![]() ![]() |
2010.05. 10. - 16:56:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niki.. mi bajod van? XDD
|
|
|
|
2010.05. 10. - 16:59:23
Létrehozva:
|
|
|
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Angieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e e Megkaptad a dvd-t? |
|
|
|
2010.05. 10. - 17:00:23
Létrehozva:
|
|
|
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Pillllllllllllllllllllllllllllllll |
|
|
|
2010.05. 10. - 17:01:59
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.tasteofindie.com/concert-3550-A...its_Paris_.html ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 10. - 17:11:39
Létrehozva:
|
|
|
Niki, Alan babát add nekem, én akarom szoptatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 17:14:17
Létrehozva:
|
|
|
Basszus!!!!!!!!!!!!!!!
Itt a kaja, főznöm kell és nem bírok!!!!!!!!!!!!!! Vááááááááááááááááááááááááááááááááá Miért raktam beeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 10. - 17:16:31
Létrehozva:
|
|
|
Usi gratula a 3-ashoz és az 5-öshöz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én meg anyák napján voltam a böcsiben.Jaj olyan cukik voltak a gyerekek.Igaz eleinte a gyerekem makacskodott és nem akarta odamenni a többihez,hogy velük mondja a verset közösen de aztán mikor odaadta mait készítettek az anyukáknak és a virágot akkor már mondta a másik verset. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Basszus!!!!!!!!!!!!!!! Itt a kaja, főznöm kell és nem bírok!!!!!!!!!!!!!! Vááááááááááááááááááááááááááááááááá Miért raktam beeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 17:21:50
Létrehozva:
|
|
|
na ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheheeee XD Hát én adnék neki anyatejet szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "gyere Wilike, szopikázni!!" XDD Basszus!!!!!!!!!!!!!!! Itt a kaja, főznöm kell és nem bírok!!!!!!!!!!!!!! Vááááááááááááááááááááááááááááááááá Miért raktam beeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amiért mi is beraktuk volnaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDD Usi gratula a 3-ashoz és az 5-öshöz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg anyák napján voltam a böcsiben.Jaj olyan cukik voltak a gyerekek.Igaz eleinte a gyerekem makacskodott és nem akarta odamenni a többihez,hogy velük mondja a verset közösen de aztán mikor odaadta mait készítettek az anyukáknak és a virágot akkor már mondta a másik verset. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj , én is emlékszem, még amikor oviba volt anyák napja. Körbe-körbe táncoltunk, meg énekeltünk, verset is mondtunk. Még fényképek is vannak róla hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 17:43:59
Létrehozva:
|
|
|
Angikém, most mennyi pénzt kell utalnom?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 17:46:05
Létrehozva:
|
|
|
Heheheeee XD Hát én adnék neki anyatejet szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "gyere Wilike, szopikázni!!" XDD Amiért mi is beraktuk volnaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDD Jajj , én is emlékszem, még amikor oviba volt anyák napja. Körbe-körbe táncoltunk, meg énekeltünk, verset is mondtunk. Még fényképek is vannak róla hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Mode ő meg adna neked apatejet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 17:46:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 10. - 18:02:53
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Mode ő meg adna neked apatejet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizoooony Gyere Alan bébi adj egy kis apatejet gyereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gyere máááááááááááááááár |
|
|
|
2010.05. 10. - 18:10:31
Létrehozva:
|
|
|
Hogyan adna Mode!
Kisbabaként? |
|
|
|
2010.05. 10. - 18:12:32
Létrehozva:
|
|
|
Már nem kisbaba XDDD
Illetve most nem az XD Meg nem is lesz XD Most nekem tejeljen ne bekakáljon xD Hoztam is be egy kis finom virslit amit most ünnepélyesen elnevezek Wilder Wilmos Wilinek XD nyááámiiiiiiiiiiiiiiiiiiii A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 10. - 18:13:24 |
|
|
|
2010.05. 10. - 18:14:06
Létrehozva:
|
|
|
Edó jó volt a meccs?
Holnap én megyek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nézd a tévébe, hehehe!!!!!!! Jól van, tudom nem érdekel a kosár.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edókám, vettem olyan ecsetet amit mondtál, tök király!!!!!!! Már nem kisbaba XDDD Illetve most nem az XD Meg nem is lesz XD Most nekem tejeljen ne bekakáljon xD Hoztam is be egy kis finom virslit amit most ünnepélyesen elnevezek Wilder Wilmos Wilinek XD nyááámiiiiiiiiiiiiiiiiiiii De igen! Leszarja a fejedet! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 18:14:54
Létrehozva:
|
|
|
Tessék, már Onix is Mrs. Wilder-nek hív.... ennyi XD
|
|
|
|
2010.05. 10. - 18:15:02
Létrehozva:
|
|
|
Már nem kisbaba XDDD Illetve most nem az XD Meg nem is lesz XD Most nekem tejeljen ne bekakáljon xD Hoztam is be egy kis finom virslit amit most ünnepélyesen elnevezek Wilder Wilmos Wilinek XD nyááámiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Whehehe Mode.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "ne bekakáljon"...hát ez kész... |
|
|
|
2010.05. 10. - 18:16:01
Létrehozva:
|
|
|
De igen! Leszarja a fejedet! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azt hogy csinálja? Sugárban szarik?? XDDDDDDDD és nem, nem kisbaba, hanem egy dögös bugyirobbantó férfiember XD |
|
|
|
2010.05. 10. - 18:16:49
Létrehozva:
|
|
|
Edó jó volt a meccs? Holnap én megyek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nézd a tévébe, hehehe!!!!!!! Jól van, tudom nem érdekel a kosár.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edókám, vettem olyan ecsetet amit mondtál, tök király!!!!!!! De igen! Leszarja a fejedet! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Csak lepisili. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elslagol odáig. Azt hogy csinálja? Sugárban szarik?? XDDDDDDDD és nem, nem kisbaba, hanem egy dögös bugyirobbantó férfiember XD Témánál vagyunk...pisi,kaki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 18:17:57
Létrehozva:
|
|
|
Csak lepisili. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elslagol odáig. Témánál vagyunk...pisi,kaki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheheh XDDDDD jaja témánál XD Hát tudjátok, ha 3 héttel ezelőtt lepisilt volna én még annak is örültem volna XD legalább előtünk volna a nemes váltó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |