![]() ![]() |
2010.05. 11. - 06:24:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát megmondja a tanci néni (aki amúgy egy fiatal goth csaj), hogy mit kell elolvasni kövi órára aztán azt megbeszéljük másfél órában, utána meg filmnézés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ZH lesz belőle jövő héten. ja és angolul megy természetesen. egyébként a vámpírok modern ábrázolása az irodalomban és a filmen cím alatt fut az óra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 11. - 06:51:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt kívánok.
Szar éjszakám volt.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 06:52:51
Létrehozva:
|
|
|
vica: a minimóder miatt?! (egyébként jobbulást neki!)
és köszi a szurkot! |
|
|
|
2010.05. 11. - 06:57:35
Létrehozva:
|
|
|
Ne a soha szóra figyelj, hanem a csaló-hazugra. Ha valami megromlik, lehet javítani, ha nem sikerül, irány továbbállni. De nem csalni és hazudni! Az nem szép dolog! Álljon tovább végleg!! Ezzel teljesen egyet értek. vica: a minimóder miatt?! (egyébként jobbulást neki!) és köszi a szurkot! Igen.Fél éjszaka köhögött egy perc szünet öt perc folyamatos köhögés meg fetrengés...ezt hallgattam.De ha nem ez volt akkor szomjas volt vagy ki kellett fújni az orrát( azt is tök sokszor)plusszba belázasodott és még mindezek tetejére nem győztem Wiliért felkelni mert leesett a földre és a kisasszony kereste. Köszi. szívesen a szurkot. |
|
|
|
2010.05. 11. - 06:59:16
Létrehozva:
|
|
|
jaj szegénykém! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) remélem ma már jobban lesz és te is tudsz majd aludni!
|
|
|
|
2010.05. 11. - 07:08:01
Létrehozva:
|
|
|
Usi amíg sok a takony az orrában ami szerencsétlen módon lefolyik a garata hátsó falán legalább is egy része és ingerli arra borzasztó köhögésre sajnos addig kevesebb alvás lesz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.05. 11. - 07:20:33
Létrehozva:
|
|
|
szegénykém! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.05. 11. - 07:23:56
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Reggel leragadtam Facebookon és mire észbe kaptam már nem tudtam beköszönni. Így viszont megadtam az esélyt Edónak, hogy egyszer ő legyen az első! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usikám, hát nagyon szurkolok neked! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A tesi óra szerintem tuti meglesz és jól hangzik a vámpíros órád is... baxba meg, kár hogy nekem nem voltak ennyire alternatív óráim!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy meg szvsz a témavezető tanárodnak tutira tetszeni kell a DM téma, mert ha jól rémlik korábban már pedzegetted neki... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hajrá (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vicus, jobbulást a mini Módernek, szegényke... |
|
|
|
2010.05. 11. - 07:26:06
Létrehozva:
|
|
|
Usi azt mondta tegnap a doki,hogy lehetséges a Petrának valami allergiája is lehet mert elég sűrűn produkálja ezeket a tüneteket.Szóval mindig ugyanaz van neki.Hurutos-bronhitiszes köhögés és rengeteg váladék ami kijön belőle.Nem tudom....
Na jó nem untatlak tovább ezzel.... Jó reggelt! Reggel leragadtam Facebookon és mire észbe kaptam már nem tudtam beköszönni. Így viszont megadtam az esélyt Edónak, hogy egyszer ő legyen az első! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usikám, hát nagyon szurkolok neked! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A tesi óra szerintem tuti meglesz és jól hangzik a vámpíros órád is... baxba meg, kár hogy nekem nem voltak ennyire alternatív óráim!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy meg szvsz a témavezető tanárodnak tutira tetszeni kell a DM téma, mert ha jól rémlik korábban már pedzegetted neki... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hajrá (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vicus, jobbulást a mini Módernek, szegényke... Angie köszi. |
|
|
|
2010.05. 11. - 08:13:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hát a tesi az tényleg nagyon kérdéses. Szerintem a szakdogás tanárnak tetszeni fog a téma, ha elviszem a "rejtett szubkultúra" irányába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 11. - 08:24:46
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hát a tesi az tényleg nagyon kérdéses. Szerintem a szakdogás tanárnak tetszeni fog a téma, ha elviszem a "rejtett szubkultúra" irányába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ne már!!! Tesivel kiszúrni (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Hehe, hajrá, csak így lesz interjú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 08:31:24
Létrehozva:
|
|
|
hát amilyen fura az a nő... :S az elején szimpi volt, de a végére már nem bírtam. :S na majd ma kiderül, hogy megesik-e a szíve rajtam. megpróbálom előadni a hattyú halálát XD
|
|
|
|
2010.05. 11. - 08:35:58
Létrehozva:
|
|
|
hát amilyen fura az a nő... :S az elején szimpi volt, de a végére már nem bírtam. :S na majd ma kiderül, hogy megesik-e a szíve rajtam. megpróbálom előadni a hattyú halálát XD A Hattyúk tava legszebb része, tuti siker!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na de hogy lehet egy tesitanár fura? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 08:42:02
Létrehozva:
|
|
|
hát mert azt hiszik, hogy az övék olyan marha fonto tárgy... ha még kapnánk érte kreditet, azt mondom, oké. de úgy hogy csak egy sz*ros aláírás kell.... :S
|
|
|
|
2010.05. 11. - 10:06:42
Létrehozva:
|
|
|
na megyek, remélem meggyőzöm a tanárnőt hogy igenis megérdemlem azt a sz*ros aláírást! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
oh yeah... Photographic (RAH live) |
|
|
|
2010.05. 11. - 10:54:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vicus.. próbáld meg őt úgy altatni, hogy félig ülő helyzetben legyen.. én mindig így voltam..ültetve.. mert nekem asthma bronchitisem volt... és máshogy én sem kaptam levegőt. És ha eső után vagytok, takard be rendesen Petrát, és nyugodtan nyiss rá egy kis ablakot. A félig ülve alvás tuti segíteni fog szegénykémen. Jobbulást neki Usi.. neked meg szurkolok, bár lehet már otthon is vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixi még nem is jelentkezett ma.. csak beért bringával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 13:44:22
Létrehozva:
|
|
|
Na,hát sziasztok!!
Végére értem a hsz. halomnak!:) Hát beszartam rajtatok,ezen az ivópartyn amit itt lenyomtatok,jó ég!!!!! Rohadt nagyok vagytok!!!!!:DDDDDDDD Geri,örömmel látom,h már totálisan beilleszkedtél,és a World in.-es orgazmusos leírásoddal,mintha a szívemből szóltál volna!!!! Hát és a Live in M.-os,hát én azt nem bírom,kikészít teljesen!!! Mikor Pecsában a nagy kivetítőn lenyomták,én ott ordítoztam Dave-nek,meg minden bajom volt!:DD Látom,Lola már mesélt a partyról!:DDD Hát,ilyen az én szerencsém is a srácokkal!:D Ja,és ott volt a bulin a srác is,aki kint volt a forgatáson,amikor Robert P. itt volt,ő volt a fénydublőre!:D Jó,lehet röhögni,kint voltam én is a forgatáson bnőimmel,és kameráztunk is!:D Ja,őket meg lekamerázta az rtlklub:D Jó poén volt a forgatás. Na,visszatérve a gyerekre. Lefotózkodtunk vele még a forgon,aztán most gondoltam,h oda köszönök neki.Látszott rajta,h bevan baszarintva kicsit:D Na,mikor mondtam neki,h a forgon fotózkodtunk,tökre örült nekem,mint vmi régi ismerősnek,hát behaltam!:D Aztán,még mikor táncoltunk,kért vmit a Dj-től,vissza felé jövet megint örült nekem a srác,belekarolt a nyakamba,meg még előtte is asszem ölelgetett,de már csak részletek rémlenek!:DÁhh kész volt az is. Igen,Judy nagyon aranyos volt! Rita meg tényleg pörög rendesen,csúcs!:D Azon a bácsis Loli fikszírozós képen még mindig röhögök!:DDDDD Usi: Nagyon tetszik a rajzod!!! Én nagyon szép a leírásod,elemzésed a rajzodról,megható tényleg az egész gondolatiság,ami benne van. Megasztár: Oh,hát mi anyukámmal,meg az egész családdal végig néztük az összeset,meg a megatáncot,szombat esti lázat,csillagszületiket,sztárok a jégen-t minden szart:D Drukkoltunk mi is rendesen,legalábbis anyukám nagyon!:D Nekem Palcsó Tomi volt a kedvencem,olyan kis béna,de aranyos!:D Még régen volt ilyen 3D-s Megás füzet is,na nekem van olyan Palcsósban!:DDDDD Marcsi: Fel a fejjel,a szerelem tényleg akkor jön,amikor nem számítasz rá! Ne is búslakodj ezen! Tök jó,h tanfolyamba akarsz kezdeni,ez figyelem elterelésnek is szuper! Csak pozitívan,jó ez a jelmondat,így kell ezt! Nem szabad hagyni,h a kedvedet szegjék! Én láttam a filmet,sírtam is rajta,tetszett!! Engem eleve érdekelt ez a Szomorú Vasárnap dal körüli dolog,még az eredeti változatát is leszedtem a dalnak,Seress Rezső énekli,aki szerezte is,hú hát annak tényleg van lehangoló ereje vagy nem is tudom,de jó. Vica: Szegény Petra! Mihamarabb gyógyuljon meg!!! Hogy ragaszkodik a kis Wilihez,de édes!:) Süni: lehet,h én is láttalak téged még a Szo.party-n,de nem tuti,mert onnan is már csak részletek rémlenek! Hú,így hirtelen ezekre sikerült reagálni! Ja,május 22-én lesz buli,ingyenes,megyünk??(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 13:56:53
Létrehozva:
|
|
|
helló, cicák
ma csak 4 órát dolgoztam, abból másfélben le volt rohadva az a program ami nélkülözhetetlen a munkánkhoz, úgyhogy ültünk meg dumáltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és volt két eladásom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jessz Usi, hajrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bízunk benned, fog az menni. a tesitanart meg remélem seggberúgtad. Edó, vannak ilyen zizzent órák. pl nekem volt olyanom hogy titkosszolgálatok. ezek amúgy általában a legjobbak. jajj, Vicus, a fene egye meg már ezt a sok betegséget. megnézik most akkor hogy nem allergiás-e a kiscsaj? mert lehet hogy akkor tudnának neki valami bogyót adni. na, Judy kérte, hogy propagáljam amit kitalált, hátha párótoknak: Vicus, Süni, többi pasink: Sziasztok ! Eszembe jutott, hogy mi : DM –os rajongók már igencsak az a korosztály vagyunk, akiknek van, vagy hamarosan lesz gyermeke ( de legalábbis tervezi ) Neked, kedves címzett, nem tudom van –e, és ha igen, milyen korú , hallgat –e DM-ot ? : ) Persze nem vagyok annak a híve, hogy rá kell erőltetni valamilyen stílusú zenét a gyerekeinkre, én is csak a lehetőségét adom meg hogy megismerjék, és majd eldöntik, nekik mennyire tetszik . Azt sem szeretem, ha túlzásba viszi valaki és pici babaként bőrdzsekiben láncokkal öltözteti fel a szerencsétlent, aki azt sem tudja mi történik körülötte, de egy DM pólóba bújt pár éves gyerek az anyukával / apukával szívmelengető látvány lehet nekünk, nagy fan-oknak : ) Az én lányaim már nagy tizenéves tini csajok, és bár soha nem erőltettem rájuk ezt a zenei stílust, mégis kedvelik. úgy gondolom valahol a génekkel ez öröklődik, nem esik messze az alma a fájától …. persze az ellenkezője is lehet valahol – benne van a pakliban Amiért írok : Szeretnék egy DM-os baba fotó albumot készíteni az oldalra, ahol a rajongók a gyermekeikkel ( vagy csak a gyerek) esetleg valamilyen DM-os ’ ereklyével’ a kezében látható, vagy valahogy látszik hogy milyen család sarja : ) de ha még csak pocakban van – az is nagyon jó kép : ) várom a fotókat, persze egy beleegyező mondattal, hogy felhasználhatom weboldalhoz, - ha összegyűlik annyi, hamarosan egy DM utánpótlás albumot is nézegethetünk, meg lennének örökítve, és aki büszke rá, a világhálón is közzé teheti így, ebben a körben főleg sokunknak örömöt jelenthet Néhányunkról tudom, hogy van gyereke - valahol kisebb ( 1 éves ) van ahol már 17 éves tini személyében. Várom válaszotokat, ha nincs fotó készítek persze !! megbeszélünk egy találkozót valahol – Liget, Állatkert : ) csak jelezzétek kérlek, hogy számíthatok fotókra, hogy az igényt lássam . nagyon köszönöm az együttműködéseteket ! mindenképp várnék visszajelzést ! sziasztok Judy www.dm-party.hu www.artyphotos.hu szia szivem csücske, Macsusom! Macsus, ingyen van a 22-i party??? wow. na, akkor lehet hogy megpróbálhatjuk. meglátom a vizsgáimat még majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj, tényleg. a szomorú vasárnap. hjajj, az a dal... ahogy póka angi előadta, az nagyon odabasz. mondjuk nekem a film nem olyan nagyon tetszett, vagyis tetszett, de nem lett nagy kedvenc, szerintem e témában az egyik leggyengébb, fura, de írt róla Ákos egy filmkritikát és tök azzal értek egyet. szóval jó film, gyönyörűen van fényképezve, de valamiért nekem egy olyan erős közepes marad. de a dal, az iszonyú erővel bír tényleg. |
|
|
|
2010.05. 11. - 14:25:03
Létrehozva:
|
|
|
Május 22-én szombaton meglátogatjuk régi kedvenc helyünket a Margit-Szigeten!!!
A tervek szerint a benti részen nyomjuk - nehogy egy eső miatt csökkenjen az élvezet. Zeneileg Depeche Mode, 80as évek, kis industrial, dark, meg ami jön.... Helyszín a Cha-Cha-Cha Margitsziget (Atlétikai Centrum - volt Cafe Leger) 4es/6os villamos, Margit híd, kis séta, balra le, buli... A belépés ingyenes. Várunk mindenkit sok szeretettel! from 101klub.hu Szia Lola!!!:) Igen,nagyon úgy fest,itt a leírás!:) Titkosszolgálatok,az érdekes lehetett! Hát,rám azért hatott a film,akár gyengébb,akár nem. A Musicbox-ot láttátok? Az a baj az ilyen témájú filmekkel,h engem ezek kikészítenek Jajj Usi,én is szurkolok neked!! |
|
|
|
2010.05. 11. - 14:38:00
Létrehozva:
|
|
|
Május 22-én szombaton meglátogatjuk régi kedvenc helyünket a Margit-Szigeten!!! A tervek szerint a benti részen nyomjuk - nehogy egy eső miatt csökkenjen az élvezet. Zeneileg Depeche Mode, 80as évek, kis industrial, dark, meg ami jön.... Helyszín a Cha-Cha-Cha Margitsziget (Atlétikai Centrum - volt Cafe Leger) 4es/6os villamos, Margit híd, kis séta, balra le, buli... A belépés ingyenes. Várunk mindenkit sok szeretettel! from 101klub.hu Szia Lola!!!:) Igen,nagyon úgy fest,itt a leírás!:) Titkosszolgálatok,az érdekes lehetett! Hát,rám azért hatott a film,akár gyengébb,akár nem. A Musicbox-ot láttátok? Az a baj az ilyen témájú filmekkel,h engem ezek kikészítenek Jajj Usi,én is szurkolok neked!! nu, akkor ha vizsgáim engedik, elnézünk a Margitra. figyi, Macsusom, veszünk egy üveg bort, kiülünk a partra, betoljuk, aztán bemegyünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mit szólsz? jaja, titkosszolgálatok óra klassz volt, kurtán sándor tartotta, aki magyarország politikai évkönyvét írja amúgy, és nagyon érdekes volt. jahhj, amúgy az ilyen holokauszt-közeli témájú filmek engem is legyaknak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kedvenceim, egyben leggyilkosabbak a napfény íze, a schindler listája meg a zongorista. |
|
|
|
![]() ![]() |