2400 Oldal V  « < 1683 1684 1685 1686 1687 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.05. 11. - 21:49:25
Létrehozva: #33681

devotee

komolyan, Orchidett, te ritkán jössz, de akkor mindig hozol valami szexiset... ez is most... wúúhá. nyamm

na, Usi lapít ám, mert fb-n már látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kis hamis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, mindenképp egyeztetünk, már jó volna.
hanem ám izé... Edóval beszéltük hogy nem fog összejönni ez a Judyékkal vonatozás mert mi elviekben hivatalosak vagyunk már korábban Tatabányára, vagy nem? azaz h már délelőtt vagy efféle.

na, gyerekek, az eper meg olyan szépséges és szexis és csodálatosan tökéletes istenteremtmény, hogy kár elrondítani bármivel, én azt mondom. én a'la natúrba eszem, ha eszem, és olyan kéjes élvezettel, olyan lassan, hogy az egy előjátéknak is beillene. nyamiii

Niki, gratu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mondom, már Balázsom is telehisztizte az üzenőfalat caps lockos ujjongásokkal. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 11. - 21:53:25
Létrehozva: #33682

devotee

Dehogy vagy kívülálló, ne bolondozz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) közénk tartozol Te is, és majd egyszer te is leugrassz hozzánk dumálni, mint Doro.... mert gondolom, ha már gyerek van az ember már nem járkál olyan szívesen bulikba.. amit ugye érthető.

De gyere.. gyere minél gyakrabban!!!!

Idézet (lolacska @ 2010.05. 11. - 22:49:25) *
komolyan, Orchidett, te ritkán jössz, de akkor mindig hozol valami szexiset... ez is most... wúúhá. nyamm

na, Usi lapít ám, mert fb-n már látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kis hamis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, mindenképp egyeztetünk, már jó volna.
hanem ám izé... Edóval beszéltük hogy nem fog összejönni ez a Judyékkal vonatozás mert mi elviekben hivatalosak vagyunk már korábban Tatabányára, vagy nem? azaz h már délelőtt vagy efféle.

na, gyerekek, az eper meg olyan szépséges és szexis és csodálatosan tökéletes istenteremtmény, hogy kár elrondítani bármivel, én azt mondom. én a'la natúrba eszem, ha eszem, és olyan kéjes élvezettel, olyan lassan, hogy az egy előjátéknak is beillene. nyamiii

Niki, gratu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mondom, már Balázsom is telehisztizte az üzenőfalat caps lockos ujjongásokkal. XD

Semmi faxni.. meg erotika.. zabálom.. két pofával.. és tejföllel, jól összeaprítva... csak úgy lucskosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom a gyümölcs szezont... nem is kell ilyenkor más.
Van egy olyan is nálam, képes vagyok napokon keresztül sok sok féle gyümölcsöt enni, joghurtba öntve...és ezt este beteszem a fagyasztóba.. másnap reggel kiveszem, és egész nap azt eszem. Ehhez egy literes fagyis dobozt használok.. esk, nem is kell olyankor más.. folyamatosan olvad ki, és én egész nap eszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.05. 11. - 22:02:57
Létrehozva: #33683

Violator

Idézet

És akkor ehhez mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mellékelt állomány:  111.jpg ( 87.57K ) Letöltések száma: 4

Mellékelt állomány:  112.jpg ( 82.29K ) Letöltések száma: 4

NEVET LET ME DOWN AGAIN
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 11. - 22:04:11
Létrehozva: #33684

devotee

Hehehe Lola!

Én meg úgy örülök a pólómnak, mint Carrie Bradshaw (tuti rosszul írtam) a magassarkújának.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.05. 11. - 22:05:23
Létrehozva: #33685

Violator

Mellékelt állomány:  ggdtd.jpg ( 168.85K ) Letöltések száma: 10

Szereti itt valaki a hosszú hajat (a férfin)? Én imááááááááááádoooooom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 11. - 22:05:43
Létrehozva: #33686

devotee

Idézet (Orchidett @ 2010.05. 11. - 23:05:23) *

Szereti itt valaki a hosszú hajat (a férfin)? Én imááááááááááádoooooom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.05. 11. - 22:07:55
Létrehozva: #33687

Violator

Szia Usi! Elvitte a cica a nyelved? Jaj, lehet nem kéne annyi Traminit innom.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 11. - 22:08:20
Létrehozva: #33688

devotee

Loli is imádja. hujujujujj, de még mennyire. de Dave-en nem. neki jobb a mostani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.05. 11. - 22:10:16
Létrehozva: #33689

Violator

Idézet (Niki @ 2010.05. 11. - 23:05:43) *
Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Helyes!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.05. 11. - 23:08:20) *
Loli is imádja. hujujujujj, de még mennyire. de Dave-en nem. neki jobb a mostani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem tetszikk a 2001-es göndör fürtöcske is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 11. - 22:12:27
Létrehozva: #33690

devotee

Aaaahhh.. ez már nem is borosta.. ez már szakáll (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de gyönyörű itt.. istenem.. és az a pocak, és köldök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem mindegy milyen az a haj... a kisugárzás.. aaaaaaaaaaaaz valami!

Szasz Usi... megjöttél?

Orchidett... mi volt itt szombat éjjel.. ne tudd meg.. kicsit sokat ittunk, és a gép elé keveredtünk. itt garázdálkodtunk, csatak-picsa részegen.. ahogy Lola mondaná (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 11. - 22:16:06
Létrehozva: #33691

devotee

Én megyek, jó éjt Sereg!

Ma csak belestem, nem értem rá. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Munka, onnan ZTE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Puszi!!!

Jó éjt babucik! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.05. 11. - 22:16:20
Létrehozva: #33692

Painkiller

Sziasztok!

Mondanám hogy a hosszú haját szeretem de igazából ezt a pasit szeretem, mindegy milyen a haja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 11. - 22:16:49
Létrehozva: #33693

devotee

Na megyek... megcsinálom az epret...! már nagyon korog a has (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Orchidett.. igyál egyet helyettem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.05. 11. - 22:20:49
Létrehozva: #33694

Violator

Idézet
Orchidett... mi volt itt szombat éjjel.. ne tudd meg.. kicsit sokat ittunk, és a gép elé keveredtünk. itt garázdálkodtunk, csatak-picsa részegen.. ahogy Lola mondaná (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én most még disztingválok, de magamból kiindulva el tudom képzelni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Marishka @ 2010.05. 11. - 23:16:20) *
Sziasztok!

Mondanám hogy a hosszú haját szeretem de igazából ezt a pasit szeretem, mindegy milyen a haja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Te mondtad a tutit, egyetértek! De azért szeressük a hosszú hajat, na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 11. - 23:16:49) *
Na megyek... megcsinálom az epret...! már nagyon korog a has (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Orchidett.. igyál egyet helyettem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó étvágyat hozzá! Óóóóó nem, mára elég lesz azt hiszem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mellékelt állomány:  gfrtz.jpg ( 223.63K ) Letöltések száma: 16
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.05. 11. - 22:21:20
Létrehozva: #33695

Painkiller

Igazából most csak ide kukkoltam . Megyek zuhizni és lefekszem. Valahogy elfáradtam ma.

Szép álmokat sereg!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 11. - 22:27:11
Létrehozva: #33696

devotee

sziasztok!!!

először is, köszi a drukkot és az elméletek gyártását, hogy merre lehetek XD csak nem hiányoztam?! XD
hát kés sört betoltam a vámpíros órám előtt.
1. tesit nem írta alá a nő (hogy WTAHETHRGNGFFJSHGHFCGSFHJGJFG!!!! - ez most egy káromkodás volt) - megpróbálok csütörtökön pótolni egyet, 11-re már csak megadja (12-t mondott amúgy, hogy arra ad)
2. Thomasnak leadtam az esszéket és egy tök jó társast hozott be az egyik csaj az előadásához, amivel játszani is kezdtünk. Ismeri vki az Ungame-et? kommunikációfejlesztős játék - állítólag tök híres (én még nem hallottam róla korábban) - ha találkozom vele, tuti veszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
3. a szakdogás tanár elvállalt, alá is írattam a papírokat vele, de más irányból kell megközelítenem a témát. (majd később a segítségeteket fogom valszeg kérni)
4. a vámpíros órán sajna csak fél órát beszéltünk az Interjú a vámpírralról! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) aztán meg néztünk egy fárasztó '71-es filmet, ami az őrültek szemszögéből vizsgálta a vámpírok világát. fura volt, még mindig nem tudom hova tenni (cím: Let's scare Jessica to death). ezért jöttem csak most.

szóval vegyes napom volt. és k. fáradt vagyok!!! :S és fáj a fej nekem is és Kramcsák néni is "tiszteletét" tette. szóval nyűgösség, hiszti és fáradtság. nem soká lépek is.

Orchidett: látom megváltoztattad a neved (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jobb! és mi az hogy még nem találkoztál velünk?!?!?! Hát velem nem buliztál már a Pecsában?!?!?!?! na szééééééép!!!!
jaj Álminak meg gratulálok a sikeres rohangálásaihoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: furán hangzik az az eper tejföllel de egyszer én is kipróbálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, ha már a csírás szendvics bejött... XDDD

Macsus: köszi! örülök, hogy neked is tetszik a macskás kép + a magyarázat hozzá.

na és most zuhi mert meghalok ha nem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 11. - 22:27:33
Létrehozva: #33697

devotee

Orchidett, ezazz, istennő vagy! ezen az utolsó képen... bruhhhá, az a segg! azok a kis minihurkák! az a mosoly! az a sarkas csizma!!!!!!! (ahjj, kijött belőlem a fetisiszta állat)

drága Marcsikám, pihizzél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cupp
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 11. - 22:29:52
Létrehozva: #33698

devotee

jah és 22-e Angie-nek meg nekem kilőve ha a májusról van szó, mert akkor lesz a szegedi Ákos-Tankcsapda-Magna Cum Laude koncert.

jaja, Edóékhoz már délután ki kéne menni majd júni 12-én.

Idézet (lolacska @ 2010.05. 11. - 23:27:33) *
Orchidett, ezazz, istennő vagy! ezen az utolsó képen... bruhhhá, az a segg! azok a kis minihurkák! az a mosoly! az a sarkas csizma!!!!!!! (ahjj, kijött belőlem a fetisiszta állat)

drága Marcsikám, pihizzél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cupp

elfogyott a kerek segge a turné végére (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 11. - 22:31:27
Létrehozva: #33699

devotee

hoppá, Usi, mondasz valamit... ma tettem néhány lépést a szegedi ákos ügyében... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) még össze is jöhet... hajj, de élvezném!

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 11. - 23:29:52) *
elfogyott a kerek segge a turné végére (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

neeeembaj, mire legközelebb jönnek, jobb lesz, mint újkorában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felpilateszezi a drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jahhhhj, de imádom ezt az embert
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 11. - 22:32:28
Létrehozva: #33700

devotee

Idézet (Orchidett @ 2010.05. 11. - 23:20:49) *
Én most még disztingválok, de magamból kiindulva el tudom képzelni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Te mondtad a tutit, egyetértek! De azért szeressük a hosszú hajat, na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó étvágyat hozzá! Óóóóó nem, mára elég lesz azt hiszem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mellékelt állomány:  gfrtz.jpg ( 223.63K ) Letöltések száma: 16

brrr... az a segg... falat feneke.. és a háta... de megcibálnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy ahogy van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1683 1684 1685 1686 1687 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
108 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (108 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: