2400 Oldal V  « < 166 167 168 169 170 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.12. 05. - 18:45:50
Létrehozva: #3341

devotee

Hehhehe... Angie,... három korsó sör? Én egész éjjel rumot ittam ... most nem nézetném meg a májam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy mire mondtad MAcsusnak?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 18:46:40
Létrehozva: #3342

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 05. - 18:43:50) *
Szia Macsus.

Csipőriszálós Dave kép.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó nézegetni igaz?

húúú,de még mennyire!!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 05. - 18:47:01
Létrehozva: #3343

devotee

Angie ügyi vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi neked meg a mikulásodnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 18:51:08
Létrehozva: #3344

devotee

Edóka, örülök hogy tetszik, de ezt most dobtam össze itthon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Placebo klip még nincs teljesen készen, mert nincs átkonvertálva aviba, csak össze van rakva a video. Az a lótopomon van Pesten, remélem a proci majd bírja a megterhelést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó kómás lehetsz a rum után, meg hogy végig szunyáltad a délutánt. Most fenn leszel egész este. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Macsusnak már többször meggyűlt a baja az alkohollal, emlékszem sztorikra, amiket mesélt. Jó inni, de számomra csak addig míg a hangulat megkívánja, eszméletlenre szvsz hülyeség leinnia magát az embernek s nem csak azért, mert aztán 2-3 napig teljesen KO, hanem azért is, mert a történtekből, a buliról stb. egy emlékképe se marad. És hát éppen az lenne a lényeg, hogy emlékszz milyen jó volt. Vagy nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 05. - 18:51:14
Létrehozva: #3345

devotee

Akkor most kiábránditó leszek de én semmilyen alkoholos piát nem szeretek,nem is nagyon iszok ilyesmit. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Sőt még berúgva sem voltam pedig már nemsokára 31 éves leszek.Nekem hamar megártana és az a gyanúm elég ronda látványt nyújtanék piásan. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 18:55:51
Létrehozva: #3346

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 05. - 18:47:01) *
Angie ügyi vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi neked meg a mikulásodnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Köszöni a Mikulásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.12. 05. - 18:51:14) *
Akkor most kiábránditó leszek de én semmilyen alkoholos piát nem szeretek,nem is nagyon iszok ilyesmit. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Különben én is altialkesz vagyok. Minden piától elalszok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval nálam max. 1 pohár valami jöhet szóba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 19:01:37
Létrehozva: #3347

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 05. - 18:51:08) *
Edóka, örülök hogy tetszik, de ezt most dobtam össze itthon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Placebo klip még nincs teljesen készen, mert nincs átkonvertálva aviba, csak össze van rakva a video. Az a lótopomon van Pesten, remélem a proci majd bírja a megterhelést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó kómás lehetsz a rum után, meg hogy végig szunyáltad a délutánt. Most fenn leszel egész este. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Macsusnak már többször meggyűlt a baja az alkohollal, emlékszem sztorikra, amiket mesélt. Jó inni, de számomra csak addig míg a hangulat megkívánja, eszméletlenre szvsz hülyeség leinnia magát az embernek s nem csak azért, mert aztán 2-3 napig teljesen KO, hanem azért is, mert a történtekből, a buliról stb. egy emlékképe se marad. És hát éppen az lenne a lényeg, hogy emlékszz milyen jó volt. Vagy nem?

Hát igen,volt pár eset,de a legjobb a DMes szülinapi buli volt,akkor is ittam,de emlékszem,h mi volt! A többi után tényleg rákellett döbbennem,h nem kéne. Ezért nem ittam a DM konci előtt,meg az afterpartyn sem,h emlékezzek,h milyen volt. Mert az tényleg nem jó,h egyes részletek kiesnek,vagy esetleg hülyén viselkedsz úgy,h nem is tudsz róla. Bár,én amúgy is hülye vagyok,ahhoz nem kell pia.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én szeretem kóstolgatni az italokat,de azok nélkül is jól tudom magam érezni!

Angie,most néztem a videót,nagyon jó!! És benne vannak a kedvenc képeim,sőt még láttam számomra eddig nem látott képeket is,szóval köszi!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 05. - 19:05:53
Létrehozva: #3348

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 05. - 18:55:51) *
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Köszöni a Mikulásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Különben én is altialkesz vagyok. Minden piától elalszok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval nálam max. 1 pohár valami jöhet szóba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie és ki a te mikulásod?Mondjuk Dave?hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 05. - 19:17:37
Létrehozva: #3349

devotee

Vica, ez jó ötlet, Petra hozza a gyűrűket, ez eldöntve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még egyenlőre nem tudom, hány koszorúslány legyen, de Vica az egyik, az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , aztán lehetne Useless-girl a másik, persze csak ha vállalja XD Legyen mondjuk 6 koszorúslány XD
Mit kérek nászajándékba? Rátok bízom XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 05. - 19:18:30
Létrehozva: #3350

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 05. - 19:05:53) *
Angie és ki a te mikulásod?Mondjuk Dave?hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Macsus köszi a múltkori képeket, mindenkinek Üdv!
Annyira hulla vagyok! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Küldöm most nektek a Mikulás meglepit (bocsi, ha már láttátok!)
Mellékelt állomány:  dMikul__s.jpg ( 46.99K ) Letöltések száma: 12

Puszi, helló
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 19:18:46
Létrehozva: #3351

devotee

Macsus, a humorod verhetetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval tényleg elhiszem, hogy helyből is zizzent vagy egy kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na de ki nem az ezen a helyen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, most keresgettem Anton képeket és találtam én is újakat, főleg U2-ról készült képeket. Az a lovas lány + Bono se mai darab, 1983-ban készült, de csak most láttam elsőnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, bárcsak Dave lenne a Mikulásom... óóóóóóóóóóó, anyám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán éjjel ki tudja mi lesz, még az is előfordulhat, hogy bemászik az ablakon. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 05. - 19:19:21
Létrehozva: #3352

devotee

Ez mostanra szerintem azért még nem volt érvényes... 3 sör..., mondjuk én a sört nem szeretem, nekem büdös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a Bacardi cola... na azt még te is szeretnéd Vicus, mert kifejezetten finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk én asszem 4-et ittam, agyam nem hagytam el, csak nagyon nagyon jól éreztem magam ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus mindig sört iszol? Hogy lehet meginni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyukám meg apukám ritkán isznak sört, de akkor is alkohol menteset... azt meg minek, mindig kérdem.. Mert nekik izlik... hát nem értem őket. Viszont most ettem édesanya töltött paprikájából.. hát gyerekek, életet mentett.. fantasztikus lett, most olyan jó, hogy tele vele a pocakom. Húslevest kicsit leeröltettem magamba du barátnőmnél, de nem nagyon ment.. Ez most viszont tényleg életet mentett.. Jajj. de várom a 30.-át... Akkor kit is fogok látni? Vicus? ANgie? Usi? Macsus? Niki? Capri? Ki jön?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 19:20:00
Létrehozva: #3353

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 05. - 19:18:30) *

Puszi, helló

Szia Niki!
Nekem új ez a kép, de aranyos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fiúk nagyon édik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sok volt a meló?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 05. - 19:22:05
Létrehozva: #3354

devotee

Szerintem én nem megyek 30-án és mérges is vagyok ez miatt. Nem hinném, hogy meg tudom oldani. Úgy volt, hogy nem dolgozok szilveszter környékén, mivel karácsonykor igen. De mégis mennem kell. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 19:22:09
Létrehozva: #3355

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 05. - 19:19:21) *
Ez mostanra szerintem azért még nem volt érvényes... 3 sör..., mondjuk én a sört nem szeretem, nekem büdös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a Bacardi cola... na azt még te is szeretnéd Vicus, mert kifejezetten finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk én asszem 4-et ittam, agyam nem hagytam el, csak nagyon nagyon jól éreztem magam ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus mindig sört iszol? Hogy lehet meginni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyukám meg apukám ritkán isznak sört, de akkor is alkohol menteset... azt meg minek, mindig kérdem.. Mert nekik izlik... hát nem értem őket. Viszont most ettem édesanya töltött paprikájából.. hát gyerekek, életet mentett.. fantasztikus lett, most olyan jó, hogy tele vele a pocakom. Húslevest kicsit leeröltettem magamba du barátnőmnél, de nem nagyon ment.. Ez most viszont tényleg életet mentett.. Jajj. de várom a 30.-át... Akkor kit is fogok látni? Vicus? ANgie? Usi? Macsus? Niki? Capri? Ki jön?

Egészségedre a töltött Papp Ritát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hogy ki jön: Usi, Macsus, jómagam, Ildi.dm, TE és asszem Árnyék is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő ma írt nekem levelet. Ritkán jut netközelbe sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 05. - 19:22:38
Létrehozva: #3356

devotee

Mode? téged kihagytalak véletlenül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 19:23:41
Létrehozva: #3357

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 05. - 19:22:05) *
Szerintem én nem megyek 30-án és mérges is vagyok ez miatt. Nem hinném, hogy meg tudom oldani. Úgy volt, hogy nem dolgozok szilveszter környékén, mivel karácsonykor igen. De mégis mennem kell. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Ez olyan igazságtalan! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 05. - 19:24:04
Létrehozva: #3358

devotee

Szasz Niki! Mitől vagy hulla?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 19:25:02
Létrehozva: #3359

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 05. - 19:18:30) *

Puszi, helló

Örülök,h tetszettek!:)
Jujj,ez nagyon jó kép!!:D Köszi!
Hát,ha Dave a Mikulás (de most látom,h itt nem ő az,akkor ő itt egy kis krampusz?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ),én biztos,h beülnék az ölébe!:D Jujjj,apa (Mode apja:D) kezdődik...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 05. - 19:26:18
Létrehozva: #3360

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 05. - 19:22:05) *

Jajj.. nem mondod.. nincs meg előre a beosztásotok? Hát ez gonoszság!!! És nem is tudod megoldani.. mert ha még aznap dolgozol, hát bánja kánya... csak másnap ne kelljen!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 166 167 168 169 170 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
115 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (115 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: