![]() ![]() |
2010.05. 10. - 20:49:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
awwwwwwwwww és Kessy volt a tanúja!!!!! (ínglisben "best man") AWWWWWWWWWWWW!!! olvadok!!!!
Ava tök szép! ő arcra totálisan Martin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viva is szép de most valahogy Ava "jobban bejön" XDDDD ne értsetek félre - csak szép, na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan fia szerintem kicsinek husibb volt XD jó éjt süni! |
|
|
|
2010.05. 10. - 20:51:26
Létrehozva:
|
|
|
És ha azt mondja, hogy oké, jöhet aminek jönnie kell, de utána soha többé nem láthatod...?? Na,na mit lépnél? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát azt már lejátszottuk 3 hete, csak az egyik része nem jött amit szerettem volna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De én megelégszem azzal is, amit akkor csinált..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont ha most jönne és ezt mondaná, megkérdezném, mik a további lehetőségek:D awwwwwwwwww és Kessy volt a tanúja!!!!! (ínglisben "best man") AWWWWWWWWWWWW!!! olvadok!!!! Ava tök szép! ő arcra totálisan Martin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viva is szép de most valahogy Ava "jobban bejön" XDDDD ne értsetek félre - csak szép, na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan fia szerintem kicsinek husibb volt XD jó éjt süni! Én azon néztem nagyot, hogy szőke a kissrác XD Az anyja is meg az apja is barna, de a gyerekek szőkék....xDDD ezen könnyesre hatódtam... elképzeltem hogy én megyek szembefelé... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, majd! XD Jajj de édes vagy Lola (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 20:53:35
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok!Gergő! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Süni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 20:55:23
Létrehozva:
|
|
|
Na itt van a férjem a fiával.
De hogy hogyan csinált Alan szőke gyerekeket....az maradjon az Ő titka XD
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 10. - 20:58:18
Létrehozva:
|
|
|
Mode, a genetika bonyolult. biztos vmikor régebben a családban volt szöszi gyerek. meg hát gyerekként sokan szöszik, akik később bebarnulnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na, eltipliztem tanulni, pá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 20:59:01
Létrehozva:
|
|
|
jaja, én is elég szőkés voltam kicsinek, aztán bebarnultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 20:59:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode, a genetika bonyolult. biztos vmikor régebben a családban volt szöszi gyerek. meg hát gyerekként sokan szöszik, akik később bebarnulnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, eltipliztem tanulni, pá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Lola, jóó tanulást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 20:59:56
Létrehozva:
|
|
|
Lola!! Most jut eszembe, Alan pici korában szöszi volt!!!!!!!!! De bolond vagyok XD Hát azért lett Stan is szöszke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem olyan jó pasi lesz belőle mint az apja XD
És milyen jó neki, hogy tépheti Alan ruháját... vaze... Meg mi nem jut eszembe!!! Hát én is szőke kislány voltam aztán mi lett belőlem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mellesleg fekete hajjal születtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még lila nem voltam XDDD na mentem én is, most már végleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 10. - 21:00:49 |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:00:57
Létrehozva:
|
|
|
jaja, én is elég szőkés voltam kicsinek, aztán bebarnultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem kiskoromban szabályosan fehér volt a hajam (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mostanra sem sötétedett ki nagyon, de legalább már világosbarna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola!! Most jut eszembe, Alan pici korában szöszi volt!!!!!!!!! De bolond vagyok XD Hát azért lett Stan is szöszke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem olyan jó pasi lesz belőle mint az apja XD És milyen jó neki, hogy tépheti Alan ruháját... vaze... na mentem én is, most már végleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá Szia Mode! Azért Alan fiával várj még pár évet... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:13:56
Létrehozva:
|
|
|
Hááááááááááááááááááááááálllllllllllóóóóóóóóóóó
óóóóóóó, na Angie is vizsgázott.... nem tom milyen lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az elmélet biztos 100%-os, de a gyakorlat, hát nem lett a legjobb. Köcsög Flash, nem azt csinálta, amit akartam, hogy csináljon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kis gennyes szarság... szóval passz, jövő héten lesz eredményhirdetés, akkor tudom meg a weblapom értékelését is. Usi, izgulhatsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, wow, jó ott az a tour book a polcon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Klassz!!!!!!!!!!!!!! Sünikém, te pasi vagy, bizonyítani tudom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szombathelyen a nyakadba ugrottam úgy megörültem neked, mikor mondtad, hogy Te Te vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tetkód meg még mindig király, és imádom, ahogy rajongsz a lányodért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igazi lányos apuka vagy.... mi lesz majd, ha jönnek a pasik hozzá? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Gépfegyver tölt... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó hogy erősíted itt a hímek táborát!!!!!!!!!!! Mode, édi vagy, ahogy produkálod a vulkánkitörést, amúgy nagyon szexik a képek a pasidról (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jaja, én is elég szőkés voltam kicsinek, aztán bebarnultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dettó!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:16:20
Létrehozva:
|
|
|
tudom, Niki, hogy szereted, meg Angie is, meg Usi is, meg sokan itt. csak örültem hogy Süni is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) figyi, Süni, mire jönnek a szerelmeim legközelebb, már elég nagy lesz a kiscsajszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia, Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, tuuuudom, húzzak tanulni Hehehe, oké. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jááájj a Drága hogy várja a menyasszonyát (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://i30.photobucket.com/albums/c321/MissCrowe/DM2/agahanazjennifer3.jpg) Ez a kissrác is Alan fia egyébként, lehet, hogy már egyszer beraktam. meg van képem, ahol az apját ölelgeti, csak elő kőőőő kerítenem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.dm101.gportal.hu/portal/dm101/image/gallery/1266624261_11.jpg) Jé-hézusom, hehehe!!!!!! Nagyon komoly!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:19:07
Létrehozva:
|
|
|
Angie: és én miért nem tudtam róla, hogy süni is ott volt Szhelyen?!?!?!?!
miezmááár?!??! mondjuk én már 5-öst adnék a weblapodra, de én elfogult hugi vagyok XD hehe, míg apu nem szerelt le a vízi rendőrségtől, ő is mindig mondta, hogy na hozd csak haza xy-t, már töltöm a fegyvert! XD hehe, csak egy pasit vittem haza eddig, de végül nem kellett a puska XD Hehehe, oké. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jé-hézusom, hehehe!!!!!! Nagyon komoly!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mondjuk kicsit lóg rajta az az öltöny, vagy nem?! XD de olyan kis husin mosolyog! megzabálom! milyen boldog!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ettől én is boldog leszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:20:20
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok.. nekem lövik a pizsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát, és szép álmokat mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 21:24:03
Létrehozva:
|
|
|
Mi ez már? Megjövök és mindenki lép? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Usi, hát ott volt a Süni, a tömegben egyszercsak megkopogtatta a vállam és mondta, hogy "Én vagyok Süni, szuhaisüni a Freestate-ről" Én meg hát azonnal lepusziltam, mondtam is neki, hogy nagyon örülök annak, hogy látom végre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lelkem galambocskám, Ti már akkor más dimenziókban voltatok, amikor ez történt, mindezek mellett szana-szét és extázisban táncoltatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem indultam neki megkeresni titeket, hogy bemutassam Sünit. Majd legközelebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:27:11
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok.. nekem lövik a pizsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát, és szép álmokat mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt hagysz tesóm? Nem is hívsz egy esti altató mesére. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, hehe!!! Képzeld el, hogy rád mosolyog. |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:32:51
Létrehozva:
|
|
|
Niki: már mosolygott rám - azt hittem megáll a szívem tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: igaz XD ha már nagyon benne vagyok a DM buliban (és általában nagyon benne szoktam lenni), akkor sem emlékeznék ilyen bemutatásra, ha megtörtént volna XD és ez nem a személyek ellen szól, egyszerűen teljesen elszállok ilyenkor XD jaja, más dimenzió. totál más. imádom! BULIT AKAROK!!!! mondjuk most konkrétan ágyat, mert mindjárt leragad a szemem, de még 2 esszé hátravan + ennek amit írok a vége - és Briaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Köszi a bíztatást!!!!! BREATHE UNDERWATER!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:35:19
Létrehozva:
|
|
|
Itt hagysz tesóm? Nem is hívsz egy esti altató mesére. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, hehe!!! Képzeld el, hogy rád mosolyog. niki drága olvastad a válaszom? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1000 HUF lesz csak. |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:36:31
Létrehozva:
|
|
|
Niki: már mosolygott rám - azt hittem megáll a szívem tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: igaz XD ha már nagyon benne vagyok a DM buliban (és általában nagyon benne szoktam lenni), akkor sem emlékeznék ilyen bemutatásra, ha megtörtént volna XD és ez nem a személyek ellen szól, egyszerűen teljesen elszállok ilyenkor XD jaja, más dimenzió. totál más. imádom! BULIT AKAROK!!!! mondjuk most konkrétan ágyat, mert mindjárt leragad a szemem, de még 2 esszé hátravan + ennek amit írok a vége - és Briaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Köszi a bíztatást!!!!! BREATHE UNDERWATER!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Azt elhiszem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is így lennék. De most erre értettem, hogy te mennél felé, hehehe!!!!!!!! Téged várna! Hahaha!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki drága olvastad a válaszom? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1000 HUF lesz csak. Oké, csak ennyi? Hihi köcce! |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:38:41
Létrehozva:
|
|
|
Niki: már mosolygott rám - azt hittem megáll a szívem tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: igaz XD ha már nagyon benne vagyok a DM buliban (és általában nagyon benne szoktam lenni), akkor sem emlékeznék ilyen bemutatásra, ha megtörtént volna XD és ez nem a személyek ellen szól, egyszerűen teljesen elszállok ilyenkor XD jaja, más dimenzió. totál más. imádom! BULIT AKAROK!!!! mondjuk most konkrétan ágyat, mert mindjárt leragad a szemem, de még 2 esszé hátravan + ennek amit írok a vége - és Briaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Köszi a bíztatást!!!!! BREATHE UNDERWATER!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na igen, az elszállásra már nem tértem ki... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is ágyat akarok most, álmi vagyok, fáradt és hát félsikeres napom volt ugye... szegény Andi, még mindig nagyon sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még jó, hogy volt Casco a kocsin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehe, Placi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nálam megint Masses szól (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oké, csak ennyi? Hihi köcce! Igen, ennyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A postát a cég fizette! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:39:14
Létrehozva:
|
|
|
Na igen, az elszállásra már nem tértem ki... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is ágyat akarok most, álmi vagyok, fáradt és hát félsikeres napom volt ugye... szegény Andi, még mindig nagyon sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még jó, hogy volt Casco a kocsin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehe, Placi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nálam megint Masses szól (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, ennyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A postát a cég fizette! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |