![]() ![]() |
2010.05. 11. - 20:18:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
itt is esik.. most másztam ki a zuhany alól.. jól esett, és mintha a fejem kicsit csitult volna!Hol vannak a többiek?
Köszi a puszit.. lehet nem is a zuhany segített.. hanem Te (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 20:34:10
Létrehozva:
|
|
|
na hali
úgy látom mindenki defektes kissé. nekem egész nap a gyomrom van görcsben, és betonkemény. nem is bírtam enni csak munka után, du. 2kor. addig egy negyed kávén voltam. most találkoztam barátnőmmel, beültünk vacsizni a castroba, és nagyon fini volt, de most ez is megfeküdte a gyomrom. baszkikám, az egyetlen jó dolog, amit a koszmós amcsi itt hagyott, a pepto bismol nevű amcsi gyógyszer, ami ilyen gyomor-hisztikre van. most bevettem, hátha jobb, már segített párszor, pár dologban. na képzeljétek. nem is vagyok olyan hülye angolból mint hittem. értem ezt a fos angol politológiai szakszöveget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki nem volt itt? azt látom fb-n a másik zalaegerszegi ismerősömnél hogy nyert a zte. és jippi meg juhú meg hurrá. olyan őrült kis sportbuzi a srác, és úgy szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ha nem az ország ellentétes pontjain élnénk folyton (anno nyh-zeg, most szeged-bp) a legjobb barátok lennénk. móder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 20:41:08
Létrehozva:
|
|
|
itt is esik.. most másztam ki a zuhany alól.. jól esett, és mintha a fejem kicsit csitult volna!Hol vannak a többiek? Köszi a puszit.. lehet nem is a zuhany segített.. hanem Te (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie-féle gyógypuszi csodaszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 20:50:25
Létrehozva:
|
|
|
Na.. :Lolikám.. és már jobb is a gyomor? jó neked.. mondjuk én most iszom ezt a forever livinges aloe gel cuccot.. rettenetes az íze.. viszont.. azóta mintha kevesebbet fájna a gyomrom.. és ez nagyon jó, mert nálam napi szinten megvan a beton kemény gyomor.. és nem az izmaimtól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usiról semmi hír? na.. mi lehet vele. tuti kocsmázik a haverokkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie-kém.. egyre jobb a fej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem iszom egy koffeinmentest.. aztán jöhet az esti eper adagom... le sem írom mivel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenki okádik tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BAszkiiii de bevagyok gerjedve 12.-ére.. rettenetesen... aaaaaaaaah Mert most a martyr szól.. bizsereg minden ideg bennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kibaszott rekedt hang (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a vesztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 20:51:38
Létrehozva:
|
|
|
na hali úgy látom mindenki defektes kissé. nekem egész nap a gyomrom van görcsben, és betonkemény. nem is bírtam enni csak munka után, du. 2kor. addig egy negyed kávén voltam. most találkoztam barátnőmmel, beültünk vacsizni a castroba, és nagyon fini volt, de most ez is megfeküdte a gyomrom. baszkikám, az egyetlen jó dolog, amit a koszmós amcsi itt hagyott, a pepto bismol nevű amcsi gyógyszer, ami ilyen gyomor-hisztikre van. most bevettem, hátha jobb, már segített párszor, pár dologban. na képzeljétek. nem is vagyok olyan hülye angolból mint hittem. értem ezt a fos angol politológiai szakszöveget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam ez a gyomor dolog a múlt héten volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tuti gyógyszer az After Eight csoki, komolyan! Két kis mentolos, krémes csokilapka és 15 perc múlva már nyoma sincs a gyomorgörcsnek és a gyomorfájásnak! Hihetetlen, de működik, talán a mentol lehet az, ami rendbe pakolja a gyomrot. Majd valamikor ütközhetnénk, hogy vissza adjam a zenei dvd-ket, amik február óta nálam vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg dumcsizhatnánk és ehetnénk sajtsalit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mit szólsz? Hurrá, le a fos angol politológiai szövegekkel!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben miről szólt a szöveg? |
|
|
|
2010.05. 11. - 20:52:50
Létrehozva:
|
|
|
Na..csajok.. elmegyek marcsiért.. melóhelyére.. mert úgyis kell vennem cigit, és így legalább nem kell felöltöznöm, pizsiben is mehetek, mert bemegy nekem a kisboltba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak ki ne szállítson a rendőr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mindjárt jövök! |
|
|
|
2010.05. 11. - 20:54:38
Létrehozva:
|
|
|
Edó!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mivel eszed az epret? Én imádom tejszínhabbal és csokiöntettel, de szigorúan cukor nélkül! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na..csajok.. elmegyek marcsiért.. melóhelyére.. mert úgyis kell vennem cigit, és így legalább nem kell felöltöznöm, pizsiben is mehetek, mert bemegy nekem a kisboltba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak ki ne szállítson a rendőr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt jövök! Edókám ez nagyon Bridget Jones-os már megint, de nagyon cuki vagy!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Marcsit pusszantom!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:07:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Orchidett!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 11. - 21:12:34
Létrehozva:
|
|
|
ááá, b@szik javulni a bélésem.
hehe, Edó, ne is mondd a forevert, majdnem beszerveződtem. lehet már milliomos lennék... de nem így lett végül, egyelőre. és szerintem finom az aloe gél, én szerettem. nekem amúgy ilyesmi gond nem szokott lenni a pocimmal mióta tisztességesen etetem, azaz pl sok zöldség meg ilyenek. épp ezért nem értem, mi baja. lehet az elmúlt másfél héten betolt szénhidrátmennyiség befigyelt. Usi biztos sikeresen menedzselte a napját és megissza rá az áldomást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalábbis reméljük, ilyesmi kellemességek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, 12-én... szétkapjuk a helyet ismét. ezen a táboron meg még agyalok kettőt. nagyon nem tolerálom a sátrazós-egymás előtt zuhanyzós - csöves témát. hisztispicsa vagyok, na. viszont lehet Macsussal meglátogatjuk 22-én a margitszigetes bulit. többiek? Angiem, jó lenne randizni, de meg ne kérdezd mikor, mert buznyák tanárom nem írja ki a vizsgáit, ergo nem tudom, mikor kellene vizsgáznom, mikor tudok dolgozni, vagy veled randizni. pedig jaja, jó lenne már. nem a dvd-k miatt, az nem izgat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te érdekelsz, picsku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a szöveg: Partisanship reconsidered Sören Holmbergtől. Felülvizsgált pártosságnak fordítottam. még nincs kész. a választói magatartás párt-identifikációs modelljéről és annak kritikáiról szól, vesszen meg. de érthető, csak... kínszenvedés jah, és én tudom, mivel eszi Edó az epret. tegnap elmondta. TEJFÖLLEL!!! wáááá XDXDXDDD |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:20:54
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Üdv mindenkinek (új fiúkat is beleértve)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó rég jártam erre... Olvastam, hogy van egy olyan felvetés, hogy akinek van gyereke, küldjön egy fotót, amiből kiderül a család zenei ízlése. Ez tényleg tök jó ötlet, és én meg is felelnék a kritériumnak (van ugyebár egy kisfiam, 15 hónapos), de olyan képem nincs, ami arról árulkodna, hogy milyen zenét hallgatunk, és én nem is tartozom abba a kategóriába, aki mindenfélét felaggat a gyerekére (bőrdzseki, láncok, stb...), de azt azért elmesélem, hogy a depechemódos "bácsikkal" már megismertettem a csöppséget (egy időben sokszor mutogattam neki a falon lévő nagy posztert, és mondogattam neki, hogy: "Bácsik!" és erre ő mondta, hogy: "Báááá", közben nagyon vigyorgott rájuk. Ez biztos jó jel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként ez az a poszter, amit még azóta sem vasaltam ki, hogy itt tanácsokat kértem... olyan lusta vagyok hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert hát elő kéne venni a csavarhúzót és szétcsavargatni a bazinagy keretet, és lepakolni az asztalt, amin elfér az a nagy papír....
Ja és egyébként pontosan 15 hónapos volt a kicsi fiam, amikor először el kezdett járni egyedül (egy kicsit lusta volt a drága...), rá egy hétre már szinte szaladgál is! Úgy vártam már ezt a korszakot, és most végre itt van! |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:29:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Már épp indultam volna aludni, amikor ezt találtam, és muszáj volt belinkelnem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc...4_6887557_n.jpg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na akkor... ennek szellemében jó éjszakát kívánok mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:30:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 11. - 21:36:46
Létrehozva:
|
|
|
Na meg is jöttem... nem volt affér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Orchidett.. akkor a te bébid is rögtön szalad, és nem jár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom, ahogy kapkodják a hurkákat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. tejföllel eszem, és nincs rajta cukor ... ne mondd te is, h pföjj.. valami isteni..én csak így eszem meg! Ez a kép... ejjj.. de elfenekelném!!!! Egyébként Angie... még jó, h nem teszel a tejszínhab, és a csoki öntet mellé cukrot.. lehet bekómáznál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jócckát Geri ! nem voltál ma sokat! |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:38:37
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Már épp indultam volna aludni, amikor ezt találtam, és muszáj volt belinkelnem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc...4_6887557_n.jpg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na akkor... ennek szellemében jó éjszakát kívánok mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDDDDDD Hiányoztam neked ugye öcsikém, azért nem voltál sokat? Hahaha!!!!!!!! Jó éjt picifiú! |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:39:47
Létrehozva:
|
|
|
Lolikám, oké, majd ha már kiderülnek az időpontjaid, akkor utána egyeztetünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, a DVD csak ürügy volt, hogy meginvitáljalak egy mítingre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak majd ne felejtsem el elvinni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nálad meg még a könyvem van, majd cserélünk! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
12-e, érzem, hogy nagy buli lesz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem minden okés lesz tudok menni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Judyal majd még egyeztetek, mert javasoltam a Déliből induló vonatokat... annyi tuti, hogy a srác, aki a buszon csinálta a balhét nem jön... Jajj, a szörmók pasi a Livingben nem volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk már a Pecsában sem tapadt ránk márciusban. Ott örvendeztünk, hogy végre megszabadultunk tőle!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol van Usi? ennyire ünnepel, akkor baromi jól sikerülhetett a mai napja, a konzultációval, a tesivel meg a vámpíros órával együtt. Na kivi leszek zöld lámpát kapott-e a szakdogája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Orchidett, nagyon hiányoztál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:39:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie küldöm ám, csak ha dolgozok akkor egész nap nem tudok szabadulni onnan.
XDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:40:23
Létrehozva:
|
|
|
Alisha: Hát igen, szegénykém szaladna már, de azért még összeakadnak a lábai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy meg 11 hónaposan már felállt, csak azért volt lustább, mert inkább mászott négykézláb, azt biztonságosabbnak érezte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azt mondják, a fiúk eleve lustábbak.
|
|
|
|
2010.05. 11. - 21:43:37
Létrehozva:
|
|
|
DE HUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angie küldöm ám, csak ha dolgozok akkor egész nap nem tudok szabadulni onnan. XDDDDDDDD Semmi baj, majd befizeted mikor eljutsz odáig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusszantalak! Na meg is jöttem... nem volt affér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Orchidett.. akkor a te bébid is rögtön szalad, és nem jár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom, ahogy kapkodják a hurkákat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. tejföllel eszem, és nincs rajta cukor ... ne mondd te is, h pföjj.. valami isteni..én csak így eszem meg! Ez a kép... ejjj.. de elfenekelném!!!! Egyébként Angie... még jó, h nem teszel a tejszínhab, és a csoki öntet mellé cukrot.. lehet bekómáznál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jócckát Geri ! nem voltál ma sokat! Nem lehet rossz tejföllel, majd kipróbálom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát jah, picit édes szájú vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alisha: Hát igen, szegénykém szaladna már, de azért még összeakadnak a lábai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy meg 11 hónaposan már felállt, csak azért volt lustább, mert inkább mászott négykézláb, azt biztonságosabbnak érezte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azt mondják, a fiúk eleve lustábbak. Kis cukorborsó! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó éjt csajok és Gergő!!! |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:44:33
Létrehozva:
|
|
|
na hali úgy látom mindenki defektes kissé. nekem egész nap a gyomrom van görcsben, és betonkemény. nem is bírtam enni csak munka után, du. 2kor. addig egy negyed kávén voltam. most találkoztam barátnőmmel, beültünk vacsizni a castroba, és nagyon fini volt, de most ez is megfeküdte a gyomrom. baszkikám, az egyetlen jó dolog, amit a koszmós amcsi itt hagyott, a pepto bismol nevű amcsi gyógyszer, ami ilyen gyomor-hisztikre van. most bevettem, hátha jobb, már segített párszor, pár dologban. na képzeljétek. nem is vagyok olyan hülye angolból mint hittem. értem ezt a fos angol politológiai szakszöveget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki nem volt itt? azt látom fb-n a másik zalaegerszegi ismerősömnél hogy nyert a zte. és jippi meg juhú meg hurrá. olyan őrült kis sportbuzi a srác, és úgy szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ha nem az ország ellentétes pontjain élnénk folyton (anno nyh-zeg, most szeged-bp) a legjobb barátok lennénk. móder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óhh, már én is rég megosztottam a nagy hírt. XDDDDDDDDDDDDDDD Hehehe!!!!!!!! És vettem a csarnokban egy zetés pólót! Mindig abba megyek ezentúl!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:44:57
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Orchidett, nagyon hiányoztál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez jólesik, köszi! Szoktam néha olvasgatni titeket, de úgy érzem, hogy egy kicsit kívülálló vagyok, mert Ti már találkoztatok egymással és tudtok szinte mindent mindenkiről, de én sajna ebből kimaradtam... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most is csak a Tramini szól belőlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben meg szól a World Violation 1990-ből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -81-es- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 11. - 21:52:07 |
|
|
|
![]() ![]() |