2400 Oldal V  « < 1675 1676 1677 1678 1679 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.05. 10. - 19:22:39
Létrehozva: #33521

devotee

juhúú, még egy pasi a fórumon! XD
süni, ne hari de én azt hittem lány vagy! XDDDDDDDDDDDD (már a nevedből XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 10. - 19:26:36
Létrehozva: #33522

devotee

Usi, ez a két kép ááááááááááááááááá
Imádom mikor húzza a száját, és a szép zöld gitárja....
És pont a hollósat raktad be! Szeretem a hollót mint motívumot.
A koncerten is teljesen oda voltam érte. Nagyon tud ez az Anton.
Na akkor őt is imádom. Ma imádok mindenkit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 10. - 20:22:39) *
juhúú, még egy pasi a fórumon! XD
süni, ne hari de én azt hittem lány vagy! XDDDDDDDDDDDD (már a nevedből XD)

Én is azt hittem, de kinn rájöttem hogy nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bocsika. Ja és üdv itt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 10. - 19:29:14
Létrehozva: #33523

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 10. - 20:20:48) *

Csak???

(IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 10. - 19:31:09
Létrehozva: #33524

devotee

Na most már én sem tudom!!Várjatok csak,mindjárt megnézem!Gondoltam!Pasi vagyok! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 10. - 19:32:50
Létrehozva: #33525

devotee

Ange mutatok valamit.
Sokáig gondolkodtam, mi legyen az új ülőgarnitúra feletti polcon a dekoráció.
Egy képet szerettem volna amiben van piros. Gondolkodtam, mi az a motívum, amit szeretek, Zolim is szeret.
És akkor beugrott: űrhajós. Azt mindketten csípjük.
Figyusz:

[attachment=1877:F__nyk__pek_0137.jpg]
Mellékelt állomány:  F__nyk__pek_0137.jpg ( 284.96K ) Letöltések száma: 7

Nekem nagyon tetszik.

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 10. - 20:31:09) *
Na most már én sem tudom!!Várjatok csak,mindjárt megnézem!Gondoltam!Pasi vagyok! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na most aztán annyit szerkesztettem hogy azt sem tudom mi látszik. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 10. - 19:40:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 10. - 19:33:43
Létrehozva: #33526

devotee

na, azt hiszem elmegyek és jól megfürdök, hogy lehiggadjak egy kicsit....xD

heheh, most hallom tv-ben, hogy az izlandi vulkán újra erőt kapott xDDD

Legyetek jó kislányok és kisfiúk! Holnap lehet, hogy nem leszek.

Jó éjszakát pááááááááááááááááááááááááá

Ja Usi, ebből a fajta Wilis képből amit beraktam, van még! facebookon is meg iwiwen is ott van adatlapomon!

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 10. - 19:35:20
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 10. - 19:34:03
Létrehozva: #33527

devotee

Jó éjt Mode.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 10. - 19:42:03
Létrehozva: #33528

devotee

és süni, mi az a te legdrágább kincsed? az Egy Gyűrű? a Drágaszágod? XD

és amúgy miért vagy süni?

hanem ám azt elképzeltem, ahogy lecsekkoltad hogy fiú vagy-e, és nagyon röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látom magam előtt. így ülsz a gép előtt, aztán lenyúlsz, kihúzod a gatyód derekát, bekukkantasz. ja, jó, megvan, akkor oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háháháháháháháháháhá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 10. - 19:42:59
Létrehozva: #33529

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 09. - 19:56:44) *
A rajz:
Nos azért nem fekete párduc, hanem macska, mert inkább a lelkét szimbolizálja a macska, ami kisebb, törékenyebb, de ugyanolyan szívós tud lenni, mint egy párduc, ha megmakacsolja magát. A macska mint jelkép itt az öntörvényűséget, meg nem alkuvást jelöli, illetve a bizonytalanságot - mert biztos vagyok benne, hogy Dave sokszor bizonytalan az érzelmeit illetően (Baker könyvén és Dave tettein sokat gondolkodtam - a bizonyítási kényszere, a mindenkinek megfelelni akarása biztos vagyok benne, hogy az önmagában kételkedésből (is) fakad, amit a visszatérő depressziója is táplál valószínűleg. Ezért sivár sziklaszirten ül a macska, aminek éles a széle, töredezett, mint ahogy a múltjában is vannak törések (pia, drogok, elvonók, rossz döntések stb.). A lánc pedig a szörnyeihez/árnyaihoz való kapcsolatot jelenti, amikről a Paper Monstersen is énekel. Az, hogy el van törve, az meg összekapcsolódik a szalagra írt "Csak addig szenvedsz, amíg akarsz" mottóval. Ha megfogadja, szabadabb lehet. De a lánc még ott van a nyakán így törötten is a nyakörvhöz erősítve, azt szimbolizálva, hogy nem győzhet rögtön, meg kell harcolnia a szabadságért. A Telihold a vágyódást, a szabadságot, egy más világot jelképez. A fekete víztömeg, azaz a tenger pedig az, ami elválasztja attól (az maga a világ, vagy a gondok, erkölcsök, kötöttségek, bűnök tengere). De ott van rajta az a kis ösvény, a Hold fénye, ami a híd lehet. (De vajon átkel rajta? Vagy marad szemlélőnek?) Rajzolás közben sok minden az eszembe jutott ezzel kapcsolatban is. A vékony, törékeny hídon egyszer már átment, mikor meghalt a túladagolásban. De mégis visszajött.
Azt is jelentheti a magányon (magányos harcon) kívül, hogy a macska egyedül ül ott (a szakadék szélén), hogy egyfajta "outsider" azaz kívülálló és egy bizonyos távolságból nézi a világot. Mert Dave sem tud elszakadni a Depeche Mode-nak nevezett gépezettől, benne "kell" élnie, a rabja, része lett. (És némi Hourglass-os utalás is benne van a jelenetben - "I feel so old..." stb. megfáradtan ül a macska/a lelke - ott a "Down", tessék meghallgatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A színek se véletlenül a fekete, a fehér és némi sárga (ami a képen nem látszik, de a Hold is sárgás, nem csak a szalag). A fekete és a fehér a komorság mellett valahol a kietlenséget és mégis a nyugalmat adják meg a kép hangulatának. (Meg persze amúgy is ilyen darkos a stílusom, ha fejből rajzolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) A sárga és a piros (illetve egy kis barna a szalag széleinél) pedig az egyensúlyt teremtik meg, a reményt is szimbolizálhatják. De persze mindenki mást gondolhat bele. Az én szándékaim kb. ezek voltak ezzel.
Mennyit láttatok meg belőle? Kíváncsi lennék. Meg hogy ki hogyan értelmezte.

Usi, gratula a rajzodhoz.
Tényleg minden benne van amit ide írtál. De tényleg. Meg nekem is azt jutott az eszembe, hogy Dave is egy macska 9 élettel. Vagy héttel?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 10. - 19:45:43
Létrehozva: #33530

devotee

Mode: köszi és jóccak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx: nekem nagyon bejön a tour book-os dekorációd!!!!
hol garázdálkodtak, melyik hírnél ezek a rosszcsontok?

Trixxiii: köszi neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mindenfele tarol a rajz - jönnek a pozitív visszajelzések, amitől Zsó boldog - főleg egy ilyen szar ZH után XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 10. - 19:47:54
Létrehozva: #33531

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 10. - 20:43:16) *

Köszi.
Csak nem tudom mit csinájak vele, mert most csak úgy kinyitottam és odaraktam.
Be kellene kereteztetni, de akkor nem tudom lapozgatni.
Ki is vehetném azt a két lapot a tour book-ból, de azt meg sajnálnám. Lehet így hagyom.

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 10. - 20:45:43) *

Trixxiii: köszi neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mindenfele tarol a rajz - jönnek a pozitív visszajelzések, amitől Zsó boldog - főleg egy ilyen szar ZH után XD)

Melyiknél is? Dave szülinapjánál azt hiszem.

Szivi, de nincs mit, mert tényleg nagyon ügyes vagy.

Jaj, sajnálom hogy szar lett a ZH-d.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 10. - 19:48:05
Létrehozva: #33532

devotee

Lola!A Lányom a kincsem!Még anyukám nevezett el 2 éves koromban a hajam miatt:olyan Martinos!De már nem,max 1 centi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a HAJAM
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 10. - 19:51:53
Létrehozva: #33533

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 10. - 20:48:05) *
Lola!A Lányom a kincsem!Még anyukám nevezett el 2 éves koromban a hajam miatt:olyan Martinos!De már nem,max 1 centi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a HAJAM

Martinos a hajad???? Villog a szemem. Ó, már nem. Nem baj, a lényeg hogy olyan volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tök cuki, hogy így nevezett el anyukád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hány éves a kislányod?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 10. - 19:54:01
Létrehozva: #33534

devotee

Lányok,egy kérdés!Hogyan kell a ? helyére képet kirakni??köszi

6 lesz augusztusban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 10. - 19:58:25
Létrehozva: #33535

devotee

Süni .. fent a jobb oldalon találsz olyat, h menü.. ott rámész, hogy beállítások.. aztán bal oldalt személyes beállítások asszem, és ott avatar.. vagy valami ilyesmi
ott nézd meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csumi csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usikám... bukta a ZH? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 10. - 20:00:35
Létrehozva: #33536

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 10. - 20:48:05) *

szép mentés, már majdnem beszóltam az 1 centire XDDD

jajj, édes lehet a kiscsajszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

a süni név meg nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) édeskedvesfiús

Usi, ne bässz rá se a zh-ra. azt írtad úgyis megbukni mentél be, majd kijavítod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, igen, a Dave szülinapos topicban adtam elő a szőkét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tettem fel képeket a szombati buliról facebookra. Judy amúgy egy tünemény, egyem a lelkét, de ezt úgyis tudjátok. asszem most alapos szanálást hajtott végre, mert a megszokottnál kevesebb kép készült, de azok nagyon klasszak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

süni, bemész a profilodba, legörgetsz, és - minden logikát nélkülözve - a PÜ (személyes üzenetek) részre kattintva tudod a profilodat szerkeszteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 10. - 20:02:19
Létrehozva: #33537

devotee

Hehe.. én teljesen máshogy szoktam Lola... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 10. - 20:05:19
Létrehozva: #33538

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 10. - 21:02:19) *
Hehe.. én teljesen máshogy szoktam Lola... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hát biztos te tudod jól, olvastam hogy te hol szoktad, és az logikusabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak épp azt én nem leltem eddig XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 10. - 20:06:21
Létrehozva: #33539

devotee

Na nézzük!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 10. - 20:07:07
Létrehozva: #33540

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 10. - 21:02:19) *

Én is máshogy szoktam, lehet úgy ahogy te.

Ja, nem is mondtam. Mire hazaértem, leesett a bringáról a lámpám. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kaki.

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 10. - 21:06:21) *
Na nézzük!

Széééééééééééééééééép!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1675 1676 1677 1678 1679 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
117 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (117 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: