![]() ![]() |
2010.05. 10. - 14:16:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bevállalom az anyaságot, majd én szoptatom őket.
De tudsz szolgálni, csak én láttam sok hülye videót tegnap!!! |
|
|
|
2010.05. 10. - 14:21:21
Létrehozva:
|
|
|
Bevállalom az anyaságot, majd én szoptatom őket. De tudsz szolgálni, csak én láttam sok hülye videót tegnap!!! Júúúj, ha te vagy az anya akkor... én ki is vagyok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD Jajj, asszem a nagybátyjuk.. nem is tudom xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 14:24:10
Létrehozva:
|
|
|
Niki, Alan babát add nekem, én akarom szoptatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 14:28:52
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na, vidikből most megint kimaradok. nálunk anyu nézi mindig a Megasztárt meg a hasonszőrű műsorokat, én csak néha bele-belenézek ha éppen otthon vagyok. amúgy nem nagyon izgatnak. a Rúzsa Magdi hangszíne nekem se a kedvencem, de minden alkalommal libabőrödztem mikor hallottam. szerintem jól énekel. főleg azt a szerb népdalt amit anno énekelt - na azon sírtam, pedig egy kukkot se értettem belőle. - huh, most is ráz a hideg. hehe, én nem szoktam takarítás közben ilyeneket csinálni XD inkább arra koncentrálok, hogy minél hamarabb kész legyek. na dogám leadtam és közben begyűjtöttem egy 3-ast és egy 5-öst és dumáltam egész sokat a kedvenc rasztás csoporttársammal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis husi fiú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah és most át kéne néznem pár dolgot mert 6-tól ZH-zok, de valszeg bukta lesz belőle - mindegy, oda még úgyis kell írnom egy esszét, az csak felhúzza legalább 2-esre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 14:29:01
Létrehozva:
|
|
|
Niki, Alan babát add nekem, én akarom szoptatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahaha!!!!!!!!! Nem is tudom, anyatigris vagyok, nem adom!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 10. - 14:29:27
Létrehozva:
|
|
|
jah, barátnőm rajzai:
http://pics.livejournal.com/bridgycat/gallery/00002d9z (minimalista expresszionizmus) |
|
|
|
2010.05. 10. - 14:39:18
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!!!!!!!! Nem is tudom, anyatigris vagyok, nem adom!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs olyan, hogy adom vagy nem adom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Enyém A Wilmos és nem adom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megszoptatom minden este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, barátnőm rajzai: http://pics.livejournal.com/bridgycat/gallery/00002d9z (minimalista expresszionizmus) Jajj nagyon szépek. Csak azt nem értem, hogy lehet ilyeneket rajzolni. Én miért nem tudok? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 14:39:33
Létrehozva:
|
|
|
óóó, de nincs kedvem ehhez az órámhoz... meséljetek valamit, vonjátok el a figyelmem arról hogy majd elszédülök az éhségtől.
Usi, gratu, hatékony voltál ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na eddig nekem is megvan pár tárgyból a lezárásom, mennyi is, nem tudom, talán 4 tárgyból fix ötösöm van a leadandókból ésatöbbi. hanem ám a jóédes anyukájukat, úgy volt hogy alig lesz vizsgám, erre most valahogy úgy be-belopakodnak a kis vizsgák... hülye tanárok, nem akarnak megajánlott jegyet adni. már tuti lesz 4 de inkább 6 vizsgám. hogy vesznének meg, hát nem hagynak pénzt keresni meg bulikban pénzt elkúrni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 14:57:28
Létrehozva:
|
|
|
Lola: nekem 8 vizsgám lesz + még 2 beadandó megírása vár rám.
Mode: hát, van akinek megy a rajzolás, van akinek más megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy tetszenek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 15:03:27
Létrehozva:
|
|
|
atyaég Usi, az kemény. hány tárgyad van?
nekem azért csak ennyi a vizsga mert csomó tárgyat letudtunk beadandókkal meg prezentációkkal. |
|
|
|
2010.05. 10. - 15:06:46
Létrehozva:
|
|
|
összesen 15 tárgyam volt ebben a félévben. ebből egy tesi (amit lehet buktam) és a többi tárgy az kiesett bedandókkal meg órai munkákkal.
|
|
|
|
2010.05. 10. - 15:22:50
Létrehozva:
|
|
|
Elkezdődött a mai Bűbájos Boszorkák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hejjj és itt van Brody ügynök XDDDDD |
|
|
|
2010.05. 10. - 15:27:38
Létrehozva:
|
|
|
összesen 15 tárgyam volt ebben a félévben. ebből egy tesi (amit lehet buktam) és a többi tárgy az kiesett bedandókkal meg órai munkákkal. hogyhogy buktad a tesit? hiányoztál vagy mi? nálunk lehetett pótolgatni. meg nekünk 2 félévet kellett végezni. és 15 tárgy az hány kredit? csak mert az bazi sok. :S Mode, de dilis vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 15:29:10
Létrehozva:
|
|
|
hogyhogy buktad a tesit? hiányoztál vagy mi? nálunk lehetett pótolgatni. meg nekünk 2 félévet kellett végezni. és 15 tárgy az hány kredit? csak mert az bazi sok. :S Mode, de dilis vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most miééééért? XD XD XD XD XD XD |
|
|
|
2010.05. 10. - 15:35:08
Létrehozva:
|
|
|
hogyhogy buktad a tesit? hiányoztál vagy mi? nálunk lehetett pótolgatni. meg nekünk 2 félévet kellett végezni. és 15 tárgy az hány kredit? csak mert az bazi sok. :S Mode, de dilis vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kettőt kéne pótolnom, de nem fér most bele az időmbe sehogy se. nekünk is két félév kell amúgy. ez lenne a második. holnap még bemegyek, hátha megkönyörül a tanárnő, de nem fűzök sok reményt hozzá. összesen a két szakkal 38 kreditem van ebben a félévben. |
|
|
|
2010.05. 10. - 16:15:54
Létrehozva:
|
|
|
na megyek megbukni a ZH-n XD
|
|
|
|
2010.05. 10. - 16:27:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 10. - 16:33:18
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 10. - 16:45:15
Létrehozva:
|
|
|
Mi ez a pangás? xD
|
|
|
|
2010.05. 10. - 16:54:06
Létrehozva:
|
|
|
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Angieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e |
|
|
|
![]() ![]() |