hehe, először azt is hittem hogy a saját hsz-em olvasom XD
jaja, Brat-éktől én is többet vártam volna, ha már amúgy is állandóan Dave seggét próbálná nyalni. az oké, hogy van egy topik a fórumon belül, de oda nincs kedvem írni. nem szeretem azt a helyet, olyan személytelen és tele van idiótákkal (persze tisztelet a kivételnek).

ahhhh... Only when I lose myself (Classic Quixotic V2 mix).... istenem ez alapból olyan szép szám! de így még finomabb!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1659 1660 1661 1662 1663 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
109 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (109 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: