2400 Oldal V  « < 167 168 169 170 171 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2009.12. 05. - 19:30:30
Létrehozva: #3361

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 05. - 19:22:38) *
Mode? téged kihagytalak véletlenül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode messze lakik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 19:32:43
Létrehozva: #3362

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 05. - 19:18:46) *
Macsus, a humorod verhetetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval tényleg elhiszem, hogy helyből is zizzent vagy egy kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na de ki nem az ezen a helyen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, most keresgettem Anton képeket és találtam én is újakat, főleg U2-ról készült képeket. Az a lovas lány + Bono se mai darab, 1983-ban készült, de csak most láttam elsőnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, bárcsak Dave lenne a Mikulásom... óóóóóóóóóóó, anyám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán éjjel ki tudja mi lesz, még az is előfordulhat, hogy bemászik az ablakon. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Hát de kell is,h zizzentek legyünk!:D Nem szabad beállni a besavanyodott emberek sorába! De ez a veszély itt szerencsére senkit nem fenyeget,humor heroldok vagytok csajok,és ez természetesen jön,mert az is rossz,ha vki erőltetett.
Igen,én is a U2 képeket nem láttam még,pont azt a Bonos lovast akartam kiemelni,h az tetszett!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 19:39:41
Létrehozva: #3363

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 05. - 19:19:21) *
Ez mostanra szerintem azért még nem volt érvényes... 3 sör..., mondjuk én a sört nem szeretem, nekem büdös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a Bacardi cola... na azt még te is szeretnéd Vicus, mert kifejezetten finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk én asszem 4-et ittam, agyam nem hagytam el, csak nagyon nagyon jól éreztem magam ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus mindig sört iszol? Hogy lehet meginni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyukám meg apukám ritkán isznak sört, de akkor is alkohol menteset... azt meg minek, mindig kérdem.. Mert nekik izlik... hát nem értem őket. Viszont most ettem édesanya töltött paprikájából.. hát gyerekek, életet mentett.. fantasztikus lett, most olyan jó, hogy tele vele a pocakom. Húslevest kicsit leeröltettem magamba du barátnőmnél, de nem nagyon ment.. Ez most viszont tényleg életet mentett.. Jajj. de várom a 30.-át... Akkor kit is fogok látni? Vicus? ANgie? Usi? Macsus? Niki? Capri? Ki jön?

Én régen nem szerettem a sört,aztán nem tudom hogy,de megszerettem,vagy csak megiszom:D Sörben kedvencem a Guinness ír fekete sör,jujj! Hát különben borokat szeretem,meg a pálinkákat is,meghát mást is megiszom,szóval kár sorolni:D Volt h többfélét is egy este,ami nem éppen jó! De mindig azt mondom,h mivel mixer szeretnék lenni (tényleg lenne kedvem hozzá),ezért ismernem kell,h melyik ital milyen.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó,te miket szeretsz?

Idézet (Angelus @ 2009.12. 05. - 19:22:09) *
Egészségedre a töltött Papp Ritát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hogy ki jön: Usi, Macsus, jómagam, Ildi.dm, TE és asszem Árnyék is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő ma írt nekem levelet. Ritkán jut netközelbe sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát,ezt még én se tudom biztosra mondani,de megfogom tárgyalni itthon,mert jó lenne nagyon!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 05. - 19:42:43
Létrehozva: #3364

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 05. - 19:17:37) *
Vica, ez jó ötlet, Petra hozza a gyűrűket, ez eldöntve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még egyenlőre nem tudom, hány koszorúslány legyen, de Vica az egyik, az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , aztán lehetne Useless-girl a másik, persze csak ha vállalja XD Legyen mondjuk 6 koszorúslány XD
Mit kérek nászajándékba? Rátok bízom XD

Köszi Mode megtisztelsz. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki neked pedig a meglepit köszi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 05. - 19:44:30
Létrehozva: #3365

devotee

Én csak Bacardit iszom, semmi mást nem vagyok hajlandó, és soha nem keverem. Egyszer megittam egy nagy pálinkát, mert azt szeretett volna inni velünk egy ünnepelt. Hát én nagyon ágáltam ellene, de eröltette, hogy cska egyet, csak egyet. Hát aztán csak megittam, meg is bántam. Soha többet. Én új szavakat találtam ki, többek közt, hogy megférkőztem. .. és csak ezt mondogattam.. megférkőztem az ajtófélfával, mert hogy neki mentem.. . meg, hogy megférkőztem egy kissráccal is.. de annak nem neki mentem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden esetre egész éjjel rajtam röhögtek a többiek, csak az volt a baj, hogy én nem voltam képben. Emiatt megfogadtam, hogy soha nem fogom keverni a bacardit semmivel.. azt meg szeressem..
Ez a megférkőzés azóta a saját baráti társaságomban szleng lett.. ha ihaj csuhaj buli van, mindig ezt mondjuk... megférkőztünk rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEhogy megférkőzzünk 30.-án is..heheehee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 05. - 19:44:44
Létrehozva: #3366

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 05. - 19:18:46) *
Macsus, a humorod verhetetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval tényleg elhiszem, hogy helyből is zizzent vagy egy kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na de ki nem az ezen a helyen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, most keresgettem Anton képeket és találtam én is újakat, főleg U2-ról készült képeket. Az a lovas lány + Bono se mai darab, 1983-ban készült, de csak most láttam elsőnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, bárcsak Dave lenne a Mikulásom... óóóóóóóóóóó, anyám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán éjjel ki tudja mi lesz, még az is előfordulhat, hogy bemászik az ablakon. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Angie:hehe...bírnád mi ha Dave bemászna az ablakodon..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 19:49:27
Létrehozva: #3367

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 05. - 19:32:43) *
Hát de kell is,h zizzentek legyünk!:D Nem szabad beállni a besavanyodott emberek sorába! De ez a veszély itt szerencsére senkit nem fenyeget,humor heroldok vagytok csajok,és ez természetesen jön,mert az is rossz,ha vki erőltetett.
Igen,én is a U2 képeket nem láttam még,pont azt a Bonos lovast akartam kiemelni,h az tetszett!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is leszünk besavanyodottak, mert mi módosak vagyunk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Rendkívül sok számomra ismeretlen Anton képet találtam ma, hihetetlen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd frissítenem kell a Facebook-os Anton fotótáram ezekkel a képekkel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.12. 05. - 19:44:44) *
Angie:hehe...bírnád mi ha Dave bemászna az ablakodon..

Csak azt ne mond, hogy te nem bírnád... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka, ez az ajtófélfás szoti nagyon nagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt röhögtem magam szét, ahogy az előbb olvastam. De ugye nem lettél tele kék-zöld foltokkal? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 05. - 19:51:45
Létrehozva: #3368

devotee

NEm Angie.. óvó baráti kezek mindig mellettem voltak, ha megbillentem, már meg is fogtak.. néha egyenesbe állitottak, én meg csak vigyorogtam mint a tejbe tök... Hazafele felöltöztettek, beraktak a taxiba, itthon meg leraktak aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ez komolyan igy volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reggel volt ám macskajaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 19:52:02
Létrehozva: #3369

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 05. - 19:44:30) *
Én csak Bacardit iszom, semmi mást nem vagyok hajlandó, és soha nem keverem. Egyszer megittam egy nagy pálinkát, mert azt szeretett volna inni velünk egy ünnepelt. Hát én nagyon ágáltam ellene, de eröltette, hogy cska egyet, csak egyet. Hát aztán csak megittam, meg is bántam. Soha többet. Én új szavakat találtam ki, többek közt, hogy megférkőztem. .. és csak ezt mondogattam.. megférkőztem az ajtófélfával, mert hogy neki mentem.. . meg, hogy megférkőztem egy kissráccal is.. de annak nem neki mentem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden esetre egész éjjel rajtam röhögtek a többiek, csak az volt a baj, hogy én nem voltam képben. Emiatt megfogadtam, hogy soha nem fogom keverni a bacardit semmivel.. azt meg szeressem..
Ez a megférkőzés azóta a saját baráti társaságomban szleng lett.. ha ihaj csuhaj buli van, mindig ezt mondjuk... megférkőztünk rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEhogy megférkőzzünk 30.-án is..heheehee

:DDD Hát ez tök jó!! Megférkőzni,ez tök jó szó!!:DDD Hát én egyszer meg nem emlékeztem,h hogy jutottam haza,a mai napig nem,elég gáz.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg szokásom volt a fejrázás,fej/hajpörgetés,aztán szédültem utána,volt,h a többiek fogtak meg,de olyan is volt,h beestem a mögöttem álló rockertömegbe,és ők húztak fel.Égő volt kicsit.De volt persze,h buszon is beestem a tömegbe,de nem pia miatt,hanem akkorát fékezett a busz!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 05. - 20:04:56
Létrehozva: #3370

devotee

Edó de megvan, a reményem abban van, hogy esetleg cserélek, de erre kicsi az esély.
31 nappal dolgozok és messze lakok ugye. Pedig olyan jó lenne, amúgy sokat járunk fel család másik fele pesti. Ilyenkor december környékén mindig utálom ezt a munkát.
Másnak mindig olyan jó a beosztása, csak nekem rossz. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Szívesen neked is Vica, kis semmiség ugyan, de jópofa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 20:07:38
Létrehozva: #3371

devotee

Na,de nem jártatom a szám,inkább:

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/ljubljanaassortmentdx9eb9.gif)

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Hessosexy.gif)

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/OhGodofmine.gif)

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Fesso.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/1316_strusciamento_sexy.gif)

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Lickme.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 05. - 20:10:55
Létrehozva: #3372

devotee

Hehehe, jók! Az a múltkori nyelves is jó volt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Edó dolgoztam most két nappalt azért vagyok hulla, no meg az oltás is bejátszik, reggel rosszul lettem, el is késtem. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 20:13:51
Létrehozva: #3373

devotee

Milyen édi Dave ahogy táncikál a stúdióban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Halálos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka, akkor nagy szerencséd volt, hogy a többiek vigyáztak rád és nem lettél plezúros. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár azt el tom képzelni, hogy másnap milyen rosszul érezted magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te szegény.

Macsus, én a metrón estem bele a tömegbe majdnem, de megkapaszkodtam valaki kabátjában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2009.12. 05. - 20:10:55) *
Hehehe, jók! Az a múltkori nyelves is jó volt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Edó dolgoztam most két nappalt azért vagyok hulla, no meg az oltás is bejátszik, reggel rosszul lettem, el is késtem. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Semmi bajom nem volt az oltástól. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Érdekes.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 20:16:05
Létrehozva: #3374

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 05. - 20:10:55) *

Hú,szegény!! Pihizz! Mindjárt teszek még képeket,pihentetés képpen,a szemnek mindenképp felüdülés:).
Én meg nem is vagyok beoltva!

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Makefai.gif)

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Oooohyes.gif)

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/welllllthengif.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 05. - 20:19:21
Létrehozva: #3375

devotee

Köszi, Devo-Dave a kedvencem...
Nagy bajom nekem sincs, csak nagyon fájt a fejem, nem szokott, meg hányingerem volt, elgyengültem, egy kis hőemelkedés, karfájás. Ennyi, most csak simán fáradt vagyok...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 20:22:43
Létrehozva: #3376

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 05. - 20:13:51) *
Milyen édi Dave ahogy táncikál a stúdióban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Halálos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka, akkor nagy szerencséd volt, hogy a többiek vigyáztak rád és nem lettél plezúros. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár azt el tom képzelni, hogy másnap milyen rosszul érezted magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te szegény.

Macsus, én a metrón estem bele a tömegbe majdnem, de megkapaszkodtam valaki kabátjában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Semmi bajom nem volt az oltástól. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Érdekes.

Én a földön landoltam,mindenki körben állt,sötét kabátok közt fetrengtem,barátnőim húztak fel,kül nem tudtam volna felkellni!:D Egyikük a kapaszkodónak esett,másikukat felfogták,csak engem nem:D Utána persze,sírva röhögtem:DOlyan volt,mint mikor egy énekes beugrik a tömegbe,de nem tartják meg,hanem odébb állnak:D De máskor meg olyan volt,h éles kanyarban,ledőltem a busz ülésről,átestem egészen a másik ülésig,és alig bírtam felkellni:D Hát én már csak ilyen béna vagyok:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 05. - 20:22:54
Létrehozva: #3377

devotee

MAcsus!

Ezek a képek mindennek nevezhetőek, csak pihentetőnek nem... engem serkentenek.. serkentenének egy pár dologra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem sem volt semmi bajom az oltástól, mondjuk körülöttem senkinek nem volt semmi baja...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 20:25:37
Létrehozva: #3378

devotee

Most küldött a HDMFC körlevelet a 30-i bulival kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

KÖVETKEZŐ KLUBESTEK

2009. december 30.
(szerda) 22:20-04:20
The Very Best Of Party - Volume 4
Elővételi jegyár: 1.500,- Ft
Jegyár aznap: 1.900,- Ft
Kisterem 1: '80-as, '90-es évek party
Kisterem 2: Bonanza Banzai / Ákos
+ magyar electro-pop party

Idézet (Macsus @ 2009.12. 05. - 20:22:43) *
Én a földön landoltam,mindenki körben állt,sötét kabátok közt fetrengtem,barátnőim húztak fel,kül nem tudtam volna felkellni!:D Egyikük a kapaszkodónak esett,másikukat felfogták,csak engem nem:D Utána persze,sírva röhögtem:DOlyan volt,mint mikor egy énekes beugrik a tömegbe,de nem tartják meg,hanem odébb állnak:D De máskor meg olyan volt,h éles kanyarban,ledőltem a busz ülésről,átestem egészen a másik ülésig,és alig bírtam felkellni:D Hát én már csak ilyen béna vagyok:D

Most úgy elképzeltem ezt a szituációt és tényleg vicces. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked nincs szerencséd a busszal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 05. - 20:25:39
Létrehozva: #3379

devotee

Akkor csak én vagyok ilyen béna, úgy látszik. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Onix hol van, mi van vele?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 20:26:26
Létrehozva: #3380

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 05. - 20:22:54) *
MAcsus!

Ezek a képek mindennek nevezhetőek, csak pihentetőnek nem... engem serkentenek.. serkentenének egy pár dologra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem sem volt semmi bajom az oltástól, mondjuk körülöttem senkinek nem volt semmi baja...

Hát,igen mondjuk kicsit túlzás pihentetőnek mondani tényleg:DDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 167 168 169 170 171 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
164 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (164 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: