![]() ![]() |
2010.05. 11. - 22:33:06
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Idézet Orchidett: látom megváltoztattad a neved (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jobb! és mi az hogy még nem találkoztál velünk?!?!?! Hát velem nem buliztál már a Pecsában?!?!?!?! na szééééééép!!!! jaj Álminak meg gratulálok a sikeres rohangálásaihoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, úgyis mindenki vágja, hogy ki az a 81-es... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig nem akartam ennyire nyilvánosan csorgatni a nyálam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veled és Caprival természetesen igen, de a többiekkel nem sajnos. Álmos nevében is köszi (nagyon szeret a teraszunkon le-föl lépcsőzgetni, csak a derekam nem annyira csípi... XD) |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:36:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jah és 22-e Angie-nek meg nekem kilőve ha a májusról van szó, mert akkor lesz a szegedi Ákos-Tankcsapda-Magna Cum Laude koncert. jaja, Edóékhoz már délután ki kéne menni majd júni 12-én. elfogyott a kerek segge a turné végére (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jójez... megtartjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na lányok.. én olyan vagyok, mint a kisbaba... most, h bezabáltam egy tányér epret, most már el is tudok menni aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi... sajnálom, h a tornatanárod ilyen keményfejű... de ezek a tornatanárok mindig ilyenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyanok, mint a rendőrakadémiában az edzőnő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem szeressem őket.. ! De a többinek nagyon örülök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi lányok, jóccakát nektek, holnap korán kelünk, megyünk tatára állatkórházba! |
|
|
|
2010.05. 11. - 22:40:03
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Jó éjt, Alisha!
|
|
|
|
2010.05. 11. - 22:42:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 11. - 22:59:58
Létrehozva:
|
|
|
uhhh... máris jobb így zuhi + kaja után! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és én szépen el is pályázok ágyba és holnap végre KIALSZOM MAGAM ki tudja már hanyadik hét után!!!! cupp, most nincs már kedvem/erőm reagálni semmire, csak az villog a fejemben nagy piros neonbetűkkel, hogy ÁGY ÁGY ÁGY ÁGY ÁGY.... szóval páááá! |
|
|
|
2010.05. 12. - 05:26:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
áááááááááááúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, micsoda szexis fotók Dave Félisten Gahan delfin szépségű testecskéjéről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy szorongatnám össze a drágát... és valóban azon a képen, ahol magas sarkú cipőben van, picit egoista fejjel, hát... igen, egyet kell értenem, a mini hurkák nagyon édik és az a segggggg, jajj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egyből felébredtem, pedig alig látok ki a fejemből. Majdnem neki is mentem az ajtónak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Orchidett, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A neved meg így tényleg jobb! Háá, most te nyomtad piával a gép előtt? Mi szombat éjjel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nagy buli volt, de estek ki részletek belőle... Tényleg jöhetnél picit többször (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, ok, majd megdumáljuk, ha már tudod a vizsga beosztásodat! Rég taliztunk, dumcsiztunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lenne ha tudnál jönni Szegedre Ákosra Te is!! Usikám, hát a tesitanárod monnyon le! Szemét! Edónak igaza van, a tesitanárok sokszor olyanok, mint a kiképző őrmesterek. Általánosban 4 évig tesitanár volt az osztályfőnököm, nem kívánom senkinek sem. Állat! Ő neki köszönhetem, hogy az ízületeim ilyen szarok, megnyúltak az ínszalagjaim és időváltozáskor sokszor fájnak is. De annak meg tökre örülök, hogy sikerült a DM-es szakdogát elfogadtattnod! Hurrá!!!!!!!! Akkor milyen irányból kell közelítened? |
|
|
|
2010.05. 12. - 05:31:35
Létrehozva:
|
|
|
Jó Regglet!
Nálunk nem esett az este, de most rendesen be van borulva. Edó: csorog a nyálam az eperre. Uh de megkívántam ahogy írtál róla. Tejföllel érdekes.... majd kipróbálom Ange: két hónapja fáj? Szegénykém, biztosan mert mostanában nagyon sok front van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyógycupp. Gyógyupp a Minimódernek is. Remélem Vicus tudtatok aludni. Usi: a tesi tanárodnak üzenem: frhtirereojfldfjlfj. DM szakdoga. Jeeeeeeeeeeeeeee. |
|
|
|
2010.05. 12. - 05:31:58
Létrehozva:
|
|
|
Hoppáááááááááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rita, Macsus, Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://dm-party.hu/lr_2010.05.08/slides/lr_2010.05.08%20(90).jpg) |
|
|
|
2010.05. 12. - 05:33:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixx!Szia!Bizony,hogy büszke!Majd intézkedem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként te mindig ilyen édesen nézel?Vagy csak cukor ment a szemedbe? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Így jobb? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hoppáááááááááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rita, Macsus, Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://dm-party.hu/lr_2010.05.08/slides/lr_2010.05.08%20(90).jpg) Asztapaszta! Jól nyomjátok csajok! |
|
|
|
2010.05. 12. - 05:35:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó Regglet! Nálunk nem esett az este, de most rendesen be van borulva. Ange: két hónapja fáj? Szegénykém, biztosan mert mostanában nagyon sok front van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyógycupp. Gyógyupp a Minimódernek is. Remélem Vicus tudtatok aludni. Trixx, helló! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt is esett, elég hüvi lett, ma is marad a farmar + szexifelső + pulcsi és kabát kombó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hogyaza... pedig szoknyázni akartam, még nem is láttatok ti sem szoknyában, na odabenn sem a munkahelyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de közbeszólt az idő... :S Igen, frontok, nálam a tavasz-nyár-ősz az a halál, télen kevésbé jön elő! Kösz a gyógypuszit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy megy a tekerés? Ma is bringázol? |
