2400 Oldal V  « < 1681 1682 1683 1684 1685 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 11. - 14:51:37
Létrehozva: #33641

devotee

Sziasztok! Na végre van egy fél órám, hogy olvasgassak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus, tetszett amit írtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, ha unokatesómat most Mode-osítom (nagyon tetszenek neki a gitár-riffek), jöhet róla egy kép? Majd ráadom az L-es Ultra pólómat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsétlen gyereken jól fog állni... 7 éves (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 11. - 11:06:42) *
na megyek, remélem meggyőzöm a tanárnőt hogy igenis megérdemlem azt a sz*ros aláírást! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

oh yeah... Photographic (RAH live)

Hajrá Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 11. - 15:00:39
Létrehozva: #33642

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 11. - 15:38:00) *
nu, akkor ha vizsgáim engedik, elnézünk a Margitra. figyi, Macsusom, veszünk egy üveg bort, kiülünk a partra, betoljuk, aztán bemegyünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mit szólsz?

jaja, titkosszolgálatok óra klassz volt, kurtán sándor tartotta, aki magyarország politikai évkönyvét írja amúgy, és nagyon érdekes volt.

jahhj, amúgy az ilyen holokauszt-közeli témájú filmek engem is legyaknak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kedvenceim, egyben leggyilkosabbak a napfény íze, a schindler listája meg a zongorista.

Jajj,ez nagyon jó ötlet Loli,jó lesz!!!

Hú,én nagyon sok ilyen témájú filmet láttam,és tudtam,h hogy hatnak rám,vhogy mégis megnéztem őket!

Jajjj,múltkor írtad a politológiát,na nekem a politológus Török Gábor bejön:D Gondolkodtam is,h beülök egyszer a Corvinusra vmelyik előadására,nálatok van,h vki csak úgy beülhet?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 11. - 15:08:13
Létrehozva: #33643

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 11. - 15:51:37) *
Sziasztok! Na végre van egy fél órám, hogy olvasgassak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus, tetszett amit írtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, ha unokatesómat most Mode-osítom (nagyon tetszenek neki a gitár-riffek), jöhet róla egy kép? Majd ráadom az L-es Ultra pólómat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsétlen gyereken jól fog állni... 7 éves (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hajrá Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát,gondolhatod,nekem mennyire tetszett az amit te írtál,mintha a saját gondolatomat olvastam volna,nagyon jó!!!
Tőlem is kapod a pirospontokat!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 11. - 15:19:46
Létrehozva: #33644

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.05. 11. - 16:08:13) *
Hát,gondolhatod,nekem mennyire tetszett az amit te írtál,mintha a saját gondolatomat olvastam volna,nagyon jó!!!
Tőlem is kapod a pirospontokat!:D

Húúúha... lassan már azt se tudom hova tegyek ennyi pirospontot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De örülök neki... lassan megvan a második ötösöm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 11. - 15:30:50
Létrehozva: #33645

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 11. - 16:19:46) *
Húúúha... lassan már azt se tudom hova tegyek ennyi pirospontot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De örülök neki... lassan megvan a második ötösöm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát látod,jól haladsz a tanulással,csupa ötösöd lesz Seregtanulmányokból!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 11. - 15:37:57
Létrehozva: #33646

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.05. 11. - 16:30:50) *
hát látod,jól haladsz a tanulással,csupa ötösöd lesz Seregtanulmányokból!

Seregtanulmány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropó tanulás, most megyek matekozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 11. - 15:45:08
Létrehozva: #33647

devotee

Macsus, simán be lehet ülni hozzánk. bár már nincs hova, ezen a héten vége a szorgalmi időszaknak.
amúgy énnemtudom mit esztek a törökgáboron, mindenki oda meg vissza van érte. tény hogy zseniális szakember, de mint pasi... törpe, sörhasú, kopaszodik, kancsal, kapafogú. mi kell még? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D és az egyetemen a csajok álmodozó arccal ülnek az első sorokban... nem értem, komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, Macsusom, akkor meglátjuk azt a margitszigetet. ha nem lesz nagyon ciki a vizsgabeosztásom, megyünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gergő, szerintem simán jó lesz az a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Judy el lesz ragadtatva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, haladok a politológiával, vesszen meg
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 11. - 16:34:07
Létrehozva: #33648

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 10. - 22:00:57) *
Nekem kiskoromban szabályosan fehér volt a hajam (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mostanra sem sötétedett ki nagyon, de legalább már világosbarna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szia Mode!
Azért Alan fiával várj még pár évet... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem csak az eredeti Alan jó ;) Az az Alan, akit ölelgettem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 11. - 16:49:31
Létrehozva: #33649

devotee

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs538.ash1/31519_120494391313494_100000588003682_194810_4201039_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 11. - 16:56:10
Létrehozva: #33650

devotee

Úúúúhhúhúhúhhuuuuu vazzzze....ez valahogy ...így... nem is tudom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs578.snc3/31519_120491127980487_100000588003682_194803_8206587_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 11. - 17:26:12
Létrehozva: #33651

devotee

Apja fia XDDDDD

http://www.youtube.com/user/pariswilder#p/a/u/0/B-suwgow6Zo
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 11. - 17:45:52
Létrehozva: #33652

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 11. - 11:54:45) *
Sziasztok még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vicus.. próbáld meg őt úgy altatni, hogy félig ülő helyzetben legyen.. én mindig így voltam..ültetve.. mert nekem asthma bronchitisem volt... és máshogy én sem kaptam levegőt. És ha eső után vagytok, takard be rendesen Petrát, és nyugodtan nyiss rá egy kis ablakot. A félig ülve alvás tuti segíteni fog szegénykémen. Jobbulást neki
Usi.. neked meg szurkolok, bár lehet már otthon is vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixi még nem is jelentkezett ma.. csak beért bringával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Edóka a jótanácsokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Macsus @ 2010.05. 11. - 14:44:22) *
Vica: Szegény Petra! Mihamarabb gyógyuljon meg!!! Hogy ragaszkodik a kis Wilihez,de édes!:)

Köszi Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Most éppen Wilihez ragaszkodik de máskor meg másik kabalához...kis hűtlen....

Idézet (lolacska @ 2010.05. 11. - 14:56:53) *
helló, cicák

ma csak 4 órát dolgoztam, abból másfélben le volt rohadva az a program ami nélkülözhetetlen a munkánkhoz, úgyhogy ültünk meg dumáltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és volt két eladásom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jessz

Usi, hajrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bízunk benned, fog az menni. a tesitanart meg remélem seggberúgtad.

Edó, vannak ilyen zizzent órák. pl nekem volt olyanom hogy titkosszolgálatok. ezek amúgy általában a legjobbak.

jajj, Vicus, a fene egye meg már ezt a sok betegséget. megnézik most akkor hogy nem allergiás-e a kiscsaj? mert lehet hogy akkor tudnának neki valami bogyót adni.

na, Judy kérte, hogy propagáljam amit kitalált, hátha párótoknak: Vicus, Süni, többi pasink:

Sziasztok !

Eszembe jutott, hogy mi : DM –os rajongók már igencsak az a korosztály vagyunk, akiknek van, vagy hamarosan lesz gyermeke ( de legalábbis tervezi )

Neked, kedves címzett, nem tudom van –e, és ha igen, milyen korú , hallgat –e DM-ot ? : )

Persze nem vagyok annak a híve, hogy rá kell erőltetni valamilyen stílusú zenét a gyerekeinkre, én is csak a lehetőségét adom meg hogy megismerjék, és majd eldöntik, nekik mennyire tetszik .

Azt sem szeretem, ha túlzásba viszi valaki és pici babaként bőrdzsekiben láncokkal öltözteti fel a szerencsétlent, aki azt sem tudja mi történik körülötte, de egy DM pólóba bújt pár éves gyerek az anyukával / apukával szívmelengető látvány lehet nekünk, nagy fan-oknak : )

Az én lányaim már nagy tizenéves tini csajok, és bár soha nem erőltettem rájuk ezt a zenei stílust, mégis kedvelik.
úgy gondolom valahol a génekkel ez öröklődik, nem esik messze az alma a fájától ….

persze az ellenkezője is lehet valahol – benne van a pakliban

Amiért írok :
Szeretnék egy DM-os baba fotó albumot készíteni az oldalra, ahol a rajongók a gyermekeikkel ( vagy csak a gyerek) esetleg valamilyen DM-os ’ ereklyével’ a kezében látható, vagy valahogy látszik hogy milyen család sarja : )
de ha még csak pocakban van – az is nagyon jó kép : )

várom a fotókat, persze egy beleegyező mondattal, hogy felhasználhatom weboldalhoz, - ha összegyűlik annyi, hamarosan egy DM utánpótlás albumot is nézegethetünk, meg lennének örökítve, és aki büszke rá, a világhálón is közzé teheti így, ebben a körben főleg sokunknak örömöt jelenthet

Néhányunkról tudom, hogy van gyereke - valahol kisebb ( 1 éves ) van ahol már 17 éves tini személyében.
Várom válaszotokat, ha nincs fotó készítek persze !! megbeszélünk egy találkozót valahol – Liget, Állatkert : )

csak jelezzétek kérlek, hogy számíthatok fotókra, hogy az igényt lássam . nagyon köszönöm az együttműködéseteket !

mindenképp várnék visszajelzést !
sziasztok
Judy
www.dm-party.hu
www.artyphotos.hu

szia szivem csücske, Macsusom!
Macsus, ingyen van a 22-i party??? wow. na, akkor lehet hogy megpróbálhatjuk. meglátom a vizsgáimat még majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jujj, tényleg. a szomorú vasárnap. hjajj, az a dal... ahogy póka angi előadta, az nagyon odabasz. mondjuk nekem a film nem olyan nagyon tetszett, vagyis tetszett, de nem lett nagy kedvenc, szerintem e témában az egyik leggyengébb, fura, de írt róla Ákos egy filmkritikát és tök azzal értek egyet. szóval jó film, gyönyörűen van fényképezve, de valamiért nekem egy olyan erős közepes marad. de a dal, az iszonyú erővel bír tényleg.

Lola nem vizsgálják ki egyenlőre,hogy allergiás-e a Petra.Legalább is a doki nem küldte sehova.

Nem is rossz ötlet amit Judy kitalált.Sőt nagyon is jó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 11. - 18:35:38
Létrehozva: #33653

devotee

Tényleg, nem is reagáltam Marcsika hsz-ére. Nálam a szomorú vasárnap alap.. imádom.. nem is tudom hányszor megnéztem, és mindig mindig nagyon ledöbbenek, és sírok is. Emlékszem, Valics még nem látta, és mondtam neki, meg kell néznie, sokat beszéltem róla. Aztán egyik este hopp.. ment a dunán. Na gyorsan szóltam is neki, jöjjön le, nézze velem. Azóta már nagyon sokszor láttuk együtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Engem nagyon megfogott az a film, és a zenéje is.
Póka Angéla jó énekesnő.. de őszintén.. van annak a lánynak valami nem kis kuplungja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nemde?

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 11. - 18:56:38
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 11. - 19:15:19
Létrehozva: #33654

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 11. - 11:54:45) *
Trixi még nem is jelentkezett ma.. csak beért bringával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jelenetem reggel beértem melóba, és haza út is pöpec volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kezdem kiismerni a bringás közlekedést. Ma többnyire az úttesten közlekedtem, bár mikor jönnek a buszok kicsit félek.
A felüljárónál szívás volt, ugyanis tegnap a főnököm elállította a váltókat, így majd meggebedtem felfelé.
A szorzóváltót pedig még nem tudom kezelni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meló után turiztam egy szupcsi csőszárú farmert. Végre egy nadrág ami nem nagy rám.

Képzeljétek olyan aranyos az uram. Eddig (a bicikli előtt) reggel Zoli vitt melóba, és ő is hozott haza. Most hogy külön járunk, hiányzok neki és napközben mindig bejön a munkahelyemre megpuszilni, megölelgetni. Olyan dárga. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 11. - 19:26:07
Létrehozva: #33655

devotee

Bár nekem nincs gyermekem, nagyon jónak találom Judy ötletét.
Szerintem tök szép kép készülne Peráról monjduk ahogy DM-re illegeti magát és énekli hogy JONG! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vagy egy közös kép a Mode-osult anyucival. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De szeritem Süni is büszke lenne egy ilyen képre.

He-he Mode meg alapból mehetne, mert Ő a gyerek a családban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jó, egyedül maradtam. Pusszancs!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 11. - 19:40:04
Létrehozva: #33656

devotee

Trixx!Szia!Bizony,hogy büszke!Majd intézkedem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként te mindig ilyen édesen nézel?Vagy csak cukor ment a szemedbe? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 11. - 19:46:11
Létrehozva: #33657

devotee

Na!Most meg én maradtam egyedül? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az Angie még úgyis olvas!Majd visszanézek később! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 11. - 19:51:46
Létrehozva: #33658

devotee

Szép Estét!

Megcsináltam Kesinek a végső Flyert... közben meg vagy tucatnyian kerestek telón, mindenki beszélgetni akart (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Néha hetekig senki sem hív, aztán hopp egyszerre egy csomóan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na jó, ez nem igaz, sokan hívnak, de általában napközben, este annyira nem jellemző. Na mind1! Mindenkit letudtam... közben kaptam e-maileket és hát egy volt kolléganőm, még az első munkahelyemről írt mélt. vagy fél éve nem is tudok róla semmit, de most volt a szülinapja, felköszöntöttem és megint levelezünk, tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Judy nekem is küldte ezt a körmélt, aranyos ötlet! Mini móderről mehetne az a kép Vica, ahol a Dave cd-t fogja a kezében és ül a konyhapulton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amit nekem is elküldtél, azt hiszem még meg is van! Persze csak ha szeretnéd elküldeni!

Marcsikám, a szerelem irányíthatatlan, majd egyszer jön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak ám, tetszik az életfelfogás, de hát erről már írtam neked Facebookon levelet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Gergő, ari vagy, hogy Modeosítottad a 7 éves srácot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, az urad nagyon cuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 11. - 20:46:11) *
Na!Most meg én maradtam egyedül? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az Angie még úgyis olvas!Majd visszanézek később! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Itt vagyok, itt vagyok, és igen olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 11. - 19:54:59
Létrehozva: #33659

devotee

Fáj a fej (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 11. - 19:57:59
Létrehozva: #33660

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 11. - 20:54:59) *

Gyógypuszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem 1 hónapja folyamatosan fáj kisebb megszakításokkal, már sokszor az a fura, ha nem fáj 1-2 óráig. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy meg jött ez a hülye hideg front, szakad az eső és tényleg hideg van odakinn.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1681 1682 1683 1684 1685 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
149 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (149 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: