![]() ![]() |
2010.05. 09. - 15:05:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Á, nem megy a visszaolvasás. Nem múlik, inkább lefekszem. Pusza. persze baba, pihizzél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legyél jobban. nekem sokszor egy kis torna segít a fejgörcs ellen |
|
|
|
2010.05. 09. - 15:21:21
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jobbulást cica!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
tessék, egy Martin, hátha! (én meg összedobom a DM-es beadandóm végleges verzióját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (( és ANGIE: Allelujah (Noisy Church mix) !!! )) (IMG:http://img100.imageshack.us/img100/8444/imageqii1.jpg) |
|
|
|
2010.05. 09. - 15:46:06
Létrehozva:
|
|
|
oh, hello, Mr. Gore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
egészen elmerültem a tanulással egybekötött Dave szólókban... istenem de tökéletes dal ez az Endless (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 17:01:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
MEgjöttem őköktől! Kicsit összemorogtunk.. mert nem oda kerül a medence, ahova én kértem.. most az ő oldalukra kerül, mert a másik nyaraló eladó sorban van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ha elviszik, ne kelljen újra telepíteni semmit De most anyuéknál fogunk lubickolni.. no mindegy.. majd csak a medencéig megyünk, az úgyis közel van a választujákhoz.. majd kitalálom h legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi.!!! NAgyn nagyon angyon jóóó a rajz.. mivel csináltad?.. csak nem tudom elolvasni a szöveget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez gáz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 17:04:40
Létrehozva:
|
|
|
Halo emberek...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 17:05:00
Létrehozva:
|
|
|
Na ezt lessétek.. ezt írtam Lolának.. hogy hogy.. azt nem tudom... de még én sem értettem, mit írtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ha jöttök, én öyékkal indulnátok, nem gondrülök, de ha úgy gondoljátok, hogy jud |
|
|
|
2010.05. 09. - 17:06:15
Létrehozva:
|
|
|
Jajjjjjjj,tudtam írni,ezt el sem hiszem.....
|
|
|
|
2010.05. 09. - 17:06:20
Létrehozva:
|
|
|
Halo emberek...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Süniiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont most jössz, mikor pangás van? tegnap lettél volna itt... majdnem eljött a világvége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi újság van? Jössz tatabányára buliozni 12.-én júniusban? |
|
|
|
2010.05. 09. - 17:09:21
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Először is: BOLDOG SZÜLINAPOT DAVID GAHAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) 1000000000000000000000000000000000000 puszi és ölelés (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na és megnézem, mit alkottatok amíg nem voltam itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 17:11:38
Létrehozva:
|
|
|
Csak bekukkantottam!Kipróbáltam,hogy vagyok-e már!És láss csodát,vagyok!A bulit azt még nem tudom!Addig még sok víz lefolyik a Dunán....... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 17:23:19
Létrehozva:
|
|
|
Mode: csak smárolsz vele? ha én a helyedben lennék olyan állapotban, amilyenben én vagyok, tigrisugrással vetődnék rá és leteperném XDDDDDDDDDDDD Gergő: hát én a szombathelyi bulira Szegedről mentem fel Pestre és onnan a Mode-os busszal tovább (cirka 11 órát utaztam aznap - na jó, ebbe beleszámít az a jó 2 órás lerobbanós pusztaparti is XD). szóval a távolság szerintem annyira nem lényeg, de persze ezt te érzed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: hát hozott le apu sört ma, úgyhogy van piám XD Gergő: megnéztem - majdnem légvonalban vagy velem a térképen XDDDD Neeeem nem csak smároltam XD XD Illetve tovább jutottunk annál na XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 09. - 17:37:11 |
|
|
|
2010.05. 09. - 17:30:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! MEgjöttem őköktől! Kicsit összemorogtunk.. mert nem oda kerül a medence, ahova én kértem.. most az ő oldalukra kerül, mert a másik nyaraló eladó sorban van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ha elviszik, ne kelljen újra telepíteni semmit De most anyuéknál fogunk lubickolni.. no mindegy.. majd csak a medencéig megyünk, az úgyis közel van a választujákhoz.. majd kitalálom h legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi.!!! NAgyn nagyon angyon jóóó a rajz.. mivel csináltad?.. csak nem tudom elolvasni a szöveget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez gáz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, köszi! örülök, hogy tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fekete zselés tollal meg színes ceruzával rajzoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hát én el tudom olvasni XD) "You only suffer as long as you want to" - "Csak addig szenvedsz, amíg akarsz" izé, a Lolának írt üzidből egy kukkot se értettem XD na majd megoldjuk a medencés problémád XD Süni: hát sziaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó, hogy te is itt vagy végre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, a tegnapi este kellett volna itt lenned - nagyon állatok voltunk!!!!!!!!! XDDDD |
|
|
|
2010.05. 09. - 17:45:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 09. - 17:57:09
Létrehozva:
|
|
|
Azt mondja ma mamám..:
"Tessék szépen férjhez menni, van egy halom felesleges tányérkészletem, meg evőeszközeim" Akkorát nevettem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát persze, mondom majd szólok a Wilinek, hogy mostanában ne vegyen új tányérokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:01:02
Létrehozva:
|
|
|
cuki ez a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy most hány éves Paris? mindig elfelejtem XD
UHHHHHH RAH-OS PERSONAL JESUS!!!!! (még jó, hogy tegnap nem ugrott erre a számra a winampom, mert ez aztán a vetkőzős muzsika XD) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:03:53
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok Sereg !
Gyerekek, én összefostam magam rajtatok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Volt vagy ötven oldal lemaradásom , elolvastam , de amit tegnap itt műveltetek !!!!!!! Bahaltam !!!!! Tekergő Gergő : Már most beloptad magad a szívembe ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó fej vagy , örülök hogy csatlakoztál. Na, írjak magamról már valamit ,azon kívül, hogy totál kivagyok éhezve és kell nekem egy pasi. Tavasz van . Megőrülök a magánytól. Amióta 16 évesen elköteleztem magam egy srác mellett 4 évig ,én ennyit még soha nem voltam pasi nélkül ( már eltelt másfél év).Szeretnék szerelmes lenni és most ez tölti ki az agyam 80%-át. Macsus annyira meg tudlak érteni , hidd el még most is képesek vagyunk nyomozni stb. Ez akkor múlik el, ha férjhez megyünk és gyereket szülünk de lehet hogy akkor sem? Mert akkor már a férjed ill. gyereked után nyomozol . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ráadásul egy R.P. hasonmás ????? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még most sem jöttem helyre lelkileg . Az Emlékezz rám nagyon betalált, megtalált engem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Nem is emlékszem, mikor vagy egyáltalán valaha is ,sírtam ennyit egy filmen. Pénteken buliztam , szombaton meg elmentem a kolléganőimmel .Nem éreztem jól magam.Csak a munkáról és a konfliktusokról képesek beszélni, és a másik szemében a rönköt azt észreveszik, a magukéban meg a szálkát sem .Jó csapat mi ? Inkább lettem volna itt a fórumon veletek.....igaz piám nincs itthon de tuti megöltetek volna. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie : Ma az IPL gépet vittük vissza reggel az Edóval.Tartozom neked még egy levéllel. Megírom azt is, ha még most lesz rá időm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi: Tetszett ez a macskás kép. Miért ezt rajzoltad ennek a gyönyörű embernek? Egy fekete párducot jobban el tudtam volna képzelni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még egyszer köszönöm a munkád a Vali ajándékán .Annyira örült neki Látnotok kellett volna.Ez a közös kép egy életre szóló emlék marad. A sört meg természetesen kapod , az a minimum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave Gahan , happy birthday !!!!!!!!!! Loli: Készül élménybeszámoló a tegnapi buliról? Így hirtelen azt hiszem ennyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:09:03
Létrehozva:
|
|
|
Hoppá, mit találtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs354.snc3/29293_119874018042198_100000588003682_191551_5220067_n.jpg) Sziasztok. De aranyosak együtt apa és lánya. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:09:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi: 13 éves Paris most
96-ban született, szóval nem sokára 14 lesz |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:10:48
Létrehozva:
|
|
|
Azt mondja ma mamám..: "Tessék szépen férjhez menni, van egy halom felesleges tányérkészletem, meg evőeszközeim" Akkorát nevettem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát persze, mondom majd szólok a Wilinek, hogy mostanában ne vegyen új tányérokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mode jópofa a mamád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:11:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A családom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehe Mode jópofa a mamád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát, ilyet mondani nekem, hogy menjek férjhez... hehehe hát férjhez mentem 3 hete..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |