![]() ![]() |
2010.05. 09. - 18:42:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kirakta száradni a padra a felmosó izét, mondom csináld meg a haját, hozok alkoholos filcet , aztán oda rajzoltam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Konkrétan én sem igénylem úgy igazán, csak jó lenne ha itt lenne, aztán ha alul nem, hát felül XDDD heheheheeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem most felül sem kell pasi. |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:47:09
Létrehozva:
|
|
|
Nekem jó lenne a Wili (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Vááááhhhhhh de beletúrnék a hajába (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szétcsókolásznám azt a szép száját úúúhh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) http://www.youtube.com/watch?v=nu-LTqQVrhI...player_embedded |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:47:35
Létrehozva:
|
|
|
Na ezt lessétek.. ezt írtam Lolának.. hogy hogy.. azt nem tudom... de még én sem értettem, mit írtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha jöttök, én öyékkal indulnátok, nem gondrülök, de ha úgy gondoljátok, hogy jud (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ez mit akart jelenteni? xD |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:56:44
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi, szívem: valóban nem kell foggal-körömmel kapaszkodni és akarni hogy legyen, de ezt te is tudod. Meg azt is, hogy akkor fog jönni, amikor a legkevésbé számítasz rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is ez volt a volt pasimmal - az egy másik dolog hogy a távkapcs nem jött be.
A rajz: Nos azért nem fekete párduc, hanem macska, mert inkább a lelkét szimbolizálja a macska, ami kisebb, törékenyebb, de ugyanolyan szívós tud lenni, mint egy párduc, ha megmakacsolja magát. A macska mint jelkép itt az öntörvényűséget, meg nem alkuvást jelöli, illetve a bizonytalanságot - mert biztos vagyok benne, hogy Dave sokszor bizonytalan az érzelmeit illetően (Baker könyvén és Dave tettein sokat gondolkodtam - a bizonyítási kényszere, a mindenkinek megfelelni akarása biztos vagyok benne, hogy az önmagában kételkedésből (is) fakad, amit a visszatérő depressziója is táplál valószínűleg. Ezért sivár sziklaszirten ül a macska, aminek éles a széle, töredezett, mint ahogy a múltjában is vannak törések (pia, drogok, elvonók, rossz döntések stb.). A lánc pedig a szörnyeihez/árnyaihoz való kapcsolatot jelenti, amikről a Paper Monstersen is énekel. Az, hogy el van törve, az meg összekapcsolódik a szalagra írt "Csak addig szenvedsz, amíg akarsz" mottóval. Ha megfogadja, szabadabb lehet. De a lánc még ott van a nyakán így törötten is a nyakörvhöz erősítve, azt szimbolizálva, hogy nem győzhet rögtön, meg kell harcolnia a szabadságért. A Telihold a vágyódást, a szabadságot, egy más világot jelképez. A fekete víztömeg, azaz a tenger pedig az, ami elválasztja attól (az maga a világ, vagy a gondok, erkölcsök, kötöttségek, bűnök tengere). De ott van rajta az a kis ösvény, a Hold fénye, ami a híd lehet. (De vajon átkel rajta? Vagy marad szemlélőnek?) Rajzolás közben sok minden az eszembe jutott ezzel kapcsolatban is. A vékony, törékeny hídon egyszer már átment, mikor meghalt a túladagolásban. De mégis visszajött. Azt is jelentheti a magányon (magányos harcon) kívül, hogy a macska egyedül ül ott (a szakadék szélén), hogy egyfajta "outsider" azaz kívülálló és egy bizonyos távolságból nézi a világot. Mert Dave sem tud elszakadni a Depeche Mode-nak nevezett gépezettől, benne "kell" élnie, a rabja, része lett. (És némi Hourglass-os utalás is benne van a jelenetben - "I feel so old..." stb. megfáradtan ül a macska/a lelke - ott a "Down", tessék meghallgatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) A színek se véletlenül a fekete, a fehér és némi sárga (ami a képen nem látszik, de a Hold is sárgás, nem csak a szalag). A fekete és a fehér a komorság mellett valahol a kietlenséget és mégis a nyugalmat adják meg a kép hangulatának. (Meg persze amúgy is ilyen darkos a stílusom, ha fejből rajzolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) A sárga és a piros (illetve egy kis barna a szalag széleinél) pedig az egyensúlyt teremtik meg, a reményt is szimbolizálhatják. De persze mindenki mást gondolhat bele. Az én szándékaim kb. ezek voltak ezzel. Mennyit láttatok meg belőle? Kíváncsi lennék. Meg hogy ki hogyan értelmezte. |
|
|
|
2010.05. 09. - 18:59:54
Létrehozva:
|
|
|
Plusz, én arra vonatkoztattam el, hogy akárcsak a macskának, Dave-nek is 9 élete van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 19:06:55
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: igen, igen, ez is benne van, látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg hogy saját bevallása szerint Dave már elhasználta mindegyik plusz életét)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 19:09:45
Létrehozva:
|
|
|
heehehehe egyik volt szerelmem van a tv-ben XDDD
Noah Wyle...fiatalon jó hapsi volt, most már nem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:10:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi milyen szépen leírtad a gondolataidat a rajzzal kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
heehehehe egyik volt szerelmem van a tv-ben XDDD Noah Wyle...fiatalon jó hapsi volt, most már nem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan jobb mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:11:40
Létrehozva:
|
|
|
vica: köszi, hát igyekeztem, hogy rávilágítsak mennyivel több jelentésréteg lehet/van egy rajzban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg persze a szándékaimra is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 19:13:47
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: igen, igen, ez is benne van, látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg hogy saját bevallása szerint Dave már elhasználta mindegyik plusz életét) Akkor reméljük, hogy erre a megmaradt utolsóra már nagyon fog vigyázni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:13:53
Létrehozva:
|
|
|
vica: köszi, hát igyekeztem, hogy rávilágítsak mennyivel több jelentésréteg lehet/van egy rajzban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg persze a szándékaimra is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi ügyesen rajzolsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az én rajztudásom a pálcikaembereknél megáll. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:14:57
Létrehozva:
|
|
|
Usi milyen szépen leírtad a gondolataidat a rajzzal kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alan jobb mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony, Alan jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan az összes eddigi plátói embernél jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő annyira nem is plátói (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg Alanen kívül egy ember sem tudott fél évnél tovább maradni az agyamban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja de...Leonardo DiCaprio 1 évig XD XD XD Persze az is csak a Titanicban nézett ki jól. Akkoriban 1 évig minden nap Titanicot lestem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 09. - 19:15:35 |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:15:45
Létrehozva:
|
|
|
Usi ügyesen rajzolsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az én rajztudásom a pálcikaembereknél megáll. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na az enyém is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illetve én még tudok olyan madarakat rajzolni amik a McDonald's jelére emlékeztetnek xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:19:14
Létrehozva:
|
|
|
Mode a Titanicot én is láttam csomószor de Leonardo miatt hanem mert annyiszor adták a tv-ben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe most meg Alant lesed mindennap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 09. - 19:20:12 |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:19:55
Létrehozva:
|
|
|
Usi.... nagyon nagyon jól leírtál mindent.. annyira, h még kicsit be is könnyeztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az az igazság, hogy majdnem mindent éreztem is a rajzodon, de így nem magyaráztam volna bele semmit, nehogy valamit félre értsek... dehát ezek szubjektív dolgok, igazad van. A magányt, teljes mértékben éreztem benne, és az elvágyódást is.. az önállóságot, de, hogy van valami. ami ide köti van, ami nélkül nem létezhet.. és ez a saját lánc.. még ha már mehetne sem teszi... büszkén hagyja magán lógni.. ez valami biztonságot is adhat neki
|
|
|
|
2010.05. 09. - 19:21:34
Létrehozva:
|
|
|
Mode a Titanicot én is láttam csomószor de Leonardo miatt hanem mert annyiszor adták a tv-ben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe most meg Alant lesed mindennap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én csak miatta lestem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig beleképzeltem magam Rose szerepébe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A szöveget azt még mindig kívülről fújom, igaz, néhány hiábával (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:22:15
Létrehozva:
|
|
|
Lányok.. Gergó.. kéne egy kis segítség..
Minden eltűnt a monitoromról... egy csomó minden meg volt nyitva.. doksi, 2 mozilla, meg még valamim... És most eltűnt ez a sorom.. csak az aktív oldalam látom, meg látom, hogy ezen belül át tudok lépni másik oldalra, felül, ha oda tolom az egerem. De maga a kék sor, ahol az idő is ki van írva, meg még egy csomó más opció.. na az nincs meg.. még start gombom sincs Tud erről valaki valamit? |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:22:34
Létrehozva:
|
|
|
hehe most meg Alant lesed mindennap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:23:15
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát engem inkább a film tragikus része jobban megfogott mint a szerelmes ömlengés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És nem képzeltem magam Rose helyébe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 19:24:05
Létrehozva:
|
|
|
Lányok.. Gergó.. kéne egy kis segítség.. Minden eltűnt a monitoromról... egy csomó minden meg volt nyitva.. doksi, 2 mozilla, meg még valamim... És most eltűnt ez a sorom.. csak az aktív oldalam látom, meg látom, hogy ezen belül át tudok lépni másik oldalra, felül, ha oda tolom az egerem. De maga a kék sor, ahol az idő is ki van írva, meg még egy csomó más opció.. na az nincs meg.. még start gombom sincs Tud erről valaki valamit? Nálam is előfordul, általában hamarosan visszajön |
|
|
|
![]() ![]() |