|
|
|
2010.05. 12. - 05:45:56
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, helló! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt is esett, elég hüvi lett, ma is marad a farmar + szexifelső + pulcsi és kabát kombó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hogyaza... pedig szoknyázni akartam, még nem is láttatok ti sem szoknyában, na odabenn sem a munkahelyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de közbeszólt az idő... :S Igen, frontok, nálam a tavasz-nyár-ősz az a halál, télen kevésbé jön elő! Kösz a gyógypuszit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy megy a tekerés? Ma is bringázol? Szia! Nálam is farmer játszik, egy szép fodros ing, keresztbekötős kardigánnal. Meg talán ballonkabát az esőveszély miatt. Igen, ma is bringával megyek. Nagyon élvezem. Tegnap az ügyvédnél kezdtem a főnökömmel, aztán egész nap azokat intéztem és ma is. Á annyi meló van. Úgy pihiznék kicsit. Nálam a nyár a legrosszabb, olyankor mindig fáj a fejem. Jaj, Niki neked meg nem is ítam, pedig akartam: inkább nem mondok semmit, elbújok az Olajjal a föld alá. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most lépek a fürdőbe, arcot rajzolok magamnak, aztán indulok. Foylt köv. a melóból. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 05:58:35
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 06:31:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Itt is hideg van, hirtelen azt sem tudtam, mit vegyek fel. Na mi meg már indulunk is kemóra, szurkoljatok, ne legyen semmi gond... Tegnap volt shadben egy kullancs.. na most emiatt vagyok nagyon ideges (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na csá csajok! |
|
|
|
2010.05. 12. - 06:50:43
Létrehozva:
|
|
|
Beértem! Elestem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyot. Az úttesten.
Bevágott elém egy szemét rohadék, minta ott sem lennék. Úgy megijedtem, majd meghaltam, berántottam a féket, hogy ne menjek neki, átrepültem a kormányon, a bicikli utánam. Kihasaltam az aszfalton. Szerencsére nem ütöttek el. EGY AUTÓS SEM ÁLLT MEG! Még az sem aki miatt volt. |
|
|
|
2010.05. 12. - 06:51:48
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!Jajjj szegény Trixx (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nem lett bajod ugye?
|
|
|
|
2010.05. 12. - 06:55:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!Jajjj szegény Trixx (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nem lett bajod ugye? Köszi. Lehorzsoltam a tenyerem, meg a térdem. De szerencsére esett és esőkabát volt rajtam, így inkább csúsztam az aszfalton. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért sítam. Olyan szar volt. Az 5 napos bringámon letört az első fék kar, elhajlott a pedál.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 06:55:26 |
|
|
|
2010.05. 12. - 07:25:48
Létrehozva:
|
|
|
Eltudom képzelni,hogy milyen szar lehetett! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is nagy biciklista vagyok(voltam),de ekkorát még nem estem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 07:32:56
Létrehozva:
|
|
|
Eltudom képzelni,hogy milyen szar lehetett! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is nagy biciklista vagyok(voltam),de ekkorát még nem estem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ja, nagyon szar volt. Sajnos ijedős vagyok, ez az én hibám, meg rutinom sincs, kezdő bringás... Szerencsére nem lett bajom, kicsit fáj a térdem meg a tenyerem, de lelkileg megrázott, most szembesültem vele, hogy az autósok abszolult nem veszik figyelembe a bicikliseket, bevágnak eléjük és elsodorják őket. Tisztelet a kivételnek, mert pl. mikor elindultam, akkor egy nagyon forgalmas kereszteződésben kiengedett egy pasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kérdeztem a postásunkat, hogy közlekedjek, de nem bíztatott. Ezen a városrészen nincs bicikliút. (kb. az egész városban van vagy kettő), nem lehet a járdán közlekedni, marad az úttest. Ott meg nem kicsit félek. Azt mondta nagyon vigyázzak mert akár 20.000-re is megbüntethetnek ha a járdán megyek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nem adom fel az életmódváltást. Akkor is kímélem a környezetem és biciklivel járok mindenhová!!! Majd lehet írok egy levelet a polgármesternek a biciklis állapotokról. Hátha nem szarja le. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 07:35:02 |
|
|
|
2010.05. 12. - 07:35:13
Létrehozva:
|
|
|
Jesszsus TRIX!!!! Bakker, ennyire f@szok az autósok itthon, de komolyan... én tuti megállnék. De mondjuk engem is minden reggel el akarnak ütni, nem újdonság, csak engem a lámpás kereszteződésnél. Mert hogy az autós vérszemet kap, ha sárgára vált a lámpa és fék helyett a gázt nyomja, hogy még átérjen... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 07:38:20 |
|
|
|
2010.05. 12. - 07:38:38
Létrehozva:
|
|
|
He-he jól megvígasztalt a Mode-os postás. Olyan cuki volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jesszsus TRIX!!!! Bakker, ennyire f@szok az autósok itthon, de komolyan... én tuti megállnék. De mondjuk engem is minden reggel el akarnak ütni, nem újdonság, csak engem a lámpás kereszteződésnél. Mert hogy az autós vérszemet kap, ha sárgás vált a lámpa és fék helyett a gázt nyomja, hogy még átérjen... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Pont én is így jártam, ezért váltott sávot a szemét és bevágott elém. Azért vigyázz Te is. |
|
|
|
![]() ![]() |