![]() ![]() |
2010.05. 10. - 07:40:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Már megint frankón indul a hét........... gyerekek, ellopták az Andi autóját ma reggelre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most a rendőrségen dekkol.... Milyen szar év ez már??????????
|
|
|
|
2010.05. 10. - 08:08:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Jelentem sikeresen beértem a melóba bicajjal. Magassarkúban!!!!! Jól kimelegedtem. He-he. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már megint frankón indul a hét........... gyerekek, ellopták az Andi autóját ma reggelre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most a rendőrségen dekkol.... Milyen szar év ez már?????????? Bakker..... Szegény Andi. Nagyon rájár a rúd mostanában. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 08:12:39
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, jó reggelt!
Ma végre nem keltem órára... és kialudtam magam.. még pizsamában ülök a tv előtt, és bámulom a tv-t.... meg titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uhh.. ANgie.. nem mondod.. hát szegény Andi.. de a forgalmi nem volt a kocsiban. ugye? Usikám... mennyire ügyes vagy, h már ilyen korán felkeltél, h növeld az agyad állományát... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó Reggelt! Jelentem sikeresen beértem a melóba bicajjal. Magassarkúban!!!!! Jól kimelegedtem. He-he. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bakker..... Szegény Andi. Nagyon rájár a rúd mostanában. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ezt nem mondod komolyan, hogy magassarkúban tekerted a bicajt! jesszusisten... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk szerintem ha a ruhád nem is cseréled le, de a cipőd jobban teszed. Bármilyen hihetetlen, én ha nagyon magas sarkú van rajtam, vagy nagyon magas talpú, még a vezetéshez is átveszem. Mindig van a kocsimban papucs, Ang már talán látta is, ott van az anyós ülés előtt egy gumipapucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 08:13:58
Létrehozva:
|
|
|
Na ezért érdemel élni!!!!!!!!! Ááááááááá ezen a képen annyira, de annyira űber szexuális állat. Áááááááááááááá Hol a bugyim? Levolvadt rólam. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 08:18:03
Létrehozva:
|
|
|
Pont ezt mondtam én is.. hogy hol a keze.. hol a keze????? annyira ahogy felteszi a feje felé... megadja magát, és tekeri a csípőjét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 08:18:20
Létrehozva:
|
|
|
Ezt nem mondod komolyan, hogy magassarkúban tekerted a bicajt! jesszusisten... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk szerintem ha a ruhád nem is cseréled le, de a cipőd jobban teszed. Bármilyen hihetetlen, én ha nagyon magas sarkú van rajtam, vagy nagyon magas talpú, még a vezetéshez is átveszem. Mindig van a kocsimban papucs, Ang már talán látta is, ott van az anyós ülés előtt egy gumipapucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, nincs semmi gond a magassarkúval. Csak 6 centis. Nem csúszik le a pedálról és nem is akad be. Simán tudom kezelni, ill lábalni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ruhát még most nem kell cserélnem, mert a farmer siman jó a bicajhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd ha szoknyát veszek fel. Egy bibi van csak. A frizurámnak annyi. Reggel behullámosítottam hajvasalóüval. Na abból nem sok maradt, szétfújta a menetszél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 08:22:55
Létrehozva:
|
|
|
hehhehehee.... hát annak annyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint a hajadnak! nem kérdezték melóban.. mivel jöttél motorral? mondjuk, igen, a 6 centi, az szinte semmi.. én azt nem is nevezném magas sarkúnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na.. kv... aztán felmegyek anyámékhoz, mert apuka lerakta oda Shad-et... hajnalban...pusza lányok, jó munkát mindenkinek! |
|
|
|
2010.05. 10. - 08:29:07
Létrehozva:
|
|
|
halihőő
jajj, Trixx, az isten áldjon meg hogy visszaillesztetted ezt az überszexuális állat martinos képet. hát én ettől már akkor is belüktettem, így reggel meg különösen jólesett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az anyja keservit de kíváánom, úúáááábbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaarrrrrrrrrrggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh h jajj, Angiem, sajnálom az Andit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) bátorításos pozitív energia megy - már ha ér valamit, biztos iszonyú mérges. hú, Usi, de jó vagy. én nem tudok korán kelni csak ha nagyon nagy lemaradásban vagyok. de olyan nagyonnagyonnagyonnagyban. mert egyébként inkább fennmaradok, aztán úgy. de te nagyon penge vagy. nekem ma neki kell esnem a politológiának, hogy vesszen meg, angol politikai szakszöveg, ó hogy a... fú de utálatos. hálistennek a csoporttal felosztottuk magunk között, mindenki megcsinál egy részt, így kb 6 oldalt kell csak nekem fordítani, de akkor is. undormány egy szöveg. húú, Orchidett, a jóisten áldja meg. és ez pont a képernyőm méretű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, meg is van a következő hátterem. csak épp tegnap raktam ki azt a régit, Dave-ről, tudjátok, amin így meztelen felsőtesttel hasal, könyököl a drága. |
|
|
|
2010.05. 10. - 08:32:30
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, és pusza neked is, meg kutyulinak is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ugye Lola! Az a kép! Még csak itt tartok a visszalolvasásban. Áááááááá még mindig, és anyám áááááááááá De a köszönet Mode-ot illeti, mert olyan drága és gondol ránk. Most kicsit lelépek, kezdődik a meló! |
|
|
|
2010.05. 10. - 08:53:11
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Megérkeztem a gyerekorvos-gyógyszertár-ABC körutamról.Lányom beteg.....már megint csak egy kis szokásos hurutos-bronhitiszes téma. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vissza is olvastam. Angie szegény Andinak ellopták az autóját....uh.....ez a méreg nem a cián. |
|
|
|
2010.05. 10. - 08:55:20
Létrehozva:
|
|
|
Szegényke, nem nagyon tud mit csinálni, kiadták a körözés az autója után... de hát mivel nem tudja hány órakor lopták el, már lehet, hogy nincs is az országban. A szlovák határ nagyon közel van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Reggel ment a gyerekkel, hogy viszi suliba, aztán jön be és hát nem volt ott a kocsi, ahol hagyta, sehol sem volt... Hú, de szar lehet, picit dühös, de hát nem tud mit csinálni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azt nem tudom, hogy a forgalmi a kocsiban volt-e, de a törzskönyv biztos nem.
Ha láttok egy ezüst metál szürke Chevrolet Lacetti-t, aminek horpadt a bal ajtaja, és a bal hátsó lámpa alatt a lökhárítón vannak fekete gumi nyomok, meg horzsolások, akkor az az a kocsi, amit elloptak. KFS-376 A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 10. - 09:25:15 |
|
|
|
2010.05. 10. - 11:26:42
Létrehozva:
|
|
|
Vicusom gyógycupp Petrának! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 11:34:08
Létrehozva:
|
|
|
Vicusom gyógycupp Petrának! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 11:43:24
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Megérkeztem a gyerekorvos-gyógyszertár-ABC körutamról.Lányom beteg.....már megint csak egy kis szokásos hurutos-bronhitiszes téma. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vissza is olvastam. Angie szegény Andinak ellopták az autóját....uh.....ez a méreg nem a cián. Jobbulást a mini Módernek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, tényleg az (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény, olyan dühös... hogy mért pont az övét... és mért pont most! De én mondtam neki, hogy kérje el a Citroent, ami itt áll a szomszédban, mert lejárt a műszakija, ez volt az Angyalkám autója, de a papírok már úton vannak, csak vizsgáztatni kell. Olyan nyuszi, azt mondta nem kéri el, na majd akkor én szólok a főnöknek, hogy kell a Jumpy Andinak. Biztos oda adják neki. |
|
|
|
2010.05. 10. - 11:45:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie neked is köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 12:03:00
Létrehozva:
|
|
|
Csajszik!
Most olvasok vissza... Hogy mi ment itt szombat este? Áááááá és ebből maradtam ki. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Pedig de felbontottam volna egy két Bacardit, és hozzá a Milan DVD. Jól kikészítettem volna magam én is. |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:04:07
Létrehozva:
|
|
|
Usi állat az Orchidett kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, gyógyuljatok! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angie, ez elég gáz. Anyámék autóját is ellopták már Dunakeszin, bocsi de szerintem soha nem lesz meg, ezek szervezetten csinálják, már tuti a rendszám sincs rajta, profik. Nekünk akkor megmondták, hogy ennyi volt. Volt autó, nincs autó. Hát, akkor vállalom, hogy sötét vagyok, mert én szeretem nézni a hülyéket, jókat röhögök. Az ilyeneknek nem lehet megmondani őszintén hogy nézz magadba, mert annyira hülyék. Nem értitek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért, most pl. Győziéknek el lehetne mondani, hogy mit csinálnak? Milyen szánalmas? Nem. Inkább ő röhögi ki azokat, akik nézik, van vevő ezáltal ő "nyer". |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:06:21
Létrehozva:
|
|
|
Héj béjbi! Holnap lesz a 3.? Remélem akkor mi nyerünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon csúnya lenne a 3:0. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 12:07:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 10. - 12:12:22
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixi, nem nyertek, sajnálom. Héj és hol marad a feltételes mód? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még bármi lehet. Nikol, nagyon bírtam a szombati beszólásaidat Gerinek. Annyira röhögtem, majd lefordultam a székről. Imádom mikor előjön belőleg a gonoszkodós tesó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |