![]() ![]() |
2010.05. 11. - 21:49:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komolyan, Orchidett, te ritkán jössz, de akkor mindig hozol valami szexiset... ez is most... wúúhá. nyamm
na, Usi lapít ám, mert fb-n már látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kis hamis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, mindenképp egyeztetünk, már jó volna. hanem ám izé... Edóval beszéltük hogy nem fog összejönni ez a Judyékkal vonatozás mert mi elviekben hivatalosak vagyunk már korábban Tatabányára, vagy nem? azaz h már délelőtt vagy efféle. na, gyerekek, az eper meg olyan szépséges és szexis és csodálatosan tökéletes istenteremtmény, hogy kár elrondítani bármivel, én azt mondom. én a'la natúrba eszem, ha eszem, és olyan kéjes élvezettel, olyan lassan, hogy az egy előjátéknak is beillene. nyamiii Niki, gratu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondom, már Balázsom is telehisztizte az üzenőfalat caps lockos ujjongásokkal. XD |
|
|
|
2010.05. 11. - 21:53:25
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy vagy kívülálló, ne bolondozz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) közénk tartozol Te is, és majd egyszer te is leugrassz hozzánk dumálni, mint Doro.... mert gondolom, ha már gyerek van az ember már nem járkál olyan szívesen bulikba.. amit ugye érthető.
De gyere.. gyere minél gyakrabban!!!! komolyan, Orchidett, te ritkán jössz, de akkor mindig hozol valami szexiset... ez is most... wúúhá. nyamm na, Usi lapít ám, mert fb-n már látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kis hamis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, mindenképp egyeztetünk, már jó volna. hanem ám izé... Edóval beszéltük hogy nem fog összejönni ez a Judyékkal vonatozás mert mi elviekben hivatalosak vagyunk már korábban Tatabányára, vagy nem? azaz h már délelőtt vagy efféle. na, gyerekek, az eper meg olyan szépséges és szexis és csodálatosan tökéletes istenteremtmény, hogy kár elrondítani bármivel, én azt mondom. én a'la natúrba eszem, ha eszem, és olyan kéjes élvezettel, olyan lassan, hogy az egy előjátéknak is beillene. nyamiii Niki, gratu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondom, már Balázsom is telehisztizte az üzenőfalat caps lockos ujjongásokkal. XD Semmi faxni.. meg erotika.. zabálom.. két pofával.. és tejföllel, jól összeaprítva... csak úgy lucskosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom a gyümölcs szezont... nem is kell ilyenkor más. Van egy olyan is nálam, képes vagyok napokon keresztül sok sok féle gyümölcsöt enni, joghurtba öntve...és ezt este beteszem a fagyasztóba.. másnap reggel kiveszem, és egész nap azt eszem. Ehhez egy literes fagyis dobozt használok.. esk, nem is kell olyankor más.. folyamatosan olvad ki, és én egész nap eszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:02:57
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Idézet komolyan, Orchidett, te ritkán jössz, de akkor mindig hozol valami szexiset... ez is most... wúúhá. nyamm És akkor ehhez mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
111.jpg ( 87.57K )
Letöltések száma: 4
112.jpg ( 82.29K )
Letöltések száma: 4NEVET LET ME DOWN AGAIN JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:04:11
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe Lola!
Én meg úgy örülök a pólómnak, mint Carrie Bradshaw (tuti rosszul írtam) a magassarkújának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:05:23
Létrehozva:
|
|
|
ggdtd.jpg ( 168.85K )
Letöltések száma: 10Szereti itt valaki a hosszú hajat (a férfin)? Én imááááááááááádoooooom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:05:43
Létrehozva:
|
|
|
ggdtd.jpg ( 168.85K )
Letöltések száma: 10Szereti itt valaki a hosszú hajat (a férfin)? Én imááááááááááádoooooom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:07:55
Létrehozva:
|
|
|
Szia Usi! Elvitte a cica a nyelved? Jaj, lehet nem kéne annyi Traminit innom.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
2010.05. 11. - 22:08:20
Létrehozva:
|
|
|
ggdtd.jpg ( 168.85K )
Letöltések száma: 10Szereti itt valaki a hosszú hajat (a férfin)? Én imááááááááááádoooooom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Loli is imádja. hujujujujj, de még mennyire. de Dave-en nem. neki jobb a mostani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:10:16
Létrehozva:
|
|
|
Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Helyes!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Loli is imádja. hujujujujj, de még mennyire. de Dave-en nem. neki jobb a mostani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem tetszikk a 2001-es göndör fürtöcske is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:12:27
Létrehozva:
|
|
|
Aaaahhh.. ez már nem is borosta.. ez már szakáll (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de gyönyörű itt.. istenem.. és az a pocak, és köldök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem mindegy milyen az a haj... a kisugárzás.. aaaaaaaaaaaaz valami!
Szasz Usi... megjöttél? Orchidett... mi volt itt szombat éjjel.. ne tudd meg.. kicsit sokat ittunk, és a gép elé keveredtünk. itt garázdálkodtunk, csatak-picsa részegen.. ahogy Lola mondaná (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:16:06
Létrehozva:
|
|
|
Én megyek, jó éjt Sereg!
Ma csak belestem, nem értem rá. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Munka, onnan ZTE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi!!! Jó éjt babucik! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:16:20
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
ggdtd.jpg ( 168.85K )
Letöltések száma: 10Szereti itt valaki a hosszú hajat (a férfin)? Én imááááááááááádoooooom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Mondanám hogy a hosszú haját szeretem de igazából ezt a pasit szeretem, mindegy milyen a haja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:16:49
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek... megcsinálom az epret...! már nagyon korog a has (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Orchidett.. igyál egyet helyettem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 11. - 22:20:49
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Orchidett... mi volt itt szombat éjjel.. ne tudd meg.. kicsit sokat ittunk, és a gép elé keveredtünk. itt garázdálkodtunk, csatak-picsa részegen.. ahogy Lola mondaná (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én most még disztingválok, de magamból kiindulva el tudom képzelni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Mondanám hogy a hosszú haját szeretem de igazából ezt a pasit szeretem, mindegy milyen a haja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Te mondtad a tutit, egyetértek! De azért szeressük a hosszú hajat, na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megyek... megcsinálom az epret...! már nagyon korog a has (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Orchidett.. igyál egyet helyettem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó étvágyat hozzá! Óóóóó nem, mára elég lesz azt hiszem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
gfrtz.jpg ( 223.63K )
Letöltések száma: 16 |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:21:20
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igazából most csak ide kukkoltam . Megyek zuhizni és lefekszem. Valahogy elfáradtam ma.
Szép álmokat sereg! |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:27:11
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!!!
először is, köszi a drukkot és az elméletek gyártását, hogy merre lehetek XD csak nem hiányoztam?! XD hát kés sört betoltam a vámpíros órám előtt. 1. tesit nem írta alá a nő (hogy WTAHETHRGNGFFJSHGHFCGSFHJGJFG!!!! - ez most egy káromkodás volt) - megpróbálok csütörtökön pótolni egyet, 11-re már csak megadja (12-t mondott amúgy, hogy arra ad) 2. Thomasnak leadtam az esszéket és egy tök jó társast hozott be az egyik csaj az előadásához, amivel játszani is kezdtünk. Ismeri vki az Ungame-et? kommunikációfejlesztős játék - állítólag tök híres (én még nem hallottam róla korábban) - ha találkozom vele, tuti veszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3. a szakdogás tanár elvállalt, alá is írattam a papírokat vele, de más irányból kell megközelítenem a témát. (majd később a segítségeteket fogom valszeg kérni) 4. a vámpíros órán sajna csak fél órát beszéltünk az Interjú a vámpírralról! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) aztán meg néztünk egy fárasztó '71-es filmet, ami az őrültek szemszögéből vizsgálta a vámpírok világát. fura volt, még mindig nem tudom hova tenni (cím: Let's scare Jessica to death). ezért jöttem csak most. szóval vegyes napom volt. és k. fáradt vagyok!!! :S és fáj a fej nekem is és Kramcsák néni is "tiszteletét" tette. szóval nyűgösség, hiszti és fáradtság. nem soká lépek is. Orchidett: látom megváltoztattad a neved (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jobb! és mi az hogy még nem találkoztál velünk?!?!?! Hát velem nem buliztál már a Pecsában?!?!?!?! na szééééééép!!!! jaj Álminak meg gratulálok a sikeres rohangálásaihoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: furán hangzik az az eper tejföllel de egyszer én is kipróbálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, ha már a csírás szendvics bejött... XDDD Macsus: köszi! örülök, hogy neked is tetszik a macskás kép + a magyarázat hozzá. na és most zuhi mert meghalok ha nem! |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:27:33
Létrehozva:
|
|
|
Orchidett, ezazz, istennő vagy! ezen az utolsó képen... bruhhhá, az a segg! azok a kis minihurkák! az a mosoly! az a sarkas csizma!!!!!!! (ahjj, kijött belőlem a fetisiszta állat)
drága Marcsikám, pihizzél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cupp |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:29:52
Létrehozva:
|
|
|
jah és 22-e Angie-nek meg nekem kilőve ha a májusról van szó, mert akkor lesz a szegedi Ákos-Tankcsapda-Magna Cum Laude koncert.
jaja, Edóékhoz már délután ki kéne menni majd júni 12-én. Orchidett, ezazz, istennő vagy! ezen az utolsó képen... bruhhhá, az a segg! azok a kis minihurkák! az a mosoly! az a sarkas csizma!!!!!!! (ahjj, kijött belőlem a fetisiszta állat) drága Marcsikám, pihizzél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cupp elfogyott a kerek segge a turné végére (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:31:27
Létrehozva:
|
|
|
hoppá, Usi, mondasz valamit... ma tettem néhány lépést a szegedi ákos ügyében... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) még össze is jöhet... hajj, de élvezném!
elfogyott a kerek segge a turné végére (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) neeeembaj, mire legközelebb jönnek, jobb lesz, mint újkorában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felpilateszezi a drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jahhhhj, de imádom ezt az embert |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:32:28
Létrehozva:
|
|
|
Én most még disztingválok, de magamból kiindulva el tudom képzelni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te mondtad a tutit, egyetértek! De azért szeressük a hosszú hajat, na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó étvágyat hozzá! Óóóóó nem, mára elég lesz azt hiszem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
gfrtz.jpg ( 223.63K )
Letöltések száma: 16brrr... az a segg... falat feneke.. és a háta... de megcibálnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy ahogy van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |