2400 Oldal V  « < 1660 1661 1662 1663 1664 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 09. - 12:12:42
Létrehozva: #33221

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 12:53:46) *
Angie: akkor stílusos a 101.-ik ismid XD
te kis lánckrumplista!!!! TUDTAM ÉN!!!!!!!!!! XDDDD
hjajjj Live Journales oldalamra most postoltam a 2009-es júniusi koncertbeszámolómat és hát beleolvasgattam és JAJ DE KONCERTET AKAROK!!!!!!!!!!!!!
(főleg hogy live Never let me down again megy!!!!)

Angie, szerintem se lehet elfelejteni a rajzolást, csak vissza kell rázódni bele meg türelem kell hozzá. nekem olyan terápiás eszköz a rajzolás, mint a fanfiction írás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jessz, este meg is nézem a 101-et nagyon régen nem láttam már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát most van hozzá apropó is meg Dave szülinap!Ááááááááááá, most már nem mondatom ki a krumpli szót? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor ezentúl burgonyázom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 09. - 13:00:00) *
Tényleg jól hangzik ez a Temesvári sertésapró újkrumplival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stílusosra sikerült, hogy ki lett a 101. ismerősöd (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen egyébként én is többet vártam volna, főleg az Official website-tól, na de mindegy.. mi megünnepeltük és ez a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na.. Usi megelőzött ezzel a "stílusos" kifejezéssel xD Lassú vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj, nagyon fincsi volt és mindjárt jön a desszert, fincsi eper formájában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak még meg kell mosnom, meg gusztál felszeletelni....
tényleg stílusosra sikerült a 101. ismerősöm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 12:18:38
Létrehozva: #33222

devotee

Angie: tök mindegy, mert akkor átváltok a láncburgonyista kifejezésre XDDDDDDDDDDDDD
nem menekülsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hjajjj ez a Blind a Placebo-tól nagyon kicsinál már megint! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

uhhh de jó sötét felhők jöttek! ki is megyek rágyújtani és nézelődni kicsit!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 09. - 12:38:53
Létrehozva: #33223

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 13:18:38) *
Angie: tök mindegy, mert akkor átváltok a láncburgonyista kifejezésre XDDDDDDDDDDDDD
nem menekülsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hjajjj ez a Blind a Placebo-tól nagyon kicsinál már megint! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

uhhh de jó sötét felhők jöttek! ki is megyek rágyújtani és nézelődni kicsit!

Tyű, ebbe már beletörik a nyelvem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 12:42:51
Létrehozva: #33224

devotee

na csókolom!

olvasom vissza a tegnap éjjeli állatkodásotokat, háát... IDIÓTA ZIZZENT IMÁDNIVALÓ ÁLLATOK!!!!!!!

jah, itt Dave szólók szólnak - mert stílusom az mindig is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, buli? érdekel valakit?

ÁLLATOK, MONDOM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLATOOOK!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 12:49:09
Létrehozva: #33225

devotee

dehidratáltan nyiszogok a tegnap éjjeli állatkodásotokra... édes bugaraim, halok meg rajtatok. nincs egy egészséges hsz, be voltatok baszcsizva mint atom, mi?
Edó, abszolút megcsináltam mindent amit te is szoktál. csak a víztorony nem volt ott hálistennek. de a rázás, a pasiratekeredés és a mezítláb táncolás befigyelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 12:49:39
Létrehozva: #33226

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 09. - 13:38:53) *
Tyű, ebbe már beletörik a nyelvem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

gyakorold, bébi, gyakorold! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 09. - 12:49:48
Létrehozva: #33227

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 09. - 13:42:51) *
na csókolom!

olvasom vissza a tegnap éjjeli állatkodásotokat, háát... IDIÓTA ZIZZENT IMÁDNIVALÓ ÁLLATOK!!!!!!!

jah, itt Dave szólók szólnak - mert stílusom az mindig is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, buli? érdekel valakit?

ÁLLATOK, MONDOM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLATOOOK!!!!!

Hájastészta!

Hehe, Lola, hát nem voltunk teljesen magunknál, de szerintem erre majd rájössz, ha vissza olvasod azt a kétszáz hozzászólást vagy nem tom mennyit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon nagy állatkertet csináltunk itt a fórumból úgy érzem. Reggel mikor vissza olvastam voltak olyan hsz-ek is, amire nem is emlékeztem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 09. - 12:54:19
Létrehozva: #33228

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 09. - 13:49:09) *
dehidratáltan nyiszogok a tegnap éjjeli állatkodásotokra... édes bugaraim, halok meg rajtatok. nincs egy egészséges hsz, be voltatok baszcsizva mint atom, mi?
Edó, abszolút megcsináltam mindent amit te is szoktál. csak a víztorony nem volt ott hálistennek. de a rázás, a pasiratekeredés és a mezítláb táncolás befigyelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó bulit kanyarítottunk ide, ez szent igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És alkoholból sem volt hiány (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De ahogy olvasom, ti is jót buliztatok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.05. 09. - 13:49:48) *
Hájastészta!

Hehe, Lola, hát nem voltunk teljesen magunknál, de szerintem erre majd rájössz, ha vissza olvasod azt a kétszáz hozzászólást vagy nem tom mennyit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon nagy állatkertet csináltunk itt a fórumból úgy érzem. Reggel mikor vissza olvastam voltak olyan hsz-ek is, amire nem is emlékeztem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Reggel én is olvasgattam vissza, hát borultam a röhögéstől rendesen!! xD Volt egy pár érdekes hsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 12:56:22
Létrehozva: #33229

devotee

állatkodtatok a strippedről - ehhez kapcsolódóan:

tegnap esti buli főpoén1
kivetítő: felirat: Depeche Mode: STRIPPERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

főpoén2: mikor berakták a big in japant... na, ment a bikicsunáj
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 13:04:51
Létrehozva: #33230

devotee

úúú, amúgy, a köccsögökk. majdnem a buli végén adták le a martyrt de azt is csak úgy hogy Macsus bekérte.

a Nodiscoért meg emgint könyörögni kellett. és kb utolsó szám volt. utána még volt zene, de már felkapcsolták a villanyt. XD neonfényben táncolni, az milyen? csak 3an voltunk már a tánctéren, aztán odajöttek Judyék, mondtam is h basszus rendőrrel rakatnak ki innen minket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 09. - 13:09:50
Létrehozva: #33231

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 09. - 13:56:22) *
állatkodtatok a strippedről - ehhez kapcsolódóan:

tegnap esti buli főpoén1
kivetítő: felirat: Depeche Mode: STRIPPERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

főpoén2: mikor berakták a big in japant... na, ment a bikicsunáj

Muhaha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 13:15:31
Létrehozva: #33232

devotee

nu végeztem a visszaolvasással, most akkor össze is kapom magam, mert enni kellene, ahhoz meg elmászni boltba. igenám, de nem bírok menni, széttáncoltam a lábam az éjjel.

Angiem, sorry, a Wrongot nagyon későn adták le, aztán nem írtam, mert az elég durva lett volna az éjszaka közepén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
így is látom, Edó leüt a bikicsunájos sms-ért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
éééés, nem is ittam sokat! 3X2 deci bor az lópikula, főleg ha olyan meleg van, mint tegnap és kiizzadtam azonnal, meg se éreztem. most viszont elájulok az éhségtől, úgyhogy pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 09. - 13:30:24
Létrehozva: #33233

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 09. - 14:15:31) *
nu végeztem a visszaolvasással, most akkor össze is kapom magam, mert enni kellene, ahhoz meg elmászni boltba. igenám, de nem bírok menni, széttáncoltam a lábam az éjjel.

Angiem, sorry, a Wrongot nagyon későn adták le, aztán nem írtam, mert az elég durva lett volna az éjszaka közepén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
így is látom, Edó leüt a bikicsunájos sms-ért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
éééés, nem is ittam sokat! 3X2 deci bor az lópikula, főleg ha olyan meleg van, mint tegnap és kiizzadtam azonnal, meg se éreztem. most viszont elájulok az éhségtől, úgyhogy pápá

Jó étvágyat és jó túrát a boltba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, nem reagáltam a Wrongra, semmi baj, bár azért azt hittem megküldesz egy sms-el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Éjjel nekem halkítottra van állítva és az sms jelzés az halk kopogás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök jó szerintem... nem is nagyon lehet rá felébredni. No mind1, Edót meg kiakasztottad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 09. - 14:08:45
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 13:58:42
Létrehozva: #33234

devotee

Hm... facebook-on kicsit belemerültem a Vampire Wars játékba XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 14:06:40
Létrehozva: #33235

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 14:58:42) *
Hm... facebook-on kicsit belemerültem a Vampire Wars játékba XD

háhá
gondoltam hogy végül te is megtalálod a magad fb alkalmazását, van egymillió (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekünk a farmvilee, neked a wampire, sokan játszanak még a maffiással is. én már unom a sajátom, lassan legyakom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 09. - 14:09:08
Létrehozva: #33236

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 09. - 15:06:40) *
háhá
gondoltam hogy végül te is megtalálod a magad fb alkalmazását, van egymillió (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekünk a farmvilee, neked a wampire, sokan játszanak még a maffiással is. én már unom a sajátom, lassan legyakom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vége a Farmville-nek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 09. - 14:44:44
Létrehozva: #33237

devotee

Sziasztok!
Mi van itt??? Vagy 20 olallal le vagyok maradva.
Pörögtök mi? Á biztosan a picifiú hozott új színt a csapatba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 14:48:26
Létrehozva: #33238

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 09. - 15:09:08) *
Vége a Farmville-nek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

áá, még nincs. csak olyan profi vagyok hogy már nem tudok tovább lépni. már minden szirszart amit lehetett megvettem meg minden. nincs motiváció

ééééés: kisütött a napocska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jujjj, gyerekek, csak azt akartam még mondani, ami így a Gergő érkezésével jutott eszembe, mert ő most abban van, amiben emlékszem, én is voltam, mikor bekerültem ide. hogy olyan jó hogy vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
és tegnap a buliban odajöttek a srácok akikkel szombathelyre mentünk, és jó volt nagyon hogy volt kinek köszönni, összepuszizni, csoportképezni meg ilyenek. a Klacskó Ritával akkora jókat lehet pl pörögni hogy kééész, a férje meg (ugye Zsolt?) még szombathelyről jött nekem egy piával, és meg is hívott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ő is akkora jó arc, ahogy mindig ugyanazzal a dumával indít: helló, mi? XD haláli aranyos. és Judy is tök örült nekünk, meg szénné fotózott minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ott voltak a Dave-hasonmás srác is, aki szhelyen Melcsiet fűzte és nem tudom a nevét XD, meg azok a csajok is, az ANdi meg Ildi akik Ákosra is majd jönnek tuti. meg azt is beszéltük hogy akkor a tatabányai buliba tuti együtt megyünk majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajj a fene, de jó ki társaság, na (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) láw mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, zsepit hozzál a visszaolvasáshoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezek a party animal-ek tegnap éjjel interurbán onlájn berúgtak a gép előtt és partyztak, amíg mi Macsussal a Livingben képviseltük a Sereg nívóját.

háhá, Macsusnál is szeeegény, bepróbálkoztak csomóan, haltam be, olyan fejeket vágott mindig nekem, ahogy azok a pöcsök dumáltak a fülébe, ő meg nézett rám, nyúltam ki a röhögéstől.
a legjobb az volt, hogy a buli legvégén még odajött hozzá egy srác, és mondta neki, h "a többiekkel ellentétben én csak annyit akarok mondani hogy nagyon jól táncolsz" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) erre Macsus odajön, elmondta ezt, és elkezdtünk röhögni hogy bakker, még ez a pasi volt a legjobb, akivel még szóba is állt volna, erre ez meg nem akart semmit csak bókolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD ajj, annyit röhögtünk
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 09. - 14:53:47
Létrehozva: #33239

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 09. - 15:48:26) *
ééééés: kisütött a napocska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, zsepit hozzál a visszaolvasáshoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezek a party animal-ek tegnap éjjel interurbán onlájn berúgtak a gép előtt és partyztak, amíg mi Macsussal a Livingben képviseltük a Sereg nívóját.

Oké, hozom a zsepit. Meg egy fájdalomcsillapítót is.
Á úgy utálom már két napja fáj a fejem. És persze hétvégén, mikor tele vagyok szabadidővel.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 09. - 15:03:04
Létrehozva: #33240

devotee

Á, nem megy a visszaolvasás. Nem múlik, inkább lefekszem. Pusza.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1660 1661 1662 1663 1664 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
112 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (112 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: