![]() ![]() |
2010.05. 09. - 20:38:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na én megyek, kicsit rendbe szedem a szobámat, aztán elteszem magam holnapra. Jó éjszakát mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 20:42:01
Létrehozva:
|
|
|
Na én megyek, kicsit rendbe szedem a szobámat, aztán elteszem magam holnapra. Jó éjszakát mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccakát Gergő! |
|
|
|
2010.05. 09. - 20:54:51
Létrehozva:
|
|
|
NA gergő elment, és meghalt a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 09. - 20:55:43
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
CSabi jól nyomja egyem meg... Milyen szavaim Marcsikám.. mit mondtam már megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tuti a reggeli beszélgetésünk, ahogy jöttünk haza oroszlányból... Nem gyüssz át? Küldtem mélt.. akinek megvolt az e-mail címe MArcsika... ami a szerelmet illeti.. nem kell. nem muszáj.. légy türelmes.. csak mert mndenki megkérdi tőle, h mi van a pasikkal... és tudom, szar azt mondani, h semmi.. de mond csak nyugodtan, h még várod az igazit:) azért ne légy csak úgy akárkivel, h legyen valakid... tudod... társat keresünk, nem kapcsolatot.. és tudod.. családot szeretnénk, nem gyereket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, egye fene leírom, nem a mai beszélgetésünk. Ma a katzén röhögtünk nagyon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez az a beszélgetésünk ,ami arról szólt hogy a sztárok is emberek. És te mit mondtál erre ? Nem mellesleg szétröhögtük magunkat. " Ők is büdöset szarnak ! " Bocsi gyerekek , ne szidalmazzatok nagyon ! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Most már megyek zuhizni és fekszem mert reggel kelek.Elmaradt a hagyományteremtő esténk. Szerencsére pótolható. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez teljesen igaz ,társra , szerelemre, igazira, családra vágyom. Olyan még nem történt velem ,hogy valakivel azért voltam mert csak. Tudjátok , nem vagyok jó színész ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi:Nagyon köszönöm ezt a részletes beszámolót. Én egy jégtáblán ülő , határozott és céltudatos macskát láttam , aki már megszabadult a láncától és türelmesen várja a parthoz érést mert tudja hazaér. Mindenki mást képzel el egy kép láttán ? Gergő: Én még nem láttam szegény Csabit. Bár inkább sajnálom őt.Azt hiszem beteg..... Jó éjszakát Sereg! Legyetek rosszak! Végre reggeles leszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz korán kelek de most annyira örülök neki mint még soha ! A hozzászólást -Marishka- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 09. - 20:58:03 |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:01:06
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét!
Usikám, olyan szépen leírtad a képed magyarázatát, hogy én is majdnem elsírtam magam rajta... láttam, hogy MYM-re is belinkelted, helyes! Nagyon kifejező, szimbolikus a macsek: az erő, a fürgeség, az ügyesség, a kitartás és a magány megtestesítője egyben. Nem véletlenül szeretem a macskákat olyan nagyon... A vonat jó volt, leszámítva, hogy megint késett a Pannónia 15 percet, és jöttünk napsütésben meg esőben egyaránt, de bezzeg szivárványt nem láttam. Pénteken volt, tök szépen nézett ki, évek óta nem láttam és akkor vagy negyed óráig bámultam ki az ablakon. Huh, végigolvastam azt a Bikicsunáj cikket a wikkipedián, elég jó lett, és hát szerintem már ez is szálló ige lett, ahogy a SÜN! Úgy érzem ma már nem lesz 101 nézés... sőt, semmifajta filmnézés vagy koncertnézés sem. Leragadnak a szemeim... |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:01:52
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt az alvóknak!
Marcsi: szívesen! persze hogy mindenki más értelmet ad egy képnek/versnek/könyvnek. én úgy látom hogy az alapkoncepción kívül azt, amit hozzáteszel egy kép további értelmezéséhez, az attól is függ, hogy éppen milyen behatások érnek, vagy általánosan miként vélekedsz dolgokról vagy épp a kép témájáról. szóval szerintem egy alkotásnak rengeteg értelmezése létezhet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:02:18
Létrehozva:
|
|
|
na jó, asszem kezdek ismételten (illetve a paper monsters esetében még csak először) beleszerelmesedni Dave szólóiba (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ez a black&blue again... ez a bluesos alap, hát meg kell halni, főleg hogy a bluesos alap mellett kongák... hát kééész. és ez a lasssssú, lemélyített, itt sóhaj-finom, puha, amott érdes és karcos ének... és aztán belecsap a dobokba christian, az álllllat! és egyszerre ezzel feljönnek a vonók! gyönyörű, ez komolyan mondom egy elhanyagolt klasszikus! és akkor a szövegről még egy árva szót sem ejtettem. és a másik kedvenc a bottle living... az meg... ajjj there are no words |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:05:01
Létrehozva:
|
|
|
na jó, asszem kezdek ismételten (illetve a paper monsters esetében még csak először) beleszerelmesedni Dave szólóiba (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ez a black&blue again... ez a bluesos alap, hát meg kell halni, főleg hogy a bluesos alap mellett kongák... hát kééész. és ez a lasssssú, lemélyített, itt sóhaj-finom, puha, amott érdes és karcos ének... és aztán belecsap a dobokba christian, az álllllat! és egyszerre ezzel feljönnek a vonók! gyönyörű, ez komolyan mondom egy elhanyagolt klasszikus! és akkor a szövegről még egy árva szót sem ejtettem. és a másik kedvenc a bottle living... az meg... ajjj there are no words Nálam is PM megy most a kocsiban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) arra nyomtuk MArcsikánkkal... jaaajjj.. milyen finom tud lenni a hangja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) isteni!a kövtkezőben meg rekedt állat! |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:12:17
Létrehozva:
|
|
|
Most nálam is a Black and blue again megy - nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a kedvencem a Paper Monstersről!
Angie: Köszönöm, drága! látom te is érted mit akartam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ha már rajzolok, akkor szeretek komolyabb témákat is feszegetni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hát Dave olyan, mint egy (szexis) nagytesó nekem, akit óvni szeretnék és akire felnézhetek (azok miatt is, amiken keresztül ment). |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:13:46
Létrehozva:
|
|
|
Nálam is PM megy most a kocsiban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) arra nyomtuk MArcsikánkkal... jaaajjj.. milyen finom tud lenni a hangja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) isteni!a kövtkezőben meg rekedt állat! Edó, vezetés közben netezel? Wow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:16:58
Létrehozva:
|
|
|
Edó, vezetés közben netezel? Wow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:17:35
Létrehozva:
|
|
|
Most nálam is a Black and blue again megy - nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a kedvencem a Paper Monstersről! Angie: Köszönöm, drága! látom te is érted mit akartam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ha már rajzolok, akkor szeretek komolyabb témákat is feszegetni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hát Dave olyan, mint egy (szexis) nagytesó nekem, akit óvni szeretnék és akire felnézhetek (azok miatt is, amiken keresztül ment). Nálam pont a Bloodline szól... kis Recoil levezetés képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, tökéletesen értem/értettem mit szeretnél szimbolizálni a képeddel. Kellenek a komoly témák és hát éppen azért jó ez a fórum, mert itt mindig lehet mindenről komolyan vagy éppen a legkomolytalanabbul beszélgetni, mert nyitottak vagyunk mindkét szélsőségre és ez szerintem tök jó! Szeretem amúgy az olyan képeket, amiknek igenis van mögöttes jelentéstartalmuk. Pl. Frida festményei, bármennyire is szürreálisak, durvák vagy éppen erőszakosak, roppant módon kifejezőek. És ha téged meg Dave élete és jelleme ihlet meg, akkor nagyon jó inspirációt adhat egy-egy képhez a vélt vagy valós kisugárzása, személyisége stb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:18:01
Létrehozva:
|
|
|
Edó, vezetés közben netezel? Wow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HEhehehheheee jajaaajjjjj.. e röhögöi... Te Angie.. össze fogom szedni az arany köpéseid.. persze... ki sem nézek az ablakon, oda van elém feltéve a laptopom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Láttad már, h vezetek.. illetve érzékelted :)jejjejeeeejjjj-... nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:18:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 09. - 21:19:30
Létrehozva:
|
|
|
HEhehehheheee jajaaajjjjj.. e röhögöi... Te Angie.. össze fogom szedni az arany köpéseid.. persze... ki sem nézek az ablakon, oda van elém feltéve a laptopom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Láttad már, h vezetek.. illetve érzékelted :)jejjejeeeejjjj-... nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként először én is félreértettem. |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:21:25
Létrehozva:
|
|
|
HEhehehheheee jajaaajjjjj.. e röhögöi... Te Angie.. össze fogom szedni az arany köpéseid.. persze... ki sem nézek az ablakon, oda van elém feltéve a laptopom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Láttad már, h vezetek.. illetve érzékelted :)jejjejeeeejjjj-... nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát azt írtad, hogy PM szól most is a kocsidban... logikusan következtettem, hogy akkor benne leledzel a 4 kerekű gépjárműben, és mivel a tiéd logikusan arra gondoltam, hogy esetleg vezetsz és mobiltelefonról nyomod a fórumot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezek szerinte tévedtem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tyű, akkor szőke vagyok!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kicsit.... de azért jó, hogy megnevettettelek és elkezdheted írni az Angie anekdoták 1. kötetét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:23:18
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!
Először azt hittem mobilon WLAN. Itthon tudtam mobillal, de letiltotta az a lüke szomszéd!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:26:32
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát azt írtad, hogy PM szól most is a kocsidban... logikusan következtettem, hogy akkor benne leledzel a 4 kerekű gépjárműben, és mivel a tiéd logikusan arra gondoltam, hogy esetleg vezetsz és mobiltelefonról nyomod a fórumot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezek szerinte tévedtem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tyű, akkor szőke vagyok!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kicsit.... de azért jó, hogy megnevettettelek és elkezdheted írni az Angie anekdoták 1. kötetét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie.. a következtetés jogos.. de én vagyok a szőke.. ezt át nem adnám neked semmiért. báááár.láttam reménysugarakat a mostani hajad színében.. vigyááázz vigyáázzz!!! És nem magyaráznám el, én h értettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki.. te is ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:27:22
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha! Először azt hittem mobilon WLAN. Itthon tudtam mobillal, de letiltotta az a lüke szomszéd!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nekem sosem ment mobilról a netezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 09. - 21:28:28
Létrehozva:
|
|
|
Nálam pont a Bloodline szól... kis Recoil levezetés képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, tökéletesen értem/értettem mit szeretnél szimbolizálni a képeddel. Kellenek a komoly témák és hát éppen azért jó ez a fórum, mert itt mindig lehet mindenről komolyan vagy éppen a legkomolytalanabbul beszélgetni, mert nyitottak vagyunk mindkét szélsőségre és ez szerintem tök jó! Szeretem amúgy az olyan képeket, amiknek igenis van mögöttes jelentéstartalmuk. Pl. Frida festményei, bármennyire is szürreálisak, durvák vagy éppen erőszakosak, roppant módon kifejezőek. És ha téged meg Dave élete és jelleme ihlet meg, akkor nagyon jó inspirációt adhat egy-egy képhez a vélt vagy valós kisugárzása, személyisége stb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pont 1-2 hete találkoztam behatóbban Frida képeivel és igen, igen, igen, ugyanazt gondoljuk erről is!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szeretlek, nővérkém! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehe, én kapásból értettem, hogy Edó hogy értette a kocsis dolgot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |