![]() ![]() |
2010.05. 09. - 18:13:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode igen a férjed és a nevelt lányod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 18:13:42
Létrehozva:
|
|
|
Ja meg van egy-pár képem Andy nagylányáról..kell? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 18:14:35
Létrehozva:
|
|
|
Ja meg van egy-pár képem Andy nagylányáról..kell? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jöhet. |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:14:45
Létrehozva:
|
|
|
Mode igen a férjed és a nevelt lányod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd lesz saját lányom is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vagy fiam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:17:10
Létrehozva:
|
|
|
Mode úgy legyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Alan Wilder junior... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 09. - 18:17:45 |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:20:51
Létrehozva:
|
|
|
Oké, akkor íme Megan. Van, amin Vivával van.
Mode úgy legyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alan Wilder junior... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha fiam lesz, annak akárki is legyen az apja, David lesz a neve, ha tetszik, ha nem. Ha lány, hát akkor nem tudom.
Csatolt állományok
l_1d85318001735cbcd6c4c855d9049fe8.jpg ( 30.39K )
Letöltések száma: 4
l_edf8376dd7c1fadde858eec8c4aa1358.jpg ( 33.07K )
l_e001f88680f9e021626eca44d03673f5.jpg ( 42.06K )
l_da6a5dedd78acda46ea1807904ea595e.jpg ( 52.05K )
l_ca16b4c31f13453985f81bb61b1e257c.jpg ( 36.84K )
l_8775da303059622a957d634c42cd04bd.jpg ( 36.65K )
l_36ce7465e38174170d44663a434c90db.jpg ( 52.38K )
l_4393f90554924dc1b7167cf2020dd5ca.jpg ( 30.67K )
Letöltések száma: 2
l_148c4f97c5a7f5524aeaea72e520e314.jpg ( 45.06K )
Letöltések száma: 5 |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:22:03
Létrehozva:
|
|
|
Na, írjak magamról már valamit ,azon kívül, hogy totál kivagyok éhezve és kell nekem egy pasi. Tavasz van . Megőrülök a magánytól. Amióta 16 évesen elköteleztem magam egy srác mellett 4 évig ,én ennyit még soha nem voltam pasi nélkül ( már eltelt másfél év).Szeretnék szerelmes lenni és most ez tölti ki az agyam 80%-át. Macsus annyira meg tudlak érteni , hidd el még most is képesek vagyunk nyomozni stb. Ez akkor múlik el, ha férjhez megyünk és gyereket szülünk de lehet hogy akkor sem? Mert akkor már a férjed ill. gyereked után nyomozol . Ráadásul egy R.P. hasonmás ????? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még most sem jöttem helyre lelkileg . Az Emlékezz rám nagyon betalált, megtalált engem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Nem is emlékszem, mikor vagy egyáltalán valaha is ,sírtam ennyit egy filmen. Pénteken buliztam , szombaton meg elmentem a kolléganőimmel .Nem éreztem jól magam.Csak a munkáról és a konfliktusokról képesek beszélni, és a másik szemében a rönköt azt észreveszik, a magukéban meg a szálkát sem .Jó csapat mi ? Inkább lettem volna itt a fórumon veletek.....igaz piám nincs itthon de tuti megöltetek volna. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi: Tetszett ez a macskás kép. Miért ezt rajzoltad ennek a gyönyörű embernek? Egy fekete párducot jobban el tudtam volna képzelni. Még egyszer köszönöm a munkád a Vali ajándékán .Annyira örült neki Látnotok kellett volna.Ez a közös kép egy életre szóló emlék marad. A sört meg természetesen kapod , az a minimum. Loli: Készül élménybeszámoló a tegnapi buliról? Marcsikám: készüljön? ha akarod, készül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, téééllleg, az Usis rajzról egy büdös szót se szóltam, de paraszt vagyok. pedig tök jó. gratulálunk művésznő, ötös (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, azt én is akartam kérdezni, amit Marcsi (meg se lep hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk már megint) hogy mi volt a kép mögött a gondolat? hu, na, izé, érted mit akarok kérdezni? tudod, mint irodalom órán: "ezzel a művész azt akarta kifejezni, hogy...?" na ez érdekelne Marcsi megint: bakker, ez a pasis ügy... hát hagy a nuniba, majd jön. én aztán doktorálhatnék egyedül élésből, ezt is lehet jól csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de erről is már rengeteget beszéltünk, ugye cica? semmi gond nincsen, majd lesz pasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kollégáák meg... hát, én most azt látom ezen az új helyen hogy elleszünk, de nem leszünk barátok, de én azt hiszem hogy nem is kell. biztos ez van köztetek is, nem kell nektek barátkozni, kollégák vagytok, nem barátok, na bumm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, mostmár annyira mondjátok ezt a filmet, hogy meg fogom nézni én is. pedig én arra jöttem rá, hogy nem vagyok akkora filmrajongó mint hittem. pontosabban imádom a filmeket, de hogy nem úgy van mint a zene hogy szóljon mindig, mert filmhez nekem olyan hangulat kell. és olyan ritkán van hogy na akkor most berakok egy filmet. mert ahhoz kell egy tök szabad este, nekem meg mindig van valami dolgom. na, de ma megpróbálok majd keresni valamit. van egy zill raktáron. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, szerintetek mit csinál Dave? ott most olyan dél körül van ugye? családi szülinapi ebéd? ajándékok? nevet? ugye nevet azzal a szép mosolyával? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ajj de imádom |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:23:06
Létrehozva:
|
|
|
Oké, hozom a zsepit. Meg egy fájdalomcsillapítót is. Á úgy utálom már két napja fáj a fejem. És persze hétvégén, mikor tele vagyok szabadidővel.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Trixx jobbulást a kobakodnak. Nekem megérkezett Kramcsi a vén nyanya...ó,hogy vinné el az nyavalya. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgyhogy most kicsit nyűgös vagyok ,hisztis és ingerült. |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:24:28
Létrehozva:
|
|
|
Még Megan
Trixx jobbulást a kobakodnak. Nekem megérkezett Kramcsi a vén nyanya...ó,hogy vinné el az nyavalya. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgyhogy most kicsit nyűgös vagyok ,hisztis és ingerült. neked is? nekem is... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Csatolt állományok
l_320da60548e781e22d1d9fc4e196ac3d.jpg ( 47.65K )
Letöltések száma: 5
l_84f0ecfe840551208c80a1e86adc4bf1.jpg ( 31.71K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:28:34
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Mode a képeket.Aranyos csajnak tűnik Andy lánya. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe Mode egyszerre tüzelünk. Ja igen Usi nekem is tetszett a rajzod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola nem tudom mit csinálhat Dave.Biztos ünnepel a családdal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:30:25
Létrehozva:
|
|
|
Vica a tüzelő szukákra buknak a kanok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heeheee mindjárt lesz a Naplóba a haverom: bikicsunáj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aha, szerintem is aranyos csaj lehet. Mint az apja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:32:05
Létrehozva:
|
|
|
jaj Mode jut eszembe a lányomnak is van Wilije.A Kengyelfutó gyalog kakukkos meséből a farkas.Meg van neki a figura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 18:33:14
Létrehozva:
|
|
|
Ma 11-kor volt DM top 10 a VH1-en. fel is vettem, mert nem voltam itthon. Lesz este 8-kor is.
jaj Mode jut eszembe a lányomnak is van Wilije.A Kengyelfutó gyalog kakukkos meséből a farkas.Meg van neki a figura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vááááááááááááá imádom a lányodat Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:33:26
Létrehozva:
|
|
|
Vica a tüzelő szukákra buknak a kanok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heeheee mindjárt lesz a Naplóba a haverom: bikicsunáj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aha, szerintem is aranyos csaj lehet. Mint az apja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én rám most inkább ne bukjanak a kanok....jönnek a szagomra mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:35:20
Létrehozva:
|
|
|
Ezt alkottuk ma mamámmal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Találjatok ki neki valami nevet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én rám most inkább ne bukjanak a kanok....jönnek a szagomra mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kilométerekről megérzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hűűűű rám bukjanak a kanok én azt akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illetve egy kan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kakas Wili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 09. - 18:35:40
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Megérkeztem az esti műszakra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még el kell intéznem egy-két dolgot és jövök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:36:35
Létrehozva:
|
|
|
Ma 11-kor volt DM top 10 a VH1-en. fel is vettem, mert nem voltam itthon. Lesz este 8-kor is. Vááááááááááááá imádom a lányodat Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ő nevezte el hanem mikor megvettem azt a figurát rá volt egy papír tűzve és azon volt,hogy Wili E.Coyote.Gondoltam az a neve és elmondtam a lányomnak.Aki most hozza ide hozzám a jószágját és közölte velem "anya szeret a Wili". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:38:15
Létrehozva:
|
|
|
Nem ő nevezte el hanem mikor megvettem azt a figurát rá volt egy papír tűzve és azon volt,hogy Wili E.Coyote.Gondoltam az a neve és elmondtam a lányomnak.Aki most hozza ide hozzám a jószágját és közölte velem "anya szeret a Wili". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaaaaajjjj befosok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:39:38
Létrehozva:
|
|
|
Ezt alkottuk ma mamámmal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Találjatok ki neki valami nevet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kilométerekről megérzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hűűűű rám bukjanak a kanok én azt akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illetve egy kan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kakas Wili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Whehe Mode.Jót alkottatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én ilyenkor nem igénylem a kanokat.Esetleg símogassa a Géza a pocim. Jaaaaaaajjjj befosok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább ne mert büdös lesz. hehe |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:40:46
Létrehozva:
|
|
|
Whehe Mode.Jót alkottatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én ilyenkor nem igénylem a kanokat.Esetleg símogassa a Géza a pocim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kirakta száradni a padra a felmosó izét, mondom csináld meg a haját, hozok alkoholos filcet , aztán oda rajzoltam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Konkrétan én sem igénylem úgy igazán, csak jó lenne ha itt lenne, aztán ha alul nem, hát felül XDDD Inkább ne mert büdös lesz. hehe heheheheeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |