2400 Oldal V  « < 1685 1686 1687 1688 1689 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 07:41:57
Létrehozva: #33721

devotee

Na,a lányokat útnak engedtem(ovi,munka)most már a tiétek vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen,általában az autósok ilyenek!És sajnos a többség! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én napi több száz kilométert vezetek,és elég sokat látok hasonlót!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 07:44:22
Létrehozva: #33722

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 12. - 08:41:57) *
Na,a lányokat útnak engedtem(ovi,munka)most már a tiétek vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen,általában az autósok ilyenek!És sajnos a többség! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én napi több száz kilométert vezetek,és elég sokat látok hasonlót!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló Süni!

Sajnos... sok ember a felgyűlt feszkót meg az agressziót az autóban vezeti le. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És szerintem ezért van az, hogy teljesen áttranszformálódnak az emberek, mikor beülnek a kocsiba és kijön belőlük a vadállat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 07:49:30
Létrehozva: #33723

devotee

Pusssszzzzz Angie (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Én itthon vagyok vadállat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Az utakon nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ám!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 12. - 07:55:19
Létrehozva: #33724

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 06:31:35) *
Jó Regglet!

Nálunk nem esett az este, de most rendesen be van borulva.

Edó: csorog a nyálam az eperre. Uh de megkívántam ahogy írtál róla. Tejföllel érdekes.... majd kipróbálom

Ange: két hónapja fáj? Szegénykém, biztosan mert mostanában nagyon sok front van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyógycupp.
Gyógyupp a Minimódernek is. Remélem Vicus tudtatok aludni.

Usi: a tesi tanárodnak üzenem: frhtirereojfldfjlfj.

DM szakdoga. Jeeeeeeeeeeeeeee.

Megint csak itt vagyok.

Trixx köszi.Most éjszaka nem köhögött annyit viszont kellett fújni az orrát de azért lényegesen jobban telt az éjszaka mint az előző.

Angie jobbulást a buksidnak.Gyógycupp....

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 07:50:43) *
Beértem! Elestem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyot. Az úttesten.

Bevágott elém egy szemét rohadék, minta ott sem lennék. Úgy megijedtem, majd meghaltam, berántottam a féket, hogy ne menjek neki, átrepültem a kormányon, a bicikli utánam. Kihasaltam az aszfalton. Szerencsére nem ütöttek el.
EGY AUTÓS SEM ÁLLT MEG! Még az sem aki miatt volt.

Szegényke.Még jó,hogy nem lett nagyobb baj.

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 07:55:05) *
Köszi.
Lehorzsoltam a tenyerem, meg a térdem. De szerencsére esett és esőkabát volt rajtam, így inkább csúsztam az aszfalton. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De azért sítam. Olyan szar volt. Az 5 napos bringámon letört az első fék kar, elhajlott a pedál.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

A horzsolásaidra gyógypuszi Martintól.

Usi a tesi tanárod kapja be. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 08:03:09
Létrehozva: #33725

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 12. - 08:55:19) *
A horzsolásaidra gyógypuszi Martintól.

Usi a tesi tanárod kapja be. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Köszi. Ú de jó lenne. Egyből begyógyulna. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
He-he de akkor mondán neki hogy a nunim is megütöttem, oda is kell a puszi. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 12. - 08:06:14
Létrehozva: #33726

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 09:03:09) *
Köszi. Ú de jó lenne. Egyből begyógyulna. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
He-he de akkor mondán neki hogy a nunim is megütöttem, oda is kell a puszi. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

whehehe Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) arra lenne eszed mi,hogy a nunidat csókolásztasd Martinnal.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 08:09:28
Létrehozva: #33727

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 12. - 08:49:30) *

Valahogy nem tudom elképzelni rólad, hogy vadállat légy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.05. 12. - 08:55:19) *
Angie jobbulást a buksidnak.Gyógycupp....

Köszi Vicám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 08:09:41
Létrehozva: #33728

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 12. - 09:06:14) *
whehehe Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) arra lenne eszed mi,hogy a nunidat csókolásztasd Martinnal.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

He-he arra mindig van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Legalább lenne a rosszban valami jó is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 12. - 08:10:16
Létrehozva: #33729

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 11. - 20:26:07) *
Bár nekem nincs gyermekem, nagyon jónak találom Judy ötletét.
Szerintem tök szép kép készülne Peráról monjduk ahogy DM-re illegeti magát és énekli hogy JONG! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vagy egy közös kép a Mode-osult anyucival. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De szeritem Süni is büszke lenne egy ilyen képre.

He-he Mode meg alapból mehetne, mert Ő a gyerek a családban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jó, egyedül maradtam. Pusszancs!

Trixx inkább csak a Petra legyen a képen az én ronda fejem nem kéne rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe Mode-osult anyuci.....aki 30 éves korára lett rajongó.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 09:09:41) *
He-he arra mindig van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Legalább lenne a rosszban valami jó is.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kihasználnád az alkalmat
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 08:10:57
Létrehozva: #33730

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 12. - 09:09:45) *
Trixx inkább csak a Petra legyen a képen az én ronda fejem nem kéne rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe Mode-osult anyuci.....aki 30 éves korára lett rajongó.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem te is kellesz a képre a szép pofikáddal együtt!!! Nincs vita!!!

Most pedig beleásom magam a munkába, pusza.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 12. - 08:13:58
Létrehozva: #33731

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 11. - 20:51:46) *
Judy nekem is küldte ezt a körmélt, aranyos ötlet! Mini móderről mehetne az a kép Vica, ahol a Dave cd-t fogja a kezében és ül a konyhapulton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amit nekem is elküldtél, azt hiszem még meg is van! Persze csak ha szeretnéd elküldeni!

Angie nekem is az a kép ugrott be ahogy olvastam Judy e-mail-jét.Bár az nem eredeti cd ami a kezében van....Gondolkodtam rajta,hogy elküldöm a képet.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 09:10:57) *
Nekem te is kellesz a képre a szép pofikáddal együtt!!! Nincs vita!!!

Most pedig beleásom magam a munkába, pusza.

Óh nekem szép pofikám van.....? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Jó melót.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 08:26:39
Létrehozva: #33732

devotee

Köszi. Ú de jó lenne. Egyből begyógyulna. wub.gif
He-he de akkor mondán neki hogy a nunim is megütöttem, oda is kell a puszi. rolleyes.gif
A lap tetejéreHozzászólás jelentése

Trixx!Csak vigyázz nehogy az is begyógyuljon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie!Megkerestelek az iwiw-en!Most már bejelölhetlek?? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Lépnem kell!Majd jövök!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 08:36:40
Létrehozva: #33733

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 12. - 09:26:39) *
Köszi. Ú de jó lenne. Egyből begyógyulna. wub.gif
He-he de akkor mondán neki hogy a nunim is megütöttem, oda is kell a puszi. rolleyes.gif
A lap tetejéreHozzászólás jelentése

Trixx!Csak vigyázz nehogy az is begyógyuljon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie!Megkerestelek az iwiw-en!Most már bejelölhetlek?? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Lépnem kell!Majd jövök!

Jól jelölj be (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 08:39:48
Létrehozva: #33734

devotee

sziasztok kedveskéim

jajj, lááányok, vigyázzatok magatokra. Trixx drága, jobbulást a horzsolásaidnak. szerintem is írj valahova, azért ez elég gáz, hogy nincs semmi lehetőség a biztonságos biciklizésre. meg hogy ekkora parasztok. de amúgy ez megy, motorost, biciklist mélyen le se szarják, eszükbe sem jut, hogy őket nem védi egy komplett vasdoboz. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

na, basszuskulcs, ma egész napos tanulás lesz, a hülye politológia vizsgámra... ááá fúj
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 09:02:15
Létrehozva: #33735

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 09:39:48) *
sziasztok kedveskéim

jajj, lááányok, vigyázzatok magatokra. Trixx drága, jobbulást a horzsolásaidnak. szerintem is írj valahova, azért ez elég gáz, hogy nincs semmi lehetőség a biztonságos biciklizésre. meg hogy ekkora parasztok. de amúgy ez megy, motorost, biciklist mélyen le se szarják, eszükbe sem jut, hogy őket nem védi egy komplett vasdoboz. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

na, basszuskulcs, ma egész napos tanulás lesz, a hülye politológia vizsgámra... ááá fúj

Köszi Lolám!
Jó tanulást. Kezdjél neki baba, hamarabb túl leszel rajta.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 09:07:37
Létrehozva: #33736

devotee

reggelt!

már egy ideje itt vagyok, csak közben mást is csináltam.
na szóval...

Trixx: jesszus, nagyon megijedtem, ahogy olvastam hogy ekkorát estél, de gondoltam nem lehet akkora a baj, ha írsz a fórumra. na hát felhábórító, hogy egy autós sem állt meg! főleg nem az, aki parasztmód bevágott eléd!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) miért nem lehet kicsit jobban odafigyelni egymásra?!?!?!?! hülye köcsögök!

vica: örülök, hogy Petra kicsit jobban van!

ööö izé... mit is akartam még? hm, nem tom.

ja Judy babás fotóalbumos ötlete szerintem is tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha lenne gyerekem, küldenék képet XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 09:13:54
Létrehozva: #33737

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 08:32:56) *
Ja, nagyon szar volt. Sajnos ijedős vagyok, ez az én hibám, meg rutinom sincs, kezdő bringás...
Szerencsére nem lett bajom, kicsit fáj a térdem meg a tenyerem, de lelkileg megrázott, most szembesültem vele, hogy az autósok abszolult nem veszik figyelembe a bicikliseket, bevágnak eléjük és elsodorják őket. Tisztelet a kivételnek, mert pl. mikor elindultam, akkor egy nagyon forgalmas kereszteződésben kiengedett egy pasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most kérdeztem a postásunkat, hogy közlekedjek, de nem bíztatott. Ezen a városrészen nincs bicikliút. (kb. az egész városban van vagy kettő), nem lehet a járdán közlekedni, marad az úttest. Ott meg nem kicsit félek. Azt mondta nagyon vigyázzak mert akár 20.000-re is megbüntethetnek ha a járdán megyek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De nem adom fel az életmódváltást. Akkor is kímélem a környezetem és biciklivel járok mindenhová!!!
Majd lehet írok egy levelet a polgármesternek a biciklis állapotokról. Hátha nem szarja le.

Juj Trixi édes bogaram úgy sajnálom!!!

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szegénykém.

Na küldök pár képet, hátha jobb kedvre derít. (az én gonosz stílusomban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Dehogy bújj a föld alá, egy leendő bajnoktól nem szégyen kikapni! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mellékelt állomány:  12520_IMGL3455_n.JPG ( 128.05K ) Letöltések száma: 9

Mellékelt állomány:  12520_IMGL3464_n.JPG ( 185.56K ) Letöltések száma: 10

Ugye milyen szépet csináltunk?

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

IZZIK A CSARNOK, ITT A MAGYAR BAJNOK!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 09:15:48
Létrehozva: #33738

devotee

Már itt is vagyok!El kellett ugranom az autószerelőmhöz! Angie!Megvagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki!3:0?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 09:27:53
Létrehozva: #33739

devotee

Sünikém, Facebookon is bejelöltelek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 09:30:12
Létrehozva: #33740

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 12. - 10:15:48) *
Már itt is vagyok!El kellett ugranom az autószerelőmhöz! Angie!Megvagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki!3:0?

Ja. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1685 1686 1687 1688 1689 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
116 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (116 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: