![]() ![]() |
2010.05. 12. - 09:40:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie,akkor megnézem azt is!Egyébként én az iwiw-et jobban szeretem!Lehet azért,mert az egyszerűbb!Mint én (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 09:44:45
Létrehozva:
|
|
|
Angie,akkor megnézem azt is!Egyébként én az iwiw-et jobban szeretem!Lehet azért,mert az egyszerűbb!Mint én (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) háhá, senki nem szerette itt a facebookot. aztán valahogy mindenki rákapott, és ott lógunk állandóan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én nagyon csípem, jó kapcsolattartási mód. és van DM idézetek alkalmazás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) btw én is bejelöltelek. én iwiwet azért utálom, mert ott a gyökér ismerőseim vannak fenn zömében. facebookra csak azokat vettem fel, akikkel valóban tartani akarom a kapcsolatot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 09:45:31
Létrehozva:
|
|
|
háhá, senki nem szerette itt a facebookot. aztán valahogy mindenki rákapott, és ott lógunk állandóan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én nagyon csípem, jó kapcsolattartási mód. és van DM idézetek alkalmazás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) btw én is bejelöltelek. én iwiwet azért utálom, mert ott a gyökér ismerőseim vannak fenn zömében. facebookra csak azokat vettem fel, akikkel valóban tartani akarom a kapcsolatot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyökér ismerőseim vannak fenn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 09:46:31
Létrehozva:
|
|
|
Már itt is vagyok!El kellett ugranom az autószerelőmhöz! Angie!Megvagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki!3:0? Látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lolával mi voltunk az első ismerőseid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie,akkor megnézem azt is!Egyébként én az iwiw-et jobban szeretem!Lehet azért,mert az egyszerűbb!Mint én (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) iwiw tök szar, nem nagyon használom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) FB király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 09:50:07
Létrehozva:
|
|
|
Trixi, épp most nézem vissza a meccset.
Béna ez a sportklub, egy kamerával csinálja... No meg a kommentálás gyenge, meg gyenge az egész. Élőben ezerszer jobb (micsoda felfedezés, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) a hangulat nem jön át, szar a hang is. |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:02:36
Létrehozva:
|
|
|
jajaja, FB jobb - iwiw nem gyengén próbálja koppintani, de nem nagyon jön össze neki XD
Angie: sünit ajánlottad nekem FB-on ismerősnek? jah, iwiw-et inkább csak azért használom, mert ott tartom a kapcsolatot pár csoporttársammal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de asszem fogok egy nagy tisztogatást végezni az ismerőseim között arrafelé. |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:05:35
Létrehozva:
|
|
|
Lola,akkor ezt megtiszteltetésnek veszem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie!Igen,már hárman vagyunk!Juhéjjjjjjj Niki!Ez így tényleg szar!Mint a helyi tv!Habár azok néha két kameráznak!
Jajjjjj,de jóóóó!Itt nálunk kisütött a nap!Asszem megyek és kiteregetek! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:06:27
Létrehozva:
|
|
|
Lola,akkor ezt megtiszteltetésnek veszem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie!Igen,már hárman vagyunk!Juhéjjjjjjj Niki!Ez így tényleg szar!Mint a helyi tv!Habár azok néha két kameráznak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, mondjuk nem tudom mit lepődök meg. Ez is olyan, mint egy koncert. Nyilván élőben szuper, nem pedig tévében. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem is az, ez a kommentátor már múltkor is felidegesített és többen írták, nem csak én. Egyoldalúan beszél a Szolnoknak szurkol. Ez nagyon kiérződik. Aki sok mérkőzést néz, hall az tudja, hogy mikből jön ez le. De oly' mindegy, nem ez a lényeg végülis... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:12:49
Létrehozva:
|
|
|
Juj Trixi édes bogaram úgy sajnálom!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegénykém. Na küldök pár képet, hátha jobb kedvre derít. (az én gonosz stílusomban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Dehogy bújj a föld alá, egy leendő bajnoktól nem szégyen kikapni! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) [attachment=1887:12520_IMGL3455_n.JPG] [attachment=1888:12520_IMGL3464_n.JPG] Ugye milyen szépet csináltunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IZZIK A CSARNOK, ITT A MAGYAR BAJNOK!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Köszi mindenkinek az aggódást. Neked is Usi. Heeeeee há így akrol vígasztalni? Van neked lelkivilágod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen nagyon szépet csináltatok! Trixx!Csak vigyázz nehogy az is begyógyuljon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem baj, majd akkor.... megoldja. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Trixi, épp most nézem vissza a meccset. Béna ez a sportklub, egy kamerával csinálja... No meg a kommentálás gyenge, meg gyenge az egész. Élőben ezerszer jobb (micsoda felfedezés, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) a hangulat nem jön át, szar a hang is. Ebédidőben majd én is megnézem. Legalább is részleteket. Nem tudom miért ilyen gyenge a kommentálás, hát sajna Mo-on vagyunk..... El is hiszem, hogy élőben ezerszer jobb. Na majd ha jöttök Szolnokra, mondom is Zolimnak hogy menjük ki a meccsere, majd én is tombolok (ellenetek) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:18:16
Létrehozva:
|
|
|
Há-há. Megjött az ebéd. Csontleves (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) lencsefőzelék pörivel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ízes piskótatekercs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
|
2010.05. 12. - 10:21:41
Létrehozva:
|
|
|
Köszi mindenkinek az aggódást. Neked is Usi. Heeeeee há így akrol vígasztalni? Van neked lelkivilágod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen nagyon szépet csináltatok! Nem baj, majd akkor.... megoldja. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ebédidőben majd én is megnézem. Legalább is részleteket. Nem tudom miért ilyen gyenge a kommentálás, hát sajna Mo-on vagyunk..... El is hiszem, hogy élőben ezerszer jobb. Na majd ha jöttök Szolnokra, mondom is Zolimnak hogy menjük ki a meccsere, majd én is tombolok (ellenetek) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe, az nem mostanában lesz, böbő!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként szerintem ez is gyengült, régen sokkal részletesebben és jobban közvetítettek egy mérkőzést. Volt a kezdés előtt egy szép dolog, a csapat orvosának a lánya beteg, nagy szurkoló és volt egy árverés egy képről, amit Watson elhappolt és odaadta a lánynak. Vastaps volt, nagyon boldog volt a lány. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
12520_IMGL3407_n.JPG ( 78.73K )
Letöltések száma: 9Bridgycat!!!!! Üdv! Mondj valamit! |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:28:50
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, az nem mostanában lesz, böbő!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként szerintem ez is gyengült, régen sokkal részletesebben és jobban közvetítettek egy mérkőzést. Volt a kezdés előtt egy szép dolog, a csapat orvosának a lánya beteg, nagy szurkoló és volt egy árverés egy képről, amit Watson elhappolt és odaadta a lánynak. Vastaps volt, nagyon boldog volt a lány. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
12520_IMGL3407_n.JPG ( 78.73K )
Letöltések száma: 9Bridgycat!!!!! Üdv! Mondj valamit! Igen ez tényleg szép volt! Tudom hogy nem mostanában lesz, de akkor is. Úgy sem voltam még kosár meccsen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Bridgycat! |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:32:02
Létrehozva:
|
|
|
juj ez tényleg szép volt tőlük!
Trixx: nekem sóska volt főtt krumplival + tükörtojással - desszertnek meg mama csokis kuglófja XD nyammm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:36:53
Létrehozva:
|
|
|
juj ez tényleg szép volt tőlük! Trixx: nekem sóska volt főtt krumplival + tükörtojással - desszertnek meg mama csokis kuglófja XD nyammm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nyami, jól hangzik. Ugye milyen jó egy kis hazai? |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:37:59
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jajaja! főleg hogy anyum marha jól főz, mamám meg marha jól süt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én meg marhára jól járok XD
|
|
|
|
2010.05. 12. - 10:55:20
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jajaja! főleg hogy anyum marha jól főz, mamám meg marha jól süt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én meg marhára jól járok XD Ebből a hármasból neked jutott a legjobb rész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á az én anyukám is nagyon jól főz. Világbajnok. Mamám meg már nincs... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 10:58:04
Létrehozva:
|
|
|
Huúúúú,de utálom a szemétszállítókat!!!!Miért van az,hogy mindig a kapubejáró közepébe rakják vissza azt a k.rva kukát!???Még véletlenül se lehet beállni autóval!Borzasztó! Jó tudom ez Pesten nem probléma,de itt igen!
|
|
|
|
2010.05. 12. - 11:01:05
Létrehozva:
|
|
|
Huúúúú,de utálom a szemétszállítókat!!!!Miért van az,hogy mindig a kapubejáró közepébe rakják vissza azt a k.rva kukát!???Még véletlenül se lehet beállni autóval!Borzasztó! Jó tudom ez Pesten nem probléma,de itt igen! Itt is! Érdektelenség, nemtörődömség az élet minden területén. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez megy nálunk. |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:12:17
Létrehozva:
|
|
|
Ugye milyen idegesítő!???Pedig a párom már írt a helyi tv képújságába,és megkérte őket(anonim),hogy oda tegyék vissza a kukát ahonnan elvették!De lehet,hogy nem tudnak olvasni!Mondjuk ezt simán kinézem belőlük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na,a kaja kész!Várom a párom!Jó étvágyat mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:14:20
Létrehozva:
|
|
|
Ugye milyen idegesítő!???Pedig a párom már írt a helyi tv képújságába,és megkérte őket(anonim),hogy oda tegyék vissza a kukát ahonnan elvették!De lehet,hogy nem tudnak olvasni!Mondjuk ezt simán kinézem belőlük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,a kaja kész!Várom a párom!Jó étvágyat mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Én már túl vagyok rajta. Jó étvágyat neketek is! Hogy van az angolul hogy TÉRTIVEVÉNY? Vagy németül? Valaki? |
|
|
|
![]() ![]() |