![]() ![]() |
2010.05. 12. - 07:41:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na,a lányokat útnak engedtem(ovi,munka)most már a tiétek vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen,általában az autósok ilyenek!És sajnos a többség! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én napi több száz kilométert vezetek,és elég sokat látok hasonlót!
|
|
|
|
2010.05. 12. - 07:44:22
Létrehozva:
|
|
|
Na,a lányokat útnak engedtem(ovi,munka)most már a tiétek vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen,általában az autósok ilyenek!És sajnos a többség! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én napi több száz kilométert vezetek,és elég sokat látok hasonlót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló Süni! Sajnos... sok ember a felgyűlt feszkót meg az agressziót az autóban vezeti le. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És szerintem ezért van az, hogy teljesen áttranszformálódnak az emberek, mikor beülnek a kocsiba és kijön belőlük a vadállat. |
|
|
|
2010.05. 12. - 07:49:30
Létrehozva:
|
|
|
Pusssszzzzz Angie (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Én itthon vagyok vadállat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Az utakon nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ám!
|
|
|
|
2010.05. 12. - 07:55:19
Létrehozva:
|
|
|
Jó Regglet! Nálunk nem esett az este, de most rendesen be van borulva. Edó: csorog a nyálam az eperre. Uh de megkívántam ahogy írtál róla. Tejföllel érdekes.... majd kipróbálom Ange: két hónapja fáj? Szegénykém, biztosan mert mostanában nagyon sok front van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyógycupp. Gyógyupp a Minimódernek is. Remélem Vicus tudtatok aludni. Usi: a tesi tanárodnak üzenem: frhtirereojfldfjlfj. DM szakdoga. Jeeeeeeeeeeeeeee. Megint csak itt vagyok. Trixx köszi.Most éjszaka nem köhögött annyit viszont kellett fújni az orrát de azért lényegesen jobban telt az éjszaka mint az előző. Angie jobbulást a buksidnak.Gyógycupp.... Beértem! Elestem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyot. Az úttesten. Bevágott elém egy szemét rohadék, minta ott sem lennék. Úgy megijedtem, majd meghaltam, berántottam a féket, hogy ne menjek neki, átrepültem a kormányon, a bicikli utánam. Kihasaltam az aszfalton. Szerencsére nem ütöttek el. EGY AUTÓS SEM ÁLLT MEG! Még az sem aki miatt volt. Szegényke.Még jó,hogy nem lett nagyobb baj. Köszi. Lehorzsoltam a tenyerem, meg a térdem. De szerencsére esett és esőkabát volt rajtam, így inkább csúsztam az aszfalton. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért sítam. Olyan szar volt. Az 5 napos bringámon letört az első fék kar, elhajlott a pedál.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A horzsolásaidra gyógypuszi Martintól. Usi a tesi tanárod kapja be. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:03:09
Létrehozva:
|
|
|
A horzsolásaidra gyógypuszi Martintól. Usi a tesi tanárod kapja be. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Köszi. Ú de jó lenne. Egyből begyógyulna. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) He-he de akkor mondán neki hogy a nunim is megütöttem, oda is kell a puszi. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:06:14
Létrehozva:
|
|
|
Köszi. Ú de jó lenne. Egyből begyógyulna. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) He-he de akkor mondán neki hogy a nunim is megütöttem, oda is kell a puszi. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) whehehe Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) arra lenne eszed mi,hogy a nunidat csókolásztasd Martinnal.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:09:28
Létrehozva:
|
|
|
Pusssszzzzz Angie (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Én itthon vagyok vadállat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Az utakon nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ám! Valahogy nem tudom elképzelni rólad, hogy vadállat légy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie jobbulást a buksidnak.Gyógycupp.... Köszi Vicám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:09:41
Létrehozva:
|
|
|
whehehe Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) arra lenne eszed mi,hogy a nunidat csókolásztasd Martinnal.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) He-he arra mindig van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalább lenne a rosszban valami jó is. |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:10:16
Létrehozva:
|
|
|
Bár nekem nincs gyermekem, nagyon jónak találom Judy ötletét. Szerintem tök szép kép készülne Peráról monjduk ahogy DM-re illegeti magát és énekli hogy JONG! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy egy közös kép a Mode-osult anyucival. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De szeritem Süni is büszke lenne egy ilyen képre. He-he Mode meg alapból mehetne, mert Ő a gyerek a családban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, egyedül maradtam. Pusszancs! Trixx inkább csak a Petra legyen a képen az én ronda fejem nem kéne rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mode-osult anyuci.....aki 30 éves korára lett rajongó.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he arra mindig van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalább lenne a rosszban valami jó is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kihasználnád az alkalmat |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:10:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixx inkább csak a Petra legyen a képen az én ronda fejem nem kéne rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mode-osult anyuci.....aki 30 éves korára lett rajongó.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem te is kellesz a képre a szép pofikáddal együtt!!! Nincs vita!!! Most pedig beleásom magam a munkába, pusza. |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:13:58
Létrehozva:
|
|
|
Judy nekem is küldte ezt a körmélt, aranyos ötlet! Mini móderről mehetne az a kép Vica, ahol a Dave cd-t fogja a kezében és ül a konyhapulton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amit nekem is elküldtél, azt hiszem még meg is van! Persze csak ha szeretnéd elküldeni! Angie nekem is az a kép ugrott be ahogy olvastam Judy e-mail-jét.Bár az nem eredeti cd ami a kezében van....Gondolkodtam rajta,hogy elküldöm a képet.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem te is kellesz a képre a szép pofikáddal együtt!!! Nincs vita!!! Most pedig beleásom magam a munkába, pusza. Óh nekem szép pofikám van.....? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Jó melót. |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:26:39
Létrehozva:
|
|
|
Köszi. Ú de jó lenne. Egyből begyógyulna. wub.gif
He-he de akkor mondán neki hogy a nunim is megütöttem, oda is kell a puszi. rolleyes.gif A lap tetejéreHozzászólás jelentése Trixx!Csak vigyázz nehogy az is begyógyuljon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie!Megkerestelek az iwiw-en!Most már bejelölhetlek?? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Lépnem kell!Majd jövök! |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:36:40
Létrehozva:
|
|
|
Köszi. Ú de jó lenne. Egyből begyógyulna. wub.gif He-he de akkor mondán neki hogy a nunim is megütöttem, oda is kell a puszi. rolleyes.gif A lap tetejéreHozzászólás jelentése Trixx!Csak vigyázz nehogy az is begyógyuljon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie!Megkerestelek az iwiw-en!Most már bejelölhetlek?? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Lépnem kell!Majd jövök! Jól jelölj be (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 08:39:48
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok kedveskéim
jajj, lááányok, vigyázzatok magatokra. Trixx drága, jobbulást a horzsolásaidnak. szerintem is írj valahova, azért ez elég gáz, hogy nincs semmi lehetőség a biztonságos biciklizésre. meg hogy ekkora parasztok. de amúgy ez megy, motorost, biciklist mélyen le se szarják, eszükbe sem jut, hogy őket nem védi egy komplett vasdoboz. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) na, basszuskulcs, ma egész napos tanulás lesz, a hülye politológia vizsgámra... ááá fúj |
|
|
|
2010.05. 12. - 09:02:15
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok kedveskéim jajj, lááányok, vigyázzatok magatokra. Trixx drága, jobbulást a horzsolásaidnak. szerintem is írj valahova, azért ez elég gáz, hogy nincs semmi lehetőség a biztonságos biciklizésre. meg hogy ekkora parasztok. de amúgy ez megy, motorost, biciklist mélyen le se szarják, eszükbe sem jut, hogy őket nem védi egy komplett vasdoboz. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) na, basszuskulcs, ma egész napos tanulás lesz, a hülye politológia vizsgámra... ááá fúj Köszi Lolám! Jó tanulást. Kezdjél neki baba, hamarabb túl leszel rajta. |
|
|
|
2010.05. 12. - 09:07:37
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
már egy ideje itt vagyok, csak közben mást is csináltam. na szóval... Trixx: jesszus, nagyon megijedtem, ahogy olvastam hogy ekkorát estél, de gondoltam nem lehet akkora a baj, ha írsz a fórumra. na hát felhábórító, hogy egy autós sem állt meg! főleg nem az, aki parasztmód bevágott eléd!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) miért nem lehet kicsit jobban odafigyelni egymásra?!?!?!?! hülye köcsögök! vica: örülök, hogy Petra kicsit jobban van! ööö izé... mit is akartam még? hm, nem tom. ja Judy babás fotóalbumos ötlete szerintem is tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha lenne gyerekem, küldenék képet XD |
|
|
|
2010.05. 12. - 09:13:54
Létrehozva:
|
|
|
Ja, nagyon szar volt. Sajnos ijedős vagyok, ez az én hibám, meg rutinom sincs, kezdő bringás... Szerencsére nem lett bajom, kicsit fáj a térdem meg a tenyerem, de lelkileg megrázott, most szembesültem vele, hogy az autósok abszolult nem veszik figyelembe a bicikliseket, bevágnak eléjük és elsodorják őket. Tisztelet a kivételnek, mert pl. mikor elindultam, akkor egy nagyon forgalmas kereszteződésben kiengedett egy pasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kérdeztem a postásunkat, hogy közlekedjek, de nem bíztatott. Ezen a városrészen nincs bicikliút. (kb. az egész városban van vagy kettő), nem lehet a járdán közlekedni, marad az úttest. Ott meg nem kicsit félek. Azt mondta nagyon vigyázzak mert akár 20.000-re is megbüntethetnek ha a járdán megyek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nem adom fel az életmódváltást. Akkor is kímélem a környezetem és biciklivel járok mindenhová!!! Majd lehet írok egy levelet a polgármesternek a biciklis állapotokról. Hátha nem szarja le. Juj Trixi édes bogaram úgy sajnálom!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegénykém. Na küldök pár képet, hátha jobb kedvre derít. (az én gonosz stílusomban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Dehogy bújj a föld alá, egy leendő bajnoktól nem szégyen kikapni! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
12520_IMGL3455_n.JPG ( 128.05K )
Letöltések száma: 9
12520_IMGL3464_n.JPG ( 185.56K )
Letöltések száma: 10Ugye milyen szépet csináltunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IZZIK A CSARNOK, ITT A MAGYAR BAJNOK!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 09:15:48
Létrehozva:
|
|
|
Már itt is vagyok!El kellett ugranom az autószerelőmhöz! Angie!Megvagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki!3:0?
|
|
|
|
2010.05. 12. - 09:27:53
Létrehozva:
|
|
|
Sünikém, Facebookon is bejelöltelek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 09:30:12
Létrehozva:
|
|
|
Már itt is vagyok!El kellett ugranom az autószerelőmhöz! Angie!Megvagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki!3:0? Ja. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |