![]() ![]() |
2010.05. 10. - 12:17:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niki köszi rajta vagyunk az ügyön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A gyerekem a porszívócsőbe énekli,hogy LONG. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:17:29
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe Nikol!!!!!
Na így meg csak Apa szólít, Angie Niko-t mond, úgy meg csak Anya, meg néha Zolika... Trixi én nem hiszek bennetek, jobban mondva hiszek magunkban. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Itthon mindig nyerünk, már csak egy kell, úgyhogy ez van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:21:12
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe Nikol!!!!! Na így meg csak Apa szólít, Angie Niko-t mond, úgy meg csak Anya, meg néha Zolika... Trixi én nem hiszek bennetek, jobban mondva hiszek magunkban. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Itthon mindig nyerünk, már csak egy kell, úgyhogy ez van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod, nem hiába, mi már itt egy család vagyunk. Családiasan is szólítunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem nem, nem és nem. Hajrá OLAJ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki köszi rajta vagyunk az ügyön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A gyerekem a porszívócsőbe énekli,hogy LONG. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IMÁDOM!!!!!!!! Énekelj Minimóer! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:21:50
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha Vica, ez édi.
Na jó, ha ti nyertek, akkor mi nagyon bénák vagyunk... De nem nyertek. Szép magyaros voltam? |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:24:25
Létrehozva:
|
|
|
hehe múltkor a körömkefét használta mikrofonnak és abba énekelt... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 12:25:57
Létrehozva:
|
|
|
Niki köszi rajta vagyunk az ügyön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A gyerekem a porszívócsőbe énekli,hogy LONG. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cukorborsó, akkor nem is olyan beteg!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:26:58
Létrehozva:
|
|
|
hehe múltkor a körömkefét használta mikrofonnak és abba énekelt... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe, ilyeneket még én is csinálok. Megy a zene, készülök fésű a mikrofon... Takarításkor meg a felmosó nyél a mikrofonállvány, hehehe!!!!!!! Csak én nem édi vagyok, hanem vicces. Hehehe!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:28:03
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, ilyeneket még én is csinálok. Megy a zene, készülök fésű a mikrofon... Takarításkor meg a felmosó nyél a mikrofonállvány, hehehe!!!!!!! A felmosónyél nekem is ismerős. A lábad közé is lehet venni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Meg billentyűzni is szokta, he-he levegő szinti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:29:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie hál istennek nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Niki csak az a poén,hogy amikor a körömkefét használta mikrofonnak pucéran állt a kádban és úgy óbégatta a LONG-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Dave is csinálhatta volna így a koncerten...mármint pucéran énekelhetett volna. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A felmosónyél nekem is ismerős. A lábad közé is lehet venni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Meg billentyűzni is szokta, he-he levegő szinti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Petra is gitározik mint Martin. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 10. - 12:30:42 |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:32:29
Létrehozva:
|
|
|
Angie hál istennek nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki csak az a poén,hogy amikor a körömkefét használta mikrofonnak pucéran állt a kádban és úgy óbégatta a LONG-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Dave is csinálhatta volna így a koncerten...mármint pucéran énekelhetett volna. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Petra is gitározik mint Martin. He-he. Martin szokott meztelen énekelni. Igaz nem koncerten.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj, de kis ügyes! Gitározik mint Martin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Megzabálnám. |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:35:38
Létrehozva:
|
|
|
Trixx van egy fatáblája és az a gitár.Na jó azért nem annyira precízen utánozza Martint. :Dmert maga elé veszi a táblát hanem majdnem a hóna alá.
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 10. - 12:36:34 |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:36:57
Létrehozva:
|
|
|
He-he. Martin szokott meztelen énekelni. Igaz nem koncerten.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj, de kis ügyes! Gitározik mint Martin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Megzabálnám. Ja, a zuhany alatt mindenki énekel, márpedig ott általában meztelenek vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ja, mármint nem Martinra értem. Hehehe!!!!!!!!!!!!!!! Tényleg, huhú megnézném és meghallgatnám, hogy Martin énekel a zuhany alatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:37:29
Létrehozva:
|
|
|
Ja, a zuhany alatt mindenki énekel, márpedig ott általában meztelenek vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Előttünk kellet volna csinálniuk a meztelen éneklést nem a zuhany alatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:41:23
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg, huhú megnézném és meghallgatnám, hogy Martin énekel a zuhany alatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óÓÓÓÓÓÓ anyám azt én is de megnézném.......... Most elköszönök, megint meló. Pusza |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:42:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 10. - 12:44:41
Létrehozva:
|
|
|
Mondjuk ha már röhögés, a megasztárba az átok lesújtos csávót, úgy szájon kúrtam volna, hogy csak na.
Elmebeteg hülye gyerek. Na, az ilyenektől viszont kell félni, egyetértek azzal, aki írta a hsz-okban, hogy az ilyenek mennek be lövöldözni az iskolába. Még ha durva is a vád, amit írtak, de azért na... |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:44:43
Létrehozva:
|
|
|
na hali. rém uncsi órám van... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj, Vica, a kiscsaj haláli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért megnyugtat hogy ti is szoktatok ilyeneket állatkodni. én takarítás közben otthon olyan koncerteket adok hogy ihajcsuhaj. hanem ám az a meztelenül éneklő Dave-et és/vagy Martint megnézném... hjajjj de mennyire! Angie-m, sajnálom továbbra is ezt a kocsi-ügyet, elég kínos sajna (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:48:02
Létrehozva:
|
|
|
Lola és most,hogy előadta a mimi móder a maga koncertjét elcsicsikált. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mondjuk ha már röhögés, a megasztárba az átok lesújtos csávót, úgy szájon kúrtam volna, hogy csak na. Elmebeteg hülye gyerek. Na, az ilyenektől viszont kell félni, egyetértek azzal, aki írta a hsz-okban, hogy az ilyenek mennek be lövöldözni az iskolába. Még ha durva is a vád, amit írtak, de azért na... nem vagyok képben a megasztárral kapcsolatban. |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:51:47
Létrehozva:
|
|
|
Lola és most,hogy előadta a mimi móder a maga koncertjét elcsicsikált. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem vagyok képben a megasztárral kapcsolatban. http://www.youtube.com/watch?v=J9dtE1DUZiA |
|
|
|
2010.05. 10. - 12:52:56
Létrehozva:
|
|
|
jah Niki, én amúgy ugyanúgy vagyok mint te. de írtam is, hogy én a tehetségkutatókat elejétől végéig szeretem, ha jól van megcsinálva. mert pl az első csillag születik sztem nézhetetlen minőség volt... de a tavalyi meg klassz volt, lehetett élvezni - a hülyéktől a jókig. mert igen, a hülyék egy pszichológiai tanulmány, a tehetségek meg hát na, ígéretesek. mondjuk az azért jellemző, hogy én ezeket csak addig követem, amíg tart a műsor, a lezárulás után csak 2-3-t hallgattam meg.
az az átkozódós állat az tényleg gáz volt. hülye pszichotikus egoista barom. az ilyenekből valóban lehet iskolai lövöldöző. sajna nekem van egy csoporttársam, akiből is ugyanígy lehet, elég zombi a srác... rendesen tartunk tőle |
|
|
|
![]() ![]() |