![]() ![]() |
2010.05. 10. - 21:42:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó éjt csajok, holnap új nap... ügyintézés ezerrel... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Puszi!!! |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:42:34
Létrehozva:
|
|
|
Azt elhiszem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is így lennék. De most erre értettem, hogy te mennél felé, hehehe!!!!!!!! Téged várna! Hahaha!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, csak ennyi? Hihi köcce! nekem nincsenek nagy, elrugaszkodott vágyaim, Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem egy mosoly is elég lenne, nem akarok a felesége lenni feltétlen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: jaj igen, elfelejtettem reagálni: én is sajnálom Andit!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ja és a winampom megint úgy döntött, hogy ki akar nyírni!!!! a Breathe Underwater után benyomott nekem egy BLIND-ot, aztán most meg a Noisy Church-ös Allelujah-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! milyen kis édes! XD éccakát Angie! |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:48:18
Létrehozva:
|
|
|
Jááájj a Drága hogy várja a menyasszonyát (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://i30.photobucket.com/albums/c321/MissCrowe/DM2/agahanazjennifer3.jpg) Ez a kissrác is Alan fia egyébként, lehet, hogy már egyszer beraktam. meg van képem, ahol az apját ölelgeti, csak elő kőőőő kerítenem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.dm101.gportal.hu/portal/dm101/image/gallery/1266624261_11.jpg) Bikanyakú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:49:50
Létrehozva:
|
|
|
nekem nincsenek nagy, elrugaszkodott vágyaim, Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem egy mosoly is elég lenne, nem akarok a felesége lenni feltétlen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: jaj igen, elfelejtettem reagálni: én is sajnálom Andit!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ja és a winampom megint úgy döntött, hogy ki akar nyírni!!!! a Breathe Underwater után benyomott nekem egy BLIND-ot, aztán most meg a Noisy Church-ös Allelujah-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! milyen kis édes! XD éccakát Angie! Hahahaha!!!!!!!! Oké. Dave tud róla? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Usi hehehe!!!!!! Bírlak drágám, ezt úgy mondtad, mintha kicsit is szóba jönne, hogy lehetnél a felesége. Mintha épp járnátok, vagy udvarolna. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 10. - 21:53:39
Létrehozva:
|
|
|
Hehhee.. nekem teljesen más terveim lennének vele.. vadházasság.. orgia... az asszonyt velem csalnia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 10. - 22:00:43
Létrehozva:
|
|
|
Hahahaha!!!!!!!! Oké. Dave tud róla? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Usi hehehe!!!!!! Bírlak drágám, ezt úgy mondtad, mintha kicsit is szóba jönne, hogy lehetnél a felesége. Mintha épp járnátok, vagy udvarolna. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Honnan veszed hogy nem?! XD Nothing's impossible, ahogy mondotta vala a képen szereplő fess fiatalember! XD Edó: a te szöveged meg rímelt! XD imádom azt a pihent agyadat! XD |
|
|
|
2010.05. 10. - 22:01:33
Létrehozva:
|
|
|
Hehhee.. nekem teljesen más terveim lennének vele.. vadházasság.. orgia... az asszonyt velem csalnia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ejj, te nő, rád lehet számítani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is effélére gondoltam... (na neeeem... asszem sajna nem tudnék hideg maradni, márpedig ha a szerető szerelmes lesz... ajjajj. azt úgy hívják: Nouvelles Robes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 10. - 22:04:00
Létrehozva:
|
|
|
ejj, te nő, rád lehet számítani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is effélére gondoltam... (na neeeem... asszem sajna nem tudnék hideg maradni, márpedig ha a szerető szerelmes lesz... ajjajj. azt úgy hívják: Nouvelles Robes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Hát és sajna ez gyakran megesik.. én is mindig szerelmes lettem.. a barom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 22:09:53
Létrehozva:
|
|
|
na drágáim - leállt az összes agyi funkcióm, ami a tanulást illeti. reggel felkelek és megírom a maradék két esszécskét.
ja és a winampom úgy látszik szerelmes lett a Placi Battle for the sun albumába mert egymás után zsinórban 3 számot választott róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóccakát néktek! |
|
|
|
2010.05. 10. - 22:13:34
Létrehozva:
|
|
|
aham, véletlenszerűre van állítva a winampod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jóéjt én is feladom lassan a pártidentifikációs modellt, hogy veszne meg. holnap 4 órácskányi meló |
|
|
|
2010.05. 10. - 22:13:57
Létrehozva:
|
|
|
Hát és sajna ez gyakran megesik.. én is mindig szerelmes lettem.. a barom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe, Edó légy erősebb! Mondjuk én soha nem szerelmesednék bele olyanba, aki csaló-hazug ember. |
|
|
|
2010.05. 10. - 22:15:24
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, Edó légy erősebb! Mondjuk én soha nem szerelmesednék bele olyanba, aki csaló-hazug ember. Höhö.. soha nem mondd, h soha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 22:16:40
Létrehozva:
|
|
|
Honnan veszed hogy nem?! XD Nothing's impossible, ahogy mondotta vala a képen szereplő fess fiatalember! XD Edó: a te szöveged meg rímelt! XD imádom azt a pihent agyadat! XD Na ja, lehet épp veled jár te meg itt sunyin lapítasz... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Höhö.. soha nem mondd, h soha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne a soha szóra figyelj, hanem a csaló-hazugra. Ha valami megromlik, lehet javítani, ha nem sikerül, irány továbbállni. De nem csalni és hazudni! Az nem szép dolog! Álljon tovább végleg!! |
|
|
|
2010.05. 10. - 22:19:20
Létrehozva:
|
|
|
Na.. én is megyek.. pusza mindenkinek, jóccakát
Reggel korán kelek! Na ja, lehet épp veled jár te meg itt sunyin lapítasz... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne a soha szóra figyelj, hanem a csaló-hazugra. Ha valami megromlik, lehet javítani, ha nem sikerül, irány továbbállni. De nem csalni és hazudni! Az nem szép dolog! Álljon tovább végleg!! Jahh.. Niki.. hát ez nem ilyen egyszerűen műkszik.. az emberi elme ennél sokkal bonyolultabb.. bár a végén mindenképp hozni kell egy döntést.. ilyet, vagy olyat. De ez egy hosszú folyamat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még fiatal vagy.. és a férfi máshogy is működik.. sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 22:25:19
Létrehozva:
|
|
|
Na.. én is megyek.. pusza mindenkinek, jóccakát Reggel korán kelek! Jahh.. Niki.. hát ez nem ilyen egyszerűen műkszik.. az emberi elme ennél sokkal bonyolultabb.. bár a végén mindenképp hozni kell egy döntést.. ilyet, vagy olyat. De ez egy hosszú folyamat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még fiatal vagy.. és a férfi máshogy is működik.. sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az nem lehet tiszta érzés, és szerelem, ha valakit hetekig, hónapokig, évekig hazudik. Álljon tovább... Nem, nekem ezt nem lehet megmagyarázni, sajnálom. Tudom, hogy gyerek család stb. és hogy minden más játszik, minél idősebb az ember. De sajnos én még egy jó példát nem láttam ebben a témában a környezetemben. Mondom, én megértem, hogy előfordul az ilyen, de nem láttam jól elsült dolgokat ezzel kapcsolatban. Egy embert ismerek jelenleg, ő marad otthon, mert a nő gazdag, de váltig állítja, hogy szerelmes és a másik is, akivel van. Évek óta. Undorító szerintem. Oké, jó éjt én is megyek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 10. - 23:07:17
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó reggelt sereg !
Mire végignéztem a mai vidiket és végigolvastam mindent , egyedül maradtam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niki: A Louis and Zach vidin annyira röhögtem, hogy háromszor megnéztem . Az ilyen paródiákon nagyon tudok visongani . A buta, sötét embereket csak nézem csodálkozva és nem értem . Nagy az isten állatkertje, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahogy a sógorom folytatná ezt a mondatot ," és sajnos alacsony a kerítése " (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örültem a megasztáros pillanatoknak , a 3. sorozatot végignéztem. Póka Angéla a Szomorú vasárnappal nagy kedvencem. Azért néztem meg ezt a filmet mert óriási hatással volt rám ez a dal. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Láttátok ezt a filmet? Mivel tegnap annyira boldog voltam és örömködtem itt nektek mert végre reggeles vagyok . Jött a pofonka ,hogy holnaptól megint mehetek délutánra ,helyettesíteni. Annyira mérges lettem, hogy egész nap puffogtam ,ami egyébként tökre nem jellemző rám.Ma önismereti teszteket töltögettem ki délután .Szerintetek jól kezelem az embereket ? Erre a kérdésre kíváncsi vagyok mit feleltek. Mostantól a jelszavam : Valami fergeteges , totálisan , hatalmas jó fog történni velem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nektek meg sikerülnek a vizsgák és kész. Csak ,fel a fejjel csajok ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szép napot a cicukáknak és a kandúroknak is ! Micsoda öröm látni, hogy aktivizálták magukat a pasik is! Nem tudom miért de továbbra is a John the Revelator nálam a csúcs !!!! |
|
|
|
2010.05. 11. - 05:36:21
Létrehozva:
|
|
|
jó reggeeeeeeelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ilyen még nem is volt,h én lennék az első !!! Mizu macskák? összepakoltam, még az ágyat is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felraktam a gyantát, és most megyek egy vödör kv-ért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 05:56:22
Létrehozva:
|
|
|
Hmmm-- mindenki elaludt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig Angie-t láttam a FB-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na puszi, most már nekem kell mennem!
|
|
|
|
2010.05. 11. - 06:09:48
Létrehozva:
|
|
|
rafkós vagyok, mi?!?!?! XDDDD egyébként szép jó reggelt csibéim! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) attól függetlenül hogy nagyon is tudnék még aludni, egész jó kedvem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, tegnap a sikertelen ZH után egyik csopitársammal beültem a Nyugiba egy sörre és láttam a témavezető-jelölt tanárbácsimat is piázni az egyik asztalnál. XD ma megyek hozzá 3 és 4 között, tessék drukkolni, hogy tetsszen neki, amit előadok neki a DM-es témámról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg előtte déltől hogy megadja a 12 alkalom helyett 10-re a tesit a tanárnő XD jah és ma lesz az utcsó órám Thomasszal! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és nem is tudok végig maradni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) viszont este a vámpíros órámon Anne Rice Interjú a vámpírral-ját beszéljük át! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jeeeeeeeee! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (azt el se kell újra olvasnom mert már vagy 5x olvastam, a filmet meg harminc vagy negyvenvalahányszor láttam! XD) ja hát igen Edó, kicsit elaludtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csak fél órát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó melót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg a többieknek is!) én esszézek még miközben Dave hümmögi a zuhany alatt MEZTELENÜL, hogy "Try walking in my shoes"... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és tegnap a korán keléssel kapcs elfelejtettem reagálni Lolának: na hát én most a nagyon muszáj kategóriában leledzek ma és tegnap is, azért kelek korán XD meg éjjel mostanában már nem funkcionál annyira az agyam XD |
|
|
|
2010.05. 11. - 06:12:27
Létrehozva:
|
|
|
Huhh... nem szoktam reggelizni, de most úgy belaktam.. lehet azért voltam éhes, mert tegnap nagyon későn ettem epret...
Milyen az a vámpíros óra? hogy neked milyen óráid vannak, hihetetlen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |