2400 Oldal V  « < 1667 1668 1669 1670 1671 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 09. - 21:29:15
Létrehozva: #33361

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 09. - 22:26:32) *
Angie.. a következtetés jogos.. de én vagyok a szőke.. ezt át nem adnám neked semmiért. báááár.láttam reménysugarakat a mostani hajad színében.. vigyááázz vigyáázzz!!!

És nem magyaráznám el, én h értettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Niki.. te is ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mesterséges, szőke melír csíkok vannak benne... yess (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De megfogadom, vigyázok!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Oké, akkor nem kell, de most ezért álmatlan éjszakám lesz, előre látom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Megyek is, megpróbálok aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi nektek!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 09. - 21:29:59
Létrehozva: #33362

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 09. - 22:27:22) *
Nekem sosem ment mobilról a netezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hahaha!!!!

Fenébe, pedig tök jó volt, hihihi.
Majdnem felmentem, hogy mi az, hogy letiltja, és már nem jó? Hehehehe!!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Viccelek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pedig alig néztem ám, csak az ágyban alvás előtt titeket, hogy mit írtatok, meg zenét...néha.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 09. - 21:30:29
Létrehozva: #33363

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 22:28:28) *
pont 1-2 hete találkoztam behatóbban Frida képeivel és igen, igen, igen, ugyanazt gondoljuk erről is!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
szeretlek, nővérkém! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

hehe, én kapásból értettem, hogy Edó hogy értette a kocsis dolgot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

imádom Fridát, majd egyszer megnézhetjük az életrajzi filmjét együtt. Már milliószor láttam, de nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is szeretlek Hugi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Na én nem, és most sem értem, de már így fogok meghalni valószínűleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 21:34:21
Létrehozva: #33364

devotee

hát mit nem értesz?! XD Edó kocsijában ott a PM cd, és ha megy/mennek vhova, mostanában azt bömbölteti XD

okés, a Fridát még úgysem láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jóccak - nem soká én is megyek aztán majd reggel befejezem a DM-es dogát. annyira nincs kedvem semmihez!

na jó, inkább csak tanulni nincs kedvem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 09. - 21:36:10
Létrehozva: #33365

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 09. - 22:29:15) *
Mesterséges, szőke melír csíkok vannak benne... yess (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De megfogadom, vigyázok!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Oké, akkor nem kell, de most ezért álmatlan éjszakám lesz, előre látom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Megyek is, megpróbálok aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi nektek!!!!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi.. csak szívja a vérünket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccakát ANgie.. Usi..

Én is lassan megyek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 21:38:02
Létrehozva: #33366

devotee

úúú, a Frida az egy úú úúú úúúúú de jó film. azon kevesek egyike ami műsoros dvd-n is megvan, igaz kaptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jajjj nagyon szeretem. drámai is, humoros, is, szexis is, minden benne van abban a filmben.

Angie, amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zizi szőke cukorfalat vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nu, én most a tegnapi megaszart nézem, háááát.... erről is könyvet lehetne írni de legalábbis tanulmányt hogy mi annak a pszichológiája, hogy emberek ilyen szalmaszálként belekapaszkodnak egy tehetségkutató műsorba, és minden társadalmilag deprivált ebben látja a lehetőségét annak hogy hírös legyen. komolyan mondom, ennyi sérültet és fogyatékost maximum a pető intézetben lehet látni. azzal a különbséggel, hogy ott ők a lehető legjobb helyen vannak, míg a megaszarban maximum embermilliók nevetségének tárgyává lehetnek ezek a szegény, egyébként is szenvedő emberek. nem értem, komolyan mondom, nem értem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 09. - 21:42:05
Létrehozva: #33367

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 09. - 22:38:02) *
úúú, a Frida az egy úú úúú úúúúú de jó film. azon kevesek egyike ami műsoros dvd-n is megvan, igaz kaptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jajjj nagyon szeretem. drámai is, humoros, is, szexis is, minden benne van abban a filmben.

Angie, amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zizi szőke cukorfalat vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nu, én most a tegnapi megaszart nézem, háááát.... erről is könyvet lehetne írni de legalábbis tanulmányt hogy mi annak a pszichológiája, hogy emberek ilyen szalmaszálként belekapaszkodnak egy tehetségkutató műsorba, és minden társadalmilag deprivált ebben látja a lehetőségét annak hogy hírös legyen. komolyan mondom, ennyi sérültet és fogyatékost maximum a pető intézetben lehet látni. azzal a különbséggel, hogy ott ők a lehető legjobb helyen vannak, míg a megaszarban maximum embermilliók nevetségének tárgyává lehetnek ezek a szegény, egyébként is szenvedő emberek. nem értem, komolyan mondom, nem értem.

Sokan a megasztárt csak ezek miatt nézik.. ami elég szegényes.. szerintem.. én pont azt szeretem, ha már olyanok szerepelnek, akik már tudnak.. nagyon tudnak. A zene.. imádom.. és afülem... nem bírom ha valaki nem jó...
Szóval én szeretem a megasztárt, mert muzikális vagyok eléggé... engem lekötött mindig szombat esténként, voltak kedvenceim, és drukkoltam is. Bulizni is úgy mentem, h csak utána (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 09. - 21:50:10
Létrehozva: #33368

devotee

Amúgy én sem tudom, vannak hülye emberek, de tényleg.

Akármilyen hihetetlen, de ez így van.
Szóval jól kiröhögöm őket, most mit csináljak mást.

Emberekkel dolgozok én is, regényeket írhatnék az emberek hülyeségéről.
Szóval épp ezen agyaltam, hogy ez vicc, vagy mi, ilyen tényleg van???

És eszembe jutott, hogy igen, van. Hiszen nap mint nap és találkozok ilyenekkel...

Ez van, jó nevetni!

Ők gyógyító emberek, a nevetés gyógyít.
Én mondjuk szeretem, ha nevetnek rajtam, ha kinevetnek, nevetni jó dolog!!!!!!

És igen, vannak köztük tehetségesek, és az meg tök szuper!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 09. - 22:01:34
Létrehozva: #33369

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 09. - 22:38:02) *

Az lehet, mint ez az egész világ.

Hogy úgy adják elő, hogy akkor leszel valaki, ha sztár vagy, mega vagy, csillag vagy!

Régen ilyen nem volt. Valaki szarik egyet az utca közepén, aztán híres lesz.
És mindenki sikeres akar lenni, gazdag szép és sztár.
Szerintem majdnem mindenkinek megfordul a fejében ez egy élet során, csak van aki érik felnő, látja mire képes és stb., más meg kinevetteti magát...
No meg, mondom...
Híres akar lenni azt hiszi, csak akkor lesz valaki, ha ott van.
Pl. Molnár Anikó jutott eszembe hirtelen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én az utóbbi időkben nem néztem, figyeltem mikor nyert a Vera, aztán Caramell-re emlékszem, R. Magdira.

Utána már untam, mert pl. ez az egyik látjátok, kis ország de mindig Megasztár.
Tényleg ennyi sztár kell ide?
Oké én értem, aki olyan tehetség, azt vétek elfojtani, de annyi mindenre szükség lenne ebben az országban, nemcsak mega-sztárra.

Ezért nem néztem eddig.
De a bikicsunáj most megint betett, szeretem nézni ilyenkor, hehehe!!!!!!!
Szerintem király, és iszonyat a szöveg a beszólások a zsűritől, nagyon nagy, nagyon nagy!!!!

Hahaha!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 22:15:03
Létrehozva: #33370

devotee

na igen, igazatok van mind.
énnekem vállaltan ez az egyik jellemhibám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogy imádom a tehetségkutatókat. amíg pancserek, azért, amikor már tehetségesek, azért. bár most valahogy egyre szomorítóbbak ezek az előválogatók. tényleg csupa lecsúszott, társadalom peremére szorult véglény csinál magából hülyét ország-világ előtt. szomrú
de aztán meg jó lesz ha a zsűrit hagyják úgy választani ahogy egy zenész tenné, és nem marketing-érdekek alapján. mert akkor ott félúton a tehetség bumm, eltűnik
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 09. - 22:17:38
Létrehozva: #33371

devotee

vegyesen egyetértek mindenkivel a témában. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

és most már látom, hogy nekem is fellőtték a pizsit!

majd reggel is meghallgatom, ami most megy: Sade - Morning bird! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
az leszek, reggeli madár, mert korán kelek.
csók a családnak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 09. - 22:28:16
Létrehozva: #33372

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 23:17:38) *
vegyesen egyetértek mindenkivel a témában. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

és most már látom, hogy nekem is fellőtték a pizsit!

majd reggel is meghallgatom, ami most megy: Sade - Morning bird! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
az leszek, reggeli madár, mert korán kelek.
csók a családnak!

CSók.. jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 09. - 22:51:55
Létrehozva: #33373

devotee

Gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet le vagyok maradva nagyon, de ááá!!!!!!!!!!!!!!

Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!

Ilyet rég röhögtem!!!!!!!!!!!!

Zotyámmal majdnem megfulladtunk, azért most jövök csak, kifolyt a nyálam, kiesett a számból a csoki, kiöntöttem a teámat!!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Erre: http://www.youtube.com/watch?v=vvhr3PFHX-k...feature=related
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 09. - 23:03:30
Létrehozva: #33374

devotee

Aztaaaa
ez milyen jó volt Niki.. hát mekkorák ezek a kölkök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehhhe.. nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

El is küldtem hugimnak, mert mi ketten pont ekkora barmok vagyunk.. most is készült balatonon lent rólunk vidi felvétel, ahogy ökörködünk a kamerába..c sak a férje.. lassan már csak volt férje nem adta még midnig oda... pedig akkor videónk van.. nyomjuk ülve a homokban.. ha egyszer meglesz, elküldöm nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 09. - 23:05:54
Létrehozva: #33375

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 10. - 00:03:30) *
Aztaaaa
ez milyen jó volt Niki.. hát mekkorák ezek a kölkök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehhhe.. nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

El is küldtem hugimnak, mert mi ketten pont ekkora barmok vagyunk.. most is készült balatonon lent rólunk vidi felvétel, ahogy ökörködünk a kamerába..c sak a férje.. lassan már csak volt férje nem adta még midnig oda... pedig akkor videónk van.. nyomjuk ülve a homokban.. ha egyszer meglesz, elküldöm nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké!!!!!

Hahaha!!!!

Mondjuk most ketten röhögtünk, illetve fulladoztunk, megfigyeltem, ketten röhögni mindig jobb, ragadós.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ááá!!!! Nagyon kész!!!!! Hehehe!!!!!!!!

Oké, majd küldd!!!!!

Jó éjt, megyek nézem a Psycho-t!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 09. - 23:07:14
Létrehozva: #33376

devotee

Jóccakát Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 09. - 23:11:00
Létrehozva: #33377

devotee

na ezen sírva röhögtem... bakker... kéész
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 10. - 05:28:13
Létrehozva: #33378

devotee

Jó reggelt!

De nyúlik a fejem.............. azta, most nagyon tudtam volna még szunyálni basszuskulcs. De aztán megszólalt az a Goodnight lovers és susogva jelezte, hogy keljek mán fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, süt a nap!!!! Hurrá!!!

Megasztár: sosem néztem, nem szerettem egyik ilyet sem, a megatáncot sem. Nem tudom miért, nem tudom megmagyarázni, csak irritál. Persze vannak tök tehetséges emberek is, meg hát anyámék pl. éppen a hülyék miatt nézik mindig az előválogatót, mert jót lehet rajtuk röhögni. Hát nem tudom, ezzel mindenki magáról állít ki bizonyítványt, és elhűlök, hogy ennyi szellemileg kicsit lemaradott egyén él ebben az országban, akiknek nincs önkritikájuk, de még egy őszinte barátjuk sem, ami megmondaná, hogy öregem, ez gáz...

Köszi, már éjjel asszem megfejtettem az Edó X-aktákat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, én is szeretlek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, a Frida egy kurva jó film!!! A kedvenc életrajzi filmem, imádom. Mikor úgy nagyon fos kedvem van, akkor megnézem és rájövök, hogy a saját problémáim nem is problémák az övéhez képest... Gyógyfilm.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 10. - 05:30:18
Létrehozva: #33379

devotee

na majd hétvégén megkérlek titeket, hogy ezt a linket nyomjátok be még egyszer, hogy meg tudjam nézni.

egyébként jó reggelt!
mondtam én hogy morning bird leszek. XD kávé-cigi kombó már megvolt és most ugrok neki a DM-es doga befejezésének.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 10. - 05:37:38
Létrehozva: #33380

devotee

Orchidett megint alkotott!!! :heart:

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2010/129/2/8/wp_by_Orchidett.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1667 1668 1669 1670 1671 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
138 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (138 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: