![]() ![]() |
2010.05. 09. - 20:01:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Áááhh.. ez a leagnagyobb.-. itt van egy másik remekmű is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=pnE6D1vIVJw...=1&index=27 na jó, az azért vicces, hogy a tavalyi köszöntést rakták be megint és még a korát sem írták át. köhömm, köhömm, megjegyezném, Dave 62-es születésű, ergo 48. éves lett, nem 47 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjuk.. Lola.. de csla ez volt.. és máshol nem lehetett köszönteni szerintem azért ír ide más is.. én is ezt kerestem és karéj mari.. kenli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és utána, mikor megmutatták az énekesnőnek... hát ezen beszartam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.youtube.com/watch?v=ag3jg1HWxr4 http://www.youtube.com/watch?v=mnlSLN63Loc...feature=related |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:01:58
Létrehozva:
|
|
|
Áááhh.. ez a leagnagyobb.-. itt van egy másik remekmű is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.youtube.com/watch?v=pnE6D1vIVJw...=1&index=27 Tudjuk.. Lola.. de csla ez volt.. és máshol nem lehetett köszönteni szerintem azért ír ide más is.. én is ezt kerestem Uhh, ez brutális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fureevü ján xDD |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:03:11
Létrehozva:
|
|
|
http://tv2.hu/megasztar5/video/demjen-rozs...akoval-inditott
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:04:29
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom ezt láttátok-e, én három éve ismerem, de akárhányszor megnézem, végem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=zmEsMhzApt0 |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:05:15
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekeim, mit csináltatok itten éjjel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alkesz banda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na jó, én meg képviselem a józanságot. Bár, lehet én jobban tolom, ugyanis én józanul is bolond vagyok, nektek meg ehhez pia kell!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:05:59
Létrehozva:
|
|
|
http://tv2.hu/megasztar5/video/demjen-rozs...akoval-inditott XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD heheheehe szegény Rózsi Józsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehhhh... de sajnáltam.. az a gáz, h én is mindehol zakózok... ez nagyoooon ciki _) |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:07:00
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marcsikám: készüljön? ha akarod, készül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, téééllleg, az Usis rajzról egy büdös szót se szóltam, de paraszt vagyok. pedig tök jó. gratulálunk művésznő, ötös (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, azt én is akartam kérdezni, amit Marcsi (meg se lep hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk már megint) hogy mi volt a kép mögött a gondolat? hu, na, izé, érted mit akarok kérdezni? tudod, mint irodalom órán: "ezzel a művész azt akarta kifejezni, hogy...?" na ez érdekelne Marcsi megint: bakker, ez a pasis ügy... hát hagy a nuniba, majd jön. én aztán doktorálhatnék egyedül élésből, ezt is lehet jól csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de erről is már rengeteget beszéltünk, ugye cica? semmi gond nincsen, majd lesz pasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kollégáák meg... hát, én most azt látom ezen az új helyen hogy elleszünk, de nem leszünk barátok, de én azt hiszem hogy nem is kell. biztos ez van köztetek is, nem kell nektek barátkozni, kollégák vagytok, nem barátok, na bumm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, mostmár annyira mondjátok ezt a filmet, hogy meg fogom nézni én is. pedig én arra jöttem rá, hogy nem vagyok akkora filmrajongó mint hittem. pontosabban imádom a filmeket, de hogy nem úgy van mint a zene hogy szóljon mindig, mert filmhez nekem olyan hangulat kell. és olyan ritkán van hogy na akkor most berakok egy filmet. mert ahhoz kell egy tök szabad este, nekem meg mindig van valami dolgom. na, de ma megpróbálok majd keresni valamit. van egy zill raktáron. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, szerintetek mit csinál Dave? ott most olyan dél körül van ugye? családi szülinapi ebéd? ajándékok? nevet? ugye nevet azzal a szép mosolyával? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ajj de imádom Lolikám drágám ! Naná hogy akarom ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pasik , ja , kidumáltuk már, majd jön. Figyeld meg ,abban a pillanatban ,ahogy nekiállok tanulni valamit.Ma elhatároztam. 4 hónap múlva letelik a lakáshitelem, lesz rá lovém. Szeptembertől elkezdek valamilyen tanfolyamot , addig utánanézek és eldöntöm mihez lenne kedvem. Olyat kell találnom amiben dolgozni is tudok utána. Vagy megvalósítom az álmaim . (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Addig eldöntöm.Nem akarok már sokáig ebben a közegben dolgozni , időnként bedarál. Mostanában én sem vagyok valami nagy filmnéző de a mozi az más. Régen csak úgy faltam a filmeket.Mostanában mást csinálok .Amúgy is mindig változunk. Most a Tarantino-ról olvasok egy könyvet. Ő, egy igazi filmbuzi. Persze nem bánom. Számomra a Ponyvaregény egy alapmű. Remélem Dave nagyon boldog ezen a mai napon.El sem tudom képzelni azt, hogy ő valamikor is szomorú lenne.Most eszembe jutottak az Edó szavai , ünneprontó lennék , nem írom le mert vizuális típusok vagytok. Tudom ő is lehet szomorú. Én arra lennék kiváncsi vajon miért lehet ő szomorú? Költői kérdrés volt. ma nagyon boldog és nevet csak nevet....... |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:08:13
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom ezt láttátok-e, én három éve ismerem, de akárhányszor megnézem, végem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=zmEsMhzApt0 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fasza. |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:10:35
Létrehozva:
|
|
|
http://tv2.hu/megasztar5/video/demjen-rozs...akoval-inditott XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez beszaráááás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDDD Gyerekeim, mit csináltatok itten éjjel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alkesz banda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na jó, én meg képviselem a józanságot. Bár, lehet én jobban tolom, ugyanis én józanul is bolond vagyok, nektek meg ehhez pia kell!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én megmondtam már az éjszaka közepén hogy a topicnak új nevet kéne adni.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:15:14
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom ezt láttátok-e, én három éve ismerem, de akárhányszor megnézem, végem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=zmEsMhzApt0 CSabi jól nyomja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyem meg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolikám drágám ! Naná hogy akarom ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pasik , ja , kidumáltuk már, majd jön. Figyeld meg ,abban a pillanatban ,ahogy nekiállok tanulni valamit.Ma elhatároztam. 4 hónap múlva letelik a lakáshitelem, lesz rá lovém. Szeptembertől elkezdek valamilyen tanfolyamot , addig utánanézek és eldöntöm mihez lenne kedvem. Olyat kell találnom amiben dolgozni is tudok utána. Vagy megvalósítom az álmaim . (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Addig eldöntöm.Nem akarok már sokáig ebben a közegben dolgozni , időnként bedarál. Mostanában én sem vagyok valami nagy filmnéző de a mozi az más. Régen csak úgy faltam a filmeket.Mostanában mást csinálok .Amúgy is mindig változunk. Most a Tarantino-ról olvasok egy könyvet. Ő, egy igazi filmbuzi. Persze nem bánom. Számomra a Ponyvaregény egy alapmű. Remélem Dave nagyon boldog ezen a mai napon.El sem tudom képzelni azt, hogy ő valamikor is szomorú lenne.Most eszembe jutottak az Edó szavai , ünneprontó lennék , nem írom le mert vizuális típusok vagytok. Tudom ő is lehet szomorú. Én arra lennék kiváncsi vajon miért lehet ő szomorú? Költői kérdrés volt. ma nagyon boldog és nevet csak nevet....... Milyen szavaim Marcsikám.. mit mondtam már megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tuti a reggeli beszélgetésünk, ahogy jöttünk haza oroszlányból... Nem gyüssz át? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Küldtem mélt.. akinek megvolt az e-mail címe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MArcsika... ami a szerelmet illeti.. nem kell. nem muszáj.. légy türelmes.. csak mert mndenki megkérdi tőle, h mi van a pasikkal... és tudom, szar azt mondani, h semmi.. de mond csak nyugodtan, h még várod az igazit:) azért ne légy csak úgy akárkivel, h legyen valakid... tudod... társat keresünk, nem kapcsolatot.. és tudod.. családot szeretnénk, nem gyereket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:18:32
Létrehozva:
|
|
|
Lányok.. Gergó.. kéne egy kis segítség.. Minden eltűnt a monitoromról... egy csomó minden meg volt nyitva.. doksi, 2 mozilla, meg még valamim... És most eltűnt ez a sorom.. csak az aktív oldalam látom, meg látom, hogy ezen belül át tudok lépni másik oldalra, felül, ha oda tolom az egerem. De maga a kék sor, ahol az idő is ki van írva, meg még egy csomó más opció.. na az nincs meg.. még start gombom sincs Tud erről valaki valamit? Edó drága, reménykedtem benne, hogy látni fogod a rajzban, amit közölni akartam! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) én a vidiket nem tudom megnézni már - 80% fölött járok a havi netes adagomból (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de azon röhögtem, hogy a bikicsunáj már wikipédián is van meg hogy póló és fan club is lett belőle. (nem vagyok oda mondjuk az ilyenekért, de 1x-2x jókat röhögök rajta.) Azt hiszem kicsit magamba szálltam az elemzésem után. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:19:35
Létrehozva:
|
|
|
Ez beszaráááás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDDD Én megmondtam már az éjszaka közepén hogy a topicnak új nevet kéne adni.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak óvatosan öcsi, attól, hogy a tesóm vagy, attól még új fiú vagy, húzd meg még magad... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:20:07
Létrehozva:
|
|
|
Azt el is hiszem.. én is magamba szálltam... de komolyan.. könnyes lett a kicsi szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 20:21:25
Létrehozva:
|
|
|
Ez a bikicsunáj szerintem valami olyasmi lesz, mint anno a Ne fürgyé le! volt. Hogy a sok (már bocsánat) hülye ember (mert szerintem azok) összehordott baromságaiból szállóige lesz... ez olyan.. Magyarország, na. Nálunk Pákó is lehet sztár, no komment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 20:21:54
Létrehozva:
|
|
|
Edó jó volt a meccs?
Én most is nézek, sport klubon Euroliga döntő kosárlabda férfi... |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:22:21
Létrehozva:
|
|
|
Csak óvatosan öcsi, attól, hogy a tesóm vagy, attól még új fiú vagy, húzd meg még magad... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bocsánat, elnézést.. most akkor vissza is mászok a kis barlangomba, és minimalizálom a hozzászólásaimat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:23:28
Létrehozva:
|
|
|
Ez a bikicsunáj szerintem valami olyasmi lesz, mint anno a Ne fürgyé le! volt. Hogy a sok (már bocsánat) hülye ember (mert szerintem azok) összehordott baromságaiból szállóige lesz... ez olyan.. Magyarország, na. Nálunk Pákó is lehet sztár, no komment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, de én azért szeretek rajtuk röhögni. Bocsánat, elnézést.. most akkor vissza is mászok a kis barlangomba, és minimalizálom a hozzászólásaimat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudod, hogy csak szívatlak!!!! |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:24:54
Létrehozva:
|
|
|
Ez a bikicsunáj szerintem valami olyasmi lesz, mint anno a Ne fürgyé le! volt. Hogy a sok (már bocsánat) hülye ember (mert szerintem azok) összehordott baromságaiból szállóige lesz... ez olyan.. Magyarország, na. Nálunk Pákó is lehet sztár, no komment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na igen, nem akartam mondani. nekem a nefürggyű le se adta be, de mindegy, ezt embere válogatja. Azt el is hiszem.. én is magamba szálltam... de komolyan.. könnyes lett a kicsi szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem vagy egyedül - nekem akkor amikor végiggondoltam miken ment keresztül ez a drága ember. |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:25:54
Létrehozva:
|
|
|
Persze, de én azért szeretek rajtuk röhögni. Hehehe!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudod, hogy csak szívatlak!!!! Tudom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:35:03
Létrehozva:
|
|
|
Edó, kösz a vidit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ez azért szobrász szakmai szemmel is ütős kis cucc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |